Cum pot sa fac un cont de economii la Trezorerie? Trebuie sa am un venit? Se poate cu orice fel de venit? Pot sa depun doar cativa bani si sa iau dobanda pe ei? Ofer funda!
TPU dacă mă pricep la editat videoclipuri și în general la editat ce pot ajunge în România? Pot fi editor de filme?
Aș vrea să îmi umplu o geantă cu floare de tei, mentă, nuci, ciuperci, mure și orice aș putea găsi prin padure sau prin gospodării. Și aș vrea să merg să le vând într- un târg. Sau ...? (mai mult)
Bună ziua. Am un hectar și vreau sa pun pe acest hectar nuci. Dar nu am fonduri pentru planul meu. Întrebarea mea este: as putea accesa niste fonduri de undeva? Mulțumesc anticipat.
Vreau sa scot bani de pe un site prin transfer bancar, dupa ce vor fi transferati o sa- i am direct pe card? Sau o sa trebuiasca sa merg la banca pentru a- i scoate, pentru ca imi cere sa adaug si adresa...? (mai mult)
Am 14 ani și aș vrea să îmi dați niște idei de a face bani. Chiar și online. Sunt dispus și să investesc.
Niște site-uri care te plătesc prin PayPal?
Luna aceasta mi-a expirat cardul la Raiffeisen. Am primit unul nou. Trebuie sa il activez? Daca da, cum?
Cum ar fi daca banii ar lucra pentru tine?
Pot primi euro pe contul de lei? La BT (Banca Transilvania) Tranzactia a fost facuta deja acum o zi. Vreau sa stiu daca va exista vreo problema.
Site-ul https://in.yestor.net/ plătește?
Vreau sa incep un business de dropshipping folosind platforma Shopify. Stii cum ar trebui sa procedez pentru a fi in concordanta cu sistemul legal din Romania? Ar trebui sa infiintez dinainte o ...? (mai mult)
Cont de economii sau depozit la termen? Care este mai avantajos si de ce? Ofer funda!
Știe cineva cum pot plati o rată la Banca Transilvania online, cu cardul?
Cum verific online daca mai lucrez intr-o societate?
Am un card la bcr expirat de câteva luni, vreau sa anulez contul dar cum voi scoate banii?
Daca exista un contract pentru PF si un restaurant cu un avans la mijloc, se poate ca avansul sa fie recuperat in caz de forta majora (prezenta pandemie)? P.s. in contract nu exista specificatii de acest...? (mai mult)
Poti face milioane din binatex?
Vreau sa trimit niște colete prin posta. Este vorba despre niște lucruri pe care le- am pus pe OLX la vânzare și sunt persoane din afara orașului care doresc sa le cumpere. Cum funcționează trimiterea...? (mai mult)
Atunci cand cineva iti trimite bani pe revolut, este neaparat sa-ti afle numele? Sau poti fi anonim? Fara sa-ti dai numele ci doar ce este necesar pentru a primi banii?
Ai o idee buna. O pui in practica. Ti se face o oferta prin care persoana care poate sa iti creasca profiturile primeste un procentaj din profituri. Ce ai face? Ai lua oferta pentru ca nu ai cunostinte...? (mai mult)
Caut un expert. Am o masinuta HotWHeels '64 LINCOLN CONTINENTAL din 1999 cu interior alb (am auzit ca masinutele cu interior alb costa foarte mult).Cat ar costa?
Salut, am 16 ani și vreau să fac și eu ceva bani online, știți ceva idei? A reușit cineva să facă și cum? Acum când fac 16 vreau sa dau și eu de motor și să imi iau unul dar nu prea am așa...? (mai mult)
Este XTB un broker bun de tranzactionat forex? Pot sa am incredere sa investesc bani in el? NU este o scamatorie? Am gasit pe unele site- uri ca poate fi o scamatorie si pe altele ca poate fi sigur, deci...? (mai mult)
Daca am un venit in plus de 500 lei pe o perioada determinata pot face un imprumut pe perioada pe care am venitul? As dori orice fel de credit(bancar sau nebancar) la care ma pot incadra. Ofer...? (mai mult)
Un avocat poate să câștige legal milioane de lei anual?
După cum știți situatia cu covid 19. După 15 mai se fac undeva angajari?
Unde gasesc yeezyuri in Romania?
Cine stie cum as putea scoate banii din YouTube in Moldova deoarece cand dau sa ii scot zice ca nu este "eligibila in tara dvs." dar as crede ca exista o modalitate.
Ce înseamnă a sparge pușculița?
Daca sunt in Germania si vreau sa trimit bani in Romania, pot trimite de pe o aplicatie ceva de genul? Sa ma inregistrez pe o aplicatie si sa trimit bani din cont? Stie cineva
Unde pot promova faptul ca sunt in cautare de oameni care vor un site programat? Pentru ca eu programez si am nevoie.
Ma intereseaza daca este permisa folosirea culorilor drapelului in domeniul publicitar comercial (si mai exact pentru site-uri web, logo site web)va multumesc!
Patronii care le fac sponsorizări sportivilor cer să primească la negru un comision?
Salut, poti depune bani la banca intr-un cont daca tu personal nu ai cont? Si o poti face si daca ai 17ani?
Deci daca as dori sa-mi deschid o sala de fitness, nu foarte mare, de ce as avea nevoie ca sa incep acest proiect. (autorizatii etc)
De ce milionarii români nu pleacă din România?
ce știți despre acele site- uri de trading online ce dau semnale si noi putem tranzactiona pe saitul lor diferite monezi cryptomoneda, sunt adevarate, sunt scheme? As da si saitul dar nu...? (mai mult)
Ei bine, am planuri mărețe pentru viitorul meu. Vreau să dau la Medicină. Nu mă văd făcând altceva. Acum sunt în clasa a opta. Tata merge ocazional în străinătate, când găsește de lucru,...? (mai mult)
care stiti site-uri din Anglia care vand lingouri de argint? Sau de unde pot cumpara lingouri de argint din Anglia? Multumesc
Stie cineva cum fac sa primesc sms-uri cu privire la cati bani am pe card, la BCR? Tin sa precizez ca aplicatiile nu imi merg! Multumesc anticipat
Daca trimit bani dintr-un cont de lei spre un cont euro, banii se vor converti?
M-ar interesa un loc de munca accesibil si pentru elevi, sa fie online si la un salariu accesibil in aceasta perioada de izolare.
As dori sa vorbesc cu cei care au dat "Alatura- te" la un canal de Youtube. Vreau sa ma alatur unui canal de Youtube si am cateva intrebari. - Primesti mesaj pe email mereu despre plata ...? (mai mult)
Salut, niste idei cum sa fac bani online? Intr-un timp destul de scurt si tin sa mentionez ca am 15 ani.
Sa-mi explice si mie cineva! De ce Euro este atat de stabil in vremurile astea? In care Economia noastra banuiesc ca nu-i deloc una Roz!
A mai facut cineva un transfer bancar online prin aplicatia "Paysend.com"?
Pot sa transfer bani online dintr-un cont de la BRD la Banca Transilvania?
pot face o tranzacție bancară de pe un card pe altul? Nu am cardul cu bani la mine si sunt plecat din România, nici aplicatie pe telefon nu am configurată. Mulțumesc!
De la ce vârstă ma pot angaja în Spania? Am 16 ani si vreau sa merg pe vară.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mindfulness întreabă:
Adi1987 întreabă:
Desh întreabă:
Elelena65 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Artisti celebri si opere de arta
Stii cine a realizat faimoasa sculptura a lui David? Dar cine a pictat Persistenta Memoriei? Afla cat de multe stii despre artistii celebri si operele lor.