Cei mai activi useri din categoria Afaceri & Financiar pe 3 Februarie 2025 sunt:
Cum sa inchiriez un apartament sigur fara sa iei teapa si cum iti dai seama daca e teapa? Neaparat sa faci cu contract
Am tastat doua Rapoarte Z in aceeasi zi. Voi fi pedepsit legal pentru asta? Voi primi amenda?
Știe cineva ce este un credit de refinanțare?
As putea sa imi deschid un cont de paypal pentru a face bani din online daca am 16 ani? Si trebuie neaparat sa imi atasez un cont bancar? Adica nu pot sa primesc sau sa platesc unele chestii...? (mai mult)
Vreau sa îmi deschid o mica afacere online cu produse handmade. (Pe insta, ca tot "marii întreprinzatori")Întrebarea mea este, în legătură cu transportul, pot încheia un contract cu o ...? (mai mult)
Salut, TPU, ce parere aveti de afacerea pe amazon.com? Am tot vazut reclame cum ca inceperea unei afaceri pe amazon e foarte profitabila si ai nevoie ca de inceput doar 5000 de euro.Nu stiu mie mi s- ...? (mai mult)
Bună, am aplicat pentru un credit cetelem online, am vorbit astăzi si documentele semnate de mine nu erau ajunse la ei.În seara asta am primit acest email. Acest e- mail este un raspuns automat ca...? (mai mult)
Salutare TPU, sper sa nu gresesc categoria, am cautat ceva cu IT dar nu am vazut. Am o intrebare simpla la care nu am gasit raspuns pe google. As vrea sa imi fac singurel o aplicatie pentru Android...? (mai mult)
Momentan imi fac studiile, dar doresc sa fac ceva bani, ma gandeam la o afacere dar nu am idee ce pot sa fac. Ma ocup si de fotografie dar merge greu in perioada asta. Asa ca daca aveti idee ce...? (mai mult)
Buna Seara! Pentru clientii bancilor, care dintre urmatoarele le recomandati BRD sau Banca Transilvania? De care sunteti cel mai mult multimiti?
Am studii in domeniul protectiei mediului si o certificare de auditor extern ISO 9001, 14001 si 45001. As dori sa imi fac un pfa sau srl pentru consultanta mediu. De asemenea, cu ...? (mai mult)
Salut, am 16 ani si din vara viitoare ma gandeam sa ma angajez, aveti idee un loc de munca care accepta minori? De preferat supermarket, sau o fabrica.
Ipotetic vorbind vreau sa iau un Credit pentru a cumpara un Apartament cu 2- 3 camere in Oradea. Un Salariu net de 2300 RON, se poate incadra la prima casa? Daca are vreo relevanta salariul net. Cineva...? (mai mult)
Salut, întrebare simplă, cum pot să cheltui 1000€, adică idei, o să aleg eu ceva și o să dau și fundă... :))))) (apropo am 13 ani)
Gasesc informatii mixte pe internet asa ca as vrea un raspuns de la o persoana care si- a infiintat recent o firma (SRL). Pe unele site- uri scrie ca in 30 de zile de la infiintare trebuie sa mergi la...? (mai mult)
Salut, la anul dau de permis și vreau sa îmi iau mașina ce o visez seara de seara :)) un golf 5 gti. Întrebarea este cum pot face bani pentru ea? Nu sunt sărac dar nici bogat sunt dintr- o familie...? (mai mult)
Salutare,a licitat și cumpărat cineva o mașina de pe COPART? Poți plăti transport și îți vine direct mașina acasă?
Hei! Sa spunem ca daca vad anumite desene pe internet si ma inspir de acolo, nu preiau exact toate detaliile, insa e o sursa buna de inspiratie, inseamna ca fur? Pot fi acuzat de asa ceva daca imi ...? (mai mult)
Salutare,unde gasesc containere modulare la preturi bune? As vrea o dimensiune de 3x5m si sa fie undeva la 2200€.
Vreau să fac cursul de barman și să îmi deschid o afacere (gen barman la evenimente) oare care sunt pașii de urmat? As vrea sa știu înainte de a începe cursul dacă merita sau nu
Am preluat si eu un site de la cineva https://www.filipshop.ro/ nu este prea grozav, dar as vrea sa il pun la punct, as fi recunoscator daca as avea parerea voastra despre ce ar trebui schimbat?...? (mai mult)
Salut lume, stie cineva cat e aurul in Turcia?
Bună seara TPU, Vă deranjez cu o întrebare legată de "afaceri" astăzi. Pot spune că am un plan de viitor, anume după vârsta de 18 ani să deschid un service de calculatoare acasă. Știu,...? (mai mult)
La ce varsta poti sa-ti faci card de credit/debit?
Dacă voi deveni coppywriter cum mă va privi lumea? Îmi este teamă să nu creadă că fac reclamă la produse neetice precum țigări, cazinouri, etc.
Salut, nu știu dacă e aleasa bine categoria! AdSense nu mai are treabă cu YouTube? Vreau sa mai fac ceva bani din video pe YouTube și nu mai știu noutățile după o pauză de ceva ani! aștept ...? (mai mult)
credeți ca sunt prea batrana pentru a fi la 18 ani pe a 9 a? Eu nu am fost lasata de familia mea sa merg la scoala si abia acum am prins sansa sa merg, stau si ma gandesc ca abia la 21 de ani...? (mai mult)
Puteti sa-mi spuneti daca ati dat comanda de petarde sau artificii de pe ekopiro.ro? Si vreau sa stiu prin ce firma de curierat livreaza.
Salut, scuze daca nu este sectiunea potrivita. Treaba sta asa. Sunt baiat, am 21 ani si locuiesc in Romania. Tatal meu este in Spania de peste 15 ani si acum 2 zile mi- a propus ceva destul de interesant. ...? (mai mult)
Stie cineva de ce la onlyfans la payout system nu am ca si opțiune direct transfer(oct)? Parca l- am avut o data si mi- a disparut cand mi s- a sters si cardul mai demult. Cu direct tr imi intrau instant...? (mai mult)
trebuie sa platesc o taxa pana luni la TRezorerie doar ca e inchis in weekend, pot sa platesc la o alta banca? (am codul IBAN)
am o nelămurire dac 1mp costa 1€ cât trebuie să dau pe 1000 mp? Dau fundă bineînțeles.
In ce ai investi 100.000 de lei (1 miliard de lei vechi) in Romania in 2020?
Am si eu o curiozitate! Este adevarat ca daca se deschide benzinarie langa case locuite, proprietarul benzinariei trebuie sa plateasca persoanele care locuiesc in apropiere?
Care magazin are preturi mici online incat sa vinzi online in Romania? Nu ma astept la nu stiu ce castig macar 50 de euro pe luna
Imi puteti da si mie cateva siteuri de unde pot gasi sa cumpar masini de spalat, lazi frigorifice, dulapuri frigorifice, etc. din Germania, si nu numai, mai ieftine (in stare buna sau...? (mai mult)
Cum e ca angajat la Amazon pe Anglia, Scoția? Mi-au spus ca e 70 de lire pe zi? E treapta sau?
Stie cineva cateva afaceri care nu necesita o investiție mare? Prin mare ma refer la mii de euro. Celor ce vin cu cele mai bune idei dau funda!
Dacă vreau sa îmi deschid un card la BRD, îmi da extrasul de cont pe loc, nu? Iar cardul mi-l dă după câteva zile?
Cam cat m-ar costa cursurile de pensat si machiat intr-un oras mai mare gen Pitesti sau Bucuresti?
Buna seara, am o intrebare, ca si apicultor acumulezi vechime pentru pensie?
Mi-am schimbat telefonul si am fost deconectat de la MyBRD. Unde pot gasi codul meu de utilizator pentru a ma putea reconecta? Imi cere un token care nu am habar ce este.
Daca stiti unde pot gasi o echipa de game developeri unde ma pot "angaja" fara contracte legale? Doar sa ii ajut.
Salutare, eu am 2 locatii la compania cez vanzare, iar din greseala am trimis indexul de la prima locatie, la a doua (aveam 532 la locatia a doua si eu am trimis 2705 care trebuia trimis la prima) si...? (mai mult)
Stie cineva cat e salariul la Carrefour?
Care este competiția dintre nevoi si resurse? Vreau să văd câteva argumente pro si contra. NU ESTE PENTRU SCOALA, CI DOAR DIN CURIOZITATE! Multumesc anticipat! ofer fundă.
Salut, vreau să-mi fac un merch și vreau să știu ce fel de imprimantă am nevoie pentru presa termică și de ce alte chestii as mai avea nevoie pe lângă presă și acea imprimantă
cineva mi- a trimis bani din Anglia printr- un transfer bancar, mi- a lasat poza asta, dar suntem in 21 octombrie si inca nu au intrat banii, stie cineva ce banca e cea pe care a folosit-...? (mai mult)
Ca afacere o vopsitorie auto cu cabina speciala de vopsit și încă 5-6 locuri pentru mașini in interiorul clădirii,locuri pentru pregătit, credeți ca ar merge o asemena afacere?
Paypal iti trimite facturi fizice? Primesti ceva in posta de la paypal?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandru7890 întreabă:
Augustius întreabă:
DaciaRomania întreabă:
antoniaidk întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
The good wife
Te-a captivat povestea Aliciei si crezi ca stii tot despre acest serial? Hai sa vedem cat de multe iti mai amintesti despre The good wife!