Cei mai activi useri din categoria Afaceri & Financiar pe 3 Februarie 2025 sunt:
As dori sa fac acasa compoturi, dulceata de diferite fructe, muraturi, zacusca pentru ca am de unde, am gradina mare si as vrea sa ma folosesc de aceste resurse ca sa si vand, sa postez pe olx,...? (mai mult)
Eu am inceput sa joc la pariuri si joc cote sub 2, iar pe un bilet pun 8 meciuri! Vreau sa castig si eu ca numai loss imi da tot timpul! Vreau sa fie win la macar un bilet cu 8 meciuri! Cotele sunt de...? (mai mult)
Vreau sa înțeleg și eu cum este cu Ibanul. Dacă dai Ibanul tău la cineva sa iti pună o suma de bani, el avându- ti Iban ul tău poate sa vadă câți bani ai în acel cont? Poate sa te identifice...? (mai mult)
Ca sa pot deschide un cont in banca, trebuie sa plătesc ceva?
Sunt o persoana cu dizabilitati si acum o saptamana am fost la interviu la Kaufland ca vor sa angajeze persoane cu dizabilitati, am fost la interviu mi- au pus întrebări de m- au blocat,...? (mai mult)
Unde aș putea schimba vreo 600 de lei mărunt (5, 10,50 bani)?
Vreau sa deschid un card bancar. Am inteles ca BT (Banca Transilvania) ia comision 5 lei de cate ori iti intra bani in card. Daca un om are doua locuri de munca si doua salarii i se ia 10 lei daca ii...? (mai mult)
există o modalitate de a face bani doar petrecând timpul pe telefon?
De ce sa fac lumea să creadă într-un proiect de agricultura? Numele firmei e agri sol daca se poate un mic anunț cineva care știe să spună ceva? Noi credem în proiectul nostru...
Am 450 lei, as vrea sa fac o mica "afacere" din care sa fac bani(am sub 18 ani) ce idei aveti?
Dacă eu sunt angajat la o firmă de transport, îmi pot face o firmă pe numele meu? Adică pot să fiu antreprenor la firma mea, dar eu să lucrez la altă firmă? Și altă chestie, dacă...? (mai mult)
Salut, vreau sa trimit un plic/colet cu ramburs la Fan Courier cu un ceas de mana de maxim 100g (nu l- am cantarit) si habar nu am ce trebuie sa fac. Nu stiu cum sa- l impachetez sau daca o sa- l impacheteze...? (mai mult)
Am un card la o banca de cand am inceput liceul si nu l- am folosit pana acum, nici macar nu l- am activat. Acum cardul este expirat si trebuie sa- mi reinnoiesc cardul tot la aceasta banca....? (mai mult)
Am cerut să mi se trimită prin posta cardul Sparkasse din Germania, a ajuns împreună cu pinul. Dar nu merge să îl activez. La ce bancomat trebuie sa merg? Multumesc
Salutare, de azi vreau sa incerc metoda cu cornerele la pariuri sportive adică sa pariez la un meci sa se dea peste 7.5 sau 8.5 cornere. A mai încercat cineva aceasta metoda de pariere si daca da...? (mai mult)
Cum de cei de la 5ToGo isi vand produsele atat de ieftin?
Stiti cumva daca pot plati online cu cardul city bank de la BCR? Este card nepersonalizat, nu are numele trecut pe el, doar seria cardului.La sectiunea care cere numele trecut pe card am scris...? (mai mult)
Cât câștigă net un arhivist fără experienta în 2020?
Superbet, jucati la super bet? Azi am facut o retragere si vreau sa stiu in cate zile intra banii in cont. E prima retragere si nu stiu.
E cineva de aici care cunoaște pe cineva care lucrează la foodpanda sau glovo si nu are 18 ani?
De ce sa pierzi timpul sa cauti coduri CAEN specifice cand infiintezi SRL, in loc sa adaugi toate codurile CAEN asa cum fac multe firme contabile care te ajuta sa iti deschizi firma?
Buna, am primit bani pe contul meu de paypal, dintr- o companie de jocuri (WINR games) si imi cere sa confirm faptul ca i- am primit, dand click pe un link, dar cand dau click, imi apare o eroare:"...? (mai mult)
Știe cineva, pe conturile de la CAR se pot pune propriri?
Sa zicem ca cumperi ceva in rate cu cardul in valoare de 1000 de lei si platesti in 3 rate cu dobanda a cate 400 de lei. Cand platesti prima rata? Dupa ce ti- a ajuns produsul? Sau dupa o luna de...? (mai mult)
Bună, deci am fost plecată in Germania pe o perioada de 2 ani și ceva unde acolo mi- am făcut un abonament pe 2 ani la o cartela de Vodafone. Și acum recent m- am întors in țara și nu am mai plătit...? (mai mult)
De ce sunt salariile astea mizere in Romania? Am vrut si eu sa ma angajez si am avut un soc cand am vazut ce oferte de 1500- 2000 de lei sunt.Cum ar putea un om sa traiasca cu banii astia? De supravietuit...? (mai mult)
Am creat un site pe google și am adaugat reclame pe acesta. Ce posibilitati am de a scoate bani? Sau mai bine spus, pot scoate banii in PayPal?
Cum fac 500 de E fără să imprumut de la neamuri? Am vazut o masina la 500 de e si o vreau acum, o idee ceva orice? Am contract de muncă dar am abia 1 lună.
Buna seara TPU, ceva idei de bussines pentru o persoana de 17 ani jumatate (eu) aveti? Nu ma dau inlaturi de la nimic... (mai putin la dat in cap la oameni pe strada s- au furat...) am cateva "combinatii"...? (mai mult)
Cum pot face bani la 14 ani online?
Bună tuturor, recent am făcut un test- online în care la sfârșit primești un plan de dietă si exerciții ajustate după propria identitate și parametrii corporali.E clar că e cu plată, însă...? (mai mult)
Bună seara, TPU! Sunt într- o dilemă destul de sofisticată și nu știu în ce categorie pot încadra întrebarea însă sper totuși că se va găsi cineva să îmi răspundă. Am aproape 12 ani ...? (mai mult)
Ce licența iti trebuie ca sa îți deschizi o sala de jocuri video? Gen xbox 5 lei ora dau un exemplu
Merita sa schimbi banii românești în euro? Sau în ce monede s-ar merita?
Dacă ma duc sa schimb 2000 de lei, în leu moldovean care este de 4 ori mai mic ca leul nostru, dacă ii schimb din nou în leul roman vine tot 2000 de lei, nu? Eu cred ca leul din Rep Moldova va intra...? (mai mult)
Cum pot să fac bani din moment ce sunt minoră si nu ma pot angaja? Vreau sa îi adun pentru un telefon nou de preferabil iphone 7 plus sau ceva de la Apple. DAU FUNDĂ????
Ma poate ajuta cu treaba asta? Deci am cumparat un gift card de 5€, am valorificat codul in google play. Ma aflu in Germania si am vrut sa incerc cu trotinetele Lime. Din pacate in aplicatie...? (mai mult)
Mi- am comandat un produs de pe cel.ro și vreau să- l returnez. Am făcut o cerere de retur și după o zi mi- au trimis un mesaj în care zice să trimit coletul prin curier. Îmi trimit...? (mai mult)
Am o întrebare urgenta și va rog sa ma lămuriți cât mai clar. Deci trebuie sa îmi trimită cineva niște bani prin PayPal și i- am trimis link- ul ala ca să îmi trimită bani doar ca ...? (mai mult)
Unui tip i s-a refuzat un credit la 2 Banci pe motiv ca nu are salariul suficient de mare. Credeti ca are sanse la alta? El zice ca da. Eu nu cred.
SaluT TPU, as avea o intrebare legata de inceperea unui business, afaceri.Practic tu ca om cand incepi o afacere trebuie sa stii si meseria propriu- zisa, adica de exemplu daca vreau sa deschid o frizerie...? (mai mult)
Trebuie să imi fac cont la o bancă BCR, BRD sau ING. Ce îmi recomandați și ce experiența ați avut cu ele?
Cred ca ați văzut și voi reclama pe yt cu food panda unde zice ca ai transportul gratuit la orice. Cum le iese lor profit din asta dacă transportul e gratis?
Buna ziua TPU! Vreau sa incep sa vand produse fizice pe Amazon si daca ma uit la alti vanzatori regasesc aceleasi poze, descrieri pe care le- as fi avut in minte. De asemenea, vreau sa va intreb daca...? (mai mult)
Cum activez un card la brd? Cand mi- au inmanat cardul nu mi- au spus nimic. Am crezut ca daca il folosesc online va fi ok, dar am inteles ca nu. Plata online nu mi- a fost acceptata desi bani am in...? (mai mult)
Poti sa te angajezi la FoodPanda sau la Glovo daca ai 15 ani si acordul ambilor parinti?
Mi- am deschis un cont de debit impreuna cu sotia mea unde am salvat banii intr- un ritm foarte rapid, aproximativ 5000 de euro, numai luna asta ce am bagat 1000 de euro in 2 transe una a mea si una ...? (mai mult)
Am incercat sa- mi caut un job si nu am gasit mai nimic in afara de constructii iar restul imi cereau experienta minim 1 an sau 3 ture ceea ce nu pot face caci stau la 40 km de oras si nu am autobuz noaptea...? (mai mult)
Cum poți face bani din Instagram? Detalii.
Salut, aveti idee de ce nu se mai fac anagajari la Foodpanda si Glovo de la 16 ani? Stiam ca inainte puteai, dar le-am dat mesaj si mi-au raspuns ca trebuie sa fiu major.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandru7890 întreabă:
Augustius întreabă:
DaciaRomania întreabă:
antoniaidk întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Dragon Ball
Esti un fan adevarat al anime-ului Dragon Ball? Hai sa vedem cat de multe stii despre Son Goku, Piccolo si restul personajelor fantastice!