Cei mai activi useri din categoria Afaceri & Financiar pe 4 Februarie 2025 sunt:
Știți cumva dacă se pot face cursuri de manichiura (pentru diploma )și înainte de vârsta de 16 ani?
Salutare! Am mai multi banuți in contul paysafe si skrill. Cum aș putea transfera banii pe un card bancar? Cu ajutorul carora aplicații și site-uri?
Bună, comunitate frumoasă! Am 16 ani și aș vrea să fac bani pe timpul verii. Nu- mi merge cu reprezentant la diferite firme. M - ar interesa daca se poate lucru pe timpul verii la o mănastire,...? (mai mult)
Hey TPU.Am 14 ani și aș vrea să fac bani in plus, in afara de a ajuta pe cineva sau a împărți pliante.De exemplu mi- ar placea sa fiu reprezentanta la AVON, dar din cate știam eu doar de la 16...? (mai mult)
am intrat sa verific cati bani mai am pe card, pe BT Pay si am vazut ca îmi lipsesc câțiva, cand m- am uitat tranzacții, - 46.68 RON, comerciant Scribd Netherlands Bv, acum vine întrebarea,...? (mai mult)
Am 16 ani și as dori sa îmi deschid o afacere. Mai exact un magazin online pe care sa vând chestii home made. Am nevoie de îndrumare dacă acest lucru este legal și posibil la vârsta mea. ...? (mai mult)
Ce sa fac ca și adolescenta de 15 ani dacă vreau sa am banii mei?
Cum se poate face un împrumut de 15000 de lei dacă nu am contract nedeterminat?
Se redeschid loteriile de luni?
Nu pot sa fac plati online cu cardul de credit si nu stiu de ce.Cardul este facut la banca "CEC Bank" daca va este de ajutor.Va rog sa ma ajutati.Multumesc!
Stiti cum sa castigi bani online fara sa platesti ceva?
Salut, vreau sa deschid un magazin de pescuit la tara unde pe o raza de 40km nu exista asa ceva, eu sunt pescar si toate accesoriile le procur din oras sau rar online. Pentru inceput as deschide ceva...? (mai mult)
Bună seara! Am cumparat un card, sus scrie (epay card) jos în stânga în colt scrie (my epay card) și in dreapta jos la card scrie (mastercard.) L- am cumpărat dintr- un peco este în valoare 9,...? (mai mult)
Oare stie careva ceva site care poti face bani de acasă online?
Doresc sa inchiriez un teren pe timp de 3 ani(chiriasul vrea sa faca un aprozar)Ce contract trebuie sa ii fac? E valabil daca nu e facut contractul la notar? Multumesc anticipat!
Fratele meu mi-a trimis joi seara in jurul orei 7-8 250 lei prin internet banking.Astazi este sambata si inca nu i-am primit banutii. Oare care e problema?
ce se intampla daca nu platesti asigurarea la masina de mai multe luni de zile? De exemplu asugurarea mea a expirat acum 4luni de zile se intampla ceva daca nu o platesc?
Salutare, vreau sa ajung șofer pe camion, ce ar trebui sa fac, și care sunt pași care ar trebui urmați? Menționez ca am 18 ani!
Care e părerea voastră despre sistemul fiscal din România?
Doresc sa ma apuc de vandut pe ebay.com si nu inteleg ce ar trebui sa selectez din lista pentru "Services" in care sunt cateva zeci de optiuni dintre care nu stiu pe care sa o aleg - tinand...? (mai mult)
Am de platit 240 de lei la RCS&RDS pentru ca nu am platit ultimele luni serviciile lor deoarece nu mai locuiesc la garsoniera la care stateam pe perioada facultatii, vreau sa merg sa reziliez...? (mai mult)
Salut,aș dori să pun o intrebare puțin cam aiurea dar cine câștigă mai mulți bani, un IT sau un Judecător? Ținând cont că judecătorul câteodată este corupt
La 16 ani poti sa mergi sa muncesti fara acordul parintilor? Vorbesc de job de vara.
Salut, am 19 ani si lucrez cu unchiul meu, are o firma de constructii, ma uit la muncitori daca muncesc sau daca stau degeaba si ce imi spune el le dau de lucru, aseara mi- a spus despre ceva legat ...? (mai mult)
Vreau si eu ajutorul vostru pentru un proiect personal. Ce v-ar face pe voi sa alegeți o bancă in detrimentul alteia? (Va rog, răspunsuri cat mai detaliate)
Am 12 ani. Stie cineva cum pot face bani la anii astia?
Vreau sa ma angajez pe timp de vara la o fabrica din zona si nu stiu ce trebuie sa fac ca sa ma angajez. Fabrica este mare si nu stiu unde trebuie sa merg sa ma angajez nici macar nu stiu unde sunt birourule...? (mai mult)
Am incercat sa scot din Paypal suma de 80 de euro pe card dar primesc urmatoarea eroare : Ne pare rău, ceva nu e în regulă. Încearcă din nou mai târziu. De precizat: inainte cu cateva...? (mai mult)
Exista companii care produc cosmetice ca sa pot sa închei un contract pentru ca face propiu meu brand. Ei doar sa îmi producă cosmeticele!
In ce situatii se pot lua fonduri europene pentru o afacere in care tu contribui 0% iar ei 100%? Ca am auzit cazuri
Îmi poate spune cineva dacă pot sa obțin vreun card de cumpărături online dar fără sa am contractul de munca?
Salut, cu cat se plateste somajul tehnic din perioada 15.05. 2020 si pana in prezent 75% sau 35%? Mentionez ca pe 15.05 s-a ridicat starea de urgenta si a ramas starea de alerta!
Dacă cineva trimite banii prin Western Union, pot fi primiți pe card cumva?
Imi puteți spune, va rog, ce comisioane are BRD la cardurile in EURO? Va mulțumesc mult!
Care sunt toate, , firmele, , de carduri? Si care este diferenta? Deci scuze de formulare daca este ceva gresit, dar nu inteleg si nu ma pricep fiindca nu am mai fost in postura de a trebui sa...? (mai mult)
Sunt o persoana cu handicap si caut un loc de munca si am gasit asta. https://www.olx.ro/oferta/angajez- persoana- cu- handicap- hunedoara- IDdrWw4.html#70d634931b Dar nu stiu cu ce se ocupa...? (mai mult)
Vreau sa imi deschid o afacere cu resell. Vreau sa strang ceva bani si sa prind la drop/reduceri mari sneakersi (pana ma ridic putin vreau sa ma bazez prima data pe sneakersi ca vad ca se vand bine) M-...? (mai mult)
"Telefon scos cu buletinul și abonament neplătit" Vreau să discut cu cei care îi sunt familiarizați acest titlu. Deci, am pățit așa. Cineva m- a păcălit să scot niște telefoane de ...? (mai mult)
Daca sunt doar cetatean roman pot lua fonduri europene sa- mi fac o firma(de exemplu sa- mi construiesc un hotel) in alta tara din Uniunea Europeana? Unde pot gasi mai multe detalii despre fonduri...? (mai mult)
In ce pot investi 2000 de lei,in mediul online? In ceva sa îmi aducă ceva bănuți lunar,
Ce părere aveți despre Regnet. Eu unul aștept după actele PFA aproximativ de o luna. Credeți că ar fi cazul sa fac o reclamație la ANPC? Pe portalul ONRC nu exista nici un dosar pe numele meu.
Care sunt condițiile să poți lua un laptop in rate online? Se poate și fără vechime in munca dar angajat la vreo banca sau site?
Salut, doresc să știu dacă este cineva care îmi poate da răspunsul la 2 întrebări. 1) Exista în România o firmă specializată care se ocupa de construirea de spoturi publicitare pentru autostradă? ...? (mai mult)
Vreau sa platesc 76 de euro prin PayPal catre o firma din Cehia. Eu am cardul la BT in lei.Cei din Cehia mi- au trimis link- ul cu paypal- ul unde sa platesc... apare suma 76 de euro. Dau sa ...? (mai mult)
Îmi puteti da niste site- uri autorizate pentru semnaturile digitale? Cum procedez sa o obtin, ce informatii sunt necesare si cum sa o aplic? Am mai citit pe niste site- uri despre asta,...? (mai mult)
Sunt clasa a 10-a si trec a 11-a. Daca citesc cap-coada manualul de educatie antreprenoriala ma va ajuta sa fac afaceri bune cand voi fi mare? Sau e doar teorie care nu te ajuta mare lucru?
Care este salariul minim pentru studiile de master finalizate? Sau cum se calculeaza?
Vreau sa ma stabilesc in SUA in viitor. Cum pot face rost de viza permanenta? Cum pot lua viza de emigrant? Care sunt conditiile pe care trebuie sa le indeplinesc ca sa pot lua viza?(Varsta, bani,...? (mai mult)
Noroc! Am luat o pereche de adidași de pe un site, plătiți cu cardul. I- am returnat, site- ul mi- a zis că mi- a trimis și banii pe 21 mai. În 24 ore trebuiau să îmi între banii. Nimic. I- ...? (mai mult)
Stiti vreo aplicatie legit cu care poti face bani? Nu multi 10-20 euro, sunt adolescent si nu am o sursa de venit. Paypal
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mindfulness întreabă:
UnchiulRamiz întreabă:
Stelian1989 întreabă:
RAY întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Holograf
Esti un fan adevarat al trupei Holograf?