Cei mai activi useri din categoria Afaceri & Financiar pe 29 Noiembrie 2024 sunt:
Daca faci un curs de formare frizer poti dupa sa te angajezi si in alte tari cum ar fi: Canada, Irlanda, UK etc daca cursul e acreditat national sau international?
Esti bogat daca ai 100k euro in cont? Raman pe fiecare an de vreo 3ani cu 30k-40k euro din agricultura.Inseamna mult in Romania?
Cum as putea ajunge milionar și cum as putea începe. Care sunt sursele de a ajunge milionar
Salut! Am o întrebare în legătură cu paysafe-ul. Vreau să știu care țară pe care merge paysafe-ul are cele mai mici prețuri.
Buna, vreau raspunsuri bune si rapid daca eu cumpar masina de facut tigari si fac acasa tigari se numesc tot contrambata?
Un coleg a făcut un împrumut bancar de vreo 7000 lei și i-a băgat în bitcoin in mare parte dar câteva și alte monede virtuale necunoscute și deja au crescut. Sa fac și eu la fel?
Salut. Am si eu o trebare mai complicata legata de un credit Bancar. In 2008 am facut un imprumut pe persoana fizica in valuare de 21.000 Lei, am platit cateva luni dupa care nu am mai platit nimic,...? (mai mult)
Buna! Imi puteti spune ce fel de echipamente se folosesc intr-un centru de copiere?
Bună, am și eu o întrebare.De curând m- am angajat și am primit pentru bonurile de masa un card de la Pluxee(daca are vreo relevanță). Întrebarea mea este ce mai exact pot sa cumpăr cu el.Clar...? (mai mult)
De unde se poate cumpara un plan de afaceri?
Salut, a lucrat cineva cu Schogan? E reala aceasta firma? Toata lumea spune ca sunt venituri mari..nu prea cred ca se castiga chiar 6000€
Ce inseamna 1 bat in termeni de bani?
Am pus ceva de vânzare pe olx și mi-a răspuns o persoană că vrea să îmi cumpere produsul, dar vrea să plătească marfa și transportul la curier. Cum și când mi se vor da banii?
Buna, vreau raspunsuri frumose va rog.As vrea sa ma apuc de YouTube dar sa fac un cont Dr YouTube si sa postez muzica, ce ziceti o sa fac bani? Nu stiu, am 20 de ani si vreau sa fac bani multi din YouTube...? (mai mult)
Salut! Daca vreau sa fac credit la o banca si sa scot 10.000 lei imi arata pe calculatorul de credite de pe site- ul lor ca intr- un an trebuie sa platesc total 10.600 lei iar rata lunara de 880 lei. Se...? (mai mult)
Salut, m-am mutat recent în Cluj. Unde găsesc cele mai ieftine alimente? Gen în afara de Lidl,Auchan, Kaufland etc., mai sunt market uri necunoscute la nivel național dar cu preturi mici?
Bună dimineața. Am și eu o problemă, am cazierul judiciar pătat și nu îmi găsesc de muncă. Ce sa fac?
Salut, mă poate ajută și pe mine cineva? Sunt in Uk și as vrea să deschid un magazin cu articole de pescuit dar nu știu de unde să le cumpăr.
Salut. Sunt angajat de 3 saptmani. Pe luna martie am lucrat 10 zile. Salariul brut îl am 3700. Pe 10 zile lucrate câți bani iau? Fără bonusuri.
Cum montez portofelul electronic pe Binance?
Care este procedura de deschidere a unui magazin online pe etsy? Se mai merită? Mai există "trafic" pe această platforma? Ma refer la persoane care cumpără ori produse digitale ori fizice... ...? (mai mult)
In ce fel ma ajuta portofelul electronic cand am monede pe BINANCE
Cam cati bani face un preot in medie?
Buna ziua, am o întrebare, dacă vreau să mă apuc de dropshipping îmi trebuie firma? PS:am 16 ani
Cum pot ajunge milionar în euro?
Buna, in legătura cu cardul revolut. Mi-a fost luată o suma mare de pe card iar pe urma mi-au blocat cardul, ce înseamnă asta?
Salut, mereu m- am gandit daca as copia ideea de afacere a unui om care a reusit si sa o fac in alta tara, de exemplu, o cunostina are o afacere unde face curatenie in casa la oameni in uk si ii merge...? (mai mult)
Buna! Pot deschide o ÎI. pentru firma de taximetrie, dar eu nu am atestat profesional in domeniu, ci doar sa am angajați. As alege ÎI intrucat sunt taxele mai mici decat la srl si vreau ceva mic,...? (mai mult)
Salut! A auzit cineva de George România ( banca online cu cei de la BCR). Am înțeles că dacă îți faci cont la ei cu o invitație de la o persoana primești 600 de lei daca depui 1 leu. Banii ...? (mai mult)
Salut TPU, Pentru curierii care fac Tazz, Glovo, Bolt Food etc. pe bicicleta, imi puteti spune, va rog, daca ati facut sau faceti pe una clasica, nu electrica? Si daca da, cat reusiti sa castigati...? (mai mult)
Bună ziua! As dori sa vând produse,florare,aranjamente,cu flori naturale uscate! As dori sa pot "lucra", pentru cineva care are deja firmă! Mulțumesc!
Bună! Știți cumva cum pot semna cu semnătura electronică mai multe documente deodată? Vă mulțumesc anticipat pentru răspunsuri!
Bună! Cu cardul în euro pot plăti oriunde?(gen Cora,Zara, Pepco) Se face conversia automat în lei la plata?
Salut, am comandat un produs din Japonia folosind posta lor, Japan Post. Coletul meu a fost adus in Romania ok, intr- o saptamana maxim. Aparent totul are treaba cu Posta Romana dupa cate stiu, coletul...? (mai mult)
Salut TPU. In ultimul timp vad multe fete pe Instagram care vand machiaje originale dar la un pret mai mic decat cel din magazin cu destul de mult dupa parerea mea (de ex o pudra huda beauty este 210 ...? (mai mult)
Are cineva idee care e cea mai bună platformă de marketing afiliat pentru începători? Am aflat de această metodă acum o lună. Nu o dețin chiar așa bine, dar cât de cât știu despre ce e vorba....? (mai mult)
Salut TPU! Ma gandeam sa imi cumpar, din banii de bursa un iphone 15. La altex e 4200 ron si pe ceva site gasit de pe compari.ro tech100 e la 3600. Cum e la Altex promotia aceea cu 2 x diferenta...? (mai mult)
Buna,stie cine de unde pot achizitiona haine de brand din Turcia, ma poate ajuta cineva
De ce uneori euro scade brusc? Intr-o zi a fost 4, 8 fata de 4, 97.
Are cineva idee cat ar costa un solar de tip tunel de 8 m latime si 130m lungime?
Hey lume, cum reacționați atunci când intrați în magazin iar vânzătorii isi dau coate sa fuga în spate în depozit pentru ca nu vor sa servească? Cum gestionați situația? Faceți reclamație...? (mai mult)
Vreau sa îmi deschid cont la raiffaisen, pentru ca au acum o promoție ca dacă îți deschizi cont ai 0 comision pe viață. Am mai citit și am aflat că trebuie să faci minim o plată cu cardul/telefonul...? (mai mult)
Bună. Mi- am făcut abonament la icloud+ de 50gb. După l- am upgradat la cel de 200 și am primit e- mail cu ramburs - 1, 45 lei. Ce înseamnă mai exact acel ramburs? Adică am primit înapoi 1, ...? (mai mult)
Am un card la UniCredit prin care salariul meu va fi virat, colegii mei au BCR și-au primit salariul mai repede decât mine. Aveți vreo o idee sau un interval când îmi va intra și mie banii?
Salut TPU, acum 2 săptămâni am fost abordat de o doamna cu un copil ca cică are nevoie urgent de 300 de lei iar eu i- am oferit 200 și cică mi- i da înapoi. Mi- a cerut și numărul chiar părea...? (mai mult)
Bună! Unde recomandați deschiderea unui cont bancar(pentru studenți care și muncesc)? ING sau BT sau BCR?
Cum pot afla doar cu cenepeul datele cardului brd visa?
Salut! Dacă schimb numărul de telefon la contul de Revolut pe altul. Pot face un alt cont nou de Revolut cu numărul de telefon care l- am folosit până la schimbare? Sau trebuie sa șterg contul ...? (mai mult)
Daca am facut o comanda de 139.70 si pe card am 140 lei, de ce nu mi-o accepta ca am cu 0.30 bani mai mult?
Am și eu o întrebare, unde aș putea să găsesc un job part time în Brăila care să angajeze minori? Menționez că am 17 ani.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Sawarekh întreabă:
FreddieM întreabă:
sabin89 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Ted
Ai trait si tu aventurile ursuletului adus la viata, Ted, atat in Ted 1, cat si in Ted 2? Atunci, hai sa vedem cat de multe iti mai amintesti!