Cei mai activi useri din categoria Afaceri & Financiar pe 3 Februarie 2025 sunt:
Salut, vreau sa ma apuc sa vand pe eMAG... Ceva sfaturi de unde pot lua marfa mai convenabila la pret?
Salut. Vreau sa ma apuc de yutube. Cum se procedeaza? Cum bifez ca vreau sa castig bani pe vidoclipuri? Va rog sunt la inceput si nu ma prea pricep
La un salariu brut de 6837 lei, cat primeste angajatul net? Din calculele mele, la angajare a iesit suma de 4000 lei, dar cand am primit salariul acesta este de 3967, imi puteti spune de ce,...? (mai mult)
Exista vreun site cu chestionare care chiar sa-mi dea bani, sa nu fie scam?
Sunt de incredere cei de la lightinthebox si produsele lor?
Stii cine cat este minum-ul de depunere din banca pe card? Adica poti baga minim 50 lei sau 25 lei
Cum dumnezeu fac rost de o casa?
Cum se fac combinatiile cu telefoane? Le cumperi la un pret si le dai mai scumpe? Merita sa dai un telefon cu 20 de lei mai scump de exemplu?
cam cât ar costa sa mobilez o garsonieră? Și ce fel de salariu este necesar pentru a lua prima casa sau un credit ipotecar sa cumpăr una?
Sunt clasa a 12 a și am 18 ani iar chestia este ca e musai sa ma angajez undeva sa lucrez, deoarece nu mai am susținere financiara din cauza unor probleme de familie. Vă rog să îmi dați câteva...? (mai mult)
Ce stiti despre dropshipping? Unde pot citi pe larg despre asta? Si sa fie surse corecte
Saaluut. Stie careva daca poti sa te angajezi la foodpanda la varsta de 16 ani? Mersi mult
A făcut vreo cineva rata la telefon la Altex? Imi poate spune daca este o rată fixa sau daca se adaugă costuri suplimentare?
Cat de grea e munca la abator in Germania? Mama mea vrea sa plece cateva luni acolo ca sa- mi pot cumpara eu o mașină. Masina visurilor mele, un golf 5. În România sa stai pe un salariu de 12- 15...? (mai mult)
Am 12 ani și de când aveam 7 ani mama mea a murit și am rămas doar cu tatăl meu, care este plecat la muncă în străinătate și se întoarce doar de sărbători. Eu stau aici împreună ...? (mai mult)
Dețin un motostivuitor din anul 2014, și doresc să-l închiriez la o firmă. Mă poate ajuta cineva care cunoaște cam cât ar costa chiria pe o lună la un asemenea utilaj? Vă mulțumesc!
Salut La foodpanda trebuie sa lucrezi în anumit interval de ore pentru a îți face contract sau poți sa faci câte ore veri tu și îți face contract?
Buna, sunt o eleva de clasa a 9 a la liceul sfantul sava din Bucuresti, am 14 ani dar in curand fac 15 si ma intereseaza un job part time in domeniul meditatiilor, materia mea de interes este engleza...? (mai mult)
Stie cineva cum pot face rost de o davada a veniturilor din pariurile sportive?
Salut, cum mă pot afilia cu un site în sensul acesta: Să îmi creez propriul meu site, cu o interfață stabilită de mine și să adaug produsele de la alte companii, iar eu doar să înregistrez ...? (mai mult)
Salutare TPU am si eu o intrebare cum poti face banii daca esti minor eu de exemplu am varsta de 14 ani si tot incerc a face ceva online in rest in viata reala ma mai duc cu un vecin sau o persoana la...? (mai mult)
știe cineva cum se pot face bani pe internet, adica diferite chestionare sau alte lucruri din astea, am auzit că s-ar câștigă binișor?
Acum aprx. 6 luni am facut un video, pentru o companie cunoscuta si omul cu care am vorbit este sef pe directorul media, am discutat pretul, am facut video- ul care este publicat pe pagina lor,...? (mai mult)
pe anunțurile de angajari la sălile de jocuri de noroc sunt menționate faptul ca trebuie sa ai un aspect fizic placut, ce înseamnă aceasta ca trebuie sa fii slaba? Menționez ca mâine...? (mai mult)
Am comandat ceva de pe internet si nu mai stiu ce site era. vreau sa anulez comanda dar nu mi gasesc cosul de cumparaturi. ajutati-ma
De ceva vreme imi place foarte mult zona asta de IT, programator decamdata sunt în liceu (mate-info) ce ar trebui sa invat de acum sa imi fie usor in viitor?
Am si eu o intrebare=) Pot sa imi transform cardul( mentionez ca sunt eleva) din lei in lei si euro?
Aveti idee cum alimentez un cont de PayPal. Vreau sa cumpar ceva de pe Ebay si am ramas fara bani in cotul PayPal. Cand dau cu Trustly imi zice: "Unfortunately, we have had to temporarily deactivate...? (mai mult)
Buna Am făcut și eu o descoperire de salariu la brd in valoare de 4500 de lei, întrebarea mea este cum functioneaza această descoperire? As vrea sa il închid in urmatoarele luni? Care ar fi dobânda...? (mai mult)
Sunt in cautarea unu coach de dezvoltare personala, cineva care sa ma invete sa fac bani si nu gasesc. Stie cineva unde as putea gasi? Site-uri, persoane directe? Preturi etc
Daca intru pe ph, trebuie sa platesc, imi vine factura la internet. Daca nu am cont premium trebuie sa platesc cumva?
Hei! Vreau sa returnez pe about you si trebuie sa imi pun datele cardului. Nu stiti ce trebuie sa pun acolo la bic/swift? Sunt la banca transilvania
Stiti cam ce suma se poate imprumuta de la banca pentru credit de nevoi personale, avand salariul minim?
M- am angajat la eMAG call center și vreau sa avansez aici cu timpul adică sa nu rămân doar la call center și eu fac o facultate care ma ajuta pe partea cu marketing- ul. Am 2 întrebări. 1 Mi-...? (mai mult)
Credeti ca e bine sa inchei contracte cand inchiriezi o locuinta? Atat din punctul de vedere al chiriasului, cat si din punctul de vedere al celui care inchiriaza. Stiu ca proprietarii nu prea vor ca ...? (mai mult)
Salutări TPU, de curiozitate vreau si eu sa încerc dropshipping și am nevoie de un cont bancar/card, spuneți va rog daca merge orice fel sau de care trebuiesti?
Daca eu cumpar o actiune la o companie care ofera dividente, dupa ce primesc acele dividente, ce se intampla cu actiunea? Ramane in portofoliu pana cand o vand sau primesc dividentul + valoarea actiunii...? (mai mult)
Dacă ai mei au redirecționat 2% din impozitul pe venit către un ONG, pot să redirecționeze 2% și pentru asociația de părinți a liceului la care învăț? Chiar nu le am cu din astea. Mă gândesc...? (mai mult)
Buna, caut sa cumpar lingouri de aur/argint/platina/paladiu la pret aproape de pretul pieței, de ex acum aurul este 250 de lei pe gram dar toti il vand cu 300, va rog daca stiti un site sau pe cineva...? (mai mult)
Cum pot face bani de acasa? Ca ce ma pot angaja sa lucrez de acasa?
Salut, in cazul in care nu castig nimic din actiunile la bursa, ba chiar raman pe minus este necesar sa le declar la fisc? Mulțumesc
Mi- am pus si eu vara asta deoparte vreo 3500 de lei din munca. Am inceput scoala si totuși as vrea sa mai castig cam 1500 de lei, sa ajung la 5000 lei. Nu mai pot să muncesc pentru că nu mai am timp....? (mai mult)
Poți să reușești să-ți cumperi o casă daca pleci în străinătate?
Aveți idee de ceva afaceri pentru adolescenți? Sub 500 e investiții?
Angajatii noi dintr- o banca pe postul de relatii cu clientii/credite sunt obligati sa aduca clienti noi in banca? Trebuie sa mearga pe teren sa convinga lumea in legatura cu produsele bancii? Eu asa am...? (mai mult)
Îmi puteți recomanda o agenție pentru împrumuturi de nevoi personale pentru persoane fara loc de muncă?
Am observat credite imobiliare cu diferite procentaje pentru avans. Am inteles ca pentru cele cu un avans mai mic de 20% se percep taxe suplimentare fata de cele cu peste 20% avans. Posibil ...? (mai mult)
Stiti cumva cum pot sa imi aflu credit score-ul in Romania? Am card de cumparaturi (credit) la BRD. Doresc sa stiu unde ma situez ca scor/punctaj de credit.
Salut, daca eu vreau sa ma angajez si vreau sa- mi fac un card, ma duc la banca si imi fac un card de debit, imi face automat un cont in lei pentru salariu sau imi poate pune banii direct pe card? Cum...? (mai mult)
Cardul REVOLUT merge folosit in bancomatele de la BRD/BCR?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandru7890 întreabă:
Augustius întreabă:
DaciaRomania întreabă:
antoniaidk întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Al doilea razboi mondial
Cat de multe stii despre cel mai mare conflict din istoria umanitatii?