Cei mai activi useri din categoria Afaceri & Financiar pe 4 Februarie 2025 sunt:
M- am hotarat sa imi deschid o afacere in domeniul constructiilor. Nu am lucrat absolut deloc in constructii. Care sunt materialele / sculele ce trebuiesc achizitionate pentru demararea afacerii?...? (mai mult)
Ce facultate trebuie sa faci ca sa lucrezi la google?
Poti deveni broker de asigurari daca ai muncit in asigurari? Iti poti deschide propria ta firma de brokeraj?
Salut, caut o aplicatie pentru mobil sau un site in care pot baga banii paypal sau card si sa pot paria, numa sa pot si retrage banii, multumesc
Care este diferenta dintre un card debit si un card credit, cu cel de debit poti face cumparaturi online etc?
Cum faci rost de un job la 16 ani?
Vreau sa vand un calculator oarecum de o generatie noua, imi merg toate jocurile pe el, de la Minecraft cu Shader si Textura, pana la Forza Horizon 4.Are urmatoarele specificatii: Intel i5 8600k Coffe...? (mai mult)
Am o bicicleta pliabila cu roti 26 inch tern joe c21 pe care as vrea sa o vând. Nu este noua, are urme de uzura și roata fata trebuie schimbata. Cu cât as putea sa o vând?
Ce firma de gaze va alegeti acum dupa liberalizarea gazelor?
Am o garsoniera care jumătate e trecută pe numele meu, iar cealaltă jumătate este trecută pe numele altcuiva. Dorim sa vindem garsoniera, dar eu ma împac foarte prost cu timpul. Întrebarea...? (mai mult)
As vrea sa urmez un curs de asistent/tehnician veterinar, imi poate da cineva mai multe detalii? De exemplu salariu, cat de greu se gaste un loc de munca, etc. Daca cunoasteti pe cineva...? (mai mult)
Buna,Independenta financiara este mit sau poate deveni realitate? Cu sacrificiile pe care le presupune desigur.
Un prieten de al meu joaca in Liga 4 IN Iasi si acum vrea sa joace in Liga 3 la echipa Husana Husi si a vorbit cu antrenorul despre asta. Voi ce ziceți, exista sanse sa se transfere acum chiar ...? (mai mult)
Daca vreau sa imi fac card la 14 ani, ii trebuie buletinul original al parintelui sau merge si o copie?
Cum sunt investitiile la bursa? Trebuie sa te astepti ori la castiguri mari sau deloc sau ai putea sa ai venituri constante cat sa faci un job din asta?
Salutare, as vrea sa va pun o intrebare legata de locurile de munca de acasa. Sunt inca la liceu si as vrea sa fac ceva 'banuti' de un buzunar cu ajutorul pc- ului, cam ce joburi ar fi cat de cat utile...? (mai mult)
Bună ziua, nu ma pricep deloc la matematică. Daca am salariul 10, 50 brut pe oră lucrez 8 ore de luni până vineri cat fac pe luna? Si cum calculez ecuații de genul? Da știu sunt pământ de ...? (mai mult)
După părerea voastră la ce bancă este cel mai simplu și mai avantajos să îți faci un card?
Credeti ca dupa alegerile locale din septembrie/octombrie sau cand le- au pus preturile la imobiliare vor mai scadea? Momentan urmaresc siteurile de imobiliare si preturile par a fi la fel, hai sa zic...? (mai mult)
Cum poti face bani sub 18 ani?
Eu ma pricep sa fac Logo-uri pentru YouTube, Companii etc. Unde as putea gen sa pun "anunțuri" ca lumea sa ma găsească?
Cum pot sa fac bani copil, am aproape 14 ani, dar gen idei bune nu cu munca la vecini :)))
Bunã TPU, am o întrebare. Tatãl meu munceste la un serviciu care trebuie sâ lege la sârmã cu cleştele, întrebarea este tatal meu este fierar sau muncitor?
Salut, sunt autocare Craiova-Anglia? Am nevoie urgent
Am asteptat sa treaca ziua de ieri ca sa pun intrebarea asta pentru ca ieri au aparut rezultatele la BAC si da, din fericire am luat BACUL. Dar intrebarea mea este alta si am nevoie de sfaturile...? (mai mult)
Spuneti-mi va rog de la ce bancomate/ATM-uri pot scoate bani de pe Skrill? Si locatia acestora(Bucuresti - Dorobanti-Piata Romana)
Buna, am nevoie urgent de o suma de bani, cum pot face rost de ei?
Mi-a venit o intrebare ciudata in minte, patronii or sa primeasca pensie? Ei au o,, slujba"?
Cum e cu salariile? Avans lichidare? Dacă de ex am 15 mil salariul, cum mi-l dă o dată de două ori pe lună? O dată 750 și încă o dată 750?
Am si eu o intrebare legata de un imprumut pentru nevoi personale. In urma vizitei mele la banca, mi s- a spus ca ma incadrez pentru suma dorita, am aflat ca trebuie sa am cel putin 1 an de...? (mai mult)
Dupa cat timp v-ati primit banii pentru cursele de avion neefectuate de Wizzair? Am o luna de cand am primit facturile de storno...
Am 17 ani si sunt din Bucuresti, imi poate recomanda cineva locuri de munca de incredere pe timp de vara (cat a mai ramas din vacanta) intrucat nu vreau sa le mai cer bani parintilor?
Ce loc de munca poate sa și găsească o adolescenta in București care tocmai a terminat liceul?
Pentru angajare la kfc, la ce banca trebuie sa am cont pentru livrarea salariului? La sediu m- au directionat catre una specifica dar am uitat si nu mi- a scris pe hartii. Daca stiti va rog frumos raspundeti-...? (mai mult)
Ce părere aveți? În România poți începe o afacere care să meargă pe termen lung fără compromis? Întrebarea are legătură și cu replica Mântuitorului. "Isus a intrat în Templul Lui Dumnezeu....? (mai mult)
Ce pot face cu un bon de paysafe card pe care mai am 9 lei? Bonul expira peste 6 zile si as vrea sa salvez banii, din cate stiu eu e aplicatie paysafe dar nu stiu exact cum functioneaza, daca...? (mai mult)
Care dintre BT si ING este mai buna pentru crearea unui cont la banca persoana fizica?
Este posibil sa imi vina alocatia direct pe card? Daca da, ce trebuie sa fac?
TPU! Am nevoie de un raspuns. Deci luna viitoare in data de 5 iulie fac 20 de ani. Intrebarea mea este mai primesc alocatia pe data de 10 sau nu? Multumesc.
Pot avea doua finantari de la Uniunea Europeana simultan? Tanarul fermier si una pentru deschiderea unei patiserii?
Buna tpu.Cam cat costa sa cosntruiesti un bloc cu 4 etaje? Banii pot fi luati de la banca plus surse proprii? Astept raspunsuri doar de la cei care lucreaza in acest domeniu!
Buna prieteni. Am si eu o intrebare. Prietenul meu are sau avea un iPhone X. Datorita unui eveniment neplacut, l- am scapat neintentionat pe jos si acesta s- a crapat in colt, nu avea folie. Proprietarul...? (mai mult)
Am 15 ani iar părinții sunt cam zgârciți...cum aș putea avea banii mei de buzunar..sau să fac cât mai mulți bani? Cel mai bun răspuns primește funda.
Acum banca mai oferă credite? Daca da, care din urmatoarele sunt mai ok (Transilvania, Brd sau Otp)? Nu am nevoie de mulți bani, doar de 4000 ron.
cand am semnat contractul pentru curent la enel am prins un pret de 0.240 pe kw, iar acum pentru ca au trecut 2 ani mi- au trimis o noua, , oferta, , pe email cu 0.400 lei pe kw, ce pot...? (mai mult)
Dau funda! Care credeți că sunt job-urile care vor fi înlocuite de roboți în următorii 40 de ani?
Am comandat si eu ceva de pe stockx si ma intreb in cat timp ar ajunge coletul. Si sunt ceva taxe vamale sau ceva in plus pe care trebuie sa il platesc cand vin?
Dau funda! Tocmai am trecut clasa a9a și săptămână următoare pun opțiunile pentru liceu și sunt foarte indecis..Nu știu că sa fac în viața, pe ce profil sa mă duc. Ma interesează...? (mai mult)
Dau funda! Care credeți că sunt job- urile viitorului? Care mai rezista cel puțin 50- 55 de ani până ies la pensie...Și nu vreau sa aud job- uri gen cântăreț, actor, muzician, bucătar,...? (mai mult)
Vreau sa trimit un colet cu un telefon în schimb la un alt telefon prin posta. Dar nu am încredere în acel om ca poate îmi iau teapa. Oare pot specifica ceva la posta sau știe cineva un mod de ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
UnchiulRamiz întreabă:
Stelian1989 întreabă:
RAY întreabă:
Renata0808 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Twilight
Ai urmarit povestea Bellei si a lui Edward? Afla cat de multe stii despre ei!