Cei mai activi useri din categoria Afaceri & Financiar pe 4 Februarie 2025 sunt:
as vrea sa invat sa fac bani online si vreau sa imi dati niste idei de ce as putea sa fac. Nu sclavageala, vreau sa lucrez.
Am depus dosarul pentru prelungirea alocatiei in ultimul an de liceu in luna mai, dupa starea de urgenta. Inca nu am primit banii. Stiti cumva cat timp dureaza?
Buna, am 14 ani si mi- am facut card la banca pentru a imi primi alocatia pe el, dar ai mei vor din cauza pandemiei sa faca online procesele ca alocatia sa intre pe card, cardul il am, a fost facut...? (mai mult)
M-am angajat pe 6 august si intentionez sa imi iau 2-3 zile de concediu de odihna la jumatatea lunii octombrie sau inceputul lunii noiembrie. Este posibil?
Cum as putea face 4000 de lei la 14 ani? (strang bani de calculator).
Doresc un nume pentru o florarie on line, multumesc
voiam sa va intreb daca imi puteti recomanda site- uri unde pot sa promovez ceva. Este vorba de un teren in zona Glina pe care incerc sa il vand de ceva vreme insa nu gasesc cumparator. As ...? (mai mult)
Care este cea mai buna banca pentru a face credit pentru construirea unei case(card de debit, cont de economi, asigurare etc)?
Banca iti poate da credit pentru a construi o casa pe un teren pe care il detii?
Care sunt cei mai de incredere brokeri?
Ce acte imi trebuie pentru a deschide o gogosarie mica?
Cat este inflatia pe 2020?
Salut, am vazut anunturi locuri de munca agenti imobiliari si in anunturi spune ca se castiga ok. Acum nu stiu, a incercat cineva? Am vazut ca in unele anunturi zicea 25% procent, adica vand o casa ...? (mai mult)
Recomandata de la posta romana inseamna scrisoare sau poate fi si pachet(colet)?
Am început la munca si nu am card la nici o banca. Ce card trebuie sa imi fac ca sa mi se vireze banii? (vreau la Banca Transilvania)
Urgent! Trebuie sa platesc chitanta pentru o restanta la facultate, dar nu am realizat ca nu pot direct cu cardul, trebuie virament bancar, cu ordin de plata. Nu am acces la online banking deoarece...? (mai mult)
Bunăăă. Am o nelamurire...am citit despre fondurile europene nerambursabile ca nu iti acorda pentru construcție...gen pentru o frizerie. Dar dacă găsesc sa cumpăr un spațiu aveti idee daca asa...? (mai mult)
Salutare all, Am avut cununia pe data de 22.08. 2020 iar eu toata luna august am fost si sunt in CO, cele 5 zile de invoiri platite pentru casatorie doresc sa mi le iau in continuarea celui de odihna,...? (mai mult)
Puteti sa imi explicati cum sta treaba cu plata ramburs? Adica dupa ce livrez cum imi,, ridic,, banii? Trebuie sa livrez un colet. Sau care este cea mai buna metoda de livrare si platit?
Am incercat sa atasez un card bcr de adolescenti la paypal dar imi spune ca datele sunt invalide, chiar daca le-am bagat de 5 ori. Cine ma poate ajuta?
Care este suma minima pentru a putea cumpara titluri de stat?
Ce face un programator mai exact? Actualizeaza aplicatii sau?
Îmi puteți recomanda un nume pentru o afacere? Vreau sa fac reclame altor afaceri contra-cost. Dacă se poate și o descriere.
este o afacere buna daca cumpar vin acum si il vand peste cativa ani?
Am depus 25 RON la Superbet prin Paysafecard si acum am 107 RON in contul meu de Superbet, cum i- as putea retrage? 1. Sa ma duc in agentie sa imi retrag banii castigati? 2. Sa am un ...? (mai mult)
De black friday vor fi reduceri si pe altex la telefoane? Si cand mai exact e?(incerc sa imi iau telefonul la un pret cat mai avantajos posibil)
Am schimbat buletinul. Sa ma duc sa imi actualizez datele la banca? Ce se intampla daca nu si cu ce m- ar ajuta daca le- as actualiza? P.S. este un simplu card, de student, pe care depun bani. Ofer...? (mai mult)
Salut, am 17 ani si vreau sa strang pana anul viitor in perioada asta niste bani(in jur de 1500e) pentru a cumpara ceva foarte important pentru mine, pe langa banii astia se adauga si alocatia si ce ...? (mai mult)
Cum se face inventarul si ce inseamna?
Credeți ca merita sa lucrezi intr- o fabrica din Suedia? Poate sa- mi spuna cineva, cine a mai lucrat despre program, bani, si munca pe care o prestezi, daca e epuizanta sau daca te poti...? (mai mult)
Cunoaște cineva o persoană care cumpără case vechi din lemn sau un expert în domeniu care să o poată evalua? Am o pivniță din lemn veche de 200-300 de ani și vreau să o vând.
Cum pot strânge bani pe timpul facultății, având în vedere că primesc pensie de întreținere de la unul dintre părinți? Dar aș vrea să am un job lejer care prevede un salariu(pensia să nu-...? (mai mult)
Are cineva seminte de flori de galbenele?
Știți modalități (pe care le- ați incercat) prin care poți face bani pe internet? Știu că sună patetic și ar fi recomandat să merg la muncă chiar dacă sunt minoră, dar a evoluat tehnologia...? (mai mult)
Un minor are voie sa si faca un server de minecraft si sa primeasca 100-200 de euro? Eu stiam ca nu, dar na.
Hei TPU, imi poate spune cineva daca aplicatia paypall este internationala? (Ma refer daca imi poate trimite bani cineva din SUA pe contul meu). multumesc anticipat
As vrea sa ma angajez la un serviciu de curierat în Iași, îmi poate spune cineva ce firma oferă mai mult? Și care firma angajează la 16 ani?
Buna ziua TPU, vreau sa stiu cat timp dureaza transferul de bani de la superbet in card?
Salut, am 20 de ani si vreau sa va cer parerea. Sa muncesc din greu toata tineretea ca pe viitor la varsta de 30 de ani sa fiu stabil financiar cu cateva propietati sau sa ma distrez acum cat sunt tanar...? (mai mult)
Salut, știe cineva care mai sunt preturile in dragon rosu la încălțăminte? Ma refer la angro.
Salut, sunt in Germania si as vrea sa ma duc la un tonomat de monede si zice ca imi percepe o taxa de 9, 9% imi puteti zice cat înseamnă la 5 sau 10 Euro?
Salut, sunt in Germania si as vrea sa schimb monedele la tonomat coinstar si zice ca percepe taxa de 9, 9%. Imi poti Zice cat este la 5 sau 10Euro?
In ce sa investesc 2000 euro + 100 euro lunar pentru profit cat mai bun pe 12 luni?
Ce mini-afacere as putea deschide cu 2000 euro la țară, dar si la oras? 2000 euro fara costurile infintarii firmei. Ofer funda! Pentru cele mai bune si profitabile idei.
ce parere aveti despre investitiile in start-upuri?
Salutare, as vrea sa imi cumpar o garsoniera si sa o dau cu chirie in Constanta / Bucuresti, credeti ca merita? Sa raman cu 200 de euro de pe urma ei la sfarsitul fiecarei luni dupa ce am platit toate...? (mai mult)
Mi- am luat o husa de telefon de la EMAG vândută de Mobile Mag si nu sunt multumita. Transportul a fost 20 de lei, iar produsul 25. Trebuie sa plătesc returul la aceasta comanda? Cat este returul?...? (mai mult)
mama mea vrea sa imi fac un card de credit la cek bank, stiu ca trebuie doar buletinul pentru crearea cardului, insa trebuie sa merg eu sau o pot trimite pe matusa mea (dar cardul sa fie pe...? (mai mult)
'Neața. As vrea sa imi deschid un magazin de haine (second hand mai exact). Imi puteti spune ce acte am nevoie si cam cat m- ar ajunge toată treaba asta? Se pot accesa fonduri europene pentru asa...? (mai mult)
Salutare tuturor, intrebare pentru cei care mai sunt in Londra. Pentru a munci legal aici mai am nevoie de alte acte in afara de contractul de munca de la angajatorul britanic? Tin sa mentionez ca voi...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Stelian1989 întreabă:
RAY întreabă:
UnchiulRamiz întreabă:
Renata0808 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Ted
Ai trait si tu aventurile ursuletului adus la viata, Ted, atat in Ted 1, cat si in Ted 2? Atunci, hai sa vedem cat de multe iti mai amintesti!