Trebuie sa trimit un colet prin posta unui client de pe olx, am completat formularul AWB online si la sfarsit imi apare o sectiune "Suma de platit x lei". Cum fac ca acea suma sa fie achitata...? (mai mult)
dacă persoana Z are un credit de 10000euro de nevoi personale și a plătit deja 3000(deci mai are de plătit 7000) poate cere băncii sa ii mai dea 4000euro și sa se prelungească termenul...? (mai mult)
Mă uitam la un reportaj despre Sorin Ovidiu Vîntu, făcut de ziarul Adevărul. Reporterul: "Ați comis ilegalități în ăștia 25 de ani... Întrebarea mea este simplă: Veți mai face?" SOV:...? (mai mult)
Stie careva metode sigure de castig la pariuri sportive?
TPU! Știu ca e o întrebare banala dar știe cineva cam cat de câștiga dacă lucrezi la o carmangerie din oraș? Aproximativ cat!? Mulțumesc!
Am o productie in jur 100 de oua gaina pe zi. Unde as putea sa le vand?
Pe cursbnr.ro la gramul de aur, pretul se refera la aurul de 24K, 18K, 14K sau cum?
as dori sa fac un imprumut de bani online, imi puteti recomanda anumite siteuri sau banci?
Am un card de la ING, as putea deschide un cont separat prin internet banking, un cont separat fata de cel principal, astfel incat sa pot incasa bani si pe ala, dar el sa fie atasat aceluiasi card?
Buna, am un card de vacanță Sodexo in valoare de 1450. Pot sa mananc la restaurant chiar daca nu ma cazez?
Job- ul la BUILD & CO CREATIVE DESIGN SOLUTIONS LTD din UK este teapa sau nu? Experienta mea cu ei ma face sa cred asta, asa ca va rog sa fiti atenti. Ofera mult prea putine informatii despre ei, ...? (mai mult)
Ce inseaamna virament bancar? Eu vreau sa cumpar un curs pdf de la Alexandru Plesa, care cica creste stima de sine si mi- a zis sa platesc prin virament bancar, adica dau banii pe loc in banca sau cum?...? (mai mult)
Poate cineva sa imi dea un link catre: 1. model cerere demisie 2. CV europass pe care ma pot baza va rog. La cerere am gasit: https://calculator- salariu.net/cerere- demisie.html si pare ok dar la ...? (mai mult)
Ce salariu are un Maistru Militar in armata Română pe armă radiolocatie? Am inteles ca lucreaza 24 cu 72 deci se adaugă și un spor de noapte.
De pe ce site-uri cumpara unii like-uri?
Pe site- ul listefirme.ro, acolo unde sunt prezentate cifrele si implicit profitul, sunt in lei sumele, nu? Si profitul net inseamna cat ii intra patronului in buzunar dupa ce a platit si angajatii,...? (mai mult)
Vreau sa îmi fac un card bancar de debit doar al meu, am 19 ani, unde sa îmi țin banii personali câștigați. Ce taxe trebuie sa plătesc lunar pentru card? As vrea la ING. Dacă am bani in...? (mai mult)
Sper ca am ales categoria corecta, deși mulți trebuie să știți de chestia asta... Vreau sa merg la banca să- mi depun sa zicem 100 de lei pe propriul card (am 16 ani). Si as dori...? (mai mult)
As vrea sa imi deschid in viitorul apropiat, pe la anul mai exact, un fel de pub si m- ar interesa de ce documente am nevoie si unde trebuie sa merg pentru ele si daca am nevoie de vreun fel de...? (mai mult)
Cum pot sa iau telefoane sigilate de la operatori si dupa sa le vand pe OLX cu tot cu factura? Gen cum fac bisnitari cu 100+ telefoane sigilate pe OLX
Hei TPU, îmi poate spune cineva care este salariul minim pentru un inginer fizician la Centrala nuclearoelectrică Cernavodă? Mulțumesc!
Salut,am 16 ani si vreau sa-mi caut un job in Craiova, sunt dispus să fac orice job, n-am experienta. Cine imi poate recomanda?
Atunci cand demisionezi ti se dau actele inapoi? Ma refer la copia dupa buletin, bacalaureat si certificatul de nastere. Multumesc
Știe cineva cum sa îmi deschid o cafenea? Va rog sa răspundeți detaliat, pas cu pas. Cel mai bun răspuns primește fundă. Mulțumesc anticipat!
La un amanet se dau telefoane functionale? Dar cat as primi la un telefon de 500 lei cu uzuri?
Explicați-mi și mie vă rog frumos, despre împrumutul de nevoi personale. Iei banii pe loc si ii inapoiez cand vrei?
Din aplicația BRD de mobil se pot depune bani direct într-un alt cont?
Unde te- ai putea angaja la 18 ani daca esti inca la liceu? Am ramas însărcinată cand eram clasa a 10 si nu am mai continuat.Acum din toamna o sa merg din nou la liceu cu frecvență redusa si as vrea...? (mai mult)
nu stiti cum as putea face ceva banisori avand varsta de doar 14 ani? Mersi!
Imi poate spune si mie cineva de unde fac rost de un TIN NUMBER?
Salut Am contract la telekom. Pe scurt, am folosit serviciile lor doar o lună, după asta am plecat din tara si tot imi vin facturile de 4 luni. Nu vreau sa achit degeaba. Nu m- am folosit de servicii...? (mai mult)
Merita sa muncesti la o fabrica Manuvia din Cehia? Vreau pareri.
Tatal meu a murit cand eram mai mic iar acum răscolind printre acte am găsit un ordin de plata la bugetul de asigurări sociale de 52000 de lei, el a murit dupa câteva luni de la acest ...? (mai mult)
De mult timp ma gandesc ca mi- ar placea foarte mult sa cumpar o garsoniera undeva intr- o zona buna a Bucurestiului, sa o fac frumoasa sa o inchiriez in regim hotelier sau, mai ales, mi- as ...? (mai mult)
Hey! Dacă pariez pe un meci aranjat din Divizia Nationala Republica Moldova pot risca ceva?
Tatal meu a murit când eram foarte mic. Răscolind printre acte am găsit un fax si copii de la un ordin de plata între firma la care lucra (era ofițer maritim sau ceva de genu) si bugetul...? (mai mult)
Salutare, astazi am luat cardul de la brd, dar nu am semnat pe spatele lui, stiti voi, acea semnatura, fara ea cardul nu este, , bun" sa zic asa, o pot face acasa cu orice pix? Sau am nevoie de unul...? (mai mult)
Mi-am dat demisia ca președinte al asociației de proprietari, s-au făcut de 3ori ședințe și tot nu s-a oferit nimeni!? Ce-i de făcut? Nu vrea Nimeni.
Buna, prieteni! Am nevoie de un sfat, vă rog. Am iesit de pe băncile școlii, m- am înscris la facultate si m- am angajat. Șefa mea stie ca am iesit din scoala, stie ca nu am experienta si mai ...? (mai mult)
Salut.Malhman (Germania) sau la g 's (Anglia) se mai fac angajări? Daca as putea sa iau legătură cu cineva. Mulțumesc!
Salut, TPU, azi am fost la bancomat la brd, de acolo am si card, am retras suma de 300 lei, după imi apare pe chitanta DISPONIBIL: GBP 1175.30. El normal arata disponibil ron, nu GBP, am văzut ...? (mai mult)
Aveti idee unde as putea lucra cu plata la zi sau la saptamana? Am lucrat inainte operator calculator la o firma de baloane dar am plecat din cauza virisului ca nu mai face nimeni petreceri si nu...? (mai mult)
Salut,am o curiozitate... banii de la:start-up nation 2020" chiar sunt nereturnabili?
Credeti ca lumea ar cumpara puzzleuri facute si inramate, ca niste tablouri? Imi place foarte mult sa stau sa fac puzzleuri si ma gandesc daca ar da cineva bani pentru a lua un tablou facut din puzzle,...? (mai mult)
Am o întrebare legate de redactarea unui CV. Eu nu am experiență, am făcut practică în facultate și la masterat, dar atât. Am lucrat anul trecut timp de 3 săptămâni la o firmă, dar nu m-...? (mai mult)
Salutare, tocmai ce mi- a venit cardul de la brd de debit, intrebarea este cum il activez? Stiu ca trebuie sa dai un sms cu ultimele 4 cifre ale cardului+ ultimele 4 ale CNP- ului si mai spunea ceva ...? (mai mult)
Caut loc de munca in Romania. Plata la zi sau la luna, sa nu se ceara experienta. Care stiti va rog sa-mi scrieti. Multumesc.
Salutare TPU, de ceva timp ma bate gandul de a accesa fonduri europene in agricultura si sa continui munca pe terenurile detinute de bunicul meu, precizez ca bunicul meu are terenurile la diferite asociatii...? (mai mult)
Pentru cine sta la garsoniera, cat costa in mare toate cheltuielile fara chirie pe luna?(Apa, gazul, electricitatea). Urmează sa ma cazez la garsoniera pentru o luna si as vrea sa stiu întreținerea...? (mai mult)
Bună seara, imi puteti spune in ce țară se găsesc materiale de constructii mai ieftine?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Adi1987 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
mynameisnotsupposedtobehere întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Indicativele auto ale judetelor din Romania
Cat de bine recunosti unde a fost inmatriculata o masina dupa indicativul judetului?