Cei mai activi useri din categoria Afaceri & Financiar pe 3 Februarie 2025 sunt:
Cum imi pot face cont bancar online? Nu vreau sa intru in apel video. Se poate doar cu poza? Help.
Buna, in viitor m- am gândit sa îmi deschid propriul magazin de haine sh, as vrea sa pun doar haine de firma și care sa fie intr- o condiție buna, problema este ca nu prea stiu de unde sa le cumpăr,...? (mai mult)
Pot sa obtin credit pentru o afacere, chiar daca nu am deschis-o inca? Sau am nevoie neaparat de firma prima data?
Voi ce job v-ati lua astfel încât sa va duceți de drag la munca?
Cat castiga un asistent medical la o policlinica? Salariul brut.
Salut, am și eu un card de la BCR și mâine vreau sa ma duc să-mi pun 50 de lei pe el, ce îmi trebuie la mine doar card și sa știu pinu sau îmi cere și buletinul, ibanu?
Daca ai doua joburi simultane, unul full time si altul part time (4h/zi) poti primi bonuri de masa din ambele? In conditiile in care ambele ofera, pe langa salariul net, bonuri de masa....? (mai mult)
Am o problema, acum aproximativ o luna mi- am facut abonament pe un site(nu vreau sa dau nume). Ideea e ca siteul continea poze pe care eu nu le puteam vedea daca nu aveam abonament asa ca mi-...? (mai mult)
Am cumpărat ceva în rate online și îmi zice asta: Nu uita, plătești prima rată abia peste 3 luni! Începând cu luna a patra cumpărăturile tale vor fi împărțite în 24 rate în valoare de ...? (mai mult)
Doresc sa accesez un credit de nevoi personale dar am o problema de care ma lovesc la fiecare banca. Am 3 luni la actualul angajator dar intre actualul si precedentul am avut o pauza mai mare...? (mai mult)
Dacă am o rata la Altex mai pot face încă o rata tot la altex? S
Siteuri care accepta plata prin SMS? Imbracaminte, mancare etc... In afara de jocuri!
Intrebarea este adresata celor care au lucrat la KFC sau ceva asemanator. La inceputul programului sunt repartizat unei case nu? Casa respectiva este goala si nu este niciun ban in ea sau cum? Numai ...? (mai mult)
Cum functioneaza PayPal? Cum pot pune bani pe el? Daca am abonament Digi pot pune bani pe el? Sau exista ceva genu' Paypal si sa lot pune din abonament? Apropo nu ma pricep la chestiile...? (mai mult)
Am nevoie de cam 200$. Imi puteti spune cum as putea face niste bani, fiind un baiat de 13 ani? Multumesc!
Salut, recent m-am angajat la compania EA ca si game tester. Stiti daca exista ceva beneficii de pe urma asta? Daca pot face rost de jocurile companiei daca fac un ticket la ei? Multumesc!
Saluare! Stie cineva ale site-uri de donatii?(exemplu: tipeestream)
Bună seara TPU. O curiozitate am, mă pot 'angaja' la servicii de livrat mâncare cu bicicleta (Foodpanda, Glovo, Bolt Eats etc) chiar dacă am 14 ani? Doresc să livrez doar în weekenduri sau...? (mai mult)
Am auzit ca sunt siteuri care te platesc daca te uitia reclame sau chestii de genul. Este adevarat? Voi ati incercat? Daca da, cum functioneaza? Si numele siteului? Multumesc?!
Salutare, vreau sa- mi fac o mini- afacere.Adica sa vand haine/incaltaminte second hand online, prieteni, vecini etc. Vreau sa intreb daca este legal sa vand fara acte. Mentionez faptul ca am eu cativa...? (mai mult)
Pot avea un card pe BT pay pe 2 telefoane simultan?
Îmi pot vinde virginitatea ca băiat și unde as putea sa o fac? No hate.
Buna, TPU! Pot avea un card pe aplicatia BT pay pe 2 telefoane simultan?
Cine știe dacă ai un credit neachitat la o bancă și au trecut vreo 7 ani, poți să mai faci vreun credit la altă bancă?
Sunt un tănăr din Craiova si vreau să imi deschid o mică afacere in domeniul HORECA. Mai exact vreau sa fac strict catering de mancare. O bucătărie micuță cu potențial mare, intr-...? (mai mult)
Am cont pentru salariu la Banca Trasnilvania iar la noul loc de munca as avea nevoie la Raiffaisen BANK. Dacă vreau sa îl închid pe cel de la Transilvania și sa deschid la Raiffaisen, de ce am...? (mai mult)
REVOLUT se poate folosi si ca un card pe care sa iti bagi salariul, gen, sa fie la indemana peste tot in Romania? Sau doar daca vreau sa plec in alte tari?
Salut TPU Cât durează un transfer de pe un card Mastercard pe un Visa fara banca(cu agenție din Anglia, de pe care doar poți scoate bani)
Am vazut ca pot livra la glovo si pe jos, am inteles ca se castiga decent ati incercat? si in ce sector spuneti ca este mai ok sa livrez?
Ma poate ajuta si pe mine cineva? Vreau sa bag banii gheata in card,dar cardul meu e monese si nu stiu daca merge in bancile romane gen : BRD, CEC Bank etc!
Voi ati incercat vreodata sa investiti pe eToro? Daca da, ati recomanda aceasta platforma pentru investitii?
Acum câteva zile am cumparat o tableta de mana a doua de pe OLX cu 130 lei. Huawei media pad t1 8.0 pro se numeste tableta, l- am cumparat de la cineva care spunea că tableta se misca bine dar după...? (mai mult)
Ajutor! Deci am dat comanda de pe un site chinezesc care eventual spunea ca produsul vine din America(prima data nu zicea ca are vreo legătură cu China ) ok, am dat banii prin card si astăzi a venit...? (mai mult)
Părinții mei au avut un magazin in mediul rural iar acum un an l- au inchis. Însa lumea își dorește din nou magazinul. Unde trebuie sa ma duc pentru al deschide, ce acte imi trebuie? Magazinul...? (mai mult)
Salut, la vara o sa am 15 ani, si as vrea sa muncesc ceva, sa fac niste banuti, imi puteti sugera ceva Mersi!
Nu am niciun venit. Ce fac?
Știe cineva cat e comisionul la BRD daca o persoana fizica vrea să depună bani in contul unui client BRD? De exemplu, vine cineva cu buletinul la BRD și vrea să îmi transfere mie (client...? (mai mult)
Dacă am bancnote mai vechi de euro inca sunt valabile nu? Trebuie schimbate?
Este cineva care a facut internship la Regina Maria? Dacă da, imi puteti spune va rog ce salariu ati avut sau aveti? Sau cu cat se plătesc în general aceste internship-uri?
Știți dacă în timpul perioadei de urgență au fost lăsate firmele de curățenie la domiciliu să funcționeze? Vreau răspunsuri sigure nu păreri cum ar trebui să fie. Mulțumesc!
Trebuie sa îmi trimită mama niște bani pe card, ea fiind in alta țara, doar ca am cardul de câteva zile, am trimis mesaj pentru a primi codul cu ultimele 6 cifre de pe card și ultimele 4 din CNP...? (mai mult)
Doresc sa imi infiintez un PFA fiindu- mi necesar la o activitate independentă. Imi poate spune cineva care a trecut prin asa ceva, ce acte sunt necesare în afară de cardul de identitate...? (mai mult)
Sunt in clasa 12 si am o mare tentatie sa ma las de liceu si sa ma duc in Germania la munca. Veti zice ca sunt prost sa ma las chiar acum de scoala dar traim 3 persoane pe salariul mamei care este de 1400...? (mai mult)
Imi poate zice cineva care sunt taxele și impozitele specifice barului? Pentru a deschide un bar trebuie sa stiu contabilitate sau e de ajuns sa angajez un contabil si sa se ocupe el de tot?
Dca vrei sa promovezi ceva pe Facebook trebuie neaparat sa iti dai poza cu buletinul pentru a-ti aproba boostarea?
Pentru a deschide un after school ai nevoie de aceleasi aprobari ca la o gradinita privata?
Merita sa merg in Germania pe 1800 de euro? Chiria si una alta plătesc eu. Si sunt singur. Ar merita, cu cât mai raman in mana?
Implinesc la anul 16 ani, imi puteti da sfaturi pentru a avea un job part time nu conteaza unde? Ma duc la magazine si intreb daca au nevoie de ajutor sau cum fac?
Pentru programul "noua casa", cei care ati facut recent creditul, ma puteti informa in legatura cu suma pe care trebuie sa o am in afara de avans? MULTUMESC
Salut, vreau sa ma apuc sa vand pe eMAG... Ceva sfaturi de unde pot lua marfa mai convenabila la pret?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandru7890 întreabă:
Augustius întreabă:
DaciaRomania întreabă:
antoniaidk întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Istoria religiilor
Tu cat de multe stii despre marile religii ale lumii? Afla chiar acum!