Cei mai activi useri din categoria Afaceri & Financiar pe 4 Februarie 2025 sunt:
[JOB] Idei de joburi pentru un individ cu 10 clase si care a suferit de TBC in trecut? Am nevoie de ceva care sa imi aduca bani sa fac scoala de soferi. Nu prea ma pricep la comunicatul cu alti...? (mai mult)
As dori sa achiziționez un produs de pe Instagram de pe un cont tip haine sh; iar persoana respectiva imi cere plata in avans. Nu imi fac griji pentru ca este o pagina de incredere, dar nu...? (mai mult)
Voi ce credeti? Banii aduc fericirea? Eu inainte ziceam că da, eu eram obsedat după bani, ma duceam iarna cu colindatul cu uratul si semanatul ca sa fac bani, mama imi spunea sa nu ma duc ca...? (mai mult)
De ce unii oameni își vând apartamentele prin agenții imobiliare?
Buna seara, imi puteti spune daca fan courier lucreaza si sâmbăta?
Salut, ce carti recomandati sa citesc pentru a invata despre actiuni si investit la bursa?
Ce părere aveți despre facultatea de marketing?
Stiti cumva site-uri cate te plătesc pentru 'nimic' ( cum ar fi 'Honey Gain' ) sau pentru postarea ubor imagini/videoclipuri (cum e 'Cam.TV' )?
Cum pot face un card sau altceva, nu stiu, nu ma pricep, de PayPal? Il poti face online, cum primesti cardul etc. Va rog sa-mi dati detalii!
as dori sa deschid o firma in Rm Vâlcea neplatitoare de taxe și nu știu unde.
Recent am făcut un cont la BCR, in care vreau sa pun o suma de bani. Ca de exemplu 10.000€, dacă vreau sa ii scot peste 2 săptămâni cât trebuie sa plătesc celor de la banca?...? (mai mult)
Daca un om ia mai mult la montare usa, parchet, calorifere etc, inseamna ca e meserias? Si altul care ia putin inseamna ca nu se pricepe bine?
Buna, Ma poate ajuta cineva cu baza legala/obligativitatea transportatorului de a obtine toate stampilele de pe cmr?
Am decis să deschid o brutărie la țară unde e trafic mare, e și graniță cu Ungaria. Ar functiona o brutărie? Am un teren la țară. Cam cat ar costa tot pentru a deschide brutarie? E rentabila?...? (mai mult)
Bună! Dacă ar fi să vindeți mâncare la un fast food, ce ați vinde hotdog sau pleșcăvița?
Cum se construiește un brand?
Bună, aș vrea să vă cer un sfat în legătură cu o afacere de tip fast food, pe care mă gândesc să o încep într- un viitor apropiat împreună cu mama mea! Credeți că merită să vand clătite,...? (mai mult)
In septembrie fac 18 ani. Vreau să întreb dacă se poate merge sa schimb bani in forinți la vreun schimb valutar înainte de împlinirea vârstei de 18 ani?
Am 15 ani si mi-as dori ca in aceasta vara sa pot lucra! Se poate? Daca da, unde?
Exista card plantinum la Revolut? In ce constau diferentele intre el si cel normal?
In afara de a avea o firma cum mai poti face multi bani? Poti ajunge super-bogat din a avea o meserie/ocupatie normala?
Cunoaste cineva termenul de Tranzactionari? De curand m- am inregistrat pe o platforma si am primit un bonus de 2000$ si vreau sa aflu mai multe pe scurt! link inregistrare =- - - - ?> https://www.instaforex.com/no_deposit_bonus?x=KOWRG ...? (mai mult)
Hey! Cine îmi explică cum sa imi fac un cont la hbo sau Netflix daca NU am card folosind Pay Pal? Din câte am înțeles acest lucru este posibil, dar după ce ma conectez la Paypal imi zice sa bag...? (mai mult)
Ce joburi sunt plătite in Bucuresti cu 1000€ pe luna?
Salut, oare ma poate ajuta cineva cu niste raspunsuri? Am achizitionat de curand un excavator si vreau sa ii fac un casco. Am nevoie de aceleasi acte ca la un automobil sau mai trebuie ceva? Cei de la...? (mai mult)
Pentru indemnizația ce au primit pfa-urile cu starea de urgență trebuie plătit impozit? Dacă da, cât la sută? Mulțumesc anticipat! Dau funda
Ce parere aveti de monedele virtuale?
Salut, este cineva aici care a lucrat la KFC? Am 16 ani și m-am gândit sa ma angajez 4 ore la KFC. Vreau sa știu ce salariu primești, cum e atmosfera, e stresant sau lejer, merita?
Care sunt cele mai bune site-uri de pe care pot sa cumpar actiuni la bursa si sa nu imi perceapa comision sau care sa aiba comision mic sau deloc?
Ce locuri de munca pot avea daca am 17 ani? Vreau sa ma angajez neaparat vara asta, dar nu gasesc job. Am vazut multe joburi online prin care poti face bani prin sondaje dar nu stiu daca sa am incredere...? (mai mult)
Care sunt condițiile pe care trebuie sa le îndeplinești pentru a face un credit la banca de 15.000€? Ce salariu trebuie sa ai? In câți ani termini de plata? As dori mai multe informații!...? (mai mult)
Eu ce pot face dupa liceu daca nu am bacul? Niste cursuri? De exemplu pe Facebook mai erau anunturi cu game designer si cursul costa 1000 de lei! Am intrebat daca imi trebuie bacul ca sa fac ...? (mai mult)
De curând am deschis o cabanuta cu gogoșele într-un parc. Ma poate ajuta cineva cu un nume amuzant, atractiv, unic ceva care atrage lumea? Mulțumesc!
Am card visa la Banca Transilvaniei tipa face ca nu trebuie sa platesc nimic nici pentru întreținere etc. Deci de aici ar iesi ca pot sa bag bani pe card si sa nu umble nimeni la ei nu?(vreau sa bag...? (mai mult)
Caloriferele din fonta anii 90-2000, sunt foarte valoroase?
Va salut cu respect, am și eu o intrebare pentru dumneavoastra. Mama mea a primit de la bunicul, bunica, tatal si mama ei un teren cu o casa pe care a daramat- o si si- a construit ea singura o casa...? (mai mult)
Cum pot inmulti 10000 lei sau in ce ii pot investi? Am incercat in cont de economii si depozite la termen, dar dobanzile sunt prea mici. Aveti alte idei? Ofer funda!
Vreau sa intreb daca pentru un PFA se pot exercita mai multe activitati economice (Cum se ia la societate comerciala mai multe coduri CAEN pentru exercitarea mai multor activitati comerciale)....? (mai mult)
Salut, Doresc sa imi achizionez un teren de 100 m2 la pretul de 30.000 de euro. Terenul se află în oras, destul de central, intr- un loc plin de blocuri si trafic intens. Terenul se află între ...? (mai mult)
In clasa a noua mi- am deschis un cont la CEC pentru a putea incasa " banii de liceu", insa anul acesta, in clasa a zecea, nu m- am mai incadrat pentru a primi aceasta bursa sociala. Intrebarea...? (mai mult)
Salut pe toată lumea! Ştie careva dintre voi dacă aplicaţia mobilă a OLX.ro are opţiunea de a chema curierul la adresa dorită, pentru a expedia un pachet? În versiunea pentru Android nu am găsit...? (mai mult)
Am citit undeva ca 3 antreprenori din Iași iau fiecare cam 600 mil luna. Ei oare fix in fiecare luna iau acest salariu?
Cum pot face bani de acasa? Un venit mic
Salut, ce înseamnă sa investești in imobiliare?
eu lucrez la o gradinita particulara, de cand cu pandemia nu mai lucrez, stau si am grija de 2 copii. Însă nu sunt mulțumită de salariul de la gradinita care este de 1350 de lei. As vrea...? (mai mult)
Se poate emite semnatura electronica de tip Digisign pentru persoana fizica (nu PFA)? Doresc sa imi platesc online impozitele pe ghiseul.ro.
Am si eu o nedumerire. La anul termin si eu liceul si vreau sa merg mai departe si m- am gandit la 2 variante. Una dintre ele ar fi in aviatie ca si controlor de trafic aerian in armata, la academia...? (mai mult)
Daca imi infiintez o societate comerciala și am in plan sa trec mai multe pensiuni pe acea societate atunci sediul social/punctul de lucru unde va fi trecut? Practic am mai multe puncte de ...? (mai mult)
Pensia vine după 3 luni de la depunerea dosarului nu + venirea deciziei nu?
Ce lucruri să cumpăr de pe amazon/ebay si sa le vand pe olx in România pentru un venit minim pe lună pentru un elev?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
UnchiulRamiz întreabă:
Stelian1989 întreabă:
RAY întreabă:
gllopel întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Caini de rasa
Cat de bine cunosti rasele de caini?