Cei mai activi useri din categoria Afaceri & Financiar pe 4 Februarie 2025 sunt:
Va rog ajutati- ma sa inteleg care este diferenta dintre deschiderea unui cont de capital social si deschiderea unui card de business. Doresc ca pe viitor sa deschid o firma si acum ma documentez...? (mai mult)
imi poate recomanda si mie cineva niste agentii de inchiriat apartamente in Bucuresti? Vreau sa imi las apartamentul in grija unei agentii pentru ca eu nu mai locuiesc in tara si nu am timp...? (mai mult)
Pentru inscrierea la penetenciar am nevoie doar de buletin sau si alte acte?
Si-a infiintat cineva de aici SRL? Puteti sa imi spuneti cum ati procedat? Si cat timp a durat?
Mi- am luat o temă pentru blog de pe Wordpressclub.vip iar acum mi- e teama să nu îmi fure datele cardului. Am fost redirecționat către PayPal pentru a finaliza achiziția. Oare sa fie totul în...? (mai mult)
Sunt reprezentant nou avon si voiam sa stiu care este suma minima de care trebuie sa fac prima comanda adica cea ramburs ca de la a doua comanda sa pot avea cele 18 zile termen de plata.
Cat costa RCA in 2020 pentru o autoutilitara basculabila de 3.5 tone (gen Mercedes Sprinter 411)? Am incercat sa introduc date false in calculatoarele RCA online si imi da in jur de 1000 RON pe 12 luni,...? (mai mult)
Credeți că mi-aș putea găsi un job part-time în Iași fiind minora? Sunt elevă și sunt de 2 săptămâni în oraș. Dacă da, puteți să-mi recomandați ceva?
Buna ziua tuturor! La 18 - 19 ani doresc sa ma mut singura. Locuiesc in Germania. Dar nu vreau sa renunt la scoala, doresc sa imi termin studiile complete. Si nu pot sa am mai mult de un minijob care...? (mai mult)
Dacă ești angajat in Germania și vrei sa pleci de tot in România si ai asigurare aok, cum renunți la asigurare? La locul de munca dacă ai 2luni de lucru îți trebuie preaviz?
Un serviciu de livrare (foodpanada, glovo, tazz) care sa angajeze persoane sub 18 ani
Am 20 de ani si as dori sa imi deschid o mica shaormarie intr- o zona rurala. Problema este ca momentan nu dispun de o suma de bani necesara pentru deschiderea acestei afaceri. Intrebarea mea...? (mai mult)
Buna, as dori sa aplic pentru fonduri europene si as vrea sa stiu daca e obligatoriu sa detin deja un spatiu in care sa imi deschid cafeneaua.
Bună, o întrebare în legătură cu locurile de munca, tocmai ce m- am angajat la glovo, dar am o norma de 2/h pe zi, de asemenea, în paralel am găsit un job full Time care ma tentează, puteți...? (mai mult)
Ai fost vreodata client misterios? Cum a fost? Cati bani ai facut din asta?
Am nevoie de un raspuns rapiddddd. Pe mama mea a sunat- o un număr, nu m- am mai uitat la cifre si am raspun.s Numărul începea cu 037 si avea 10 cifre, normal am vorbit 6 secunde. E posibil sa...? (mai mult)
Dacă am împlinit vârsta de 18 ani îmi pot muta alocația pe cardul meu? Am card de la BRD. Și unde aș putea să fac asta? La primărie?
Maicamea a zis ca a primit o tranzactie de 4000lei si s-a dus la banca, de ce?
Cum se joaca la Loto Polonia? E o curiozitate, ca am tot vazut reclame.
Ce echipamente/ utilaje sunt necesare pentru un bussines in Sisteme de Securitate Contraincendiilor? Unde pot găsi mai multe informații despre ce înseamnă să ai un bussines in domeniul...? (mai mult)
Salut, sunt de o luna in Germania. Maine urmeaza sa merg la banca pentru a- mi face un cont in euro, o sa folosesc SPARKASSE, stie cineva daca de pe apliacatia Sparkasse poti trimite bani pe un alt cont...? (mai mult)
Am o mare nelămurire si am nevoie urgent de ajutor vă rog! În urmă cu 3 ani am jucat online la pariuri sportive unde am băgat si datele de pe card si am avut si ceva câștiguri pe acel ...? (mai mult)
Hey, stie careva un site, o aplicatie pentru a câștiga bani de acasa în afară de cele cu produse cosmetice
Imi puteti spune va rog ce inseamna incadrari directe la politie? Am vazut ca s-au scos ceva locuri libere!
Ce trebuie să fac ca să primesc pensia de întreținere (de la tata) pe card și nu prin poștă? Precizez că am card pe numele meu(cu banii de la școală)
Pot retrage banii stransi in BCR Pensii sau nu? Am auzit ca doar daca ai contribuit timp de 5 ani la pilonul 2, te poti retrage, dar banii vor fi redirectionati la pilonul 1 si nu ii vei primi in mana...? (mai mult)
Cum sa opresc tranzactiile automate de pe George(mobile banking)? In fiecare luna g2a imi ia 15roni, cum pot sa opresc? Daca nu mai stiu contul de g2a?
Se pricepe cineva în domeniul bancar, mai exact în cel al ratelor? Am făcut un împrumut în anul 2017, mai exact suma de 12.000 lei, pe o perioada de 5 ani. Cu tot cu dobânda plătesc 15.000...? (mai mult)
Aveți idee ce salariu este la Mcdonald's pentru part time 4 ore?
Am bani in contul de paysafe si nu stiu cum sa pot sa cumpar jocuri accesand suma de bani din cont! Repet: my paysafecard! Cum pot sa scot banii din my paysafecard sau sa fac cumparaturi pe baza...? (mai mult)
Vă rog, cardul de bani se poate scoate și de la o bancă din altă zonă a orașului sau numai la banca unde am cardul de bani?
Wellcode ce preturi ar fi la abonament? Voi ce spuneti, merita?
Sunt dintr- un sat, iar aici la un club/restaurant am un terminal de pariuri sportive de la Get's Bet. Am pus banii si mi- am facut 2 bilete cu niste meciuri de fotbal in aparat, am luat biletele...? (mai mult)
Deci vreau sa fac un card de tip "Cardul Zambet BCR " link https://www.bcr.ro/ro/persoane- fizice/conturi- si- operatiuni/carduri- de- debit/zambet in mare parte nu prea inteleg o chestie 1 cat trebuie...? (mai mult)
Pentru cei care au card la banca Raiffaisen... se pot baga bani pe card de la orice atm(orice banca)? Sau doar Raiffaisen?
Salut, as vrea sa trimit 370lei in contul bancar al varului meu, o pot face daca am 17 ani? Adica sa merg personal la banca. Mulțumesc
Ce părere aveți de copiile iPhone? Merita cumpărare?
Buna, stie cineva daca sunt locuri de munca pentru cei cu dizabilitati in jud. Hunedoara? Eu stau in orasul Hunedoara si vreau sa ma angajez nu conteaza unde.
Ce gramaj se trece pe retetar? Inainte de gatire sau dupa?
Se poate face transfer de bani online? Spre exemplu BT Pay si BCR, sau alta Banca?
Cum imi pot face card BT (Banca Transilvania) online. Adica sa imi fac fara a ma mai duce la Banca. Sa imi vina prin posta sau curier.
Ca sa lucrezi la glovo/take away/foodpanda trebuie sa ai 18 ani?
de ceva vreme am inceput să creez logo- uri pentru fiverr (practic vând logo- uri), Youtube și altele, așa că aș vrea să îmi inregistrez marca proprie daca înțelegeți la ce ma ...? (mai mult)
Imi dați o sugestie cum pot face niște bani pe internet, nu e neapărat vorba de sume fabuloase, chiar si un minim e acceptat?
Dacă am cumpărat un produs în rate fără dobânda cu card BRD, l- am returnat, banii au fost puși în cont înapoi trebuie sa contactez banca sa mi se închidă planul de rate cum suma a ...? (mai mult)
Știe cineva cât te costa sa-ți tii ziua la hotel president din Arad? Mulțumesc de ajutor.
Salutare TPU, pot lua un laptop in rate si sa ma duc personal sa il plătesc în fiecare lună la agenția de unde l-am achizitionat?
Cu 2 luni inainte sa fac varsta de 18 ani, am vrut sa imi fac cont Revolut. Am introdus datele din buletin si am primit raspunsul din partea aplicatiei ca nu pot sa imi fac cont si trebuie sa imi...? (mai mult)
Bună! Doresc să accesez fonduri europene nerambursabile pentru deschiderea unei afaceri, mai exact pentru deschiderea unui club. Întrebarea mea este: se pot accesa astfel de fonduri pentru acest...? (mai mult)
Stie cineva cam ce salarii se iau la firma AKTOR din Romania?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
RAY întreabă:
UnchiulRamiz întreabă:
Renata0808 întreabă:
gllopel întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Al doilea razboi mondial
Cat de multe stii despre cel mai mare conflict din istoria umanitatii?