Cei mai activi useri din categoria Afaceri & Financiar pe 4 Februarie 2025 sunt:
Salut, mi-am deschis recent un site de știri. Stie cineva cum pot câștiga bani din asta?
as vrea sa trimit un colet in Chișinău prin posta romana, stie cineva daca va trebui sa plătesc in plus ceva sau e ca si cum as trimite in tara?
Bunaaa! As dori un mic ajutor va rog. Sunt in Germania si am inteles ca am posibilitatea ca salariul de unde lucrez eu sa mi se puna pe contul de euro din Romania! Eu am cardul la mine (ING) dar mai multe...? (mai mult)
Credeti ca 15 lei/sac de 40 L prune e deal? Am 16 ani. Ma duc sa culeg prune, nu sa cumpar.
Îmi puteți da câteva idei de cum aș putea face bani pe internet? Mulțumesc!
Vrei sa iti faci card la 14 ani. Iti pui alocatia pe el. Cati bani iti ia banca de pe card in fiecare luna, drept comision?
Cati urmăritori pe tik tok trebuie sa am ca sa pot ca câștiga bani?
..se poate face o retragere la atm in Germania daca am cardul in lei?
Stie cineva locuri de munca cu cazare în București?
Salut,TPU, am 12 ani si tatal meu ma pune sa munesc crezand ca asa voi invata, e ok? Privind drepturile copiilor copii nu sunt obligati sa munceasca. Astept un raspuns
Care este varsta minima pentru inregistrarea unui PFA? Cat costa inregistrarea unui PFA?
Trebuie sa primesc 20 și 10 euro din Austria. O sa primesc pe un card de la BRD. Cat o sa fie comisionul de primire și în cât timp o sa ajungă banii?
Dacă ati avea 500- 1000 de euro la dispozitie pentru a investi in ceva(un curs sau ceva de pe urma caruia sa scoateti mai mulți bani)in ce i- ati investi? Stiu ca nu e o sumă mare dar ma gandeam sa ...? (mai mult)
Am 23 de ani. Vreau sa îmi fac o afacere. Ma gândeam la acele rulote ce fac clătite sau te feluri de mâncare. Cum as putea accesa fonduri nerambursabile și unde as putea contacta o firma sa îmi spună...? (mai mult)
am și eu o întrebare pentru cei care știu, ma interesează meseria de macaragiu dar nu știu exact cum stau lucrurile sau dacă mai pot sa intru in domeniu, eu in momentul de fata am terminat...? (mai mult)
poate sa imi recomande si mie un partener glovo cu comisioane mai mici :)?
am facut si eu un transfer de bani din Anglia prin aplicatia Monese într- un cont din Romania la Raiffeisen si tin sa menționez faptul ca au trecut 5 zile lucrătoare si eu inca nu am primit...? (mai mult)
Stie cineva vreun site sau vreo aplicatie de unde poti face bani si sa fie si legit?
Am făcut un colet şi am lipit pe el un "AWB" cu adresa, numele şi numărul de telefon a beneficiarului făcut de mine în Word şi printat. Am văzut că se poate chema un curier dar prefer...? (mai mult)
Salut.Ce înseamnă când un vânzător de pe OLX spune că trimite produsul doar cu plata transportului în avans? Înseamnă că plătesc eu transportul sau cum? Am văzut când vreau să chem un curier...? (mai mult)
as vrea sa lucrez undeva dar nu pot ca am handicap gradul 2 si primesc pensie dar dacă vreau sa ma angajez undeva am voie doar 4 ore sa lucrez. În ultimii ani am incercat sa ma angajez...? (mai mult)
Anul viitor fac 20 de ani și simt ca trebuie sa schimb ceva la viata mea. Ma gandeam sa imi infiintez o companie auto, știu ce este foarte complicat, dar in rest nu stiu de ce am nevoie....? (mai mult)
Lucrează cineva la Glovo sau Uber?
Merita sa te apuci de dropshipping pe Amazon?
Vreau ca la anul sa ma angajez la glovo dupa ce voi avea permisul de conducere categoria b tinand cont ca stau la 60 de km de Timisoara ar trebui sa fac naveta sau sa stau in chirie, iar intrebarea mea...? (mai mult)
pot să îmi alimentez contul bancar banca transilvania cu bani cash cumva (fără transfer bancar sau altceva)?
Cu cat se poate vinde pe olx un JBL GO 2 cu aproximatie?
Ce aplicatie trebuie sa am ca sa vad cand cineva imi transfera bani in cont? Am card de la raiffeisen
Îmi poate spune cineva ce salariu are un profesor de scoală gimnazială si de liceu?
Salve TPU! Sunt intr- un grup pe Facebook unde se posteaza tot felul de oferte de angajare. Faza e ca am tot vazut chestii legate de online, sa castigi bani lucrand online, insa fara nici un detaliu....? (mai mult)
Imi poate recomanda cineva o carte cu informatii despre deschiderea unei firme?
Cum sta treaba cu transferul de bani in cont? Adica ce date trebuie mai exact sa ii dau celui care trebuie sa imi transfere banii? Chiar nu ma pricep. Imi puteti explica parcursul transferului?
Salut, am facut greseala de a baga datele cardului in adblock premium si nu mai stiu care este contul de gmail, cum pot face sa opresc abonamentul fara sa ma duc la banca?
poate cineva sa imi zica cum pot sa imi deschid un cont pentru economii la bcr?
Hei! Mi- am facut o pagina pe insta unde imi vand hainele pe care nu le port si pana acum le vindeam doar la mine in oras, dar mi- am dat seama ca am avut mai multe oferte din toata tara, deci m- am ...? (mai mult)
Buna seara.Doresc sa editez un ordin de plata la Raiffaisen.Pana acum completam in scris un simplu formular.Am acesat Raiffaisen online- IMM- ordin de plata editabil. Nu se poate descarca.Adobe reader ...? (mai mult)
am si eu o intrebare. Daca iti deschizi un cazino, ce trebuie sa iei in considerare? Multumesc de timpul alocat
Salut, am contul de PayPal asociat cu cardul bancar, cum pot scoate banii din PayPal pe card?
De unde au producătorii/regizorii bani pentru bugetul unui film/serial? De unde obţin ei aceşti bani?
Dacă fac transferuri bancare, destinatarului îi apare numele meu sau doar numărul contului bancar?
Am 15 ani și mama mi- a făcut un card pe numele ei la ING pe care sa- l folosesc la plăti online etc, dar ma interesează dacă îmi pot face vreun card de orice fel pe numele meu, deoarece am nevoie...? (mai mult)
Salut, doresc sa imi deschid un site de stiri. Doar pentru cunoscatori: stiti vreo platforma potrivita pentru asta? Ofer funda!
Vreau sa- mi spuneti si mie pasii pe rand ce trebuie sa fac pentru a primi bani intr- un cont de PayPal fara a avea un card atasat acestui cont. Imi trebuie validare la buletin? Ce poate vedea ...? (mai mult)
Buna, imi puteti spune zone bune in Timisoara unde as putea gasi garsoniera/apartament cu 2 camere? Sa aiba legaturi tramvai etc catre centru?
Care ar fi pretul aproximativ pentru un ``put`` electric (apesi pe buton si curge apa din fantana) forat la adancime, in zona rurala (la tara)?
Am depus cerere sa primesc alocatia in luna iunie si mi-a intrat in luna iulie, insa acum in luna august nu mi-a intrat. Ce ar trebui sa fac?
Hello people, am o intrebare legata de freelancer.com Daca mi s- a perceput o taxa in momentul in care am acceptat un proiect insa am renuntat la proiectul respectiv dupa ce am vazut ca nu e de mine,...? (mai mult)
Siteuri de facut bani care chiar plătesc?
Credeti ca daca ar disparea banul fizic, ar disparea si inflatia?
Am pus un mic pariu pe cota 1.50 la un meci și cu 10 minute înainte să înceapă meciul a fost scos de la agenția de pariuri. Pentru un eventual câștig mai primesc banii?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Stelian1989 întreabă:
RAY întreabă:
UnchiulRamiz întreabă:
Renata0808 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Stefan Salvatore
Esti fan The Vampire Diaries si stii totul despre Stefan Salvatore? Hai sa vedem cat de multe stii despre eroul tau!