Cei mai activi useri din categoria Afaceri & Financiar pe 5 Februarie 2025 sunt:
ce se intampla daca faci o descoperire de cont si dupa esti dat afara de la locul de munca sau nu mai platesti, ce se intampla cu aceasta descoperire de cont?
vreau un raspuns urgent, nu stiu in ce categorie sa incadrez aceasta intrebare. Am un card de debit BCR si am un abonament la Vodafone la telefon, ideea este ca eu imi platesc facturile online...? (mai mult)
E fake site-ul TeenSpring? Exista ceva asemanator si in Romania?
In cat timp se accepta si se primesc in cont banii de la provident?
Am nevoie de o informatie, cu un venit de 2500 de lei lunar care este suma maxima pe care o banca mi-ar accepta-o sub forma de credit si cat timp trebuie sa am de cand lucrez? Ps
Buna, o persoana juridica poate lua o masina prin credit? Nu prin leasing
Cât se câștigă in Bulgaria lunar aproximativ (in leva bulgareasca?)
Vreau să încep o canisă de Dobermanni. Aveți idee de costuri, ce documente îmi trebuie şi dacă e profitabil şi dacă îmi fac propriul meu cabinet veterinar de ex. în Bucureşti, cât pot câştiga...? (mai mult)
Salut, Ma lamureste si pe mine cineva care se pricepe? Cineva (din strainatate) mi- a pus niste bani in Paypal, dar nu pot primi bani pana nu platesc o taxa de 30 de dolari. Stie cineva cat timp stau...? (mai mult)
Daca eu am 15 ani, si frate-mi-o are 24 de ani, poate sa imi faca card?
Am primit acordul de a folosi monitorizare pe Youtube. Daca eu nu o folosesc timp de un an si postez video- uri, dupa ce trece acel an cand se termina luna imi vin banii si de pe videourile...? (mai mult)
Poti trimite bani din skrill in paypal?
Spuneți un site unde pot vinde si plata sa fie făcută online (card).
Cum pot face bani paypal?
As dori sa trimit un colet din judetul Alba in Bacau. A mai trimis cineva? Cum functioneaza asta? M- am uitat peste site- ul Urgent Cargus si am aflat costurile, insa nu stiu cum e mai exact. Iti...? (mai mult)
Cat ar costa deschiderea unui service de reparat telefoane?
Cum dezactivez factura electronica de la digi?
De ce BNR nu comunica cursul valutar și în weekend?
Are idee careva cum pot trimite drojdie în alt oraș? Gen ce curier oferă și transport frigorific? Multumesc anticipat!
Am nevoie de putin ajutor. Cineva din China vrea sa imi trimita bani. Ea foloseste carduri de la UnionPay. Se poate trimite bani prin banca cu cardul UnionPay? Western Union exista in China? Ce modalitate...? (mai mult)
Cum pot sa fac bani online? Ca tot stau toata ziua in casa
Dacă intr-o lună de muncă (6 ore- 120 ore pe lună), am 90 de ore lucrate și 42 de ore de concediu de odihnă, ceea ce depășește 120, se consideră ore suplimentare sau nu?
Stiti daca din Romania este legal sa joc la loterii din alte tari? Cum ar fi Euromillions, Powerball, etc.
La un milion de vizualizari pe Youtube cat se castiga? Multumesc
O intrebare legata de taxi. Vreau sa bag o masina pe taxi, am pus casa, culoare ..acum am fost la primarie pentru eliberarea licentei transport.Am primit o cerere unde scrie ca trebuie anexat:...? (mai mult)
Cât câștigă un inginer silvic?
Vreau sa înființez o firmă de construcții și nu prea stiu de ce am nevoie. Ma refer la ce scule, materiale, etc. Nu la acte. Imi puteti oferi cateva sfaturi?
Vreau sa transfer niste bani de pe revolut in contul unei persoane prin transfer bancar. Acea persoana mi- a trimis IBAN- ul si codul fiscal (CUI). Cand vreau sa fac transferul imi apare sa introduc IBAN-...? (mai mult)
Stiti cumva daca banii de pe PayPal inca se pot transfera pe carduri si/sau pe cont bancar? Daca se pot transfera pe carduri imi puteti spune ce carduri? (exemplu Visa)
Salutare. Ajutati-ma va rog cu o problemă. O firmă trebuie sa imi ofere ramburs, oferindu-i cont bancar, au trecut 48 ore si inca nu am primit nimic.
Salut, mi- am pus întrebarea asta de ceva timp și este următoarea: De ce oamenii sunt plătiți în bancnote din plastic sau hârtie? De ce munca trebuie răsplătită in bani? Sunt la propriu niște...? (mai mult)
Buna tuturor, am găsit un apartament de vânzare semifinisat in Cluj și ma gândesc sa îl cumpăr cu banii jos, pentru a- l finisa și vinde mai departe, problema e ca nu are cf, fiind semifinisat...? (mai mult)
Am vrut sa platesc factura la digi online, dar surpriza, nu m- a lasa sa o platesc pentru ca imi da ceva eroare, dar am stat si m- am uitat atent si ghici ce, mi- a taxat sms- urile de luna trecuta...? (mai mult)
Știe cineva de unde pot comanda lua haine en-gros? Aveți un nr tel de la vreo firma. Mulțumesc și va rog fără jigniri sau răspunsuri aiurea, este doar o întrebare
Am intrat in somaj tehnic de la locul de munca si voiam sa stiu in ce fel ma influenteaza in cazul in care vreau sa imi iau un credit de la banca sau la un moment dat sa aplic pentru prima casa? Cred...? (mai mult)
Cum pot transfera fondurile din contul Monese in contul meu bancar personal?
Știe cineva daca pe ebay trebuie să plătesc cu cardul(cred că așa trebuie)sau pot da ramburs și dacă produsele de acolo chiar sunt in regulă că aș vrea sa cumpăr un monitor de acolo și...? (mai mult)
Salut, stiti surse sau site unde pot sa lucrez ca liber profesionist (freelencer) Graphic Designer/Web Designer? Doresc sa lucrez cu Romanii pentru ca nu am pfa sau srl. Multumesc!
Am un apartament inchiriat unei familii cu 2 copii, iar acestia nu vor sa plateasca intretinerea aferenta nr de persoane, adica 4. Ma tot suna administratorul blocului si se plange ca de cateva...? (mai mult)
Neața! Ce site-uri serioase de facut bani imi puteti recomanda?
Am o problema, nu pot sa platesc factura la Digi online direct pe site-ul lor, pana acum nu era nicio problema, dar imi da ceva eroare si ieri am incercat si da, am bani pe card.
Salut, cine știe cât costă transportul de pe wish?
Cum trecem cladirile in bilant, pentru a putea face modificarea bilantiera? Adica ce denumire au in bilant?
Am dat din intamplare la acest site de facut bani https://oucmoney.xyz/ e serios site-ul sau scam?
Am o banda de alergat veche cam de 5 ani pe care nu o mai folosesc, as vrea sa scap de ea si sa o vand. Cat credeti ca as putea lua pe ea? A fost luata cu vreo 2000 de lei si e foarte putin folosita....? (mai mult)
in ce dată imi intră alocația pe card? Pana acum o aducea poștașul, dar mi-am facut card bancar si trebuie sa imi intre direct pe card
Dacă deblochez o trotineta de pe strada, de exemplu de la lime si nu închid cursa, las sa se consume toți banii care i- am băgat pe aplicație, dacă nu opresc cursa și se termina banii de pe aplicație,...? (mai mult)
Salutare,când îmi vine și mie alocația? Au trecut 3 luni de când am completat cererea aia ca am 18 ani și continui liceul și încă nu a întrat pe card
Vreau sa imi fac un cont online George. Dar inainte as vrea sa stiu cam cat e valabilitatea cardului si dupa ce expira, pot sa prelungesc tot online? Multumesc
Stiti un site de burse bun in care sa pot baga banii si sa castig bani de exemplu sa cumpar ripple cu 200 de lei si apoi sa ii vand cu 300 de lei (exemplu)? Multumesc!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mindfulness întreabă:
Adi1987 întreabă:
Desh întreabă:
Cristinacrs16 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Literatura universala
Cat de multe stii despre literatura universala?