Cei mai activi useri din categoria Afaceri & Financiar pe 3 Februarie 2025 sunt:
Am 18 ani de cateva zile impliniti si momentan sunt spre drumul orelor de condus spre permis. Ce imi recomandati la varsta mea, sa practic pentru a imi produce ceva bani si sa imi achit o masina?...? (mai mult)
Dupa transferuri bancare primite prin sepa de la persoane fizice dintr-o tara europeana trebuie sa platesc ceva taxe la stat?
Chestia cu Shopify chiar e reala? Chiar poți face bani prin asta? Cât trebuie sa investești? Ar fi o idee bună un magazin,, JDM" cu accesorii automotive? FUNDA
Tatal meu a vandut casa parinteasca (a bunicilor) acum 20 de ani in 1999 si a reusit sa vanda doar casa doarece terenul este inca in mostenire si trebuie acte notariale cum ca toti membrii familiei, frati...? (mai mult)
am o întrebare. Poate sa vadă altcineva in afara de persoana ta, câți bani ai in contul bancar? De exemplu cineva care îți virează bani cu ceva aplicație sau de la banca. Dau...? (mai mult)
Salutare, Este cineva pe aicia care cunoaște cum este treaba cu supier-i. Și cine se ocupa cu treburi gen Dropshipping.
In ce investiti in 2021?
O problema din categoria imobiliare. Cand mergeam prin strainatate, uneori ma cazam la hosteluri/hoteluri fara receptie. Faceam plata online pe booking.com, primeam numarul camerei si un cod de acces. ...? (mai mult)
Am incercat sa fac o comanda la prajitura pe glovo, am platit cu cardul dar din pacate s- a inchis magazinul si imi apare pe aplicatia unicredit suma blocata. Va fi platita maine? Mi- a oprit din bani,...? (mai mult)
ce este politia nationala?
Am primit recent o notificare de Paypal pentru a imi confirma identitatea cu un act de identitate/pasaport/permis de conducere. Eu am acumulat o suma mai mare pe cont si doresc sa ii retrag pe...? (mai mult)
Am intrebare pentru toti absolventii de liceu cu bac sau fara. V- a ajutat vreaodata faptul ca ati terminat 12 clase? Mie mi se pare ca scpala este nuna doar daca ai si facultate, daca ai doar 12 clase...? (mai mult)
cat castiga un jandarm in Romania?
Buna ziua! Ma poate ajuta cineva cu o firma, chiar interim ce oferă locuri de munca in Franta si are oferte de munca serioase si plateste la timp? Caut pentru un prieten loc de munca ca electrician....? (mai mult)
Avand in vedere ca Romania are un procent foarte mare pentru armata (1.7% pib aproape de 2% pentru nato), unde se duc toti banii astia? Adica noi stim ca se duc pe sporuri si pensii speciale si intretinere...? (mai mult)
Salut, cum se numeste cel din politie care se ocupa cu cazuri cu droguri sau arme si se inbraca cum vrea el? Rog seriozitate
Voi ce ați alege dacă ați schimba bani? Euro, liră sterlină sau dolar american?
CE AȚI REALIZAT ÎN CEI 30 ANI DE LA REVOLUȚIE PÂNĂ ACUM doar din muncă cinstită în România?
Salutare. Am două idei de afaceri, as vrea sa le pun în practica, dar nu știu de unde sa încep. Niște sfaturi va rog!
Am o intrebare, daca de exemplu cineva vrea sa cumpere de la tine ceva si tu ii asiguri transportul adica il platesti tu si el refuza coletul si plata, atunci poti primi banii inapoi ce s- a platit pe...? (mai mult)
În ce domeniu pot lucra de acasa?(fără experiență)
Am o problema cu livrarea unui colet pe olx si nu inteleg. La,, Status livrare colet" scrie ca: Nu exista nicio comanda de curier plasata. Link: https://imgur.com/qclEwNg Multumesc anticipat
Am o cartelă paysafe de 30€ din Germania. Am vrut să o încarc în contul meu dar nu reușesc pentru că e cont românesc și gen, acela ar fi german. Mai pot face ceva cu acea cartelă?
știe careva unde as putea vinde telefoanele defecte?
Nu reusesc sa validez identitatea pe trading 212. Mi se tot spune ca extrasele de cont trimise sunt printate desi sunt luate de la banca si sunt oficiale. Nu am facturi de utilitati pe numele meu si nu...? (mai mult)
stie cineva se poate trimite de la posta sau wester paypall au ei asa ceva paypall cu paypall?
Pentru cine are card de student la Raiffesen Bank (Zero simplu), se plătește vreo taxa sau comision, adică eu mi- am facut azi, am citit ca totul e gratuit, dar văzusem în altă parte ca ar fi...? (mai mult)
Am fost la bancomat sa scot bani si am uitat sa iau chitanța. Intrebarea mea este: să îmi fac griji? Dacă a ajuns in mainile altei persoane, aceasta se poate folosi de datele de pe chitanță...? (mai mult)
Cu ce se ocupa firma Comtec?
Heei,stie cineva unde gasesc grila de scoring pentru banca BRD? Multumesc anticipat!
Care este vârstă minimă pentru accesarea fondurilor europene?
Cum as putea gasi joburi acasa, remote? Am deja un job, tot de acasa si mai vreau ceva la fel. As putea gasi undeva? Unde?
Cum iti alimentezi contul de Bursa valori Bucuresti? Si cum cumperi o actiune? Ca nu gasesc nicaieri.
Poți lua fonduri europene pentru 2 start up-uri?
Salutare. Astazi am facut cea mai mare prostie din viata mea sa zic asa. Am gasit un apartament, am fost cu omul am facut contractul de inchiriere pe 12 luni, dar cand am ajuns acasa s- a ivit ceva si...? (mai mult)
Bună, ce este My Beeline, am fost tepuit pe internet și banii s- au dus la My Beeline asa vad pe aplicația mea bancara, scrie ca suma este în așteptare. Am sunat la banca, mi- a blocat cardul ...? (mai mult)
Mi-am facut de curand un card la BRD si as dori sa stiu daca il pot alimenta cardul de la bancomat asa cum este la ING. Daca nu cum pot depune bani pe el?
Buna, cati metri lungime are un etaj cu 4 apartamente?
Salut, am nevoie neaparat de un paypal de 100 de lei dar nu stiu cum sa ii bag in cont. Vreau sa precizez ca nu am card pentru transfer. Dau funda
Episoadele "arena leilor" vechi din 2007 pana prin 2013 le are cineva? Sau le pot lua de undeva fiindca nu le gasesc pe niciunde online. Imperiul leilor e gratis pe site- ul protv in 1080p pentru cine...? (mai mult)
Trebuie declarate veniturile facute din Youtube? Si daca da, cum se procedeaza?
am o intrebare, DAU FUNDA. Eu mi- am creat canalul meu de Youtube pe 8 decembrie 2019, adica acum 1 an aproape, legat de monetizare, acei 1000 de abonati ii faci usor, dar acele 4000...? (mai mult)
Buna ziua! Vreau sa distribui pliante in Iași! Am nevoie de bani... Si nu găsesc pe nicăieri un loc de muncă potrivit in acest moment, deoarece am si școală :(. Și nu prea am timp si asta ar...? (mai mult)
Astazi am fost la banca Transilvania si mi-am depus 130 de lei in cont direct de la casierita.Intrebarea mea este daca ar trebui sa intre instant banutii? Deoarece nu ii vad in cont.
Daca efectuez o expediere prin curier cum pot banii sa ajunga la mine in afara de transfer bancar?
Neața! Miercurea trecută am primit bonusul aniversar de 100 RON la Superbet, ieri seara mai aveam 40 RON si acum cand am deschis aplicația Superbet imi arata balanța la 0 RON, oare de ce?
Nu știi dacă e categoria selectata corect dar nu contează.Am o întrebare, am încărcat deja clipuri pe YouTube, cum dau generare de bani? Am uitat am cont AdSense tot vechi. Dar acum am uitat,...? (mai mult)
Salutare TPU, revin si anul acesta cu o nelămurire, am 21 de ani, diploma de 12 clase, atestat Tehnician Multimedia, de un an aproximativ lucrez intr- o fabrica dar m- am saturat, este forte multă...? (mai mult)
Cum pot face bani online? Fără țepe, vă rog.
Tipuri de joburi care să presupună activitate in domeniul tehnologiei si unde sa poti intra chiar și fără experiență? Chiar dacă asta înseamnă să fii plătit foarte prost sau sa...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandru7890 întreabă:
Augustius întreabă:
DaciaRomania întreabă:
antoniaidk întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Inchisoarea Ingerilor
Te numeri si tu printre fanii filmului de succes Inchisoarea ingerilor? Testeaza-ti cunostiintele chiar acum!