Cei mai activi useri din categoria Afaceri & Financiar pe 4 Februarie 2025 sunt:
Vreau sa imi deschid o afacere. Mentionez ca oscilez intre 2 domenii: constructii si logistica (tiruri). Imi puteti recomanda cateva carti bune pentru aceste domenii, de studiat?
Se găsesc locuri de munca la 15 ani în Anglia? La noi în România se găsesc?
Salutare.Am si eu o nelamurire.Cum as putea sa imi recuperez suma de 400 de lei platita la evaluator? Am dorit sa cumpar un apartament si cei de la banca nu au mai dat niciun semn.Am inaintat actele, ...? (mai mult)
Mi-am depus 50 RON pe contul meu de Superbet prin Paysafecard si intrebarea este dacă o sa castig 400 sau 500 RON ii pot retrage direct din agenție?
Bună TPU, care este cea mai mica moneda de schimb din lume?
Buna, as vrea sa imi deschid un magazin de haine si ma gandesc ce nume sa ii pun si nu gasesc unul pe placul meu! Ati putea sa imi dati voi niste exemple? As vrea sa fie ceva finuț, sa nu faca neaparat...? (mai mult)
Pe 20 mai am fost la Banca Transilvania pentru a- mi face card și acum suntem pe data de 06 iunie. Adica, astept de 18 zile... ei mi- au zis ca o sa primesc mms cand e gata cardul. Oare...? (mai mult)
Mai e cineva interesat de cum poti faci bani online? Ceva idei? Am un job dar dacă se poate ceva in plus
Credeti ca ar fi o pierdere sa cumperi un telefon? Tot vad ca va veni o mare criza financiara...
ING ofera carduri de debit? Sau doar de credit? Nu am putut gasi la ei pe site daca e card de debit sau de credit.
cat e salariul de politist subofiter in total cu norma de hrana etc? Daca poate sa imi spuna cineva care cunoaste nu de pe net, mersi.
Stiti pentru ce ar putea ajuta statul (cei de la APIA) fermierii sau agricultorii? Ma gandesc pe viitor sa imi cumpar un teren pentru a incepe o mica "afacere" personala, fie din agricultura, fie cu...? (mai mult)
as vrea si eu sa stiu ce inseamna actiunile in business si cu ce te ajuta sau daca pe viitor ai vrea sa iti faci o afacer, gen NU STIU cumperi un mall, cum vei scoate bani sau iti faci o afacere...? (mai mult)
Cum trimit ceva prin poștă? Am de trimis 3 desene, făcute sul in București și nu știu cum se procesează, îmi trebuie cutie? Plătesc? Îmi trebuie timbru? Cum fac? Până pe data de 14 trebuie...? (mai mult)
Pot vedea cati bani am pe card de acasa? Este visa
Pentru comercializarea de fructe, eventual distribuirea lor magazinelor am nevoie de atestat de producator(eventual alte lucruri)?
Cine cineva ce salariu are un operator call center in România?
E mai ok sa iei din fonduri europene pentru a deschide o brutărie? Dacă accesezi fonduri europene, trebuie să înapoiez tot câți bani am luat?
Stiti cumva ce salarii dau cei de la Hartl, ca sofer incepator? Ce firme mai cunoasteti care angajeaza soferi pe comunitate si ce salarii ofera? Multumesc
Ma poate lamuri si pe cineva cu programul software Clarvision? Am nevoie de informații privind costurile si abonamentul acestui program.
Este cineva care are card BT STAR FORTE?(DE cumparaturi) pentru ca as avea cateva curiozitati: 1. Daca cer suma de 2.000 lei, cand ii voi cheltui si respectiv pune la loc, vor fi disponibili din nou...? (mai mult)
Citesc de ceva vreme carti de antreprenoriat. Vreau sa imi deschid o afacere. Mentionez ca oscilez intre 2 domenii: constructii si logistica (tiruri). Imi puteti recomanda cateva carti bune...? (mai mult)
Daca ar fi sa faca cineva videochat pe cont propriu, trebuie sa isi faca contracte, acte, documente le undeva, ceva? Sau poate sa faca pur si simplufara grija sisa ii vina banii in cont.
Unde pot gasi niste video-uri care sa imi arate cum sta treaba cu afacerile. Adica sa imi arate ce reprezinta acțiunile, cum se fondează afacerile si lucruri de astea.
Am strans 644 lei in balanta mea la superbet si maine vreau sa- i retrag, dar intrebarea mea este de unde pot scoate bani daca agentiile sunt inchise? Trebuie sa astept sa se deschida agentiile, voi...? (mai mult)
Cine e din Bucuresti si ma lamureste si pe mine cu ceva, am parcat in fata la Herastrau si cand m- am intors aveam in geam un pliant cu ora parcarii si scrie ca trebuie platita anticipat si sa nu parasesc...? (mai mult)
Se măresc alocațiile de luna asta? Adica daca ne da banii pe luna iunie
Este posibil ca, dacă vad pe net o campanie, ceva "mișcare " din altă țară, sa ma pot înscrie?
Ma ajutati cu ceva? Incerc sa aflu o informatie, insa nu stiu de unde sa incep. Caut sa gasesc cum o anumita firma a obtinut de la primarie un contract pentru realizarea unei platforme online. Nu stiu...? (mai mult)
Daca de exemplu am un SRL-D, si am 4 angajati, salarrul trebuie sa il ofer eu? Sau am auzit recent ca timp de un an primesc salariu de la stat
Salut,stie cineva o aplicatie unde pot introduce bani cu paysafecard si sa ii scot pe paypal?
ING MI- A BLOCAT CONTUL! Azi dimineata am incercat sa portez niste bani in contul ING si am primit in mesaj prin care sunt anuntat ca, contul meu este restricționat! Am sunat la ei si au spus ca,...? (mai mult)
Buna, pe o perioada de timp am umplut un borcan cu monede, unde as putea schimba monedele in bani de hartie?
Vreau să îmi cumpăr în rate un aparat foto cu cardul de pe eMag. Trebuie făcut vreun acord la banca înainte de a cumpăra?
O problema de macroeconomie ma poate ajuta cineva?
Cat costa dungile de vopsea, pentru delimitare locuri parcare? Sunt si firme private sau doar primaria efectueaza astfel de lucrari?
Oare există vreo aplicație, site, ceva, prin care poți vinde/practica orice și astfel să faci bani, fiind minor?
as dori si eu sa aflu daca la Revolut ai nevoie de cont bancar pentru ceva si as dori sa mai aflu, daca ai facut card virtual cu care sa efectuezi doar plati online cum platesti daca vrei sa...? (mai mult)
Eu dupa ce termin liceul vreau să mă mut intr- un alt oras, sa imi gasesc loc de munca! Ce ar fi mai avantajos credit imobiliar sau gazdă?(apartament) Daca fac credit imobiliar cati bani...? (mai mult)
Pot sa vând chestii home made pe Facebook fără sa am o firma sau sa fiu pfa și sa fie legal?
Am 12 in curand 13 ani si doresc sa caștig ceva bani deoarece anul acesta in septembrie este ziua bunicii mele iar eu cu parintii facem o surpriza, dar pregatesc si eu un cadou al meu de care...? (mai mult)
Am 12 in curand 13 ani si doresc sa caștig ceva bani deoarece anul acesta in septembrie părinții mei fac 15 ani de căsătorie și doresc să le fac o surpriză mai speciala, nu vreau sa...? (mai mult)
Bună ziua. Aș vrea si eu sa fac un proiect pentru fonduri europene, pentru cultură de lavandă. Menționez că terenul pe care vreau sa- l folosesc, este pe numele unchiului soției mele. Nu am nicio...? (mai mult)
Parintii mei au o interprinde familiara iar eu fac facturile sau chitantele cand un client cere. O intrebare. Trebuie sa- i fac bon fiscal, factura si chitanta sau daca ii fac bon fiscal nu ...? (mai mult)
Se fac bani din apicultura? Daca da, se vor face in continuare sau e pe cale sa moara meseria asta?
Care ar fi cea mai buna idee de afacere, de inceput?
Hei, daca am abonament la Orange, am cum sa transfer gen 0, 20 euro unui numar care nu e pe abonament? Mi- au ramas niste bani pe o cartela si vreau mai am nevoie de gen 0, 20 de euro ca sa- i folosesc,...? (mai mult)
as vrea sa stiu raspunsul la intrebarea... daca am card bancar din RO Visa, merge si in State?
Salut, ştie un loc de muncă, în Botoşani, pentru un adolescent de 15 ani? În orice domeniu
Salurare! Doresc să aflu mai multe păreri legate de site-ul Quanloop? Ofer fundiță!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
UnchiulRamiz întreabă:
Mindfulness întreabă:
Stelian1989 întreabă:
RAY întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Vampire Diaries
Iti plac serialele cu vampiri? Ce stii despre Vampire Diaries?