Cei mai activi useri din categoria Afaceri & Financiar pe 4 Februarie 2025 sunt:
Mi- am făcut luna trecută card de debit și le- am zis că vreau să- mi bag alocația pe el și au zis să stau liniștit că fac ei tot. Oare când o să să îmi intre? Pe ce dată mai...? (mai mult)
As vrea și eu un site de predictii sportive ( fotbal)
Unde găsesc codul de buletin? Nu la CNP mă refer!
Deci am am schimbat parola la paypal(business). Si am scris gresit, acum nu mai stiu cum era, am incercat sa o reincarc si sa primesc sms cu un cod, dar cica acum cu covidu paypal nu mai foloseste...? (mai mult)
Cum gasesc hartiile alea mici de tin teancurile de bani?
Ce părere aveți de metoda Dropshipping? A încercat cineva?
am o problema. Am 13 ani si am nevoie de niste bani pentru un telefon. Nu vreau sa cer de la parinti etc. Ce pot face pentru a strange bani?
A incercat cineva sa transfere cont de salariu de la Raiffeisen la BT? Se poate?
Buna seara, TPU! Am ne voie URGENT de un răspuns. De curând cardul de credit de la Raiffaisen a fost accesat, după ce am observat ca- mi lipsesc din bani am hotărât sa- l blochez. Am sunat la banca...? (mai mult)
Ştiţi modalităţi de a câştiga bani pe internet?
Cât sunt 35.000 euro în lei imi puteți spune exact, mai precis spuneti-mi în Litere. MULTUMESC!
Ma gandeam sa imi cumpar un telefon in rate, iPhone 11 sau iPhone 11 Pro. La 11 este 100 si ceva de lei pe luna iar la 11 pro 200. Cum sa procedeaza mai exact cu platitul telefonului in rate? O...? (mai mult)
Buna, am 13 ani și as vrea câteva metode pentru a strânge bani pentru un cadou?:)
Buna, TPU! Imi cere la facultate numarul de chitanta/ordinul de plata de la plata taxei de înscriere. Eu am confirmarea electronica si nu am decat numarul de referință si nu este valid. Ce sa fac? ...? (mai mult)
Salut, am 17 ani si vreau sa incerc o mica afacere, doar ca nu am nicio idee... ma puteti ajuta? Cu sau fara investiție
Cine știe care e salariul unui decorator de interioare, ce studii și cat de grea este aceasta meserie?
Stie cineva de ce nu mi- a intrat alocația la BT pana acum? Am dat bacul in iunie si asta ar fi ultima lună în care baga deoarece se considera examen si ca mergi la scoala.Problema e ca nici...? (mai mult)
Dacă în blocurile comuniste majoritatea apartamentelor au suprafață mică sau medie, atunci cum se explică faptul că în unele blocuri comuniste există apartamente cu suprafață peste 90 sau 100...? (mai mult)
Salut,chiriile în Belgia sunt mari? Cam cât se estimează? M-ar interesa sa plec anul acesta. Multumesc
Știe cineva daca pentru Dropshipping trebuie da deschid o firma neapărat?
Salut, am și eu o întrebare, eu locuiesc în Austria dar lucrez în Germania pe contract german. Pot să îmi iau o mașină în leazing sau să fac un împrumut de la bancă din Austria, dacă am...? (mai mult)
Cine il ajuta pe preot, ei castiga si ei bani pentru munca depusa? NU SCRIETI DACA NU STITI
Dacă bag un card de BCR la o banca Raiffesin Bank pentru a scoate bancnotele pe card de la Bcr nu pot fiindcă trebuie să fie sumă rotundă, este posibil să rămână acolo cardul și să...? (mai mult)
Salut, stie cineva cum sa faci bani pe internet? Dar fara task-uri.
Ce joburi au la baza matematica? In care se plateste bine?
Salut, am 400 lei si vreau sa ii investesc in ceva care să aducă si mai mulți bani peste ceva timp, sunt minor. Eu m- am gândit să imi cumpăr cont de developer pe magazin play si sa incerc sa fac...? (mai mult)
Salutare, idei de afaceri in 2020? De preferat pe fonduri europene. Lasati si descrierea demararii proiectului, multumesc anticipat!
Care este banca cu cea mai buna conversie euro-lei?
O firma de montaj aer conditionat in Bucuresti, care sa vina repede si sa faca treaba buna?
Salut.Sunt un băiat de 25 ani. Doresc să achiziţionez un teren de 7000 de metri pătraţi pentru a deschidere o mică afacere de crearea de compoturi şi cidru.Livada conţine vişini şi meri.Se pot...? (mai mult)
Am vazut un "sfat" pe internet acum ceva timp pe net si m- am intrebat daca e legala o astfel de miscare : Daca vreau sa iau un produs la reducere (pe OLX de exemplu) pot cere prietenilor sa sune persoana...? (mai mult)
Ce produse as putea sa creez ca sa le vand? Vreau sa imi creez o mica afacere chiar daca am sub 18 ani pentru ca vreau sa imi cumpar un lucru si nu stiu ce as putea crea.
am intrat în liceul Economic din Târgu- Jiu, iar problema este ca acest liceu nu are internat, am intrat pe toate siteurile, olx, la jumate.ro, dar nu am gasit nici o garsoniera prin...? (mai mult)
cine imi spune si mie cum aplic pentru start up nation? Si cum imi deschid o afacere?
Știe cineva cât îmi ia comision dacă scot cu cardul de BRD la bancomatul de BCR?(suma 150 de lei)
as dori sa aflu raspunsul la intrebarea urmatoare? Daca pe viitor vreau sa detin o firma de alimente si voi fi nevoit sa angajez un anumit personal, cum se vor imparti salarile (o ecuatie ...? (mai mult)
Bună seara, eu sunt în Austria dar lucrez în Germania pe contract german și aș dori să știu dacă pot să împrumut de la o bancă din Austria dacă am contract de muncă german, și aș mai dori...? (mai mult)
Vreau sa fac niste bani pentru ca vreau sa imi cumpar ceva.Am sub 15 ani si nu ma pot angaja.Ma puteti ajutata cu niste idei cum sa fac bani sau chiar puteti sa imi spuneti cum as putea sa imi creez...? (mai mult)
Cat costa un control la dentist daca am sub 18 ani? Difera preturile dintre minori si adulti?
Ce loc de munca ati recomanda cuiva care are are numai 12clase (fată)?
Am nevoie de bani urgent! Am mare nevoie de bani, am doi copilași de o luna jumate si ghinionul a facut sa ne prindă pandemia in Spania. Din pacate toate economiile s- au dus, iar eu nu pot munci.As...? (mai mult)
Pentru cei care au terminat psihologia, cum ii acest loc de munca?
Salut, ce parere aveti este ok programul 06:00 - 18:00 5 zile 2 saptamani si dupa 2 saptamani miercuri si joi 12h noaptea?
TPU cât este un salariu în America? Dar în UK?
Avand 14 ani, vreau sa stiu cum sa fac bani. Parintii mei nu prea au o situatie financiara foarte buna si vreau sa- mi cumpar si eu cate ceva, doar ca bugetul nu- mi permite... As dori niste...? (mai mult)
Cand se reia loteria bonurilor fiscale? Sau s-a reluat si nu stiu eu?
Vreau sa imi creez o pagina pe internet in care sa vand diferite lucruri.Eu nu am card sau cont bancar.Clientul o sa trebuiasca sa imi dea cumva bani.O sa imi dea curierul banii inainte si apoi ii ia de...? (mai mult)
as dori sa aflu daca iti iei un apartment care se va folosi doar pentru chirie (mentionez ca va fi detinut nu si folosit), pana ce se va gasi un proprietar trebuie sa platesc curentul, gazul,...? (mai mult)
Funda! De unde pot comanda un sicriu de otel? Sau de metal rezistent.
Vreau sa- mi deschid un canal de muzica pe Youtube. Vreau sa postez muzica NCS sau a unor artisti. Pentru a posta muzica altor artisti, aprobare inseamna sa le dau un mesaj de exemplu mail si sa...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Stelian1989 întreabă:
UnchiulRamiz întreabă:
RAY întreabă:
gllopel întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Dragon Ball
Esti un fan adevarat al anime-ului Dragon Ball? Hai sa vedem cat de multe stii despre Son Goku, Piccolo si restul personajelor fantastice!