Vreau sa vand un laptop pe olx, cum fac sa il trimit in tara? Trebuie sa ma duc la fan courier si sa expediez produsul? In cat timp imi vor veni banii? Pot sa primesc banii pe card?
Se descurcă cineva cu dropshipping? Știe cum merge treaba?
Cum se decojesc industrial piersicile pentru compot de le gasim in market fara coaja? E adevarat ca le baga in acid?
Sunteti angajati sau aveti afacere proprie? Cum e mai bine?
IT-istii sunt scutiti de impozitul pe venit?
Cum se decojesc nucile cand e vorba de cantitati de industrie?
Cum se decojesc semintele de floarea soarelui, in industrie, pentru a intra la presa si a se face ulei din ele?
Dacă cineva face un transfer bancar și pune numele greșit al beneficiarului, dar ibanul bun, acela va mai primi banii?
Eu am 18 ani, in clasa 11 a si dupa scoala vreau sa plec de la parinti! Oare care ar fi diferenta dintre a sta cu chirie si a face un imprumut la bancă? Care ar fi alegerea mai bună?
Cum se numește ocupația funcționarului bancar din sucursale? Cel care te ajuta cu diverse nevoi precum schimb valutar, transfer interbancar sau alte tranzacții. Ce studii sunt necesare pentru acesta...? (mai mult)
Buna, am o intrebare cu privire la fondurile europene nerambursabile. Am inteles ca trebuie pregatit un plan de afaceri bine pus la punct, apoi sa depun dosarul etc. Am aproape 18 ani, si as dori sa...? (mai mult)
Vă salut, Am o nelămurire vis- a- vis de concediul fără plată. M- a anunțat șeful luna trecuta la telefon că 2 zile voi fi în concediu fără plată. Nu trebuia să semnez ceva înainte sau ...? (mai mult)
Am de platit o factura la Avon, care e pe numele tatalui. Trebuie sa depuna niste bani la banca raiffeisen. Problema e ca el nu poate ajunge, pot merge eu in locul lui sa depun bani? Mentionez ca trebuie...? (mai mult)
Credeti ca lucrurile handmade pentru Craciun se vand bine? As vrea sa fac niste coronite din acelea de pus pe usa, niste aranjamente de masa. Credeti ca se vand in asa fel incat sa imi iasa ceva pe plus...? (mai mult)
Salutare tuturor! Am împlinit 16 ani si m- am gandit serios să mă angajez pe perioada verii. Dar de cand cu această epidemie nu prea știu ce job aș putea sa gasesc. Adică prima data am spus că ...? (mai mult)
Vreau și eu un raspuns rapid că nu mai stiu ce să fac. Sa vedeți... lucram in Anglia la un job la care țin foarte mult, dar din cauza coronavirusului, hotelul a trebuit să se închidă. Stau din...? (mai mult)
Daca la un transfer bancar, am pus numele facultatii si nu al universitatii, insa am specificat dupa numele universitatii (Unibuc), voi avea probleme cu banii? BT-BCR
Bună! La un loc de muncă cu jumătate de normă, plata pentru mâncare este tot pe jumătate sau este la fel ca la normă întreagă? Mulțumesc!
Am o intrebare urgenta! Am pus un anunt pe olx cu căutarea unui job. Am fost contactata de un tip si dupa lungi vorbiri mi- a spus ca vom face medicina muncii si altele. Si ca pot da si de permis prin...? (mai mult)
Ce banca îmi recomandați pentru deschiderea unui cont in euro? Mulțumesc anticipat!
De ce sunt drogurile interzise?
Vreau să-mi cumpăr o mașină pot face un împrumut la bancă?
O idee pentru un nume de ziar, canal de stiri?
Daca am lucrat In Spania timp de 20 de ani, am cotizat si voi avea dreptul la pensie, DAR, in acest timp am platit si in Romania pensie privata la CNPP timp de 15 ani! Mai pe scurt, in Romania...? (mai mult)
Exista vreun merch in România care sa pună la dispoziție o gamă foarte larga de produse? (nu doar tricouri).
Are cineva idee de unde pot afla dacă Iqos face angajări? Există un număr de telefon la care aș putea să sun sau un site de pe care să mă interesez? Mulțumesc mult!
Puteți sa îmi recomandați un studio pentru dublat voci?
Buna! Stie careva exact ce asigurari trebuie sa plateasca o firma unui angajat? In afara de asigurarea de sanatate, de pensie, mai este ceva? Ce de pensie se poate verifica fara sa merg la sediul teritorial?...? (mai mult)
Se redeschid casele de pariuri pe 15 mai? Ce stiti?
Exista Paysafecard de 125 lei / 25 euro?
cum e posibil sa îmi vina factura de la Electrica in valoare de 1.076 de lei? Pur si simplu nu am cuvinte, sa fie o eroare atât de mare din partea lor? Efectiv e imposibil sa consum atât...? (mai mult)
Salutare.Stiu ca e o perioada grea, dar cum as putea face rost de 800-1000 de lei? Sunt ceva metode pe internet?
O intrebare legata de taxe si impozite. Eu de ceva timp am inceput sa fac tranzactii pe bursa si am inceput sa scot profit destul de important, intrebarea mea este urmatoarea. Am investit 5.000$ si vreau...? (mai mult)
Hei, am si eu o întrebare, as vrea sa ma angajez la lidl dar nu stiu daca angajeaza si minori, am cautat la ei pe site dar nu am gasit. Eu am 16 ani.
Hei, știți cumva de la ce varsta angajează la lidl?
Pot sa dau refound la o donație prin super chat? Menționez ca am donat cu cardul
Ce inseamna dobanda"~zero~" in domeniul imm-urilor?
Ce loc de muncă poate avea un minor de 17 ani? Cât mai multe răspunsuri va rog
In ce pot investi bani pentru profit? Am 2000 euro deja si pot adauga in plus 100 pe fiecare luna... ofer funda!
Salut.Cum pot sa imi schimb pinul cardului de la raiffeisen? Singura optiune este sa merg fizic la banca?(Am internet banking pe telefon, pot intra pe cont)Problema e ca nu stiu pinul(cardul e de 2 ani,...? (mai mult)
am o nelămurire, dacă constructorul mi- a cerut 50EURO pe mp construit la roșu, casa are amprenta la sol de 90 mp cu suprafața desfășurată de 185(total parter și etaj )se calculează...? (mai mult)
Salut, TPU! Dacă cineva vrea să facă un împrumut la bancă de 10.000 lei iar banca îi setează clientului o rată de 200 lei pe lună poate clientul are nevoie pe termen scurt de bani pentru a- și...? (mai mult)
Exista în România bancomate de la care pot scoate euro dacă am cont bancar în euro?
Stie cineva de ce intra alocatia odata pe 8 odata pe 11? Luna trecuta mi-a intrat pe 7 dar astazi nu mi-a intrat si tot pe 7 suntem. Cum se lucreaza si cine trimite bani?
De ce nu mai primesc sondaje pe attapol?
Cineva trebuia să- mi trimită niște bani din Germania in Marea Britanie pe card. Persoana s- a dus la banca și a spus că am contul in lire, dar nu stiu cum au spus ca nu poate trimite și trebuie...? (mai mult)
Creditul *Prima masina* de la CEC Bank se poate cumula cu un voucher rabla? Ofer funda!
Daca deschid la trezoreria statului(Cek Bank) un depozit cu depuneri ulterioare, depozit de 10.000 lei si depunere lunara de 500 lei, pentru 12 luni, la sfarsitul perioadei(cand lichidez contul) ce ...? (mai mult)
Salutare TPU, avănd în vedere faptul că este prima dată când mă confrunt cu acest "șomaj tehnic" datorită pandemiei de Covit- 19, doresc să știu care este data la care ar trebui să îmi primesc...? (mai mult)
Are cineva terraria Steam key de vanzare la pret reduss? Va rog am nevoie urgent
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mindfulness întreabă:
Adi1987 întreabă:
Desh întreabă:
Elelena65 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Savana
Esti fascinat de lumea animalelor din savana? Hai sa vedem cat de multe stii despre acestea!