Cei mai activi useri din categoria Afaceri & Financiar pe 4 Februarie 2025 sunt:
De pe ce site imi recomandati sa cumpar un domeniu (.ro) si hosting care sa mearga sincronizate cu platforma shopify? Vreau sa fac un site de vanzare si nu am deloc cunostinte in domeniu
Unde pot găsi jordan 1 fake?
Imi puteti spune va rog cand sunt inscrierile la scoala de politie?
Imi puteti spune niste metode legale, reale de a face bani pe internet? (nu spun ca maine vreau banii cu căruța) Fara sa investesti! Sunt dispus sa stau cateva ore pe zi.
Cum pot face bani usor la 12 ani?
Ce loc de munca pot avea in Romania cu 12 clase si bac? Mentionez ca locuiesc intr- o comuna la 60 de Km de Timisoara si la 10 km distanta de un orasel mai micut care nu prea are multe oportunitati, iar...? (mai mult)
1.Dacă eu de mâine vreau sa investesc la bursa trebuie să- mi caut un broker sau ceva? Adică cum funcționează? 2.Ca să cumpăr acțiuni la bursa trebuie sa depind de un broker? 3.Sau pot cumpăra...? (mai mult)
Cineva de pe aici are experienta la capitolul mutat cu chirie? Ce ar trebui sa știu când vreau sa îmi iau un apartament? Cum decurg lucrurile în mod normal?
Daca iti faci un cont de economii in banca si pui ceva bani acolo iar banca da faliment sau se intampla ceva cu aceasta, practic ai pierdut banii? Sau stiti situati in care s- a intamplat asa...? (mai mult)
Mai merge in ziua de azi langoserie?
Am 13 ani si vreau sa imi fac un card debit, am auzit de la un prieten ca are la 13 ani cu o semnatura a paritilor... unde trebuie sa merg sa imi fac si eu si cat costa acel card (cand il fac) si daca...? (mai mult)
Bună seara oameni dragi! :D Stau la tara si am zis sa deschid o afacere care sa mearga bine. Ce afacere profitabila ar merge la tara? :)
Ceva de facut bani online? Sondaje, dar nu cu numar limitat... doresc ceva sigur si serios. P.S. fara videochat :))))
Tranzacțiile financiare ale oamenilor se arhivează pe durată nedeterminată?
Imi poate explica cineva ce inseamna entitate juridica si personalitate juridica? Ma intereseaza in special pentru ca vreau sa stiu ce este un partid politic (exemplu: USR Plus, PNL) ca entitate...? (mai mult)
Este cineva în măsura sa ma învețe și pe mine ce as putea sa fac sau dacă mai e ceva de făcut? Am avut un credit la Cek bank și dupa aproximativ un an am făcut refinanțare la ING. Cei de la ...? (mai mult)
Am nevoie de cateva idei de afaceri profitabile la 3.000 euro. Daca se poate ceva doar online, daca nu si ceva fizic.
Voucher ryanair care nu poate fi rambursat pana cand expira in 7 luni. Operatorul telefonic a zis ca banii intra singuri in cont cand expira pentru ca acum nu am referinta zborului anulat si nu pot face...? (mai mult)
Ce ati dori sa sa fie modificat/adaugat la sistemul de a cumpara/vinde un autoturism? Cum va doriti sa fie o platforma web unde vinzi/cauti un autoturism, sau ce lipseste? Suntem o platforma web unde...? (mai mult)
Ce parere ati avea de un website auto unde cauti o masina, o vezi in realitate, platesti pe platforma web, proprietarul primeste banii de la platforma web. Si s- a facut o tranzactie in siguranta fara...? (mai mult)
Este cineva la Banca Transilvania? Eu mi- am facut card acu 2 luni! Am primit un cod pe telefon si cica ala era cod de confirmare si doamna de acolo o venit cu mine la bancomat si am pus codul...? (mai mult)
Pana la urma s-a majorat valoarea tichetelor de masa?
Cum pot baga bani in paypal?
Bună you, Am terminat 12 clase şi vreau să mă angajez ca să îmi plătesc facultatea. Îmi trebuie carte de muncă? Dacă da. Cum fac rost de una?
Am auzit ca in Bucuresti se castiga bine pe șantiere, asa o fi? Ce meserii sunt cautate si cat sunt plătite?
Niste site uri ca adfly sau cash for vissitors care da bani pentru cei ce apasa pe link si plateste bine? Vreau sa pun pentru niste poze facute de mine.
Salut, de cava timp ma bate gandul sa deschid o afacere micuta. Sunt din Bucuresti si nu prea stiu ce merge in perioada asta tare proasta. Ma gandeam la o mica cafenea gen caffe to go insa am vazut ca...? (mai mult)
Eu am 18 ani si am trecut in clasa a 12a.Pe 14 mai am implinit anii si ultima alocatie am luat- o in iunie si nu am putut sa imi fac cererea pentru alocatie pentru ca nu aveam buletinul, si ...? (mai mult)
Salutare, este cineva pe aici care a optat pentru fonduri europene nerambursabile fie pentru un service auto, spălătorie auto sau vopsitorie auto? As dori sa îmi deschid o vopsitorie auto și as încerca...? (mai mult)
Haideți să fim serioși dacă esti din Bucuresti si cunoști zona spune- mi te rog merita sa bagi 35 40 de mii de euro într- un apartament cu 2 camere in militari residence povesti leordeni sau...? (mai mult)
Urmeaza sa- mi infiintez o mica firma (PFA) de transporturi 3.5T comunitar (bursa de transporturi), ideea este ca, eu am fost informat precum ca este necesara o licenta de transport, licenta...? (mai mult)
Poti oferii bani in imprumut precum o banca cubcontract notarial sau ceva?
Am investit in ultimul timp in actiuni, pe un site specializat de tranzactii, eToro. Ma intereseaza ce taxe se platesc in momentul in care vreau sa scot bani din cont, ma refer la taxe catre stat, ...? (mai mult)
Merita sa te apuci de facut tatuaje?
Buna, ma puteti ajuta? Doresc să achiziționez un produs (aprox 4000 lei) cu ajutorul unui card de rate, voiam să știu dacă cardul bun de plata BCR este o idee bună, aș vrea informații pro și...? (mai mult)
Sunt in Anglia și aș dori să știu cum as putea sa îmi recuperez taxele prin intermediul UTR. Am văzut că mulți fac asta dar nimeni nu vorbește. Mă poate ajuta cineva? Mulțumesc!
Cum as putea sa imi creez o afacere profitabilă?
Pe ce specializari pot deschide un pfa daca nu am studii superioare? Deci sa deschid pfa fara facultate. In ce domenii se poate? De ex cum e agentia imobiliara unde se face curs de calificare in ...? (mai mult)
Cum pot obtine fonduri europene ca pfa? Sunt siteuri despre asta sau asociatii care ajuta tinerii? Vreau sa ma descurc singur, eventual sa-mi spuna cineva unde ar trebui sa caut
Ce înseamnă sa lucrezi pe resurse umane? Adică unde?
Știe cineva câți metri pătrați trebuie sa aibă un teren pentru a câștiga fonduri europene? Construcție de pensiune* mulțumesc
Bună, ma gândesc sa accesez niște fonduri europene. Am văzut ca firmele de consultanta sunt destul de scumpe și cer foarte mulți bani. Chiar zeci de mii de euro... Aveți idee dacă pot plăti firmele...? (mai mult)
De ceva timp tot îmi sta in cap gandul sa- mi deschid un depozit de materiale de constructii, am cativa banuti stransi si as vrea sa- i investesc. Doar ca mai trebuie sa clarific mici lucruri. ...? (mai mult)
Mai poti sa faci Uber pe cont propriu? Am facut o data la inceput in care doar ma inscrisesem si mergeam cand aveam chef, eram pe cont propriu. Acum? Am inteles ca s-a schimbat treaba.
Am vazut din intamplare cateva fete care au un fel de magazin SH pe insta, unde isi vand hainele pe care nu le mai poarta. Mi se pare foarte misto. Ca sa faci asta, ai nevoie de vreo hartie, aprobare,...? (mai mult)
PayPal sau Revolut? Când e recomandat să folosești unul, când e recomandat celălalt?
Bună TPU! Am nevoie de un răspuns detaliat. Eu am 17 ani și aș vrea să îmi fac un card prin care să pot primi bani, aș vrea să știu cum se procedează exact, dacă trebuie sa fie o anumită...? (mai mult)
Buna, cat inseamna "4842 788 lei" in milioane? Adica eu m- am obișnuit sa zic valoarea banilor in milioane, nu in lei sau sute, de exemplu eu in loc sa zic 100 de lei eu zic un milion, sper ca intelegeti...? (mai mult)
Dati cateva idei de business care sa mearga si pe timp de pandemie.
as vrea sa invat sa fac bani online si vreau sa imi dati niste idei de ce as putea sa fac. Nu sclavageala, vreau sa lucrez.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Stelian1989 întreabă:
RAY întreabă:
UnchiulRamiz întreabă:
Renata0808 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Vikings
Cat de atent ai urmarit aventurile lui Ragnar Lothbrok? Vom afla chiar dupa ce termini de completat acest quiz!