Cei mai activi useri din categoria Afaceri & Financiar pe 4 Februarie 2025 sunt:
Ce înseamnă că KFC e franciza? Nu are același patron? Sau ce înseamnă că e franciza?
Hey, imi puteti recomanda situri unde poti face bani?
Astăzi am găsit o plasă cu lucrușoare de copil, pierdută. Cum nu pot afla a cui este, vreau să returnez lucrurile înapoi la magazinul din Mall unde au fost cumpărate (H&M), în schimbul...? (mai mult)
Bună,imi puteti spune un site de incredere de unde pot sa inchiriez un apartament la un pret avantajos?
A mai intampinat cineva probleme cu aplicatia George de la BCR? Incerc sa fac un transfer de ieri si imi tot da eroare.
Dacă merg la banca cu bani gheata, pot sa-i transfer bancar într-un cont, altul decât cel de pe numele meu? (am 17 ani, dar am înțeles ca poți transfera de la 14)
Am terminat pe 30 mai liceul, mai primesc alocație luna aceasta? Pe iunie am primit
Cat este salariul minim NET pe economie in prezent pentru cei cu studii superioare vechime cel putin un an? Nu in domeniul constructiilor. Multumesc!
Hei TPU, as vrea sa plec din Romania in strainatate singur pentru ca toti prietenii mei nu vor si nu stiu de ce. Avantajul meu este engleza o stiu bine dar din auzite sper sa nu fie adevarat este ca ...? (mai mult)
Stie cineva concret daca de exemplu; cineva a terminat o postliceala de asistenta medicală poate sa profeseze in spital de stat, fara diploma de bacalaureat? Adica la privat la clinici, cabinete de...? (mai mult)
Daca imi fac un cont de paypal fara a ii atasa un card, pot primi bani pe el? Iar apoi, mai tarziu, ii atasez card si ii scot?
Buna, am cateva haine si accesorii pe care am nu le mai port si le am de aproximativ 2 luni(blugi lungi si bluze) si nu le- am purtat pentru ca este foarte cald, recent, forma corpului meu s- a schimbat...? (mai mult)
Locuri de munca in zona Olteniei?
În ce consta preinscrierea la Ase Bucuresti?
Poti sa accesezi fonduri Europene ca sa iti faci o plantatie de capsuni pe un hectar de pamant? M-am gandit la capsuni pentru ca un kilogram poate ajunge si la 25 de lei.
Salut. Cum nu pot sa gasesc ceva de munca in apropiere m- am gandit sa lucrez ca si traducator "freelance" pe internet am 18 ani si ma pricep bine la engleza. Ce vreau sa stiu este daca ceea ce vreau...? (mai mult)
Am terminat liceul Pedagogic (specializare învățătoare- educatoare). Dacă doresc ca pe timpul facultății să lucrez în acest domeniu, deși primesc pensie de întreținere, este ceva în neregulă?...? (mai mult)
La ce preț pot gasi un rtx 2070 super... Cat sa cer ca pe Olx nu prea sunt?
Dacă vreau să am situația contribuțiilor plătite de firma care lucrez, pot să mă duc la mine la ANAF sector 3? Știe cineva cum se procedează și dacă în perioada asta se lucrează cu publicul?...? (mai mult)
Daca fac un credit la Altex in valoare de circa 3500 ron pentru sa imi iau un laptop platesc si dobânda? Sau plătesc doar acei 3500?
poți câștiga banii la one bet sau fortuna online?
eu dacă comand ceva de pe wish și când ajunge coletul dau sa mi se returneze banii dar produsul nu îl mai trimit înapoi poate sa îmi facă ceva legal vorbind? Adică am cumpărat o boxa...? (mai mult)
Cum îmi fac cont pe BT 24 Internet Banking?
Am 14 ani si ca tot a venit vara, ca orice copil, imi doresc sa am mai multi bani de buzunar. Locuiesc in Iasi, nu stau la stat. Stau la aproximativ 2km de centrul orasului, deci foarte aproape...? (mai mult)
Te poți angaja într- o cofetărie(pe timpul verii)fără contract de muncă (pentru a nu pierde pensia de întreținere)? Patronul cofetăriei respective ar accepta o astfel de persoană, respectiv ...? (mai mult)
Fratele meu din Anglia si- a cumparat telefon nou Samsung S10+ si eu am vazut ca a postat pe net ca vrea sa vanda Samsung S9+ cu 200 lire si eu nu aveam decat 700 lei. Am incercat sa negociez cu el sa...? (mai mult)
Buna, lucreaza cineva ca freelancer? Trebuie neaparat sa-ti faci SRL, PFA sau PFI pentru a plati taxele? Ar fi vorba de o suma mica, 200€ pe luna apeoximativ.
Daca comand ceva de pe OLX prin livrare cu verificare trebuie sa platesti ceva la transport?
Doar ce am depus o cerere pentru un card VISA la BT (Banca Transilvania). Nu va fi nicio problema daca eu bag lei pe el si fac plata in dolari? Este posibil? Nu am mai avut, de asta intreb....? (mai mult)
Salutare, as vrea sa fac un imprumut bancar, salariul meu in mana este de 1700, 1800 lei lunar. Lucru de 1 an si 5 luni, am 19 ani. Cam cat mi- ar aproba bancile? As avea nevoie de 30000 Lei pentru...? (mai mult)
Buna dimineata! Astazi am fost sa- mi deschid cont cu card de debit la BT, insa am fost intrebat sursa fondurilor si a trebuit sa precizez cateva motive si surse de unde voi primi bani. Spuneti- mi va...? (mai mult)
.. As dori sa știu după cât timp poți face un împrumut în Banca Anglia?
Cum șterg un cont greșit de la eon?
Actiunile la bursa pot ajunge si pe minus? Adica daca cumpar actiuni cu 100 de lei si acestea ajung pe minus o sa trebuiasca sa dau bani de la mine sau doar nu mai pot face niciun profit?
Stie cineva un site unde pot sa castig bani scriind articole?
Hei! TPU, am si eu o intrebare. Cum sa castig niste bani online fara nicio investitie? Dar sa nu fie avon, oriflame etc. doar ceva care sa ma ajute sa am un venit in plus. Va mulumesc frumos ps.va...? (mai mult)
Ma gandesc sa deschid un magazin online, poate in viitorul apropiat si fizic si voiam sa stiu de unde pot cumpara marfa la pret de outlet, en gros. Spre exemplu, de unde pot cumpara incaltaminte...? (mai mult)
Salut TTPU! Am 17 ani si am card de debit, dar contul e pe numele mamei mele si cardul e pe numele meu si am nevoie de un extras de cont. Mama trebuie sa mearga la banca sa ceara extrasul daca contul...? (mai mult)
Ce trebuie sa primesc un extras se cont de la banca? Ma duc la banca si cum cer? Ce trebuie sa am la mine? Buletin si cardul?
Ma pot angaja undeva in vacanța de vară dacă am 15 ani?
Buna TPU.Ce se intampla daca imi deschid un srl si nu platesc taxele si impozitele la stat?
Salut, de 2 luni mi se retrag 26 de lei de pe card, prin Youtube Premium, eu nu folosesc YT Premium si nu am dat cardul nimanui, ce pot face?
Cum pot sa imi fac contul meu Instagram care are deja 5060 urmaritori in unul oficial cu bulina albastra? Multumesc
As vrea sa stiu si eu in legatura cu un împrumut. Dacă am vechime de 6 luni la locul de muncă, dar în trecut am muncit acum cativa ani si n- am avut continuitate pot face imprumut? Trebuie...? (mai mult)
Dar plătește Bitcoin XP?
Salut. Ce reduceri credeti ca o sa mai fie de BLACK FRIDAY, anul acesta? Mai găsim telefoane a10(199lei)
Este adevarat ca guvernul american ar fi adevaratul proprietar al gigantului Sony?
O intrebare foarte foarte random... poti avea probleme daca faci rost ilegal de evidente impotriva cuiva?
Bună seara, am 19 ani si lucrez pe un salariu de 1500 lei in ce să investesc?
Cat inseamna 150.000 point în Bitcoin XP? (în euro)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
UnchiulRamiz întreabă:
Stelian1989 întreabă:
RAY întreabă:
gllopel întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Twilight
Ai urmarit povestea Bellei si a lui Edward? Afla cat de multe stii despre ei!