Cei mai activi useri din categoria Afaceri & Financiar pe 4 Februarie 2025 sunt:
Sunt la liceu, la filologie și vreau pe viitor să am propria afacere. Ce facultate trebuie să fac? Ar trebui să mă mut pe un profil economic?
Hei! Am un cont de Instagram de 43 2 mii de urmăritori. Am auzit ca se poate face bani prin reclame dacă găsești firme care te plătesc pentru reclama sau giveaway. Cum ajung sa iau legătura cu acești...? (mai mult)
Dau funda! Cum pot face rost de bani online? Tin sa mentionez ca am 15 ani si sunt dispus sa fac orice insa nu stiu programare.M- am gandit sa investesc intr- un cont de dezvoltator google[25$]...? (mai mult)
ma gandeam sa lucrez ca si curier la glovo, a incercat cineva, se castiga decent? Cum este programul? Si este mai rapid gen pe bicicleta sau pe jos ca am mai vazut unii cum intrau in tramvai cu...? (mai mult)
Pe revolut, poți adauga banii doar cu alt card și de pe un cont bancar? Cum poți adauga banii prin Applepay?
Salutari! Vreau sa imi iau aplicatia MONESE si sa comand un card de la ei. Stiti cumva daca mai exista acele coduri promotionale pentru obtinerea unor sume de bani la deschiderea contului (10/15...? (mai mult)
Am 14 ani si vreau sa fac bani, help!
Step sistera mea mi-a furat 120 de lei, cum as putea sa o pedepsesc?
Salut, TPU! Mai am puțin si fac 18 ani. Aș vrea să dau de permis și sa imi achiziționez o masină. Mașina costă intre 5.000 € si 8.000 €. Problema este că nu am bani de această masină,...? (mai mult)
Salut. Tatăl meu a decedat de curând în urma unui cancer. La momentul morții el era în concediu medical, platit 100% și cu o zi înainte să moară i- a fost băgat avansul din salariu pe card....? (mai mult)
Am un card bancar facut in Germania (Postbank), l- am băgat în bancomat la transilvania si cand am vrut sa scot bani imi da o chitanță pe care scrie : "transaction not honored"de ce imi da chitanță...? (mai mult)
Ai 50 de bani. In ce-i poti investi ca sa castigi cel putin un ban in plus?
V-ar plăcea să fiți ca Pablo Escobar, dar in zilele noastre? Argumentati de ce da si de ce nu
Bună, TPU! Recent am facut 18 ani si cand am fost la liceu sa fac cerere pentru continuarea alocatiei, am ales sa primesc alocatie pe contul meu bancar, iar in prima luna alocatia mi- a adus- o postasul,...? (mai mult)
Buna,vreau sa vand mai multe produse pe olx,poate cineva sa imi explice cum se vinde,exista ceva taxe,cum vand, daca puteti spune destul de detaliat daca se poate, mersi. Dau funda
Salut, as dori sa știu dacă îmi incarc cartela in my Orange pot sa plătesc cu cardul?(nu am abonament)
Salut, am 17 ani si as vrea sa ma angajez la food panda, as avea cateva intrebari pentru cei care lucreaza sau au lucrat la ei. 1. Ma pot angaja daca sunt minor? 2. Trebuie sa cumpar geanta si jacheta...? (mai mult)
Hei, cam ce pot lucra persoanele care termina jurnalismul?
Buna TPU.E tarziu deja sa deschizi firme? Multi imi zic ca piata e plina si firme spre exemplu de constructii, transport, salubrizare nu ar merge.Ce parere aveti?
știe cineva cam cât ar costa sa îmi deschid o firma de construcții în Germania? Ps dau funda.
Mastercard sau Visa?
Cum as putea sa vand un ps4 pro cat mai repede? E nou nout cu tot cu cutie, 2 mânere, 3 jocuri printre care și renumitul fifa, am incercat pe olx da oamenii sunt mult prea zgarciti si din prețul ...? (mai mult)
De ce nu pot adauga un card BRD- ISIC de tip VISA in contul de PayPal? - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Recent am...? (mai mult)
daca mi-a trimis cineva 100 de lire si inca nu i-am ridicat respectivul poate sa meargă sa ii scoată inapoi?
Bună seara! De la ce sumă de bani plătești impozitul pe venit la Anaf dacă ai bani în contul bancar? Mulțumesc. O seară bună!
Bună seara, am o mica intrebare despre transferuri bancare. Dacă doresc să transfer de pe un cont bancar in alt cont bancar o suma de 50.000 euro, cum se procedează? Se poate face transferul online...? (mai mult)
Care e diferenta dintre un card de debit si un card de credit? Nu amandoua au bani pe ele? Poti face cumparaturi din magazine, fie alimentare sau non alimentare de pe ele?
Cum sa fac bani daca am sub 15 ani?
Ce trebuie să fac daca mi-a expirat cardul bcr in perioada asta? Cum il pot reînnoi?
Daca cardul ING a fost pierdut cum pot închide contul? A mai trecut cineva prin asa ceva?
Salut TPU,am decis sa plec pe comunitate pe 3, 5T,cateva sfaturi utile? Mentionez ca am 20 de ani si permisul deja 2 ani.
maine trebuie sa iau cardul de credit.Cand am fost atunci sa imi fac extrasul de cont si toate alea ce trebuie, am semnat eu si mama, banuiesc ca maine cand va trebui sa iau cardul mai trebuie...? (mai mult)
Medicii rezidenti platesc impozit pe venit?
Vreau sa deschid o firma care da credite si bani imprumut.Un fel de banca.De ce am nevoie? In afara de bani). Va rog sa raspunda doar cei care au cunostinte.
Din ce cauza nu se mai fabrica bancnota de 500 de EURO?
Întrebare pentru cei ce sunt profesori sau profesoare. Ce salariu lunar are în prezent un profesor de liceu (Ultimul grad)( La salariu contează ce materie predă?)
Stiti cum se fac bani? Dar online... Ca adolescent
Se percep taxe vamale pentru coletele trimise din Gibraltar?
Dacă am card la BRD și scot bani dintr-un bancomat BCR sau Raiffeisen, cât mi se ia comision?
Intreaba fratele meu: Cum as putea sa fac rost de bani la 10 ani? FUNDA! Sper ca am ales categoria potrivita.
Ce parere aveti de "Horacredit?"
Salutare. Pentru un salariu de 1600lei in mana si pentru primul salariu, daca ai lucrat 1 saptamana nu se ofera salariul întreg si doar o parte, cat ar trebui să fie?
Cum pot deveni bisnitar cu telefoane si componente de pc aduse din strainatate si dupa sa le vand pe OLX sau forumuri? De unde as putea sa le cumpar mai ieftin?
Se poate deschide un service sau o spălătorie auto lângă niste case, e nevoie de aprobarea vecinilor?
Salut, oare sa ma apuc de crypto monede de pe aplicatiile de pe playstore? O fi de incredere crypto.com sau xtrend speed online sau investing.com?
Salut, am tot vazut anunturi cu PhotoHotel, a fost cineva sau aveti pe cineva care a incercat, ce parere aveti este legit merita sa incerci? Si programul cum este?
Salut, se poate vedea lista cu tranzactii facute de mine pe George Romania(bcr)? Daca da, cum? Si daca nu, cum fac sa le vad?
Firmele de recuperari pot bloca cardul Revolut si retrage banii?
Sunt un baiat cu dizabilitati si problema este ca nu reusesc sa ma angajez undeva sa castig si eu un ban, traiesc intr- un oras mic. Am bagat cv- uri pe la Kaufland sau Lidl dar nimeni nu vrea sa ma angajeze,...? (mai mult)
vreau să vând un teren extravilan arabil de 4600mp în Dâmbovița, ce sumă aș putea obține pe el și ce acte îmi trebuie că să-l vând
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Stelian1989 întreabă:
UnchiulRamiz întreabă:
RAY întreabă:
gllopel întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
One Direction
Cat de multe stii despre formatia cu milioane de fani?