Buna, stiti cumva daca se fac angajări la Profi?
Un prieten vrea să-mi trimită niște bani pe card! El e în Germania, eu în România! Ce date de-ale mele îi sunt necesare?
Se poate infiinta o ferma pe teren extravilan, avand in vedere ca as dori sa construiesc hale si adaposturi? Daca da, cat de greoaie sunt demersurile?
Am o intrebare despre afaceri si cred ca pot gasi raspuns aici. Daca vreau sa- mi deschid propriul business, implicit propria firmă, pot in paralel sa fiu angajat si sa am practic un job ...? (mai mult)
Cât e alocația unui copil? Părinții nu mi-i dau, vrea să strâng banii până la 18 ani de acum
voiam sa știu dacă la EMAG este treaba aia, cumperi un frigider și îl dai pe cel vechi la schimb pentru un voucher? Scuzati ca am postat aici dar nu știu unde sa pun
Hello! Am 17 ani și caut un loc de muncă în Iași, vreun sfat sau pont? Menționez că am experiență în photoshop, realizare și administrare baze de date, relații cu clienții/participanții,...? (mai mult)
Un om care deține o firmă va fi supus presiunilor?
Stiti ceva job-uri pentru minori? De acasa, zic. Ceva Game-Tester! !
Ce se lucreaza la team meber E-nergia? Si ce sarcini trebuie sa indeplinesti ca sa fii angajat?
Cineva a dat refund pe paypal.Banii din balanta mi s- au dus, dar la disputa tot apare caz activ.Pot sa dau refund sau sa fac alte chestii.Ideea e ca nu mai am banii in cont, deci ma gandesc ca...? (mai mult)
Bună TPU, am si eu o simplă intrebare... este nevoie de bac dacă vreau să devin confectioner? Doresc raspuns doar de la cei care știu sigur raspunsul...
Astazi fratele meu a incercat sa transfere o suma de bani de pe ING Home Banking, prin numar de telefon, in contul meu de la Banca Transilvania. Dupa confirmarea operatiunii, am primit un...? (mai mult)
Băncile mai sunt deschise în perioada asta? Ar fi vreo problema dacă nu am mai avut bani pe card de vreo 3 luni și vreau sa mi închid contul, ar trebui să le platesc vreun comision ceva?
Buna, imi puteti explica daca stie cineva despre urmatoarea afacere imobiliara. La un apartament de 70 mii de euro, pe care un dezvoltator serios il va construi sa zicem in 2 ani, eu achit un avans ...? (mai mult)
Salut, am o firma de transport in Germania, lucrez cu posta ( DHL) si am o intrebare. Un sofer si- a luat concediu de odihna o luna. Intrebarea este daca eu primesc banii de la stat inapoi, cat ar face...? (mai mult)
De 2 ani caut loc de munca si nu m-a angajat nimeni. Am avut si interviuri dar degeaba nu am fost ales. Chiar am nevoie de un job nu mai pot sta acasa e chiar stresant si plictisitor. Sfaturi?
Salutare, unde ar trebui sa sun pentru a întreba de ce nu mi- a întrat încă alocația pe card? Deoarece au trecut 4 luni de când am completat declarația precum ca am 18 ani și continui liceul si...? (mai mult)
Cât ai putea să ceri pentru Instagram de aproape 50k urmăritori? Dacă vrei să-l vinzi (gol) Mi s-au făcut niște oferte, dar sunt foarte diferite. Cât ar valora?
Cat este salariul minim pe economie? Si ce înseamnă "minim pe economie" mai exact?
Cum poti sa iti faci un ONG pentru a obtine tot felul de finantari?
Vreau sa trimit un colet cu Amazon FBA in Anglia prin serviciul de curierat DPD, dar nu inteleg CUM Am pregatit toate etichetele pe care le- a generat amazon- ul sa le lipesc pe produse si pe...? (mai mult)
A folosit pana acum cineva squadhelp? Cum iti faci cont acolo ca sa mai castigi ceva banuti?
Salutare TPU, as vrea sa stiu si sa ma ajutati va rog sa imi ziceti care sunt documentele necesare pentru a primi fonduri europene, incerc sa caut pe google de ceva timp dar nu gasesc, va multumesc!
Cum sa ai mai multi vizitatori pe blog?
am o intrebare. Cum as putea vinde benere, flayere sau orice ce consta in design grafic virtual adica pe ce platforma? Cum as putea sa imi fac reclama? P.s
Stiti siteuri pe care poti face bani? De incepatori
Când mă duc la Banca și bag cardul la bancomat și selectez "Alimentare Card" sau "Depunere numerar", pot baga bani pe card direct de la bancomat? Zice un prieten că nu se poate, zice...? (mai mult)
As vrea sa pun la vânzare niste culegeri pentru engleza, dar pe OLX vad că nu are farmec. Ce site-uri serioase recomandati pentru vinderea de cărți și culegeri online?
Am mers cu mama la Banca Transilvania pentru a- mi face un card. Am 14 ani și anul viitor când fac 18 ani vreau să merg cu mama să treacă contul pe numele meu. Va putea asta? Si ce va ...? (mai mult)
Cum as putea sa folosesc banii de pe PayPal?
Ieri am fost la Banca Transilvania pentru a- mi face un card de debit. Acolo mi- au cerut numarul de telefon si email- ul... cand le- am dat numarul de telefon, am primit pe loc un mesaj...? (mai mult)
Am o intrebare pentru cei care sunt in grupul VIP de pariuri, am gasit pe Instagram un grup VIP care se numeste pariuri_sportive_bets am luat contactul cu el si mi- a spus că trebuie să plătesc 25 ...? (mai mult)
Cum se chema aplicatia de pe magazin play care te ajuta sa economisesti bani din cumparaturile online? O mai mentionau vloggerii prin video-uri dar nu mai stiu cum se cheama
Stiti cum celebritati precum James Charles, au coduri de reducere de 10% la produse, ce se intampla cu acel 10%, se duc la celebritatile ai caror coduri apartin?
Am o nelamurire pe care as dori sa o rezolv cat mai repede posibil. Vreau sa imi fac o firma de Web Design si Facebook Ads Marketing, pe PFA la inceput. Vreau sa stiu, daca o sa am ...? (mai mult)
Buna, am 12 ani si am auzit ca as putea face un card de debit (cu acordul parintilor) dar la ce banca? Stiu doar ca la BT trebuie sa ai minim 14 ani
revin cu amenda mea blestemată, după cum am mai spus, am primit o amendă din aceea neconstitutională, am fost prins circulând in starea de urgență cu un prieten după ora 10. ...? (mai mult)
Cum se castiga din Youtube? Cati bani se castiga din Youtube? Cum ai putea sa- ti faci un canal de yt pentru a avea succes? Vad multi tineri, care au facut bani din yt, se pot intretine singuri din asta,...? (mai mult)
Credeti ca piata imobiliara va scadea semnificativ? Sunt in cautarea unei case, insa nu stiu daca sa astept ar fi o idee buna. Daca ar scadea preturile considerabil sa merite asteptarea sau nu.
Am fost astăzi și am cerut să mi se facă un card, pe care vreau să primesc alocația, dar am uitat să întreb ce card îmi vor face (Visa, Master Card). Eu vreau Visa, oare să ...? (mai mult)
Am fost astăzi la Banca Transilvania să- mi fac un card de debit și mi- au dat o fisă care conține IBAN- ul, dar acesta este în lei. Dacă o persoană, de exemplu din Italia îmi ...? (mai mult)
Ce lucruri merita importate din Anglia? Doresc sa ma apuc de import si as vrea sa stiu ce anume ar fi mai convenabil.
Am 15 ani și vreau să- mi fac un card de debit banca minori. Vreau sa merg la banca Transilvania insa am văzut ca au mai multe tipuri și anume: 1.Visa Classic 2. Mastercard Mondo 3. Mastercard...? (mai mult)
Dacă scot 120 lei de pe un card BRD de la un ATM BCR cât o să-mi ia dobândă?
Cum pot face rost de cod google play(gratis) de 25€(dau fundă)?
Vreau sa fac într-o zi fără investiții(sau în mai multe zile) 50€ pe paypal. Cum pot face? Cine îmi zice va primi coroana.
Unde ma pot angaja dacă am 15 ani și doresc sa ajut?
Buna ziua/seara, doresc sa muncesc și sa va ajut cu orice pot, am 15 ani si locuiesc in Bucuresti și stau foarte prost financiar, locuiesc cu mătușa mea de 51 de ani fiindcă parintii m- au abandonat...? (mai mult)
Cand vine vorba despre online marketing, voi cum va captati traficul din Facebook Ads? Ce faceti cu traficul care vine din reclame? Il trimiteti pe un site si pe urma ce mai faceti?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mindfulness întreabă:
UnchiulRamiz întreabă:
RAY întreabă:
Stelian1989 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Pisicile Aristocrate
Ai urmarit cu drag aventurile Ducesei si ale lui Thomas alaturi de pisicutele Marie, Berlioz si Tolouse? Afla cat de multe stii despre ei!