Care sunt principalele specializări ale TBI bank (sau planul de afaceri), serviciile financiare pe care se bazează cel mai mult? Aș dori să știu cel puțin 3 dintre ele, și mai argumentat, vă...? (mai mult)
Salut! Unde si pe ce categorie as putea aplica pentru fonduri europene daca vreau sa fac un proiect pentru construirea a 3 mini- casute in scop turistic? Exista fonduri pentru asa ceva? Am spatiul...? (mai mult)
Buna ziuam am o întrebare dacă mă poate ajuta cinevam când am venit prima data in Germania mi- am deschis în cont in zona Hamburg, acum mi- am mutat domiciliu și locuiesc în zona Munchen problema...? (mai mult)
Buna TPU, am o intrebare legata de cardul meu. Nu pot plati cu el deoarece mereu imi respinge plata, adica da "decline" chiar daca eu am bani pe el, din ce cauza se intampla acest lucru? Si ce as putea...? (mai mult)
Salutare! Caut grupuri de vanzari/ Bazar pe WhatsApp sau telegram (cu multe persoane) Atasati linkuri de invitatie Cine posteaza cel mai aglomerat link catre grup primeste funda!
Cunoaște cineva acest avocat și această companie? https://dbcrlaw.ro/
Salut! Vreau sa deschid un magazin pe platforma Etsy pentru a vinde stickere. 1. Imi puteti spune in ce costa "Gestiunea de stoc"? Am nevoie de casa de marcat? Avand in vedere ca modul de lucru pe care...? (mai mult)
Se merită deschiderea unei școli auto? Având în vedere că din ce în ce mai multe persoane fac școala de șoferi? ( În viitor doresc să îmi fac acel atestat de instructor auto... dacă mă...? (mai mult)
Ce inseamna( schema revolut)? Multi pe tiktok spun ca fac bani prin schema revolut dar nimeni nu explica explicati-mi si mie ca vreau si eu sa incerc sa fac bani.
Ce înseamnă împrumut descoperit (overdraft) avantaje și dezavantaje, păreri etc? Care este cea mai mare sumă care poate fi împrumutată și care-i treaba cu dobânzile, cat este pe luna etc?
Emisiuni despre business in Romana?
Bună ziua, am o problema. N- am reușit sa plătesc o banca ca am achitat alta între timp și acum am primit o hârtie de preexecutare a bunurilor sau ce e pe numele meu. Eu pe numele meu n- am...? (mai mult)
Bine hai sa formulez altfel întrebarea, cum pot recupera numărul de utilizator de la aplicația George?
Buna, as avea nevoie de putin ajutor va rog. Eu vand niste bratari luate din China de pe aliexpress si clientii sunt de pe tiktok. Vand bratari pandora care scrie pe ele argint dar de fapt nu sunt,...? (mai mult)
Salut Cineva îmi trimite bani prin Paypal folosind cardul bancar Recent am primit de la acea persoană o plată direct din contul bancar În Paypal arată "Bani primiți - în așteptare " de mai ...? (mai mult)
Poate că pentru unii pare ciudat, sau nu pentru unii. Dar de ceva timp, îmi tot apar reclame la studio- uri de videochat, deși nu am cautat așa ceva. Tot mai multe persoane își deschid o "afacere"...? (mai mult)
Se pot face bani cu schimburile valutare?
Salutare, mi s- a facut un abonament fara acordul meu pe un site capcana care este de negăsit. Am anunțat la banca, cardul a fost schimbat. Aveți idee cum pot bloca orice viitoare tranzactie către...? (mai mult)
Unde pot găsi loc de muncă în Botoșani dacă am 14 ani?
Cum șterg cardul bancar pe site-ul Okazii.ro
Ce reprezinta Deducerea Personala in acest fluturas? https://www.calculator-salarii.ro/3000-brut-calcul-salariu-net/
Salut. Știe cineva după câte luni de muncă se poate face un împrumut la revolut? Și este nevoie de contract pe perioadă nedeterminată, sau nu contează asta?
Salut. Am primit fluturasul de salariu pe email dar are parola. De la fabrica nu îmi răspunde nimeni pana marți. Cum as putea afla parola?
Bună ziua Vreau să- mi cumpăr o mașină, dar nu am destui bani. Și nu mai există dorința de a mai aștepta. Poate cunoașteți companii/bănci bune care acordă împrumuturi rapide în condiții...? (mai mult)
Am primit o notificare prin George astazi, cum ca ar trebui sa declar la ANAF dobanda dupa niste bani depusi in banca. Asa sa fie sau nu am inteles eu bine? Pana in 27 mai am termen sa ma prezint. Se ...? (mai mult)
Buna. Am card la banca Transilvania. Am vrut sa comand ceva online si ak gresit de mai multe ori acea parola unica. Acum nu mai pot cumpăra nimic online cu cardul. Mai pot scoate bani la bancomat sau ...? (mai mult)
Pe data de 29 martie am făcut 2 transferuri de pe bt pe revolut. unul din transferuri a ajuns, iar altul efectiv a dispărut. am luat legătura cu cei de la revolut și la ei în baza de date apare ca...? (mai mult)
Buna TPU, ma uit de niste apartamente de inchiriat si am dat de un apartament care nu are poza cu baia, m- am uitat pe mai multe site uri si pe unul are in descriere ca are grup sanitar. Ce inseamna ...? (mai mult)
Buna TPU, eu locuiesc cu mama intr- un apartament inchiriat (parintii mei nu sunt inca divortati dar urmeaza in viitor sa divorteze) si nu- mi place apartamentul, este urat, inteleg ca atat isi poate...? (mai mult)
Parere masina pentru ride sharing? Fiabila pana in 25 mii noua gen skoda passat?
De unde pot obține un model de contract de comodat actualizat pentru o locuinta în conformitate cu legislația în vigoare?
Nu imi apare optiunea de round up in aplicația bt pay, ce fac?
Buna! In cazul unul dosar penal daca se anuleaza permisul de conducere, șoferul mai poate deține autorizația de taximetrie sau ii este luata automat?
Cum sterg un anunț de pe OLX, referitor la vânzare? Mulțumesc frumos!
Vreau sa cumpar un teren care are padure pe el si are 10ha pentru ca vreau sa unesc doua terenuri intre care se afla padurea si vreau sa fac un singur teren.Terenurile se afla pe un deal. Acea padure era...? (mai mult)
Salut. Vreau și eu niște recenzii la această aplicație pentru trading: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.potradeweb Este reală? Merge bine? Se merită de investit acolo?
Se mai gasesc in general nu neaparat intr- o anumita zona, terenuri agricole libere de peste 20ha de luat in arenda? •Nu vreau raspunsuri de genul, , nu stim daca in zona ta se mai gasesc '' sau, ...? (mai mult)
Salut! As dori o lămurire! Acum 6 luni am făcut un abonament la Wordwall cu 10 lei lunar, iar intre timp am pierit acel cont Google motiv pentru care a trebuit să fac altul! La tranzacții imi spune...? (mai mult)
Buna, eu lucrez in Germania, am salariu 1500 euro am 2 luni de munca as vrea sa stiu daca pot sa fac o rata de o masina. La ce salariu pot face o rata de un bmw x6 1500 euro? Oare mi se aproba si trebuie...? (mai mult)
Sa cumpăr bitcoin?
Se mai gasesc terenuri libere de minim 20ha de luat in arenda in jud Arges pe zona calinesti leordeni, Oarja, Cateasca.Eu am solarii si as vrea sa ma bag sa cultiv si grau porumb...etc la camp. Banii ...? (mai mult)
Am o întrebare legat de contul de economii de la Bt. Dacă eu am în cont 1000 lei (asta e suma minimă pe care o poți avea un cont) și dobânda anuală este de 3, 75%, eu lunar cât primesc? 3, ...? (mai mult)
Daca faci un curs de formare frizer poti dupa sa te angajezi si in alte tari cum ar fi: Canada, Irlanda, UK etc daca cursul e acreditat national sau international?
Esti bogat daca ai 100k euro in cont? Raman pe fiecare an de vreo 3ani cu 30k-40k euro din agricultura.Inseamna mult in Romania?
Cum as putea ajunge milionar și cum as putea începe. Care sunt sursele de a ajunge milionar
Salut! Am o întrebare în legătură cu paysafe-ul. Vreau să știu care țară pe care merge paysafe-ul are cele mai mici prețuri.
Buna, vreau raspunsuri bune si rapid daca eu cumpar masina de facut tigari si fac acasa tigari se numesc tot contrambata?
Un coleg a făcut un împrumut bancar de vreo 7000 lei și i-a băgat în bitcoin in mare parte dar câteva și alte monede virtuale necunoscute și deja au crescut. Sa fac și eu la fel?
Salut. Am si eu o trebare mai complicata legata de un credit Bancar. In 2008 am facut un imprumut pe persoana fizica in valuare de 21.000 Lei, am platit cateva luni dupa care nu am mai platit nimic,...? (mai mult)
Buna! Imi puteti spune ce fel de echipamente se folosesc intr-un centru de copiere?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Stefa0072004 întreabă:
NoTurbinaNoGood întreabă:
contstersinteresscazut întreabă:
Anonim202490 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Matematica distractiva
Esti tare la mate? Hai sa vedem cate puncte obtii la testul nostru de matematica distractiva!