Cei mai activi useri din categoria Afaceri & Financiar pe 5 Februarie 2025 sunt:
Metode de facut bani de buzunar la 15 ani in afara de meditatii?
am si eu o problema, vreau sa vand legume si fructe (comert cu amanuntul) la mine in sat si vreau sa vand pe domeniul public. Cei de la primarie ma dau inapoi ca nu se poate. Ce ar trebui ...? (mai mult)
Buna, am o nelamurire, cineva vrea să vândă Insurance Number {(UK) pentru cunoscatori}, ar avea probleme in viitor in UK? Cu poliția? Sau alte minuni? Nu mai are nicio intentie sa se intoarca. ...? (mai mult)
Daca tocmai ce mi-am dat demisia mai pot obține un credit de nevoi personale in perioada imediat urmatoare? Mulțumesc anticipat!
Salut,cand plateste angajatorul acel 40 % din salariu catre stat? Asigurarea etc. Plateste la inceputul lunii pentru luna in curs sau la sfarsit?
Hei! Am implinit 18 ani si mi-am facut si eu card la o banca. Cardul a venit, l-am ridicat, insa nu am primit nici un pin pentru el. Ce se intampla? E primul meu card si nu stiu prea multe.
astazi este data scadență de plată a facturii la digi dar mi- am lasat cu 10 lei mai puțin pe card si nu mai reușesc să plătesc in acest weekend, se pot efectua deconectări până ...? (mai mult)
Am un card la ING, am inteles ca l-as putea folosi sa scot bani si de la ATM-uri apartinand altor banci. Asa este? Imi ia comision mare? Am un card de salariu.
Am nevoie pentru atestat de niște cărți care sa conțină informații despre management, mai exact motivarea și evaluarea angajaților. Dacă ați citit sau ați auzit va rog postați aici niște...? (mai mult)
1.Cam ce procentaj de afaceristi de succes fac o facultate din urmatoarele: - de business - in domeniul in care e afacerea lor - alta facultate - nicio facultate 2. E stresant sa fii afacerist sau...? (mai mult)
Sunt și eu interesat să aflu ce- i împiedică pe cei care vând la suprapreț măști de protecție, gel antibacterian, să emită factură fiscală? De exemplu: Eu accesez site- ul OLX pentru...? (mai mult)
Bună seara! Am si eu o nevoie de ajutor, dacă mă pot ajuta cei care au trecut prin acest lucru. Am o idee de afaceri și nu am suficienți bani si mă gândeam la fondurile europene nerambursabile,...? (mai mult)
Am 17 ani.Am de primit o bursa si trebuie sa trimit un extras de cont pe numele meu de la banca Brd. Vreau sa stiu daca costa intretinerea, crearea etc.Si primesc si card la el? Ce se intampla cu el dupa...? (mai mult)
Se poate afla cine ti-a folosit codul paysafe si UNDE l-a folosit?
Vreau să deschid o spălătorie auto undeva, vreau să iau fonduri europene dar cum aș proceda ca să pot primi? Trebuie să înapoiez banii ăia de la fonduri europene?
Unde găsesc Nr. Cont bancar pe card?
Cat costa sa infiintezi un pfa? Care sunt preturile?
Puteti sa imi recomandati, carti, sau video- uri pe net sau pe Youtube care sa fie bune, in care sa ni se spuna cum este cel mai bine sa incepi o afacere pe Amazon? Si video- urile sa fie gratuite adica...? (mai mult)
Stie careva cat costa o franciza Starbucks? As vrea sa deschid o cafenea in Austria la Graz. Nu exista Starbucks si ma gandesc ca ar fi o idee buna.
Dacă am un salariu de 2000 lei și vreau să iau un credit pentru apartament de 30000euro pe 30 ani cu dobândă se poate?
Salut,daca primesti bonurile de masa de la angajator pentru luna in curs poti legal sa iti dai demisia?
Ce părere aveți despre o vopsitorie auto in anul 2020, ca afacere, începută de la 0, aceasta vopsitorie fiind dotata și cu cabina de vopsit? Ce credeți? Este o afacere de succes? O sa ai de ...? (mai mult)
Doresc sa imi deschid o asociatie de voluntariat si nu stiu ce nume sa ii pun. M-ati putea ajuta, va rog? Multumesc!
Cam cat castiga un asistent sau brancardier debutant la inceput de cariera? Astept raspunsuri.
Buna, Stie cineva sa imi explice exact ce este somajul tehnic si ce inseamna el? Ex. de salariu net 3200 de lei. Pentru a calcula salariu net si brut am folosit https://calculator- salariu.net/ ...? (mai mult)
Cam cat costa un playstation 4 in amanet? Ca ma contrazic cu cineva
Vreau sa returnez un produs și mă gândeam să chem o mașină de la fan Courier la mine acasă ca să- mi preia coletul și să- l ducă la destinație. Aveți idee cât costă...? (mai mult)
Site-ul to.myrise.net plateste?
Stiti firme care angajeaza in perioada asta operatori call center de acasa? Indiferent ce oras din tara, dati-mi va rog link sau adresa. FUNDOI
am fost la banca brd pentru a solicita un credit de nevoi personale si mi- a fost acceptat de Anaf si mi- a spus cel de la banca ca acum trebuie 48 de ore sa asteptam sa se faca analiza si ...? (mai mult)
Unde pot gasi expresoare de cafea en gross pentru revanzare?
Cum reușesc impresarii să obțină sponsorizări de la companii în contextul în care companiile pot să își facă reclamă prin sponsorizarea mass-media?
Dacă deții o vopsitorie auto, cum poți lucra cu firme de asigurări Casco sau RCA? Cu cine trebuie sa vorbești? Cu un inspector de asigurări, acea persoana care stabilește prețul daunei și îl...? (mai mult)
am un card ISIC făcut la brd și nu pot face plăti online cu el. (nu pot cumpăra jocuri pe steam/abonament Netflix etc.) am fost la agenție și mi- a zis sa sun la nr de pe spatele cardului,...? (mai mult)
Un site tip HYIP bun? Legit Eu ma gandeam la vixes.biz, parere? Vreau sa incep ceva nou si m.am gandit la aceasta metoda (stiu ca nu o sa imi scot investitia foarte rapid, dar nu asta ma...? (mai mult)
Cât de profitabila este in ziua de azi o afacere de vopsitorie și tinighigerie auto in zilele astea? Având un service cu un cuptor, și aparatura destul de modernă? Dau funda. Merge sa faci o investiție...? (mai mult)
Ce părere aveți de o afacere în privința cultivării capșunilor? Se merită? Nu mi se pare mare investiție, ai nevoie de niște teren, îți faci niște solarii, pui pământ special și plantezi. ...? (mai mult)
Am si eu nevoie de strategii de dezvoltare antreprenorială pentru un portofoliu, ma poate ajuta cineva?
Daca vreau sa imi deschid un site ca bauturi facute de mine, am nevoie de vreo aprobare? Din partea cuiva?
Salutari. Sunt persoane din Galați care au auzit sau colaborat cu cei de la Alphamen Studio? Am înțeles ca au sediul undeva in micro 19. Nu au niciun site pe net, doar o pagina de Facebook. Intreb...? (mai mult)
Cât costă un iphone 7? la Vodafone sau Orange?
De ce acte si aprobări as avea nevoie pentru producerea de bauturi alcoolice din fructe? Mure, afine, caise etc.
Ati vazut preturile la combustibili la pompa? Ce parere aveti? O r sa mai scada pana pe 15 mai? Probabil dupa 15 ma gandesc ca va fi o explozie a pretului
Salut Vreau să îmi cumpăr o mașină în lizing, și aș împrumuta de la bancă, câteva mii, și după să fac lizing.ul. O să pot să fac lizing.ul dacă am împrumutul de la bancă bani Dau...? (mai mult)
Hei știți ceva de aplicația asta "ClipClaps" #eyJpZCI6IjQ3MTk1NzgiLCJ0eXBlIjoxfQ==# http://www.clipclaps.com am înțeles ca plătește dar a mai încercat cineva? Puteți sa va conectați pe link ...? (mai mult)
Pot vinde masti de protectie on-line? Mastile care doresc sa le comercializez sunt normal de ciclism, dar au si filtru. O parere ar fi de mare ajutor
Mi- a venit in posta un plic verde de la aegon pensii private pentru actualizarea datelor mele personale, in care scrie ca la finalul anului 2019 aveam la pilon 2 de pensii 3.932 lei. Vreau sa va intreb...? (mai mult)
Imi poate spune cineva cum pot vedea cati bani am pe card/ cu ce aplicatie? Ps: am card de la BCR
A cumparat cineva acest curs? ( academia marketingului) https://www.academiamarketingului.ro/ As vrea sa ma apuc de shopify si cum nu prea am cunostinte am cautat pe net si am gasit cateva date ...? (mai mult)
As vrea sa fac un deposit la o banca din Romania si sa lasa banii acolo in cont ceva vreme ca sa primesc dobanda, puteti sa imi spuneti ce banca din Romania ofera cea mai mare dobanda la depozitul de ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mindfulness întreabă:
Adi1987 întreabă:
Desh întreabă:
Cristinacrs16 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Animale acvatice
Te fascineaza lumea acvatica? Afla chiar acum cat de multe stii despre animalele care traiesc in ea!