Cei mai activi useri din categoria Afaceri & Financiar pe 4 Februarie 2025 sunt:
Ce salariu are un Maistru Militar in armata Română pe armă radiolocatie? Am inteles ca lucreaza 24 cu 72 deci se adaugă și un spor de noapte.
De pe ce site-uri cumpara unii like-uri?
Pe site- ul listefirme.ro, acolo unde sunt prezentate cifrele si implicit profitul, sunt in lei sumele, nu? Si profitul net inseamna cat ii intra patronului in buzunar dupa ce a platit si angajatii,...? (mai mult)
Vreau sa îmi fac un card bancar de debit doar al meu, am 19 ani, unde sa îmi țin banii personali câștigați. Ce taxe trebuie sa plătesc lunar pentru card? As vrea la ING. Dacă am bani in...? (mai mult)
Sper ca am ales categoria corecta, deși mulți trebuie să știți de chestia asta... Vreau sa merg la banca să- mi depun sa zicem 100 de lei pe propriul card (am 16 ani). Si as dori...? (mai mult)
As vrea sa imi deschid in viitorul apropiat, pe la anul mai exact, un fel de pub si m- ar interesa de ce documente am nevoie si unde trebuie sa merg pentru ele si daca am nevoie de vreun fel de...? (mai mult)
Cum pot sa iau telefoane sigilate de la operatori si dupa sa le vand pe OLX cu tot cu factura? Gen cum fac bisnitari cu 100+ telefoane sigilate pe OLX
Hei TPU, îmi poate spune cineva care este salariul minim pentru un inginer fizician la Centrala nuclearoelectrică Cernavodă? Mulțumesc!
Salut,am 16 ani si vreau sa-mi caut un job in Craiova, sunt dispus să fac orice job, n-am experienta. Cine imi poate recomanda?
Atunci cand demisionezi ti se dau actele inapoi? Ma refer la copia dupa buletin, bacalaureat si certificatul de nastere. Multumesc
Știe cineva cum sa îmi deschid o cafenea? Va rog sa răspundeți detaliat, pas cu pas. Cel mai bun răspuns primește fundă. Mulțumesc anticipat!
La un amanet se dau telefoane functionale? Dar cat as primi la un telefon de 500 lei cu uzuri?
Explicați-mi și mie vă rog frumos, despre împrumutul de nevoi personale. Iei banii pe loc si ii inapoiez cand vrei?
Din aplicația BRD de mobil se pot depune bani direct într-un alt cont?
Unde te- ai putea angaja la 18 ani daca esti inca la liceu? Am ramas însărcinată cand eram clasa a 10 si nu am mai continuat.Acum din toamna o sa merg din nou la liceu cu frecvență redusa si as vrea...? (mai mult)
nu stiti cum as putea face ceva banisori avand varsta de doar 14 ani? Mersi!
Imi poate spune si mie cineva de unde fac rost de un TIN NUMBER?
Salut Am contract la telekom. Pe scurt, am folosit serviciile lor doar o lună, după asta am plecat din tara si tot imi vin facturile de 4 luni. Nu vreau sa achit degeaba. Nu m- am folosit de servicii...? (mai mult)
Merita sa muncesti la o fabrica Manuvia din Cehia? Vreau pareri.
Tatal meu a murit cand eram mai mic iar acum răscolind printre acte am găsit un ordin de plata la bugetul de asigurări sociale de 52000 de lei, el a murit dupa câteva luni de la acest ...? (mai mult)
De mult timp ma gandesc ca mi- ar placea foarte mult sa cumpar o garsoniera undeva intr- o zona buna a Bucurestiului, sa o fac frumoasa sa o inchiriez in regim hotelier sau, mai ales, mi- as ...? (mai mult)
Hey! Dacă pariez pe un meci aranjat din Divizia Nationala Republica Moldova pot risca ceva?
Tatal meu a murit când eram foarte mic. Răscolind printre acte am găsit un fax si copii de la un ordin de plata între firma la care lucra (era ofițer maritim sau ceva de genu) si bugetul...? (mai mult)
Salutare, astazi am luat cardul de la brd, dar nu am semnat pe spatele lui, stiti voi, acea semnatura, fara ea cardul nu este, , bun" sa zic asa, o pot face acasa cu orice pix? Sau am nevoie de unul...? (mai mult)
Mi-am dat demisia ca președinte al asociației de proprietari, s-au făcut de 3ori ședințe și tot nu s-a oferit nimeni!? Ce-i de făcut? Nu vrea Nimeni.
Buna, prieteni! Am nevoie de un sfat, vă rog. Am iesit de pe băncile școlii, m- am înscris la facultate si m- am angajat. Șefa mea stie ca am iesit din scoala, stie ca nu am experienta si mai ...? (mai mult)
Salut.Malhman (Germania) sau la g 's (Anglia) se mai fac angajări? Daca as putea sa iau legătură cu cineva. Mulțumesc!
Salut, TPU, azi am fost la bancomat la brd, de acolo am si card, am retras suma de 300 lei, după imi apare pe chitanta DISPONIBIL: GBP 1175.30. El normal arata disponibil ron, nu GBP, am văzut ...? (mai mult)
Aveti idee unde as putea lucra cu plata la zi sau la saptamana? Am lucrat inainte operator calculator la o firma de baloane dar am plecat din cauza virisului ca nu mai face nimeni petreceri si nu...? (mai mult)
Salut,am o curiozitate... banii de la:start-up nation 2020" chiar sunt nereturnabili?
Credeti ca lumea ar cumpara puzzleuri facute si inramate, ca niste tablouri? Imi place foarte mult sa stau sa fac puzzleuri si ma gandesc daca ar da cineva bani pentru a lua un tablou facut din puzzle,...? (mai mult)
Am o întrebare legate de redactarea unui CV. Eu nu am experiență, am făcut practică în facultate și la masterat, dar atât. Am lucrat anul trecut timp de 3 săptămâni la o firmă, dar nu m-...? (mai mult)
Salutare, tocmai ce mi- a venit cardul de la brd de debit, intrebarea este cum il activez? Stiu ca trebuie sa dai un sms cu ultimele 4 cifre ale cardului+ ultimele 4 ale CNP- ului si mai spunea ceva ...? (mai mult)
Caut loc de munca in Romania. Plata la zi sau la luna, sa nu se ceara experienta. Care stiti va rog sa-mi scrieti. Multumesc.
Salutare TPU, de ceva timp ma bate gandul de a accesa fonduri europene in agricultura si sa continui munca pe terenurile detinute de bunicul meu, precizez ca bunicul meu are terenurile la diferite asociatii...? (mai mult)
Pentru cine sta la garsoniera, cat costa in mare toate cheltuielile fara chirie pe luna?(Apa, gazul, electricitatea). Urmează sa ma cazez la garsoniera pentru o luna si as vrea sa stiu întreținerea...? (mai mult)
Bună seara, imi puteti spune in ce țară se găsesc materiale de constructii mai ieftine?
As fi interesata cu cat se plateste un caricaturist de minut pentru un eveniment (nunta). Sunt chemata sa realizez caricaturi de minut pentru o nunta de zi, estimativ 80 de persoane si clientul...? (mai mult)
Am si eu o intrebare pentru cei care si-au facut marire limita de credit la un card star forte de la banca transilvania: In cat timp vi s-a aprobat cererea de marire limita de credit?
Buna tpu.Recent am obtinut niste bani din addsense pe niste site- uri administrate de mine.Sumele sunt mici cateva sute de lei.Intrebarea mea este daca trebuie sa ii declar? Sau daca ii bag in cont ma ...? (mai mult)
Va solicit din nou sprijinul, cunoasteti cumva specialiști, site-uri cu constructori pentru construirea unei case ieftine, pret acceptabil? Multumesc
Cum deschizi propria ta agentie de pariuri si cate chestii trebuie sa faci ca sa deschizi o agentie de pariuri?
Stie cineva care e limita de depunere numerar la bancomat bcr?
ce părere aveți de site- ul plus500(doar cine a folosit site- ul să vorbească)? Daca bagi bani, ii mai poți scoate? Și dacă da, ce ar trebui să știu pentru a nu a avea banii blocați...? (mai mult)
am 16 ani, sunt din Sibiu si tot caut un loc de munca de cand a inceput vara dar nu gasesc, am cautat si pe internet dar fara succes. Stie cineva niste locuri prin sibiu unde angajeaza...? (mai mult)
Daca am un card contactless si platesc la magazin un suc de exemplu si dupa merg la banca sa vad ce tranzactii am facut se vede ce am cumparat sau doar suma?
De ce mulți dintre proprietarii care își vând casele nu pun pe internet poze cu fațada casei, ci doar cu interiorul?
Doresc sa stiu procedura prin care intra un teren in concesiune si procedura de achizitionare a unui teren concesionat. De asemnea, precizez ca sunt persoana fizica (neautorizata). M- am inscris...? (mai mult)
Salutare tuturor. Este vorba despre Firmele de constructii. Ce se intampla? - Merg constructiile? - Ce finantari se pot obtine? - Cum te promovezi?(super important) - Cum te mentii pe piata? Toti...? (mai mult)
Cum as putea promova in online si nu numai, un ziar? Sa ii cresc brandul? Cei de la Times new roman din ce castiga, fiind exclusiv un ziar online?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Stelian1989 întreabă:
RAY întreabă:
UnchiulRamiz întreabă:
gllopel întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
The Notebook
Ai urmarit cu sufletul la gura povestea incredibila de dragoste dintre Noah si Allie? Afla acum cat de multe stii despre acest film!