Cei mai activi useri din categoria Afaceri & Financiar pe 3 Februarie 2025 sunt:
Stie cineva daca iti faci card de credit cu rate fara dobanda la BRD platesti vreo dobanda ascunsa sau chiar sunt rate fara dobanda?
I-am dat contul tatălui meu pentru a-mi vira pensia alimentara însă s-a trimis gresit cu o cifra in plus. Ce mai e de facut acum?
cum pot afla soldul unui card bancar intensa sanpaolo? Momentan sunt in Romania va multumesc.
as dori sa îmi deschid o firma de transport, pe bursa și as dor sa știu dacă pot deschide firma in România cu sediul in Italia? Mulțumesc!
ce trebuie sa faca un sef pentru firma lui?
Ca sa lucrezi in propria firma indiferent ce domeniu, ai nevoie de diploma ca sa dovedesti ca stii acel domeniu?
vreau să deschid o firmă de transport în comun. Nelămurirea mea este ce trebuie să fac sa câștig trasee? Am înțeles că trebuie să fac licitație la Primărie că nu o să mă lase...? (mai mult)
am o intrebare, care este obiectul economiei?
ce afacere imi recomandati cu 80.000 euro sa fie si profitabila pentru viitor si sa nu pierd nici foarte mult din ea?
Care este diferența dintre un card de debit și un card de credit și la ce bancă este recomandat/avantajos să îți faci contul bancar?
Salut, am 20 de ani sunt pasionat de fotografie, nu am lucrat decat o zi la firma NEI de paza din Bucuresti. Singurele mele venituri vin din Cd- uri cu muzica si stikuri. As dori sa pot lucra dar datorita...? (mai mult)
Doresc să fac un împrumut pentru achiziția unei mașini noi, însă nu știu ce fel de credit să aleg și de la ce banca. O sa împrumut în jur de 7000 euro, restul sumei o am deja. Mă gândeam...? (mai mult)
Recent am primit alocatia pe contul meu si astazi am vrut sa fac o comanda pe internet si cand am apasat plaseaza comanda imi spune ca nu accepta banca si am vrut sa imi activez optiunea de a plati...? (mai mult)
Ce presupune verificarea ondanto la onlyfans cand bagi datele cu buletinul? Mi- a respins de cateva ori din nu stiu ce motive si de fiecare data dadeam FAST VERIFICATION ONDANTO. Si ma punea sa scanez ...? (mai mult)
Am card Visa de la BT din Romania. In momentul de fata sunt in Germania. Stie cineva daca pot depune bani pe card aici in Germania?
as vrea sa imi deschid un lidl, cat m-ar costa si cat as castiga din asta sau as castiga eu toti banii? Promit funda
Buna/Buna ziua. Imi expira cardul de alocatie in ianuarie si e facut pe numele tatalui, eu nu mai tin legatura cu el si nu am cum sa dau de el. Stiti daca il pot innoi eu sau cu ajutorul mamei?...? (mai mult)
Am card la monese, dupa ce exipira cardul va trebuie sa platesc niste taxe la el din urma? Pls help
Buna, ce taxe platesti la stat cand obtii venituri din internet? Trebuie completate ceva declaratii? (Nu ma refer la videochat, ci la site- uri pe care ai niste abonati. Sa zicem ca am niste poze sau...? (mai mult)
Ma poate ajuta cineva cu postlicealul? Gen ma refer la partea cu banii, va rog mult este urgent.
Salut băieți și fete, am și eu o întrebare, am 16 ani împliniți și aș vrea sa ma angajez sau sa fac ceva online, nu contează doar sa îmi pot produce proprii mei bani. Ajutați- ma și pe ...? (mai mult)
Am o intrebare pentru tot TPU-ul, cum sa faci bani in adolescenta? Eu avand 16 ani cum sa fac bani mai usor sau cum sa fac in mediul online cel putin? Va rog cer ajutor
Pentru ce se pot obține fonduri europene?
Salutare tuturor. Vreau sa fac un magazin. As putea accesa fonduri europene? Ce ar trebui să fac? Cum trebuie sa procedez si care sunt pasii?
Bună ziua TPU! Doresc sa imi achiziționez un ipad 2018 pentru a desena. Nu stiu cum pot să fac rost de banii necesari pentru a- l cumpara deoarece sunt minoră si nu ma pot angaja:( vreau sa stiu cum...? (mai mult)
unde imi pot gasi contul bancar si codul Swift, folosesc Alpha Bank?
Dezvoltarea imobiliară este o afacere profitabilă și acum?
Ce dobanda primesc la BRD la un cont de economii? Primesc dobanda in fiecare luna pentru bani? Sau cum? Si cat?
Investitiile imobiliare sunt si acum o afacere profitabila?
Mai am cateva zile si mi se activeaza monitorizarea pe Youtube. Mie unde imi intra banii din Youtube? Merge pe Paypal? Sau pe card.
Daca depun duminica in ING numerar pe card, banii vor intra instantaneu in cont sau ii voi avea abia luni?
Cu ce sume se poate incheia un contract de colaborare dintre o firma de transport international si o firma cu o persoana fizica/companie in uz? Aprox:...
Buna Tuturor* Acte necesare pentru dezvoltarea /deschiderea unei afaceri? Deschiderea unui magazin cu produse (lumânări, coroane, candele, precum și alte bunuri (colaci, coliva, pentru diferite...? (mai mult)
Bună ziua, au fost constatate nereguli la utilizarea accesului dvs. la paysafecard. Accesul v- a fost suspendat temporar.Imi spune si mie cineva de ce s- a intamplat asta? Am bagat la identitate un pasaport...? (mai mult)
Ministrul sănătății a anunțat că de anul viitor toți medicii vor fi plătiți după aceeași grilă de salarizare. Cum adică aceeași grilă de salarizare?
daca se pricepe cineva, as aprecia ajutorul! Cat credeti ca as lua pe un iphone 8 64 gb la amanet, nici o zgarietura, folie de sticla sau daca am telefoane vechi ce nu functioneaza, as ...? (mai mult)
Salutare. Pe site-ul de profil www.weva.pro care este pretul pentru un cont PRO? Am googalit dar fara rezultate.
as vrea pe viitor sa imi deschid mai multe cinematografe in tara dar nu stiu ce sa fac, unde sa ma duc, ce sfaturi sa imi dati? Promit funda
Cine îmi poate spune și mie cam câți bani se pot face cu Tazz by EMag sau FoodPanda, glovo, care ar fi mai profitabilă, in cazul in care faci asta cu mașina? La un program de 4- 5 ore...? (mai mult)
Buna, daca am card in Germania si e blocat deoarece l- am pierdut cand am plecat in Ro. Pot vorbi cu banca să mi- l trimită în România? Sau orice alta solutie e bine venita, chiar am nevoie de acest...? (mai mult)
Daca pe Youtube imi urmaresc videoclipuri persoane din America (10 dolari pe 1k vizualizari)imi vin mai multi bani? Adica, stiu ca in America este un CPM mai mare, daca am public strain imi vine CPM ...? (mai mult)
Ma ajuta si pe mine cineva? Care sunt conditiile nasterii raportului de asigurare?
Exista site ca olx dar unde poti sa pui si anunturi de cumparare?
Cum s- ar putea incepe o afacere in Colectarea deșeurilor intr- un sat de munte unde nu este deloc investitie pe aceasta parte si nu exista nici macar containere pentru deșeuri? Ce ar presupune aceasta...? (mai mult)
Salutare.De unde-mi pot vedea my card statement?
Am avut o problema urgenta cu banii si am accesat linii de credit la la IFN- uri in valoare de aprox 4000lei. Am apelat la acestea deoarece banca nu imi oferea cu 2 luni de contract un imprumut....? (mai mult)
care dorește să infiinteze o firma de hosting online?
TPU nu mă pot decide, mâine am de făcut o decizie care îmi va schimba viața, trebuie să aleg dintre IT și Contabilitate. Eu m- aș duce pe IT Java și JavaScript dar nu știu cum să încep. ...? (mai mult)
Cum pot face plati de pe card in alta valuta decat banii romanesti(lei)?
Va rog din suflet, dacă puteți sa ma ajutați cu un sfat. Am nevoie de un împrumut urgent, mai exact 700 lei. Nu pot face la banca, pentru ca nu am un contract acolo unde lucrez momentan. ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandru7890 întreabă:
Augustius întreabă:
DaciaRomania întreabă:
antoniaidk întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Testeaza-ti engleza!
Do you speak English? Completeza testul nostru si hai sa vedem "how well". :-)