Cei mai activi useri din categoria Afaceri & Financiar pe 4 Februarie 2025 sunt:
Imi poate explica cineva cum functioneaza Paysafeul? Stiu de unde pot lua bonul si ca trebuie sa il bag in aplicatie, dar nu stiu cum pot sa il bag dupa in aplicatie sau daca pot sa cumpar ...? (mai mult)
sunt programator de meserie si as vrea sa- mi deschid o firma, cam ce suma maxima mi- ar trebui, eu din cate am inteles cam 1.000 de lei este nevoie nu stiu daca este...? (mai mult)
Vreau să strâng bani pentru un computer și pe timp de vara as vrea sa lucrez undeva. Știți cumva unde pot lucra la 14 ani? Din cate am înțeles, chestia cu pliante sau campanii publicitare sunt ...? (mai mult)
Salutari! Vreau sa imi fac cont paypal, nu ma intereseaza cardul fizic, voi folosi contul doar pentru online, aliexpress, ebay etc. Nu vreau sa bag bani in cont, voi cauta ceva platforme online...? (mai mult)
Am nevoie de o informație urgență! Am acte de studii legalizate, apostilate si traduse în altă limbă, dar imi trebuie evaluarea (echipolenta) unde se poate face acesta si ce pret ar cuprinde?...? (mai mult)
La un transfer de bani prin western union de 5000 lei ce comision iti iau cei de la Banca Taransilvania? Multumesc.
Pot scoate banii din Paypal pe un card BCR pentru adolescenti(VISA Electron)?
Caut loc de muncă necalificat in fabrică cu carte de muncă, cazare și transport, știe cineva ceva de genul ăsta și un număr de tel de-acolo?
Stie cineva unde as putea sa ma angajez de la 15 ani in Iasi?
Va salut pe toti. Are cineva idee cat ma costa sa fac un contract de cumparare a unui apartament nou in valoare de 46.500 Euro cash? Multumesc!
Daca depun banii intr-un cont de economii banca imi da un % din ei pe an? Daca da cam cat? AM card de student la BCR.
Am 14 ani si ca tot a venit vara, ca orice copil, imi doresc sa am mai multi bani de buzunar. Locuiesc in Iasi, nu stau la stat. Stau la aproximativ 2km de centrul orasului, deci foarte aproape...? (mai mult)
Buna, am nevoie de un sfat. As dori sa- mi deschid un depozit la termen la o banca din Romania. Suma: 5000 valuta:RON perioada dorita : 2 ani (24 luni) Detin de multi ani un cont curent + ...? (mai mult)
Este adevarat că alocatia se suspendă vara dacă ai 18 ani? Eu i- am facut pe 14 mai. Acu la inceputul lui Iulie mă duc să imi iau buletinul si după nu stiu ce acte imi trebuie necesare! ...? (mai mult)
Salutare,cat timp trebuie sa am lucrat pentru a-mi lua un apartament în rate la o bancă?
Pot sterge o tranzactie sau sa o ascund din George sa nu mai apara? De exemplu cumpar ceva de 5 lei pot face sa nu mai apara acea tranzactie in George?
Buna ziua! Credeti ca o spălătorie self service ar avea succes daca e amplasată pe un drum județean la intrarea într- o localitate? Traficul este intens deoarece sunt persoane din mai multe localități...? (mai mult)
Care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmez pentru a deschide un magazin de haine pe Instagram? Tot vad fete care au asa ceva si cred ca as putea si eu sa incerc, pana la urma nu am nimic de pierdut. ...? (mai mult)
Glovo mai angajeaza la 16 ani? (anul trecut am lucrat la ei si acum al 17)
Cum/Unde pot vinde cât mai repede un laptop? Este vorba de Laptop Asus X540S Procesor INTEL Celeron cu frecventa până la 2.16 GHz Sistem de operare Microsoft Windows 10 Enterprise pe 64 bit cu licență...? (mai mult)
Am si eu o problema. Contul meu skrill a fost închis pentru ca nu am 18 ani. Banii pe care îi aveam in cont ii voi pierde? Nu aveam mult, 20 lei dar totusi...
Ce parere de costul de livrare de pe Emag? De ce este atat de mare?(( am vrut sa cumpar doua produse.(deloc voluminoase ori grele! Insa m- am speriat de costul de livrare de 40 de lei! Aproape jumatate...? (mai mult)
as dori sa îmi dați câteva exemple de bănci care emit carduri pentru minori fara prezenta a vreunui părinte.
Care e diferența între card de debit, card de credit și card preplatit, m- am uitat la Mastercard și au apărut aceste 3 carduri, nu prea înțeleg care și cum e și ce înseamnă și care este...? (mai mult)
Buna, m- am gandit sa deschid o ciupercarie in jud Bihor prin programul start up nation 2020 fiind ultima editie si incercand sa profit de aceasta ultima oportunitate la cei aproximativ 42.000€ dar ...? (mai mult)
Voi ce oferte ati primit la renegocierile contractelor de gaze si de energie electrica? Eu am primit la Energie Electrica din partea Enel urmatoarea oferta 0, 5 lei/zi(pentru abonament) si 0.315 ...? (mai mult)
Salut, mâine îmi vine șomajul și nu pot sa-l iau căci sunt la munca, mi s-a spus ca dacă nu ma prezint mâine la ora 8 îl pierd, ce pot face?
Ce este acela un card Revolut? Se poate face online? Daca da, cât trebuie plătit să îl aducă? Și pot plati factura de la telefon cu el?
Exista posibilitatea sa îmi fac un card de adolescenți prin telefon? Trebuie sa stau 14 zile in carantină și am de plătit urgent o factura la telefon.
Am 18 ani si dupa ce termin liceul as vrea sa ma angajez in Timisoara, ca mecanic auto si livrator la glovo ca al 2 lea job. Fiind ca sunt de la tara va trebui sa stau in chirie. As vrea sa ma stabilesc...? (mai mult)
Salut, știe cineva dacă ai nevoie de diploma de bacalaureat pentru a fi paznic? Eu știam ca ai nevoie dar m-am interesat din mai multe surse și și nu prea m-am lămurit. Știe cineva cum este?
Pe scurt, detin 33% dintr- un SRL si ma gandesc sa ma angajez in M.A.I. (politie/pompieri). Trebuie sa renunt la afacerea mea ca sa ma pot angaja? Cineva mi- a spus ca e ok daca nu detin...? (mai mult)
Salut, sunt grupuri de investitori la bursa pe telegram sau alte aplicatii? As vrea si eu sa intru.
Ati auzit de cursul lui cobra tate? E totul legit? Adica sa nu fie ca faza lu Ilies vlogs Si daca a cumparat fineva acel curs, chiar te ajuta sa faci bani?
Am nevoie de ajutorul celor din TG.Mures Caut o chirie unde putem sta 4 si care sa fie de maxim 10 milioane pentru perioada de vara, gen 3 luni. Stiu ca nu prea gasesc asa da m- am gandit...? (mai mult)
azi am fost la Loto ca mi-au iesit 3 numere 6\49 de Duminica si cati bani trebuie sa primesc?
Nu vreau sa fac reclama si vreau un răspuns doar daca sunteti in temă! A cumpărat cineva bilete de la godlike crew?
Salut Referitor la o taxa de la HMRC, am introdus un sort code si account number de la care nu am acces din greseala si ar fi trebuit sa imi fie virate aproximativ 3000 lire. Din moment ce nu am acces...? (mai mult)
Se mai plateste transportul la poștă pentru coletele de la aliExpress? Sau e gratuit? Am plătit cu cardul
Cunoasteti niste CEO, CFO care s-au retras? Daca da, mi-ati putea da contactele lor? Am nevoie de experienta si cunostintele lor nepretuite. Mersi!
Daca ai avea o suma mai mare de bani,sa zicem cateva sute de mii de euro, ce idee de afacere ai avea care sa : 1-genereze venit constant; 2-sa ajute alti oameni; Astept pareri
Salutare.Vreau sa inchiriez o terasa si am nevoie de un contract de inchiriat pe net gasesc modele doar pentru apartamente.Ma poate ajuta cineva cu un model de contract pentru inchiriere de terasa?
Unde as putea face cursuri de tehnician reparatii telefoane si calculatoare in Brasov, sa emita si diploma? (Sunt a 11-a si am 18 ani)
Este posibil ca o comanda de pe ali expres sa vină in 8-11 zile? Asa scrie pe link-ul trimis pe e-mail
As avea nevoie de un sfat.Visul meu este sa am o afacere(nu sunt foarte sigura cu ce) insa nu sunt sigura daca este tocmai alegerea corecta.Afacerea nu am ales- o intamplator, marea majoritate a...? (mai mult)
Vreau sa imi deschid un cont la banca sa am si card, ca sa am cardul meu, ce banca imi recomandati sa fie buna si sa aiba avantaje, am auzit ca ING ar fi cea mai buna, ce ziceti?
Ce sa fac daca cardul de cumparaturi nu mai face contact wireless?
Am bagat 10 euro pe IQ Option și dupa am dat să ii scot și nu stiu de ce nu ii primesc in contul bancar
Daca am comandat mai multe produse de pe Alliexpres (fiecare de la un alt magazin și comenzi diferite. Iar nici unul din ele nu costa mai mult de 50€, dar în total costa peste 50€) Vor fi taxe vamale?...? (mai mult)
Salut. Am 14 ani si vreau lucrez pe timp de vara si de ce nu, putin pe timpul școlii. Mi s- a spus că pot lucra la glovo ca minor... faza e că nu stiu de la ce varsta. M- ar interesa si alte job-...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
UnchiulRamiz întreabă:
Stelian1989 întreabă:
RAY întreabă:
gllopel întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Sistemul solar
Ai idee de cate ori ar incape Pamantul in Soare? Fa quiz-ul si vei capata o noua viziune asupra sistemului nostru solar.