Cei mai activi useri din categoria Afaceri & Financiar pe 4 Februarie 2025 sunt:
Ma numesc Marius, si am nevoie de puțin ajutor... vreau sa imi deschid o firma de curatat tapiterii (auto, canapele, scaune etc) in mare parte o sa lucram la domiciliul clientului. Doar ...? (mai mult)
Cum pot pune bani cash în PayPal? Ps: Sunt Din Galati
De ce guvernul Ponta a reintrodus pensiile de serviciu ale militarilor și polițiștilor care au fost tăiate de guvernul Boc?
recent am terminat liceul profil Tehnician Proiectant AutoCAD. Am toate diplomele plus o foaie pentru calificare eliberata de Europass cu un procentaj de 75%/100%. Ceea ce vreau sa întreb...? (mai mult)
Buna, caut sporsor pentru canalul meu de YouTobe, canalul se numeste IonutInfinite 8. Cei care vor sa fie seriosi sa raspunda
Ce este salariul de încadrare?
Cum functioneaza honeygain?
Am 19 ani sunt din Brasov și chiar as dori sa îmi găsesc un loc de munca. Am tot încercat la Glovo sau Food Panda mi se părea o alternativa chiar buna sa strâng bani doar ca am primit răspuns...? (mai mult)
Daca am un bun pe firma, il pot trece pe persoana fizica pentru a- l vinde? Daca da, ce acte imi trebuie? De exemplu am un laptop achizitionat pe firma si as vrea sa il vand pe persoana...? (mai mult)
Cati bani ia un electrician stagiar/invatacel la luna in Italia?
Dacă am luat un paysafe de 100 euro, ma pot duce înapoi și sa mi-l schimbe în 2 de 50 euro?
Am cont la BCR. Se poate să-mi fac card și la alte bănci? Mă costă în plus sau ceva? Multumesc
De ce in tarile din Uniunea Europeana se plateste cu moneda nationala si nu cu euro.Stiu ca in Romania euro nu e moneda oficiala dar am auzit ca prin 2024 o sa dispara leul si o sa se foloseasca...? (mai mult)
Hello! Stie cineva cum sunt preturile în general în Cluj și Iași? Este scump sa trăiești în Iași? Cât de mare este diferența la preturi
Vreau sa merg la facultate in strainate(intru pe a 11- a), dar ai mei nu ma pot sustine financiar. Cum fac rost de bani in timpul anului scolar? M- as angaja, dar vreau medii bune si nu cred...? (mai mult)
Dacă dau cuiva ibanul de la card poate sa-mi afle datele personale sau sa retragă bani?
Sunt persoana fizica și vreau sa ofer servicii de redactare articole/stiri/etc. Cum pot sa ofer contract de cesiune drepturi autor dacă eu sunt persoana fizică? Ce alte acte trebuie sa ofer?
Cine imi poate spune cât câștiga un polițist ce lucrează la SRI, la birouri de mai bine de 20 de ani? Este urgent va rog.
Salut, vreau să deschid o șaormerie, de câți bani am nevoie și ce trebuie să cumpăr sau ce trebuie să fac?
Se preteaza sa dai spre inchiriere in comuna Berceni doua apartamente de doua camere intr-o vila?! Voi fi cautat sau este prea departe de Bucuresti, apa, gaze, curent!
Care este faza cu achizitia unui obiect in rate(sa zicem un xbox)? De ce este mai scump decat daca l-ai cumpara pe loc?
Am cateva intrebari pentru cei care lucreaza in callcenter Orange. Cum e sa lucrezi ca si callcenter? E greu sau idk? Cat castigi pe luna? Daca am numai profesionala ma pot angaja ca si...? (mai mult)
vreau sa imi fac un cont online la trasferwise dar ca liber profesionist, imi va cere date de la firma? Nu vreau cont de afaceri dar voi face tranzactii destul de mari2500 euro plus lunar,...? (mai mult)
Bună seara! Contul meu are puțin peste 43 de mii de followers. Daca aveți idee, cum sta treaba cu business- ul, adică am auzit ca poți face bani din Instagram dacă ai urmăritori mulți. Un cont...? (mai mult)
Salut, tb sa-mi schimb displayul la un p40 lite, cam cat m-ar costa?
Bună, am o întrebare, daca vreau sa achiziționez un apartament prin rata la dezvoltator si achit un avans de 10 mii si timp de 5 ani in fiecare luna cate 2 mii voi fi scrisa drept proprietar sau mi...? (mai mult)
Cum pot face o rata la atex de frigider, aragaz? Sunt pensionar pe caz de boala, astept raspuns.
Salut comunitate! In conditiile dobanzilor real negative din Banci, unde va mai tineti voi economiile?
Cum verifică cei de la casele de schimb valutar dacă banii sunt falși? Pot avea încredere în ei, sau mai bine schimb la bancă?
Vreau sa dau la academia de politie, as vrea sa stiu daca as putea sa imi iau un job in paralel cu academia si daca este atat de greu cum se aude si as vrea sa stiu cu ce salariu incep dupa ce termin ...? (mai mult)
Dacă faci un dosar pentru fonduri europene și îți dă o anumita suma nu trebuie sa ii dai înapoi dacă i-ai luat pentru firma ta?
Imi puteti spune unde ma pot angaja de la 16 ani? In Craiova.
De ce când vreau sa fac o tranzacție pe magazin play îmi zice "tranzacția a fost refuzată"? Am bani pe card și cardul e de la Brd(Visa). Țin sa menționez că cardul îl folosesc pentru Netflix,...? (mai mult)
A instalat careva aplicatia Cashplay si cati bani ati castigat din aceasta aplicatie si daca merita sa instalez aplicatia?
Buna, am si eu o intrebare, am 18 ani si vreau sa ma angajez la provincia, cat este salariul acolo? Ofer funda!
Buna tpu.Intreb pentru ultima oara promit.Mai e tarziu sa deschizi o afacere? In sensul de as vrea sa deschid o brutarie din capitaluri proprii si o parte de la banca din bani.Doar ca multi zic ca nu este...? (mai mult)
Am un ceas Hublot. Nu e in cea mai bună stare. E putin zgariat si cureaua este ruptă. Dar o sa dau comanda de o altă curea. Modelul este Hublot Big Bang. Cat credeti ca as primi pe el?
Trebuie sa trimit un colet prin posta unui client de pe olx, am completat formularul AWB online si la sfarsit imi apare o sectiune "Suma de platit x lei". Cum fac ca acea suma sa fie achitata...? (mai mult)
dacă persoana Z are un credit de 10000euro de nevoi personale și a plătit deja 3000(deci mai are de plătit 7000) poate cere băncii sa ii mai dea 4000euro și sa se prelungească termenul...? (mai mult)
Mă uitam la un reportaj despre Sorin Ovidiu Vîntu, făcut de ziarul Adevărul. Reporterul: "Ați comis ilegalități în ăștia 25 de ani... Întrebarea mea este simplă: Veți mai face?" SOV:...? (mai mult)
Stie careva metode sigure de castig la pariuri sportive?
TPU! Știu ca e o întrebare banala dar știe cineva cam cat de câștiga dacă lucrezi la o carmangerie din oraș? Aproximativ cat!? Mulțumesc!
Am o productie in jur 100 de oua gaina pe zi. Unde as putea sa le vand?
Pe cursbnr.ro la gramul de aur, pretul se refera la aurul de 24K, 18K, 14K sau cum?
as dori sa fac un imprumut de bani online, imi puteti recomanda anumite siteuri sau banci?
Am un card de la ING, as putea deschide un cont separat prin internet banking, un cont separat fata de cel principal, astfel incat sa pot incasa bani si pe ala, dar el sa fie atasat aceluiasi card?
Buna, am un card de vacanță Sodexo in valoare de 1450. Pot sa mananc la restaurant chiar daca nu ma cazez?
Job- ul la BUILD & CO CREATIVE DESIGN SOLUTIONS LTD din UK este teapa sau nu? Experienta mea cu ei ma face sa cred asta, asa ca va rog sa fiti atenti. Ofera mult prea putine informatii despre ei, ...? (mai mult)
Ce inseaamna virament bancar? Eu vreau sa cumpar un curs pdf de la Alexandru Plesa, care cica creste stima de sine si mi- a zis sa platesc prin virament bancar, adica dau banii pe loc in banca sau cum?...? (mai mult)
Poate cineva sa imi dea un link catre: 1. model cerere demisie 2. CV europass pe care ma pot baza va rog. La cerere am gasit: https://calculator- salariu.net/cerere- demisie.html si pare ok dar la ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Stelian1989 întreabă:
RAY întreabă:
UnchiulRamiz întreabă:
Renata0808 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Numeste preparatul!
Rezolva quizul si afla daca si tu esti un foodie adevarat.