Cei mai activi useri din categoria Afaceri & Financiar pe 3 Februarie 2025 sunt:
Daca ma apuc de Youtube si fac bani din AdSense, ce trebuie sa fac mai departe? Am cautat pe net si am inteles ca trebuie sa merg la ANAF sa completez nu stiu ce hartie. Altceva? Stie cineva absolut...? (mai mult)
Salut, o sa lucrez pentru prima data intr- o companie. Documentele cerute (cont bancar, medicina muncii, copie buletin etc) trebuie sa le trimit lor sau trebuie sa astept pana ma vor chema pentru...? (mai mult)
Cat însemna 800 000 lei in Iulie 2000 in banii de acum? Ma contrazic cu un prieten. Stie cineva?
Vreau sa imi fac si eu un card bancar de student ori la BT ori la Raiffesen ca doar pe astea le am in oras. Intrebarea este daca o sa plătesc ceva. Comision sau chestii de gen? Imi poate detalia cineva...? (mai mult)
Ce fel de autorizații îmi trebuie pentru deschiderea unei firme de distribuție?
Salut,vreau sa investesc niste bani si nu stiu cum pot beneficia de dobanda multipla?
Exista locuri de munca online? (traducător engleză-română), cunosc destul de bine engleza nivel (B2), am 14 ani...
De ce oamenii se multumesc cu salarii asa mici? Salariul ar trebui sa acopere minimul de nevoi(intretinere locuinta, manacare, haine, cheltuieli neprevazute, etc).N- am văzut niciun om cu salariu ...? (mai mult)
Salut. Cineva a efectuat plati online cu cardul meu. Exista o metoda sa aflu cine sau din ce loc a efectuat acele plati? Pot suna la banca sa aflu ceva? Este o suma de peste 8, 500 lei si astept ...? (mai mult)
Nu știți cum se lucrează la firma Credite Express? Ce program de lucru este? Și cam cât câștigă un consultant de colectare debite?
Cât costă deschiderea unui magazin online?
Buna, mi- am deschis un cont de revolut, am urmarit toti pasii cum trebuie insa nu mi- a ajuns cardul de 3 saptamani. Cand dau pe sectiunea Carduri in aplicatie nu imi apare niciun card, iar cand incerc...? (mai mult)
Altex are rate in card Star? Dar pc garage are pana in 24?
Ce ziceți de bursa transporturilor?
Dacă îmi deschid o firmă de distribuție, unde pot gasi clienți?
Daca las un apartament nelocuit, care e avantajul in a ma scoate de la intretinere? Care sunt costurile pe care nu le mai platesc? Mentionez ca apartamentul este racordat la reteaua blocului pentru...? (mai mult)
Spuneți mi și mie va rog top 15 meserii ca să le zic asa în tara la noi raport munca/răsplată
Am și eu o întrebare legată de taxele și impozitele pe veniturile din YouTube/Adsense! Sunt un YouTuber la început de drum și nu de foarte mult timp am început să câștig bani din ...? (mai mult)
Care e diferența dintre extras de cont și IBAN? Ca sa mi se vireze bani in cont am nevoie de extras sau de IBAN? Întreb pentru ca mi- a zis maica mea ca i- a cerut cineva extras de cont pentru a ii ...? (mai mult)
am o intrebare legata de un vehicul Am cumparat o masina si am fost la notariat, am primit fiscal, am fost cu fiscalul la primarie si urma sa merg la politie pentru numere. Dar intre timp am...? (mai mult)
Ce inseamna "inchiriez o tura de 5 ore in-trun cabinet stomatologic. 300eu/tura"? O tura inseamna o singura zi? sau mai multe? Multumesc!
Cum schimb pin-ul la un card ING? Am incercat un tutorial de pe Youtube de acum 7 luni, dar aplicatia mea arata diferit.
Care sunt costurile pentru un magazin online dupa infiintarea firmei? Care e treaba cu contabilu si cum fac cu facturile?
Ce poate face o persoana care are un salari mic pentru a castiga niste bani in plus pe langa salariu in timpul liber?
Am un apartament în care nu locuiește nimeni, e mobilat, are TV, baie etc, apartament simplu in care se poate locui. Aveți ceva propuneri ce as putea face cu el pentru a scoate ceva bănuți? Nu...? (mai mult)
Cât percepe comision Banca Românească dacă alimentez Revolut cu 50 lei?
Buna, Am nevoie de un model de act in care angajatorul sa specifice faptul că am ocupat alt post decât cel ce imi apare in fisa postului.
Am lucrat într- o fabrică si la început am fost operator după 2 ani mi sa oferit alt post, doar ca nu mi s- a schimbat funcția, iar acum sunt lichidată si pe fisa postului imi apare...? (mai mult)
Salut, am în cap să încep un mic business handmade ce presupune trimiterea unor plicuri in toată țara. Există vreo variantă de curierat cu preturi cât- de- cât decente? Presupunând că prețul...? (mai mult)
daca mi- am creat un site unde am sa pun stiri din lumea fotbalului si am cont de AdSense, trebuie sa platesc ceva taxe sau sunt platite automat? ma refer la un impozit pe venit daca am zis...? (mai mult)
Deci sunt a XII a și eu nu știu nimic la engleza și sunt la mate info. Ma va deranja pe viitor în cariera mea sau macar voi reuși sa am o cariera ca programator?
Sunt mămica a unei fetițe de un anișor Imi puteti recomanda joburi de acasă sau online/offline? Mulțumesc anticipat
Salut, vreau sa trimit un colet/plic cu un ceas de mana cu ramburs catre destinatar la o distanta de un judet, si nu stiu cat e transportul si daca trebuie sa mai dau o taxa pentru ramburs.
Buna, la ce se refera o colaborare pe Instagram? M-a întrebat o fata daca fac colaborari. Ce ar însemna mai exact o colaborare?
cum anume faci banii dintr-un fond mutual care nu distribuie dividente? Doar dacă îl vinzi peste câțiva ani mai scump?
Cum acceseze fonduri europene?
Tocmai ce mi- am făcut master card, și un prieten m- a rugat să- i dai vreo 10 euro din banii pe care- i am, el după ce a achitat plata online ia apărut pe mail Nr de receipt sau receive ...? (mai mult)
Daca comand mancare de pe eMAG vandut de Mega Image, in cate ore mi o livreaza de la plasarea comenzii din eMag Supermarket?
Ceva idei de joburi part-time? Lucrez 8h/zi dar lucreaz într-un loc unde nu se face efort fizic exagerat și parca am prea mult timp liber????(fără delivery)
Cum se calculează veniturile si cheltuielile in balanta? Adică ce sume se aduna, cele de la sume totale, credit sau debit?
Salut. Aseară ma uitam la omul asta bogat "Robert Kyiosaki". Și el zice ca oameni bogați nu plătesc taxe. "Look, this man Jeff Bezoz or Donald Trump, they pay 0 taxe" Îmi poate explica și ...? (mai mult)
Am nevoie urgenta de 2000e in orice mod posibil
Stiti cumva daca coletele de la factcool se trimit cu verificare? as vrea sa deschid coletul la primire ca sa nu fiu nevoita sa-l trimit inapoi si sa astept sa-mi returneze banii.
Am o problema cu site-ul betano, Astazi am vrut sa imi schimb datele de pe cont, am sunat la ei si am spus CNP, Nume corect dar am zis din greseala data nasteri gresita, mai pot face ceva?
Am o întrebare in legătură cu alocatia Deci eu pe 27 februarie am făcut 18 ani și știți cum e, trebuie sa faci o cerere ca sa arăți că inca ești elev si să primești in continuare alocația...? (mai mult)
Cat se castiga din videochat? Studiourile promit mult
Salut, am 17 ani si am nevoie urgentă de un loc de munca, orice fel. in Germania (worms). Ma poate ajuta cineva?
Salut, am nevoie de cel putin 4 motive in care sa aleg o universitate de business. Mersi
Am primit un card Cetelem și nu sunt foarte lămurită în legătură cu el. Am mers la Flanco că de acolo l- am primit și nu mi s- a spus prea multe, că e de cumpărături dar alte detalii nu știu....? (mai mult)
Îmi puteți recomanda alte siteuri în afara de etoro unde as putea cumpăra și vinde stockuri? Ceva care sa fie mai accesibil, la etoro minimul de încărcare trebuie sa fie 170 euro.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandru7890 întreabă:
Augustius întreabă:
DaciaRomania întreabă:
antoniaidk întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Inchisoarea Ingerilor
Te numeri si tu printre fanii filmului de succes Inchisoarea ingerilor? Testeaza-ti cunostiintele chiar acum!