Ce parere aveti despre afirmatia asta: "Romania este la CEL MAI BUN nivel la care a fost vreodata"? Economic vorbind.
Situația mea sta în felul urmator.Parinții mei, eu și fratele meu avem solarii si cultivam legume. Avem de vreo 3 ani de zile de cand nu ne am mai extins un profit constant de 30k euro pe an (bani...? (mai mult)
Am plătit prin payu olx.ro pentru prelungire un anunț pe olx mi s-au luat banii de pe card în schimb nu mi s-a prelungit anuntul. Ce fac?
Educația financiară la copii / adolescenti cam de la ce varsta o începeți? Cu ce metode? Le dezvoltați spiritul antreprenorial prin jocuri?
Ce masina intra la confort pe bolt? Sa fie an 2024 cu piese ieftine?
Buna! Întrebarea mea este legată de un transfer bancar. Cineva din Anglia îmi poate trimite o suma de bani de pe contul Lloyds in contul meu BRD? Dacă da, ce comisioane sunt și cât durează?
Imi puteti recomanda un tractor de maxim 150cp minim 120cp. Merita sa iau unul second hand de peste 1500ore
Ce stiti si ce parere aveti despre OVB Allfinanz Romania? A fost/ este cineva consultant sau client?
Este posibil sa existe doua coduri de exploatație pe același număr de casa? Dacă da, de ce, și cum se explica aceasta situație mai exact.
Dau la schimb un cont de clash of clans lvl 86 pentru un cont de league of legends lvl 20+
A pariat cineva la GET'S BET? Daca da, cum e la combinat? daca pun ca se castica cu 2/5, de exemplu, trebuie sa nu-mi iasa mai putin de doua sau trebuie sa imi iasa numai doua?
Hello TPU A incercat cineva pana acum Dropshipping cu Shopify?
Buna ziua! Ma poate ajuta cineva cu un furnizor - producator pentru o fabrica de brichetare - peletizare?
În cât timp îți revendici cardul de debit de la mobiasbanca MD?
Decurând mi- am deschis un server de metin, el este ok, hostat şi totul este bun, până la faza cu item- shop- ul nedeschis înca: 1) Care ați mai avut server, îmi puteți spune cum stă treba?...? (mai mult)
a reusit cineva sa acceseze un proiect startup pe categoria inchirieri masini? Daca da, imi puteti explica cum ati reusit sa treceti peste 80 de puncte?
Ce materii se fac la profilul ospatar bucatar?(elina matei basarab din ramnicu sarat) sau daca sunteti de altundeva orice raspuns este primit (categoria cred ca este buna)
De unde as putea gasi ambalaj de sombrero si cartofi sombrero (congelati)?
Cum gasec id de inrolare pe my sodex?
Ce salarii au lucratorii de categoria a doua la compania Rutador?
A lucrat cineva la firma Gel Logistic?
Salut, poate sa-mi explice cineva cum se joaca si cum se calculeaza castigul la Grecia Kino Loto 20/80, cu combinatii si fara?
Buna seara, azi am primit la superspin 40 rotiri gratuite si am intrat la 5 Great Stars ca sa dau 40 rotiri si am castigat 16 lei. Dar intrebarea mea este ii pot juca la sport acesti bani sunt la...? (mai mult)
Am o întrebare, pot să convertesc o suma de bani de pe cardul de debit intr-un cod psf direct online? Vreau sa fac o achizitie dar metoda de plată disponibila este doar psf-ul
Buna! As vrea sa stiu de la cei care au mai fost la Photohotel (fotografie hoteliera) daca este o firma serioasa, legit in ceea ce priveste salarizarea, comportamentul fata de angajati si organizare....? (mai mult)
A plecat cineva vreodată în străinătate la muncă prin firma S.C. CROSSBORDERS WORK S.R.L. SIBIU?
Salut,face cineva CPA MARKETING? Daca da, ați avut succes?
Stie cineva invormatii despre EuroProrecruit pentru a pleca in afara sa lucrezi?
Am nevoie de un model 3D (realizat in Blender) pentru un cap de barbat. Parul este optional. Un link de download. :D
în urma cu o oră am comandat niște produse fast food de la un restaurant local, plata a fost făcut online din site- ului official al restaurantului, comanda nu a mai ajuns iar restaurantul și- a...? (mai mult)
Aș vrea să împrumut niște bani dar nu de la banca, mai exact 2500€. Vreau sa plec vara aceasta la munca in America cu work&travel si am nevoie de bani, iar parintii nu vor sa ma asiste la un credit...? (mai mult)
Exista vreun exchange paypal-card? Vreau sa-i trimit cuiva niste bani, nu am pe card, dar am in paypal si as vrea sa stiu daca se poate si cum? Mulțumesc anticipat
In ce as putea investi 200$ pe net? ...Sa lucrez ceva pe net, gen Forex Trading. P.S. nu ma intereseaza tampeniile alea la care esti platit sa dai click-uri
Salutări, știți cumva, am cont la bt și vreo 2 asigurări de la Metropolitan life și o pensie, mi s- au spus că pot este o opțiune unde sa selectez sa nu- mi mai tragă banii automat când e ...? (mai mult)
Salutare, pentru a deschide o sala de joci (cu PS 5) ce ar fi mai convenabil PFA sau SRL? Și care ar fi pașii?
Buna ziua, daca vreau sa deschid firma: - la ONRC Mures, eu fiind in Targu Mures; - sediul social va fi prin contract de comodat localizat in judetul Galati; Este posibil deschiderea SRLului in...? (mai mult)
Ați auzit de saitul prorecruitwave? Este sigură această platformă? Mulțumesc pentru eventualele răspunsuri!
Știe cineva cam cât ar costa casa mea cu 3 camere+baie+bucatarie si hol? Curtea e de marime medie iar grădina este mare
Pareri faima politehnica?
Va salut. Cunoaste cineva un beneficiar bancar ce iti aproba chiar daca ai istoric negativ si chiar daca inca mai ai creditele active? Multumesc
Bună. Dacă sunt angajată prin firma de recrutare la o firmă de control și nu știu absolut nimic despre sediul lor și despre ei, se poate să ne dea țeapă și să nu îmi plătească la stat...? (mai mult)
Salut, daca o persoana doreste sa ma imputerniceasca sa ridic un card bancar si acesta nu se afla in tara nu se poate?
Poți sa forezi un puț din care sa iasa apa singura pe un deal care altitudinea de 400m? Sau macar daca forezi putul si nu iese apa singura cam la ce adancime ai da de panza freatica? Ar putea sta ...? (mai mult)
Cam cat as putea sa iau la un amanet pe un iPhone 13, 256 GB, 90% baterie, stare excelenta? Întrebare serioasa
Salutare. Vreau să fac un împrumut la ING de 15000. Ideea e ca după aplicarea creditului de nevoi personale trebuie să dau înapoi 22000. Eu aș vrea ca după o lună de zile să achit creditul în...? (mai mult)
Cand faci contul paypal trebuie sa ai bani pe card?
Bună, sotul meu are împrumut provident pentru care mai are de plata un an și ceva. Intrebarea mea este, poate solicita credit la banca pentru casa având in vedere ca îl are și pe cel de la provident?...? (mai mult)
Cât înseamnă 38 milioane( bani vechi) in bani noi?
Bună.Daca sunt proprietarul unei paduri vechi de aproximativ 30 de ani care a fost inainte teren agricol dar care a devenit padure pentru ca oameni au lasat terenul parloaga o pot defrișa pentru a reface...? (mai mult)
Salut, cat costa o procura notariala pentru imputernicire de a ridica un card bancar de firma?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Stefa0072004 întreabă:
NoTurbinaNoGood întreabă:
contstersinteresscazut întreabă:
NDT13 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Cele 7 minuni ale lumii antice
Verifica-ti cunostintele despre cele mai mari realizari ale lumii antice