Cei mai activi useri din categoria Afaceri & Financiar pe 3 Februarie 2025 sunt:
Ca afacere o vopsitorie auto cu cabina speciala de vopsit și încă 5-6 locuri pentru mașini in interiorul clădirii,locuri pentru pregătit, credeți ca ar merge o asemena afacere?
Paypal iti trimite facturi fizice? Primesti ceva in posta de la paypal?
Daca comand mancare de pe eMAG, intr-o ora mi le livreaza nu?
Am nevoie de bani rapid, sunt in Anglia și deja mă pierd cu firea. Ce pot face sa câștig bani rapid și mulți? De la job m-au dat afara
Am auzit ca cei care au alocația pe card, o baga abia in Decembrie... gen dupa o perioada de timp. E adevarat?
Niste metode de a face bani la 14 ani?
Buna,am o nelămurire, sunt la liceu si am card facut pentru bursa (sunt minora) se poate sa imi între bani si din alta parte pe acel card? (Adică sa zicem ca imi pune cineva din familie) se poate?
Dispar castigurile din jocurile de noroc pe adeverinta de venit? DAU FUNDA! Va rog ajuta-ti-ma!
Daca am card la BCR si pe onlyfans am setat ca metoda de transferat banii INTERNAȚIONAL TRANSFER(SEPA) este ok? Inca nu mi- au intrat banii. Am bagat ibanul si numele reale, dar codul Postal si adresa...? (mai mult)
Am inteles ca cei care lucreaza in imobiliare au acces la o baza de date sa zicem in care vad toate anunturile. Asa este? Lucreaza cineva in imobiliare? Exista asa ceva sau nu?
Am citit de mai multe ori atribuțiile președintelui de asociație de proprietari, nu se cere nici o pregătire. Un membru din comitet mi- a spus că președintele trebuie să controleze ce face cenzorul...? (mai mult)
Am primit o amenda din Ungaria de acum un an de zile! Ptr greseala la tastarea nr de înmatriculare! Apoi încă una tot din aceeași călătorie dar din localități diferite! Pe prima am ...? (mai mult)
Cum sa fac bani online ca minor?
Credeti ca pot avea grija de un copil daca am 12 ani? As vrea sa fac niste banuti si sa fiu babysitter. E posibil?
Am 16 ani si sunt din Bucuresti si peste cateva zile voi avea un interviu la carrefour si as vrea niste sfaturi.Deocamdata am optat pentru part- time 4 ore si as vrea sa stiu exact salariul ...? (mai mult)
Oare merita sa deschizi o afacere cu Paulownia in Romania? Am gasit aici ca nu prea renteaza: https://e4ro.com/paulownia- teapa- sau- afacere/ Totusi vad pe YouTube o gramada de clipuri care lauda acest...? (mai mult)
De ce se trece suma, de exemplu pe o factura, atat in cifre (60 de lei), cat si in litere (saizeci de lei)?
Cat costa sa deschid un SRL cu 2 asociati in anul 2020? Pe google am gasit fel si fel de preturi incepand de la 350lei- 1400lei. Am toate actele inclusiv cei 200lei depusi la banca. Pentru deschiderea...? (mai mult)
Sunt de o luna jumatate in Germania, pana sa ajung sa am acest loc de munca, sunam la diferite anunturi cu angajari pe teritoriul Germaniei, cert este ca am trimis poza cartii de identitate...? (mai mult)
As dori sa îmi deschid o mică afacere, un self- wash pentru mașini si as vrea sa aplic pentru fonduri europene! Știe cineva dacă as avea vreo șansa de finanțare cu asemenea proiect?...? (mai mult)
Salut, am o idee foarte buna pentru o aplicație pentru telefon dar nu știu programare, pot găsi pe cineva în domeniul asta care să mă ajute să o implementez și care ar fi costurile estimative...? (mai mult)
Stie cineva cum se inchiriaza o taraba din aceea de vandut martisoare? Ma intereseaza unde trebuie sa ma duc, daca trebuie sa infiintez societatea comerciala si daca imi trebuie casa de marcat? ...? (mai mult)
Saput TPU, stiti cum sau de la cati abonați se fac bani pe tik tok? Am un clip de 1, 7 milioane vizualizari in prezent. Si aproape 10k urmaritori. Am inteles de la un prieten ca doar la 100k urmaritori...? (mai mult)
Cum as putea sa fac un schimb valutar online? Euro in lei
Salut, Daca un angajat intreabă clientul dacă dorește bon fiscal și acesta zice că nu și reiese că acel client e de fapt control, poate să dea firmei amendă sau chiar să o închidă?
Cum este cu amanetul pentru electronice? Am un laptop mai vechi caruia nu ii mai functioneaza harddisk- ul... este primit la amanet? Daca doresc doar sa primesc contravaloarea pentru el, il pot...? (mai mult)
Dețin o vopsitorie auto, ce părere aveți? Ar merge investit in 5-6 mașini, sa le retușez la mine la vopsitorie și după sa le vând cu alt preț? Ar fi ceva profitabil? Dau funda
Ce elemente nu sunt obligatorii sa se regaseasca intr-o factura fiscala?
Cat valorează un dvd mp3 SEG 720?
trebuie sa primesc un pachet prin posta si as vrea sa stiu daca au dreptul sa controleze acel pachet.Cine stie va rog sa-mi zica intr-un timp cat mai scurt
Salut, TPU, am o întrebare dacă puteți să îmi răspundeți. Dacă eu de exemplu stau, nu stiu în București și vorbesc cu cineva sa ii trimit un telefon și vreau sa ii trimit prin colet unde ...? (mai mult)
Care ar fi cea mai avantajoasa forma de organizare juridica pentru comert online? SRL, SRL-D, PFA (stiu ca e riscant daca il manageriezi in mod eronat), II, IF? Sau mai exista si altceva?
De unde cumpara chipsuri (doritos, lay's, pringles) supermarketurile (carrefour, auchan)?
Bunã! Pentru a- mi deschide o firma de consultanțã în afaceri și management de ce studii am nevoie? Sunt suficiente studiile universitare de licențã, specializarea administrarea afacerilor sau ...? (mai mult)
As dori o parere din partea celor care au investit în platforma FXORO. M- au sunat și mi- au propus o sumă minimă de 100 euro, și că voi avea parte de cursuri/traininguri si ghidaj din...? (mai mult)
Stiti cumva care sunt conditiile pentru a lua in leasing o masina pe firma? Cifre de afaceri, cat trebuie sa aiba firma vechime etc.
Hey! Am alocația pe card la Raiffaisen. Cine o mai are stiti pe ce data intra in cont? Multumesc.
Esti cineva in Germania care are card la Sparkasse, si stie ce suma maxima poti face la o singura retragere?
Salut tuturor.As vrea sa intreb ce se intampla daca ramai pe sold negativ pe cardul de credit pe contul virtual(in cazul meu la raiffeisen) si in acelasi timp nu mai detii cardul? Il mai poti inchide, ...? (mai mult)
Am un iphone 8, cumparatin februarie si as vrea sa il dau la schimb plus ceva diferenta pentru un iphone 11. Al meu e inca in garantie, 11 nu. Cat sa ii mai dau in plus?
Dacă vreau sa strang niște bani deoparte care este soluția cea mai buna? Sa ii tin acasa sau inrr- un cont? Eu am o suma la care lunar adaug bani si nu stiu ce sa fac. Sa ii tin acasa sa ...? (mai mult)
daca am implinit 18 ani si nu am buletinul expirat, pot sa ma duc la banca sa depun bani?
Stie cineva sa calculeze salariul pentru prof. invatamant primar debutant cu dublu simultan in mediul rural pe luna septembrie 2020?
Cei care aveti alocația pusa pe card la Raiffeisen, pe ce data o pune in cont?
Cat timp dureaza primesc banii in contul meu (Unicredit) de la o persoana ce a facut transferul de la BRD?
Pot sa imi iau un job in c++ cu pregatirea de la liceu?
Sunt angajată la o fabrică de 3 luni si ceva, prima oară mi- a facut contract pe 3 luni iar acum l- a prelungit pe 2 luni pana in Noiembrie, au început să dea oameni afară. Eu am fost...? (mai mult)
TPU cât ar costa un apartament cu o baie,o bucătărie,o sufragerie, 2 dormitoare? În Galați.
Care e treaba cu Monese? Trebuie sa intri in apel video ca sa iti faci cont? Trebuie sa platesti ceva? Spuneti-mi cum functioneaza! Multumesc!
Daca vinzi ceva pe internet folosind un site din strainatate, trebuie sa faci acte in Romania, sa platesti taxe la stat?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandru7890 întreabă:
Augustius întreabă:
DaciaRomania întreabă:
antoniaidk întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Lumea muntilor
Care este cel mai inalt munte din lume? Dar cel mai lung lant muntos? Tu stii?