Cei mai activi useri din categoria Afaceri & Financiar pe 3 Februarie 2025 sunt:
Ce banca are dobanda mai mica pentru un credit imobiliar-ipotecar? Multumesc anticipat!
Daca mi-am dat demisia si am 20 zile de concediu ce nu mi le-am luat, cati bani trebuie sa-mi dea pe ele. Cum se face calculul?
Cum funcționează strategia aceasta: cumperi 2 primești 1 gratis, sau cumperi 1 și ai încă unul gratis. Care este câștigul afacerii dacă da de ex 9 pereche de papuci gratis la una cumpărată?
Ce fel de fonduri pot lua acum pe timp de pandemie de la stat pentru micii intreprinzatori? Am auzit ca pot fi bani pentru laptopuri sau bani pentru chirie. Exista asa ceva?
Cum pot depune bani cash intr-un cont de Revolut?
Ati intampinat probleme cu Revolut? Sau e chiar asa bun cum spune lumea? Vreau pareri sincere pentru ca am si citit ca unii au avut probleme cu anumite tranzactii.
De ce este important prețul pentru politica de marketing a întreprinderilor?
deci as vrea un raspuns la o intrebare pe care o voi adresa dar nu inainte de a va povesti o intamplare sa stiti mai exact ce s- a intamplat. Bun, deci azi am fost in oras si dintr- o data...? (mai mult)
Salut, am o întrebare mai serioasă, doresc sa îmi deschid o vopsitorie auto și cine e in domeniu cunoaște ce este autorizația RAR, întrebarea mea trebuie numaidecât sa am calificare in acest...? (mai mult)
Ați încercat să faceți bani pe Amazon? A apărut un fel de modă și la noi.
Unde as putea munci daca am diploma ecdl?
Salut, recent mi- am schimbat cardul de credit, inca nu l- am folosit la un atm, mi- au intrat ceva bani prin transfer acu 3 zile si cand doresc sa achit ceva online nu merge. Imi zice urmatorul mesaj: ...? (mai mult)
Salut fratilor, as vrea sa ma ajute cineva in legatura cu ceva, planuiesc sa ma mut din Anglia in Islanda, stiu ca economiile sunt foarte diferite intre cele doua tari, treaba sta in felul urmator,...? (mai mult)
Tocmai am achizitionat o hala destul de mare si am nevoie de cateva idei prin care aceasta hala sa imi aduca profit. Precizez ca dispun de o suma mica (5000€) pentru investit. Multumesc mult
Pot sa ma imprumut de la banca cu cateva sute de mii de euro fara sa am niciun venit pentru a imi face o firma? In ce conditii? Nu spuneti ca nu se poate, sunt sigur ca in anumite conditii se poate! ...? (mai mult)
pot trimite factura/ proforma pe whatapp la client? Sau trebuie trimisa pe mail sa fie mai ok? Chiar am nevoie de un răspuns, clientul a spus sa i- o trimis pe whatapp ca este ok și...? (mai mult)
Salut am de mult card la bcr si aplicatia geroge, dar am observat optiunea moneyback si am inteles ca daca o activezi iti daun procent inapoi pe card din cumparaturile luate cu cardul, dar care e smecheria,...? (mai mult)
Cunosc o fată de 16 ani care lucrează online la o firmă de produse bio, și câștigă în jur de 15- 20 milioane pe lună. Aș vrea și eu un astfel de job online, unde se câștigă bine ...? (mai mult)
Am cumparat un gift card Paypal de 5 euro de la statia de plata Qiwi.Am introdus codul pe site, am introdus adresa de email de la contul de Paypal. Dupa ce le- am bagat imi zice tranzactie reusita si...? (mai mult)
Cum investești la bursa și ce presupune investiția la bursa? Ce se întâmpla cu banii investiți, cum ii înmulțești, etc?
Vreau sa deschid un cont curent, doar ca nu stiu ce banca sa aleg Ce recomandați? :D
Daca fac pe Instagram in medie 2000 de like- uri pe postare, câți bani poate genera like urile astea? Cum sa fac sa scot banii pe postare? Precizez ca am 40 și ceva de mii de urmăritori. Vreau mai...? (mai mult)
In cel mai bun caz, cu cat s-ar da un ps4 slim 1tb la amanet?
Bună tuturor, vă rog frumos să mă ajutați dacă știți, în urma cu 2 ani mi- am făcut un cont pe platforma 2performant ca afiliat și acum vreau să o șterg deoarece tot primesc mail- uri și...? (mai mult)
Am un telefon Samsung J6. Fiul meu are un Iphone 11. Vreau sa platesc cu Apple Pay cu Revolut. Imi cere aplicatia Revolut pe Iphone. Se poate fara?
Am si eu o nelamurire Acum ceva timp mi s- a rupt cardul VISA de la Reiffeisen, am fost saptamana la banca sa imi elibereze unul nou si asa s- a facut, dar faza este ca am primit unul MasterCard in ...? (mai mult)
Salut, TPU! recent am descoperit site- ul eXPRIM, acolo unde poți face bani online, în schimb, sunt minoră și vreau să știu dacă se poate să particip, și dacă acele chestionare sunt completate...? (mai mult)
am si eu o nelamurire Acum ceva timp mi s- a rupt cardul VISA de la Reiffeisen, am fost saptamana la banca sa imi elibereze unul nou si asa s- a facut, dar faza este ca am primit unul MasterCard...? (mai mult)
Salutare, am un ford focus mk2 brec. Vreau sa "produc" niște bani cu el.Pot sa dau jos bancheta spate și sa fac loc mare în spate și sa ma apuc sa livrez diferite produse cu mașina personala. Exista...? (mai mult)
As vrea sa imi deschid o sala de jocuri cu maxim 5 aparate. Ma intereseaza cat m-ar costa tot procesul si taxele pe care sa le platesc. Multumesc!
Ma voi reloca in Franta in cateva zile. O agentie imi cere RIB- ul contului meu bancar romanesc. Acesta ar trebui sa fie un document cu detaliile bancare. Eu sunt la BRD. Stie cineva cum anume pot obtine...? (mai mult)
Cam ce profit pe luna iese o sală de fitness NON-STOP?
Am si eu doua pasiuni sportul(fitness- ul)si dezvoltarea personala, ideea e ca din aceste pasiuni vreau sa dezvolt un business dar nu stiu ce business, nu am idei, daca ma puteti ajuta cu...? (mai mult)
Poți sa te angajezi la MC de la 16 ani? Nu de alta dar am nevoie de bani pentru un motor a1
Cat sunt dobanzile in America la banci, daca poate cineva sa imi zica la orice banca, aproximativ.
Cum imprumuti bani de la banci din alte tari? Mai specific, bancile din America. Trebuie sa ai cetatenie?
Hei TPU, știu că sunt praf la mate, dar cât înseamnă o reducere de 15% din 83 lei?
În cât timp după ce te angajezi îți poate împrumuta banca bani? Cum se calculează banii pe care ți-i poate oferi banca în funcție de salariu?
Salutare. Stiu ca unei veti veni cu niste raspunsuri doar de dragul de a va afla in treaba dar totusi... Doresc sa imi deschid o afacere online si am nevoie de o anumita suma de bani. O mare parte din ...? (mai mult)
Cineva care a investit la bursa pana acum? Imi poate spune si mie cat este de greu, pot face bani din asta?
Cat câștiga un subofițer ANP in primul an al lui de lucru la penitenciar, cu tot cu sporuri la cât ajunge? Se lucrează la 8 ore? Zilnic 8 ore indiferent în ce tura pici? Este o meserie grea? Adică...? (mai mult)
Cine este din Suceava știe dacă AUTO DEL ȘI ROMFOUR au vospitorie auto? Dau funda
Pe la jumatatea anului am deschis un cont Etoro (pentru prima data, am ales această platformă pentru ca e destul de cunoscută si sigură) unde am cumpărat unele acțiuni din diverse...? (mai mult)
Salut, unde as putea gasi un proiectant de sere agricole?
Daca respect sa platesc rata in fiecare luna la un card de cumparaturi fara dobanda, mai platesc vreo dobanda sau e chiar cum spune ca e fara dobanda? Mai exact vreau sa cumpar ceva de 4000 de lei in ...? (mai mult)
Bună! Știe cineva dacă pot băga cod paysafe în magazin play? Pentru achiziționarea unor chestii pe un joc. Și dacă da, unde trebuie să îl bag? Mulțumesc!
Vreau sa fac un imprumut la banca transilvania. Sau orice banca nu conteaza neaparat. Mi- au spus ca imi trebuie 6 luni. Trebuie sa fie 6 luni la acelasi loc de munca? Sau sa zicem ca am 4 undeva...? (mai mult)
Salut, sa zicem ca am niste abonamente facute pe anumite site- uri cu cardul si in fiecare luna mi se trag bani de pe el, daca nu am suficiente fonduri ce se va intampla? Se pune balanta pe minus si ...? (mai mult)
De ce este atat de greu sa gasesc un baiat bun in calculatoare si okay la limba engleza?
Stie cineva daca iti faci card de credit cu rate fara dobanda la BRD platesti vreo dobanda ascunsa sau chiar sunt rate fara dobanda?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandru7890 întreabă:
Augustius întreabă:
DaciaRomania întreabă:
antoniaidk întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Sinonime
Cat de bine stai cu sinonimele? Poti gasi rapid unul pentru "eclatant"?