Cei mai activi useri din categoria Afaceri & Financiar pe 4 Februarie 2025 sunt:
Buna seara, Cui trebuie sa ma adresez in vederea crearii unui site? Vreau sa am unul, nu cunosc nimic despre acest subiect, un ajutor ar fi foarte apreciat.
Salut, am achiziționat un paysafe de 25 de lei. Am intrat în contul de steam, am completat tot ce trebuie iar când mi s- a deschis pagina de la paysafecard unde trebuia introdus pinul, l- am introdus...? (mai mult)
Cât costă să faci un card la Banca Transilvania? Si la inceput câți bani trebuie să pun pe card?
Care este cea mai bună banca bancară din România? Comisioane, tot. Scuzați catogoria
Stiti ca a aparut acel Mediabox 4k de la Vodafone acum 2- 3 zile, insa pe site scrie doar pentru abonatii noi sau daca vrei sa iti refaci contractul cu 17 euro, insa am auzit ca daca ai play maxim + ...? (mai mult)
Care sunt pasii ce trebuie facuti pentru a înregistra o idee de afacere, astfel incat sa fii tu unicul beneficiar, sa nu iti fure altii ideea (sau sa nu te copieze)? Practic sa ai tu ...? (mai mult)
Ce suma ar trebui împrumutată, cu aproximație, pentru a rămâne cu 50000€? Vreau sa îmi iau un apartament prin programul prima casa și as vrea sa îmi fac un mic calcul sa vad dacă merită sau...? (mai mult)
Daca pensia de urmas se opreste pe o durata de un an si dupa iti continui studiile si doresti sa o recapeti, faci doar cerere la ei sau din nou cu proces si judecator sau cum era la inceput ca sunt putin...? (mai mult)
Dacă am 16 ani pot lua un extras de cont de la banca fără un părinte?
Cum pot fi folosite bursele de merit primite în cupoane?
De ce majoritatea din cei ce au castigat la loto au ajuns mai rau ca inainte? Ce au gresit?
Exista credite auto? Stiu ca poti lua o masina in rate, dar asta nu e un credit auto. Ce banci au credite auto? Multumesc
Buna! Știe cineva ce salariu ai ca educatoare la început de drum?! Mersi!
De ce in orasele mari sunt locuri de munca pentru cei cu dizabilitati si in orasele mici nu sunt? Din pacate eu stau într- un oraș mai mic si in fiecare luna ma duc la fortele de munca sa intreb daca...? (mai mult)
am nevoie de o parere...la ce banca as putea face un credit fără giranți pentru minim 10.000 de lei? La ce banca ati facut credite si a fost ok din toate punctele de vedere?
In ce sa investesc 1000 euro?
Cat câștiga o manichiurista (începătoare) 10h / o zi cu o zi? Multumesc
O firma foarte bună de făcut Torturile pentru zile de naștere din Romania? Care face orice fel de desene pe Tort(Trofee Steme Echipe Stadioane Mingi de fotbal etc)FUNDA!
as vrea sa ma angajez undeva usor, nu conteaza unde, poate fi si magazin de haine si sa aranjez marfa in super market doar ca eu fac 16 ani peste 4 luni. Sunt in clasa a 10 a, voi ce parere...? (mai mult)
A luat cineva fonduri europene pentru a deschide o afacere? Sincer, cum e treaba cu fondurile europene? As vrea sa deschid o spalatorie auto si vulcanizare intr- o zona de frontiera. E okay cu fonduri...? (mai mult)
TPU, se poate face contract de inchirere doar pentru o camera, nu pentru un intreg apartamentul? Se poate asa ceva?
Oare știe cineva, dacă vreau sa ma angajez în alt oraș, trebuie neapărat sa îmi fac flotant? În sensul ca stau la un prieten și nu am flotant și mi- e teama ca nu ma va angaja nimeni ...? (mai mult)
Știți ceva site-uri la care poți face bani? Sa spună cine a încercat și a primit bani...
Buna dimineata! Muncesc de o luna iar ieri am aflat de la colegele mele care si- au luat concediu ca langa birou este un afis cu zilele lucratoare ale angajatilor si zilele libere. Au aflat ca eu am 8 ...? (mai mult)
Vrea mama din Italia să-mi transfere 100 euro in contul meu (cont în lei). Oare cât comision o să-mi ia?
Am o problema legata cu un client, mai exact refuza sa plateasca, ma tot amana de aproximativ 4 saptamani, am prestat un serviciu de creare site web, pretul este de aproximativ 200 euro,...? (mai mult)
Azi trebuia sa primesc cardul Transferwise. Nu l-am primit. Cum pot afla ce s-a intamplat?
Care este salariul unui salvamar in Romania? Dar in UK?
Cum pot sa fac o firma de francize pentru Fast-Food si sa o dezvolt?
Ce trebuie să îi spun secretarei școlii în legătură cu alocația? Nu mi-a mai venit de ceva timp
Bună, TPU! Pentru un cont bancar BCR ce nu presupune comisioane adăugate (gestionare cont, etc) până la vârsta de 25 de ani, există totuși comisioane la tranzacțiile monetare cu BT? Dacă da,...? (mai mult)
Daca vreau sa trimit un colet prin Publi24 gratuit pot sa- mi creez mai multe conturi cu aceleasi date si sa dau comanda de curier gratis de cate ori vreau? Sau pe scurt cum se procedeaza sa...? (mai mult)
Cum funcționează cardul de cumparaturi BRD finance?
trebuie sa deschid un cont pentru salariu. Care banca imi recomandati si care ar fi avantajul fata de celelalte banci? Multumesc
Mi-am făcut un cont pe Netflix si zicea ca prim luna e gratis însă mi-a tras 50 lei acum... cum fac să imi recuperez banii? Vreau sa închid si contul. De cateva minute l-am făcut
Ce costuri implica infiintarea si mentenanta unui SRL? Multumesc anticipat.
Cum pot face un magazin online fara autorizatie?
Cum sa deschid cu magazin gen de vanzare "suplimente"? Cum sunt cele de steroizi. Vad ca sunt foarte multe.
Cum pot retrage bani din SRL pentru mine ca asociat? De asemenea, cum functioneaza deductibilitatea achizitiilor in interesul profesional al societatii comerciale? In cazul radierii societatii comerciale...? (mai mult)
Salut, vreau sa fac bani online si am gasit videoul asta, credeti ca merge aceasta varianta? Dau funda! https://www.youtube.com/watch?v=oO8-QEWV044
Salut, stie cumva cineva daca PaySafe iti ia bani din cont? Pentru ca ultima data cand m-am uitat aveam 18 lei pe cont iar acum nu mai am nimic.
Cum pot face bani mai repede daca sunt minora? Am 13 ani si am cateva metode care chiar ma ajuta dar nu foarte mult, vreau ceva mai eficient. Daca va intrebati metodele mele sunt: - strang banii din ...? (mai mult)
am o intrebare destul de simpla si caut un raspuns de ceva timp si sper sa-l gasesc aici. De unde pot sa cumpar argint pur si legal?
Deci dacă livrezi mâncare pe bicicleta cam cat faci într- o săptămână in Bucuresti si in alt oras cum ar fi Galati, Brăila, este vreo diferență, câștigi mai bine într- un oraș mai mic ...? (mai mult)
cam ce joburi pot gasi daca nu am bacul dat? Si cam ce salarii sunt?
se castiga bine ca taximestrist in Constanta/Bucuresti? Cam ce salariu se ia?
Salut, am o firma si trebuie sa am ceva fise informative pentru preventia covid? Oare unde le pot gasi sa le pot lista?
Am cumparat un apartament si dupa finalizarea actelor 2 duplicate dupa contractul de vanzare -cumpărare au ramas la mine. E ok, trebuie sa fie amandoua la mine? Multumesc frumos.
Am un venit mic 2000 lei, dar am multe cheltuieli si nu ma descurc. Ce sa fac altceva ca sa castig salariu mai mare? Ce afacere pot sa deschid? Am bani pusi pentru o afacere.
Poate sa îmi spună cineva cât câștigă un subofițer de poliție începător?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Stelian1989 întreabă:
RAY întreabă:
UnchiulRamiz întreabă:
Renata0808 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Corpul uman
Corpul uman este o "masinarie" care ne surprinde tot timpul. Testeaza-ti cunostiintele si vezi cat de multe stii despre acesta!