Cei mai activi useri din categoria Afaceri & Financiar pe 4 Februarie 2025 sunt:
Salutare tuturor! Am ajuns in Bulgaria cu putini leva si am tot pe card..am gasit in Revolut o optiune de schimbare a leilor la un curs formidabil. Daca imi schimb o parte din bani in leva pe Revolut, ...? (mai mult)
Pentru cei care au vandut pe redbubble sau stiu cum funcționează lucrurile acolo, trebuie să plătesc ceva taxă în țară sau se ocupă site-ul de tot?
Stie cineva un loc de munca/domeniu in care se pot angaja minori si sa nu fie foarte solicitant (as vrea sa raman angajat si in timpul scolii) cu program scurt, gen 2 ore?
Aur sau argint? Care dintre cele doua este mai scump?
Știu ca pare o întrebare stupida și foarte des întâlnită, însa caut răspunsul de vreo 2- 3 săptămâni și nu găsesc soluția. Am 13 ani. As dori sa câștig bani pentru a- mi cumpăra...? (mai mult)
Am o intrebare legată de vânzarea unei locuințe. Daca as opta sa vand o locuința printr- o agenție imobiliară, aceștia mi- ar cumpara- o inainte sa o vândă ei sau mi- ar da banii dupa...? (mai mult)
Care este codul swift pentru raiffeisen bank?
Site-uri de pariuri in care să fie și jocurile din sud America vă rog?
Buna, As dori sa aflu daca avem si noi in Romania website-uri de incredere care platesc sondaje de opinie completate de tine. Dau si funda. Multumesc!
Salut, merita sa intri pe market si sa vinzi keys pe g2a/sa vinzi diverse pe steam market? Eu as incepe cu 5euro de investit si as avansa putin cate putin.
Pentru restituirea unor bani mi se cere ibanul cardului si swiftul. Imi puteti spune mai exact ce este acest swift?
La un job de 8 ore, iti iei concediu si mergi sa lucrezi altundeva o luna tot la 8 ore cu contract... e legal?
Cum poti da bani cu imprumut, dar legal? Adica cineva vrea sa il ajut cu niste bani si as vrea totusi sa am la mana ceva, nu doar cuvantul lui. Merg la notar si facem acolo formalitatile, dar daca el...? (mai mult)
Am si eu o problema, am dat comanda de cardul "revolut" si am uitat parola si pinul, ce pot face?:))
Dacă lucrez 4 ore cu contract de muncă, pot să îmi scot credit de nevoi personale? Dacă da cat timp trebuie să am lucrat?
sunt curios daca pot vedea cu George BCR tranzactiile trecute sau pot vedea doar tranzactiile de cand am activat cardul?
Aș dori să comand de pe AliExpress două sau trei produse în cantități mai mari, atunci trebuie să plătesc taxe vamale? Îmi poate explica cineva procedura de la cumpărare până la sosirea...? (mai mult)
2000 lei sunt multi?
Despăgubirile primite de la firma de asigurări se impozitează?
Stie cineva cât este comisionul anual in cazul in care imi fac un cont PayPal!?
Sunt in anul 3 la automatica si calculatoare in Bucuresti. Ma gandeam daca merita sa ma angajez pe parcursul anului 4 la un job part time. Ma gandeam sa fac acest pas pentru ca in afara de sesiune,...? (mai mult)
Buna, cum imi pot deschide un cont pentru donații (actiuni caritabile gen) fara sa imi dau numele, doar ibanul sau un cod sa fie nevoie pentru cei ce vor sa doneze?
Noroc. As vrea sa incep o afacere cu haine de firma(TH, CK, ADIDAS, NIKE.) la care sa le adaug ceva unic, ca un model sau un desen anume si sa le pun pe un site facut de mine. Dar nu prea stiu cum ...? (mai mult)
Cardul meu de debit expira pe 30 septembrie 2020, voi primi cardul cel nou pana atunci? Cand ar fi momentul sa elimin cardul existent din aplicatiile online?
Vreau sa imi deschid o afacere de printare haine. Pot cumpara haine fara eticheta si brand si sa imi pun propria eticheta si propriul brand? Daca da, care sunt formele legale pentru...? (mai mult)
Hey! Ce salariu are un montor video(editor video) în Republica Moldova în valuta MDL sau Dolar?
Salut.Am pus un anunţ pe OLX cu un telefon şi cineva vrea să- l cumpere şi îl voi trimite prin curier, doar că e prima dată când fac asta.Am pus telefonul în siguranţă într- o cutie şi am...? (mai mult)
Care este varsta minima pentru a cumpara un paysafe si de unde l-as putea lua?
Poti depozita bani pe un card de alocatie?
Buna, imi puteti spune niste zone bune de cumparat garsoniera/apartament 2 camere in Bucuresti, neaparat sa existe statii de metrou/tramvai, respectiv sa aiba legaturi catre centrul orasului? Rog bucurestenii...? (mai mult)
Cât înseamnă 300000 euro în miliarde(lei vechi)?
Câți euro sunt un miliard?
In cazul in care voi dori sa merg la armata ca SGP, este posibil sa imi aleg programul, sa lucrez 24 cu 72 de ore?
Hei TPU, recent am început sa joc la pariuri, am pus un bilet la sistem, 10 din 13. Nu am înțeles ceva, dacă din 13 meciuri câștig 11- 12 atunci este pierzător? Trebuie sa câștig fix 10 sau...? (mai mult)
Unde pot merge ca să schimb o sumă mare de bani în mărunt, dacă nu în monede de un ban măcar în bancnote de un leu?
Am un cont de paypal dar fara card. Pot depozita in el paysafecard? Si daca pot depozita, pot achizitiona discord nitro fara card?
Hei! Eu mereu am fost acea persoana pe care daca o intrebai, , ce vrei sa te faci cand o sa fii mare?, , spunea, , nu stiu, , . Dar de cand am slabit si m- am apucat de sala(ultimul an) mi se pare ...? (mai mult)
Incerc sa imi fac un card online la BRD si am un camp obligator de completat unde nu stiu ce trebuie scris. "Tipul cartii de identitate". Ce ar trebui scris aici? Dau funda
As vrea sa stiu daca pot sa depun numerar către o persoană la brd daca nu am 18 ani.
Am nevoie de autorizație pentru a tunde oameni la domiciliu (adică la ei acasă)? Mulțumesc mult.
Am de gand sa imi deschid un mic bussines de acasa.Dar am de ales intre un bussines de bijuterii sau de make- up.Din punctul vostru de vedere care bussines din cele doua vi se pare mai cautat? Si...? (mai mult)
Ce sunt activitățile comerciale?
Cum pot face niste bani pe internet într-un timp foarte scurt?:)
Stiti producatori de usi interioare, cu care sa pot colabora (poate chiar franciza )? Sunt in tara cateva firme care colaboreaza cu Albero, dar nu gasesc producatorul pe internet si nu stiu cum as putea...? (mai mult)
Pentru cei care au vandut pe redbubble sau știu cum funcționează lucrurile acolo, trebuie să plătesc ceva taxă în țară sau se ocupă site-ul de tot?
La ce bancă este mai avantajos să-ți deschizi un cont?
Daca am revolut pe telefon, pot plati contactless direct cu telefonul din aplicatie? Sau nu? Sau trebuie sa bag cardul revolut in google pay ca sa platesc cu telefonul?
E bine ca euro sa fie cât mai mare sau mai mic? De ce în ultimii ani euro a crescut constant?
Care banca din Romania are cea mai mica dobanda, DAE la imprumuturi pentru nevoi personale?
Heey! Pen touchscreen, din ăla cu cauciuc, așa cred că este, pot gasi si in magazine sau doar online?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Stelian1989 întreabă:
RAY întreabă:
UnchiulRamiz întreabă:
Renata0808 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Tarzan
Ai pasit si tu in incredibila lume a lui Tarzan si a prietenilor sai? Haideti sa vedem cat de multe va mai amintiti!