Cei mai activi useri din categoria Afaceri & Financiar pe 5 Februarie 2025 sunt:
Cam cat vine 20€ cost suplimentar la Orange? Mie imi arata 20€ + 9.98 de lei in MyOrange
Cum pot face rost de referral? Știu ca e nevoie de prieteni dar prietenii mei m-au lăsat.
Pentru luna trecuta avand in vedere situatia din Romania s-a tinut Loteria Bonurilor fiscale. Luna aceasta se tine?
Bună ziua, am văzut pe Internet că se poate face bani de pe Facebook..etc! Îmi poate spune cineva care se pricepe dacă este adevărat lucrurile acestea? Și dacă este adevărat cum procedează?
Am o întrebare, dacă dau exstrasul de cont îmi poate fura informațiile sau banii? Abia ce mi-am făcut card
Credeți că după navigat pe mare se poate deschide o afacere? Intenționez sa ma las prin a-mi face o sala fitness. Păreri?
Pot verifica retragerile de cont din aplicatia George BCR? As dori pe o perioada mai mare (3 ani), nu cum este in aplicatie pentru cateva luni... ofer funda!
De ce atunci cand cineva propune sa-si cumpere o masina sau orice alt mijloc de deplasare etc, cere fiscal, ce este fiscalul si la ce foloseste?
acum de 4 luni am deschis la raifeisen un flexi depozit si la un moment dat imi trebuia suma respectiva ca sa cumpar ceva si l- am scos din depozit. Dupa acesta nu mai pot retrage nimic din ...? (mai mult)
am 14 ani si sunt un baiat descurcaret sa zic asa, orice incerc invat repede si stiu foarte multe, nu ca sunt sarac da mi se pare foarte jmecher sa lucrezi plus sa nu mai trebuiasca sa cer...? (mai mult)
Am o întrebare! Ca să bagi sau sa plătești cu PayPal îți trebuie musai sa îți bagi și cardul bancar sau contul bancar?
Am pus ebay-ul și în română și în engleză, dar prețurile tot în SEK mi le arată (monedă suedeză cred). De ce?
am de primit un colet din China(Hong Kong) prin DHL, coletul si transportul au fost amandoua complet gratuite, acum primesc email de la DHL ca trebuie sa le trimit coduri sau asa pentru vamuire,...? (mai mult)
Unchiul meu a cumparat o masina in leasing, nu a platit ratelele lunar, banca a anulat contractul unilateral. El a inceput sa achite din nou, oare un contract anulat se poate activa din nou sau plateste...? (mai mult)
Cum pot face bani pe net? Vă rog să nu fie site-uri virusate!
Protectia consumatorului in Romania este coordonata de organismul guvernamental numit ANPC si organismul neguvernamental_________ Completati spatiul liber!
De unde iei geanta uber? Iti ofera ei sau ca nu gasesc nicaieri pe site la ei sa o pot cumpara? Multumesc frumos
Am o problema, am vrut sa platesc o facura online cu cardul, dar dupa ce am introdus toate datele nu am primit codul otp prin SMS pentru finalizarea tranzactiei. Au trecut cateva ore, codul...? (mai mult)
Vreau sa ma stabilesc in SUA in viitor. Cum pot face rost de viza permanenta? La loteria vizelor ce sansa de castig am? Care sunt conditiile pe care trebuie sa le indeplinesc ca sa pot lua viza?(Varsta,...? (mai mult)
Salutări TPU! Am o intrebare, stiti un site sau o aplicatie, nu conteaza de care, in care sa comand orice chestie de la asiatici, cu e joom sau wish? Sa pot sa comand chestii si sa vina prin curier,...? (mai mult)
Buna seara, as dori sa aflu mai multe informatii despre facultatea de economie si administrare a afacerilor Ovidius Constanta. As dori cat mai multe informatii gen orar, cate ore se fac pe saptamana,...? (mai mult)
am si eu o intrebare. Pot sa imprumut bani prin intermediul unui credit nebancar chiar daca nu sunt angajata? Ms
Sunteți de părere că prețul măștilor medicale și al gelurilor antibacteriene va scădea în următoarea perioadă când se vor reduce infectările cu Covid 19?
Cum ma înregistrez pe maildirect?
As vrea sa fac banii mei sa nu mai apelez la parinti. PS. Am 15 ani
Lucrez la o companie multinationala cu un contract nedeterminat de aproape 8 luni, am fost anuntat ca proiectul va lua sfarsit si in prezent angajatorul face eforturi pentru redeployment, dar ...? (mai mult)
Am o problema mare si nu stiu cum sa o scot la capat. Am o casa inchiriata la niste oameni care nu au mai platit de foarte mult timp. Eu am fost dat in somaj tehnic si acum o duc mai rau. Faza ...? (mai mult)
Ma aflu intr- o oarecare problema din cauza acestui virus. Sunt student si stau in chirie. Dupa cum stiti, facultatile sunt inchise de mai bine de o luna si tot de mai bine de o luna stau acasa...? (mai mult)
In viitor vreau sa- mi deschid o afacere la tara, inca nu stiu ce. Ce am eu in cap acum, ar fi agricultura sau sa- mi deschid un depozit de materiale de constructii. As vrea sa incerc sa accesez...? (mai mult)
Buna dimineata, TPU! Știe cine cum pot verifica punctele online, care s-au strâns pe cardul de fidelitate din Franta?
Salutare, e cineva care are investitii la bursa sau cunostinte in legatura cu asta?
Heei. Am o problema..acum câteva zile mi- am dat comandă de o pereche de pantofi și mă tem că nu o să mi se potrivească. Vreau să dau retur dar ar fi prima data când as face asta și nu am ...? (mai mult)
Buna seara, TPU! Știe cine cum pot verifica banii care s-au strâns pe cardul de fidelitate din Franta?
Unde ar fi mai bine inceputa o afacere... pe Amazon sau pe Shopify?
Ce înseamnă "Colectare taxe"?
Salutare. Am dat o masina spre inchiriere, cu contract de comodat. Chiriasul a "reusit" sa ia 3 amenzi. Azi, la vreo luna dupa ce am luat masina inapoi, m- am trezit acasa cu 3 procese verbale pentru...? (mai mult)
Astazi cineva m- a pus sa ii scot prin Western Union o suma de bani (mai exact 3500 lei) dintr- o tara in alta si as vrea sa stiu daca o sa am probleme, sa justific pentru ce sunt banii. Mentionez...? (mai mult)
Am incercat sa imi fac cont pe Paypal si trebuie sa intregistrez si un card. Am card de la First Bank, card de visa, dar intrebarea mea este daca banca e de acord?
Buna, am o intrebare, daca ma puteti ajuta, cum pot face bani la 13 ani?
Vreau peste 2 luni sa ma apuc de videochat sa lucrez de acasă! Pot face fără sa fiu la studio, ce site-uri îmi recomandați?
Ce sunt alea Acțiuni la bursă?
Pentru un cont de Paypal se poate folosi orice fel de card care poate face tranzactii internationale? Adica banca de unde provine cardul nu are nimic impotriva?
Am varsta de 18 ani si doresc sa imi creez un cont bancar BT (Banca Transilvania) pentru a- l putea conecta la paypal- ul meu si a putea face plati online si de asemenea plati alte persoane...problema...? (mai mult)
Doresc sa stiu daca pot sa prestez servicii catre Persoane Juridice sau catre alte Persoane Fizice neautorizate? Am inteles ca trebuie facut un contract de prestari servicii intre o persoana...? (mai mult)
Stie cineva cum este situatia in Italia? Ma aflu la liceu si sunt singura cu tata care este bolnav, mama mea este in Italia si trebuie sa imi trimita bani sa imi platesc chiria si alimentatia...? (mai mult)
Vreau sa fac un împrumut bancar în jurul sumei de 12.000 euro pe firma, menționez ca firma încă nu e pe profit, a achiziționat un teren și încă nu a acoperit costul undeva la 1.500 euro terenul,...? (mai mult)
Daca doresti sa livrezi mancare prin foodpanda sau uber eats, ce tva se aplica? 5% sau 9%?
Cand incerc sa fac o plata cu contul PayPal, îmi apare " Ne pare rău, nu am putut configura plățile preaprobate ". Ce înseamnă și ce pot face? Va rog, am nevoie de ajutor.
Cum pot face bani în carantina?
ce se intampla daca faci o descoperire de cont si dupa esti dat afara de la locul de munca sau nu mai platesti, ce se intampla cu aceasta descoperire de cont?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mindfulness întreabă:
Adi1987 întreabă:
Desh întreabă:
Cristinacrs16 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Curiozitati psihologie
Ai vrea sa stii mai multe despre cum functioneaza creierul tau? Acest quiz este un bun inceput