Cei mai activi useri din categoria Afaceri & Financiar pe 3 Februarie 2025 sunt:
Va rog din suflet, dacă puteți sa ma ajutați cu un sfat. Am nevoie de un împrumut urgent, mai exact 700 lei. Nu pot face la banca, pentru ca nu am un contract acolo unde lucrez momentan. ...? (mai mult)
Se poate plati limeul prin Apple pay Orange?
As vrea sa trimit un pachet prin posta sau prin curier in tara. Cum trebuie procedat si cam cat ma costa?
Deci am plasat comanda pentru suport tv pe 2 noiembrie la ora 14:00 si azi 4 noiembrie trebuia sa mi- l livreze. Am crezut ca vine dupa ora 13:00 dar n- a venit si am stat de am asteptat si dupa am renuntat,...? (mai mult)
Am văzut trotinetele acelea Lime si am văzut ca se poate plati cu cardul si cu Apple pay, am văzut ca se poate baga pe Apple banii prin Orange pe nr, dacă bag prin Orange și nu bag cardul...? (mai mult)
Cum imi pot scoate banii castigati de pe un bilet(pus de pe aplicatia superbet) la superbet avand cont virtual la ei, dar n-am card? Pot sa merg la agentie si sa-i revendic?
Șefa mea vrea sa-mi facă scandal maine si i-a spus unui coleg sa nu-mi spună. Cum sa reactionez incat sa fie Ok si sa nu para ca stiu?
Am de desenat o baie adica baia mea. Lungimea este de 4 si Lățimea de 3, Înălțimea de 4 M. Cum calculez necesarul de gresie si faianța? Daca imi puteți spune va rog cum sa fac
As avea nevoie de idei de afaceri e commerce pe Instagram.
Cum reacționezi in fata unui scandal?
Salut, daca am luat o amenda pentru viteza in Germania si platita pe loc va afecta acel cazier auto necesar angajarii in acea tara? Pe acea foaie primita specifica doar autostrada si numarul de...? (mai mult)
Pot sa fac un transfer bancar din aplicatia unicredit mobilebanking intr-un cont bcr? Si care este comisionul?
Ce suma ar merita un meseriaș dacă ar face o baie(2m L, 3m l) : pus faianță, gresie, mobilat-chiuveta, toaleta,?
Am un card Monese, pot dar scoate banii dar nu stiu daca pot depune gen ca revolut, help plss cine a bagat si unde la ce atm?
Cât este 8.050€ in lei?
Cam cat sa cer pe o unitate/pc desktop cu urmatoarele specificatii: 1. Sursa FSP HEXA Plus, 500W 2. Hard disk Toshiba P300 1TB SATA- III 7200 RPM 64MB 3. Placa video Gainward GeForce GTX 1060 Phoenix...? (mai mult)
Cum gasesti investitori daca ai o idee buna de afacere?
Ma numesc Andrei si am 14 ani. Vreau si eu sa stiu cum as putea sa fac bani online.Va rog fara chestiuni de genul(intra pe link- ul asta si dupa il distribui). Nu stiu, as putea sa testez jocuri?(si...? (mai mult)
Dacă o firmă din Iasi care vrea să- și desfășoare activitatea în Iași, îsi face sediul virtual la o firmă de găzduiri sedii din Bucuresti, se vor face controale ANAF? Și dacă da, ...? (mai mult)
Hei TPU, as vrea sa fac ceva si sa castig bani multi, as fi dispus sa fac aproape orice cat timp e legal. Indiferent cat e de periculos, am vrut sa merg in legiunea straina dar nu se mai fac inscrieri...? (mai mult)
Salutare, A accesat cineva fonduri europene pentru un IMM? E mai ok sa apelezi la o firma de consultanta sau sa te pui tu sa iei programul de finantare la mana si sa inceri sa obtii finantarea? ...? (mai mult)
Am 19 ani si vreau sa pun pe picioare o frizerie, intrebarea mea e daca stie cineva despre regulile care trebuie indeplinite la sanipid, cate bai, ghiuvete, etc.
Dețin o vospitorie auto, știe cineva cum as putea începe sa lucrez cu firme de asigurări? Știu ca durata de timp pentru bani este mai mare și alte detalii, dar cum trebuie sa procedez ...? (mai mult)
Ce afaceri mai sunt profitabile si acum?
Salut, oamenilor! Vreau să- mi fac un PFA (cel puțin deocamdată) pentru a presta servicii direct către Foodpanda fără a mai fi angajat la o firmă parteneră. Însă am câteva întrebări si aș...? (mai mult)
Salutare. Sunt în Germania și doresc sa-mi cumpăr și eu un telefon la abonament. Ce acte trebuie sa dețin sau cum pot face pentru a-l putea lua la abonament?
Cum vă explicați succesul băuturii Coca Cola? Cum au ajuns atât de cunoscuti și prezenți in mai toate țările? In afara de Coca Cola mai e MC și KFC la fel de cunoscuți și arhiprezenti, în...? (mai mult)
Sa fii dealer de o anumita marca de masini ramane profitabil si in 2020?
Bună seara, de unde pot cumpăra nitrit de sodiu?
Salutare, dețin un card românesc cu doua conturi, unul de lei și unul de euro, pot scoate din contul de euro bani in afara țării?
Va salut! Am și eu o întrebare: Știți cumva un job pentru minori de 15 ani pentru weekend în Brașov?
Planific o cariera in Freelancing, deocamdata fiind angajat. Deci nu stiu cum va decurge financiar activitatea independenta. In acest caz, pana incep sa obtin venit din activitati independente, pot ...? (mai mult)
Salut, TPU, am terminat anul acesta liceul, iar acum sunt student la o facultate de inginerie mecanică. Am înțeles că este ceva de viitor, însă, acum că văd toți oamenii intrând la poliție,...? (mai mult)
Hei TPU, îmi poate spune cineva ce salariu are un inginer la CNE Cernavodă? Sunt in facultate, după ce termin, ma pot angaja ca inginer fizician, dar nu am găsit nicăieri informații despre CNE...? (mai mult)
Am cumparat ieri de la un magazin un portofel, iar cand am ajuns acasa i- am rupt eticheta. Mi- am dat seama ca are defect si am fost astazi sa il returnez dar managerul magazinului mi- a spus ...? (mai mult)
am o problemă, astăzi am vrut sa îmi pun 200 de lei pe card, am fost la bancomat sau cum se numește și prima dată i- a refuzat, am mai încercat odată și cu alte bancnote dar la ...? (mai mult)
As dori sa încep sa-mi fac o mica afacere. Îmi recomanda cineva ceva?
Auziti cum este bine sa tranzactionezi in demo sau cont real sau in live in xtb si etoro sau bitcoin sau revolut ca sa iti iasa bine tie ca persoana?
am o nelamurire, daca vreau sa lucrez pentru youtuberi din afara sau din tara (sa fiu video editor pentru ei) cum ar trebui sa platesc taxele la stat?
Salut, am primit și eu niște tichete cadou de la digi, dacă comand ceva de pe eMAG pot sa plătesc cu ele?
Imi puteti recomanda niste siteuri cu sondaje online care se platesc cu vouchere online pentru ca nu am pay pal? Multumesc anticipat Dau funda
Casa in care stau este a bunicii mele, mama mea s- a recăsătorit de curând si nu mai poarta numele bunicii, eu sunt singura care mai are numele si eram curioasă, după moartea ei, cui ii rămâne...? (mai mult)
As vrea sa cumpar platouri goale unde sa pun aperitivele, ma puteti ajuta cu un link? Dau funda
Salutare. Am o suma de bani pe un card UK și vreau sa ii scot, insa îmi ia foarte mult comision (exemplu la 5000£ îmi ia 1000£ curs valutar+ tva), vreo idee cum sa fac sa nu ia atat? Stiu ca dacă...? (mai mult)
Daca deschid sa spunem un restaurant sau un fast food, stiu ca am nevoie de un retetar, insa retetele pe care le prepar pot fi luate de pe net? Sau trebuie sa am propriile mele retete?
Vreau sa economisesc niște bani pe card. Sunt angajat si nu plătesc nimic. Vreau sa- i strang. Sa ii las acolo unde se duc în cont curent sau cum ii zice? Sau sa deschid un cont de economii? ...? (mai mult)
Stie cineva in ce zi a lunii intra alocatiile pe card (Banca Transilvania)?
Daca pastrez bani pe card din salariu fara sa-i cheltuiesc o sa platesc intretinere mai mare la card anual? O sa am taxe sau alte chestii? Cati bani pot avea maxim pe el?
Ce e paypal-ul? Cum functioneaza?
Care este suma minima cu care pot plati cu PaySafe?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandru7890 întreabă:
Augustius întreabă:
DaciaRomania întreabă:
antoniaidk întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Corpul uman
Corpul uman este o "masinarie" care ne surprinde tot timpul. Testeaza-ti cunostiintele si vezi cat de multe stii despre acesta!