Cei mai activi useri din categoria Afaceri & Financiar pe 5 Februarie 2025 sunt:
Salut :)) Poate să-mi spună cineva Site-uri pentru joburi online valide? Mulțumesc anticipat
Daca ridicam numerar de la banca si depunem in casierie cine va avea de castigat?
Vreau sa imi fac un cont online George. Dar inainte as vrea sa stiu cam cat e valabilitatea cardului si dupa ce expira, pot sa prelungesc tot online? Multumesc
Veniturile din vânzarea produselor finite in ce categorie a veniturilor se încadrează? In venituri din exploatare, financiare sau extraordinare?
Payeer e de incredere? Am vazut ca e taxa de retragere 3% sau 6 dolari.Nu inteleg nimic din asta. Daca se gandesc sa imi ia 6 dolari din 7, mai bine e 3%
Am o întrebare și va rog sa o tratati ca atare... Eu am făcut un credit la IFN (icredit) Și nu mai fac fata, nu mă pot achita, ce se poate întâmpla dacă nu plătesc? Am auzit...? (mai mult)
Site-ul https://financiar. space/302520 are nr rom și plătește?
Bună seara! Va rog sa- mi spuneți cum pot face urgent rost în 4 zile de 300 lei! Am făcut un credit la IFN și trebuie plătit altfel se pune dobânda. Am nevoie urgent în 4 zile sa fac rost de bani....? (mai mult)
Veniturile din chirii in ce categorie a veniturilor se incadreaza? In venituri din exploatare, financiare sau extraordinare?
De ce scribd imi tot ia bani de pe card in continuare, chiar daca eu m- am dezabonat de la ei de vreo cateva luni? Cand intru si ma uit pe cont, nu mai am cardul si datele acolo, de ce mi se retrag ...? (mai mult)
Caut pe cineva sa ma ajute sa fac un site. Ca eu nu prea ma pricep add pe discord Andrei_PRO#9390
Buna ziua all! De curand mi- am adaugat 2 bannere de la profitshare si ideea este in felul urmator. Detin un blog cu filme online, nu scrie nimic clar la regulamentul lor cum ca ar da sau nu voie ...? (mai mult)
Cum pot cumpăra bitcoin cu cardul?
Hey! Daca eu am primit un card cadou de 50 lei pe itunes il pot folosi si pe jocuri?
Doresc să îmi deschid o linie vestimentară, adică cum are, de exemplu, Dorian Popa, să fac pulovere personalizate și apoi să le vând și aș avea câteva intrebari: 1) Cum și unde...? (mai mult)
Puteți să-mi spuneți dacă site-ul finomania.net are număr de telefon rom și dacă chiar plătește?
De azi am intrat in somaj tehnic, cam cat ar fi 75 la suta din salariul meu avand in vedere faptul ca in cartea de munca scrie 2500 si iau in jur de 11- 12 mil? Cam vreo 8- 9 milioane ar veni? Si iau ...? (mai mult)
As vrea sa știu cum pot trimite bani de pe un card pe altul online? Mai precis de pe un card visa pe unul revolut.
stie cineva ce inseamna: venitul se pondereaza cu 20%. Sa zicem un venit de 2500 Ron. Multumesc
Dacă ai niște mobilă și nu-ți mai trebuie, cum evaluezi realist, corect, cât valorază ca să o vinzi? Nu e a mea, am primit-o, nu știu cât au costat
Eu pe viitor as vrea sa ma mut in SUA. Nu am rude sau business acolo, as avea cum sa iau viza permanenta pentru state? Daca da, cum?
Câți litri de apă rece și caldă consumăm dacă ne spălăm mâinile circa 2 minute jumate? Vreau să-mi calculez corect întreținerea
Ce păreri aveți legate de cardul standard Revolut? Îl am de aproximativ 8 luni, perioada în care l- am folosit strict pentru comenzi online. Dintre cei mult mai documentați în domeniu, ce părere...? (mai mult)
Prețul a crescut cu 5%, cum calculez?
Hey! Ați putea să îmi spuneți pentru ce aș putea să strâng bani? Aș vrea mai multe idei ca să am mai multe opțiuni.
De ce nu merge la bancomat interogare sold? Banca Transilvania. Cum pot să-mi verific online contul?
M- am gandit ca, dupa aceasta perioada de carantina, sa urmez un curs de extensii gene (tehnician extensii gene). Credeti ca merita sa incep o meserie part- time in acest domeniu? Ce materiale ...? (mai mult)
Pot cumpara produse cosmetice dintr- un magazin din strainatate si apoi sa le vand? De ce acte as avea nevoie si cum ar trebui procedat? Va trebui sa iau legatura cu firma de produse din strainatate...? (mai mult)
Hello! Ce platforme pentru crypto folositi si/sau ce ati recomanda si de ce? Ma intereseaza sa cumpar crypto si/sau sa fac investitii in stock markets. Vreau ceva ce nu aplica fees decat maxim pentru checkout...? (mai mult)
Ce opinie aveti, despre cursurile lui Ramon Nastase, din domeniul It? Merita cumparate? El a spus de 6 pasi si un pachet are 2, sa inteleg ca mai trebuie cumparate inca 4? Vreau sa stiu ...? (mai mult)
Merita facuta o facultate pe domeniu, economia comertului turismului si serviciilor? Cei care ati terminat, imi spuneti va rog, daca ati gasit de munca, job mai bun, daca e mare diferenta intre...? (mai mult)
Cat castiga un proaspat absolvent al scolii de subofiteri de pompieri Boldesti?
Salut,daca firma la care lucrez ma baga in somaj tehnic, ei mai au dreptul sa ma cheme la munca in timpul somajului?
as vrea sa bag 50 de lei in Bitcoin, credeti ca e o decizie buna? Pana la urma nu este o suma asa mare si vad ca deocamdata este in scadere, astept sa vad cat va mai scadea, merita sa bag...? (mai mult)
Buna, am 16 ani. La 14 ani mi- am facut un cont bancar (am si card pentru el) a trebuit sa vina si tatal meu sa- l facem, a dat si buletinul lui da nu- mi amintesc daca a dat si numarul de telefon. Intrebarea...? (mai mult)
Dacă donez fundatiile prin ce intermediu iau banii de la donator? Daca trimit o data SMS imi va lua mereu bani?
Ce înseamnă la pariuri sportive->hochei sub 5.5 goluri? Adică cât trebuie să se termine meciul pentru a fi câștigător? Daca se termina 5-0 este câștigător? Funda! Multumesc!
Cum as putea face rost de bani urgent pentru un telefon? Vreau sa strang 1350-1500 de lei.
Despre somajul tehnic! Angajatorul trebuie sa depuna cererile pentru somaj tehnic pentru ca angajatii sa primeasca cei 75% de la stat. Intrebare: Angajatorul este obligat sa depuna acele cereri ca noi...? (mai mult)
Salut, știți că mai nou s- a adoptat noua lege - daca nu ai adeverință pe propria răspundere, primești amendă de până la 3.000 de lei. Dar unde se duc acești bani, in buzunarul celor care...? (mai mult)
O metoda prin care pot face bani online?:) în afară de Youtube
am si eu un telefon Samsung Galaxy A50 care are ecranul spart. Daca aș comanda un ecran cu tot cu display de pe net pentru telefon si m- as duce la un gsm cu ecranul m- ar costa mult mai putin...? (mai mult)
Este cineva care lucrează ca feelancer? În ce domeniu și care sunt avantajele și dezavantajele?
Buna, am 17 ani si ma plictisesc foarte mult. Aveti idee daca exista locuri de munca online (fara videochat) din care sa faci bani? Imi place sa lucrez foarte mult in word dau multe altele, poate exista...? (mai mult)
Salutare tuturor! Un extras de cont ar trebui să fie confidențial? Adică dacă ajunge în mâinile cui nu trebuie, oferă ceva informații legate de cont, în afară de istoricul tranzacțiilor?
Stie cineva niste aplicatii/siteuri de unde poti face bani uitandu-te la reclame sau ceva de genul? In general as vrea pentru skinuri pe cs:go.
Mi- am deschis acum jumatate de an cont de student la Raiffaisen, dar nu am fost niciodata sa- mi iau cardul si nu am folosit contul niciodata. As vrea sa imi inchid contul. E adevarat ca cei de...? (mai mult)
Am card de la bcr, cum pot trimite bani unei persoane online? Cu ce aplicatie? Dau funda, urgent!
Salut grup, unde recomandati deschiderea unui cont bancar în afara de Banca Transilvania? Mulțumesc
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mindfulness întreabă:
Adi1987 întreabă:
Desh întreabă:
Cristinacrs16 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Literatura universala
Cat de multe stii despre literatura universala?