Cei mai activi useri din categoria Afaceri & Financiar pe 5 Februarie 2025 sunt:
Mi- am deschis acum jumatate de an cont de student la Raiffaisen, dar nu am fost niciodata sa- mi iau cardul si nu am folosit contul niciodata. As vrea sa imi inchid contul. E adevarat ca cei de...? (mai mult)
Am card de la bcr, cum pot trimite bani unei persoane online? Cu ce aplicatie? Dau funda, urgent!
Salut grup, unde recomandati deschiderea unui cont bancar în afara de Banca Transilvania? Mulțumesc
Intrebare pentru cunoscători: Vreau sa înființez o firma de producție mica (120mp) din panouri sandwich metalice. Intrebarea este daca pot înregistra firma pe numărul meu de casă și...? (mai mult)
eu lucrez pentru o firma italiana. Sunam firmele italiene și având in vedere ca firmele din Italia nu lucrează și nici sediul nostru din Italia noi mergem la lucru dar doar stam, nu facem...? (mai mult)
Bună seara, TPU. Am primit recent un card de la Revolut, am descarcat aplicatia, mi- am facut cont, am incercat de repetate ori sa- mi confirm identitatea folosind CI de România, am facut poza cu ...? (mai mult)
E adevarat cu astia ce pun afise pe stalp cu cumpara masini de cusut vechi?
Avand in vedere situatia actuala(COVID-19), are rost(pe termen mediu si lung) sa shimb o suma de bani din Lei, in Euro?
Dacă mă duc la un aparat din acela si bag 10 e in contul meu de Paypal(NU am card)si apoi ma duc pe Netflix si selectez abonamentul de 10e, ar trebui să nu- mi mai ceară cardul? Si sa ma pot loga ...? (mai mult)
Salut, am de gand sa vorbesc cu patronul meu sa folosesc masina de servici in scop personal (dupa program, acasa servici si invers). Lucrez la o firma de distributie in BV pe o autoutilitara (dubă)...? (mai mult)
Salutare tuturor, stie cineva cum poti face bani de pe pc... cineva care face deja asta ar fi de preferat, sunt interesat sa imi mai gasesc un hobby.
Angajatorii sunt obligați sa plătească șomaj tehnic?
De ce am nevoie ca să îmi vând CD-urile cu muzica mea la chioșcuri? Autorizări, contracte, ce anume?
Cine credeti ca are cel mai mult de castigat de pe urma pandemiei?
Credeti ca e acum un moment bun sa investesti la bursa, sa iei actiuni? Adica stiu ca e vorba aia : "tara arde iar baba se piaptana =)))" dar acum economia e asa cum e si poti sa iei actiuni ieftine...? (mai mult)
As vrea sa știu dacă curierii circula în perioada asta cu virusul. Vreau sa fac o comanda și nu vreau sa stau o luna să-mi vină
Am o idee de afacere însă nu am fondurile necesare de a o pune în aplicare. BERD finanțează persoanele fizice, adică acordă bani fără garanții? Din câte am cercetat, am văzut că este...? (mai mult)
As vrea sa ies pe piata cu mure mai exact. Si as vrea sa vand intr- un supermarket cu o eticheta frumoasa daca se poate sau dulceata din mure. Si... nu stiu cum ar trebui sa incep. De ce acte as...? (mai mult)
Cand se vor desfiinta casele de pariuri? Am pierdut toti banii la pariuri.
Buna, am un proiect in care trebuie sa imi deschid un hotel si sa il organizez. Unul din sub puncte imi cere sa scriu de ce buget am nevoie ca sa deschid hotelul si habar nu am ce sa scriu la el. Ma puteti...? (mai mult)
Ce salariu are un actor?
Este adevarat ca daca populatia ar scadea preturile a fi mai ieftine?
Ce e cu prețurile astea explodat e peste tot? Cu siguranță nu este legal. Unde eu, cetățean pot face plângere pentru asa ceva, trebuie sa aduc fotografii, dovezi sau ceva? De la magazinul de ...? (mai mult)
Salutare TPU, pe la inceputul anului mi- am facut un card de credit de la banca transilvania (bt star), mi- am luat un telefon in rate, e 600 de lei, acum platesc cate 100 de lei in fiecare luna timp...? (mai mult)
Legat de COVID- 19 si noile reguli. Salutare, o sa scriu pe scurt si sper sa fiu inteles. Eu am domiciliu in afara orasului, daca doresc sa ma duc la banca o pot face? M- am uitat pe declaratie pe ...? (mai mult)
Dacă o persoană care deține acțiuni la o societate comercială se numește acționar, atunci cum se numește o persoană care este unic proprietar al unei societăți comerciale?
Buna, Am nevoie sa imi deschid un cont cu un card atasat. Problema este ca am mai avut un card insa a fost blocat din motive de tentativa de frauda. Totul s- a rezolvat, a fost doar o greseala, insa...? (mai mult)
Am o mica problema...inainte de a se da legea de a nu mai iesi din casa m- am dus si mi- am luat cardul de la banca. Problema e ca nu l- am activat, asadar nu il pot folosi. Acum...pot sa ...? (mai mult)
Salut, mi- am făcut astăzi cont de Netflix și am observat ca am pe card o suma blocată de Netflix in valoare de 50 lei, din câte știam prima luna este gratis. Când am văzut ca mi- a blocat 50...? (mai mult)
Am un paysafecard in lire si vreau sa il bag in contul care este in lei, stie careva cum pot face chestia asta sau sa plătesc undeva cu el unde nu trebuie sa il bag prin contul de paysafecard?
Salut, știe cineva în România o bancă ce acceptă să încaseze cecuri? Sau cum aș putea să le încasez în România? Am fost la majoritatea băncilor cunoscute și au spus că nu mai încasează,...? (mai mult)
As vrea sa fac bani de acasa, ceva idei? Cunoasteti o modalitate?
Buna seara dragi membri! Doresc sa rezolv o neclaritate: daca atatea firme de retail sunt inchise prin centre comerciale din cauza ca nu vand alimente/farmaceutice, ar putea ele sa "se converteasca subit"...? (mai mult)
Buna seara. De curând mă tot bate o idee de a deschide un mic magazin /covrigărie in curtea scolii, dar și cu ieșire si spre strada la tara (comuna are undeva la cc. 3500 locuitori ). In magazin...? (mai mult)
As putea avea un card daca sunt minor?
sa zicem ca platesc 10 euro la o chestie de coronavirus si donez prin telefon gen cu nr de telefon, la factura o sa apara pentru ce am platit 10 euro sau doar o sa vina mai scump? (Digi)
Dacă îmi fac depozit la o banca pe termen de 3 luni, pot depune când și câți bani vreau in acel depozit de 3 luni doar ca nu pot scoate banii in 3 luni decât dacă vreau sa pierd dobânda, nu?...? (mai mult)
de mult timp tot caut o modalitate de a transfera banii de pe paysafe pe paypal deoarece la selfpay au scos giftcardul paypal si nu stiu cum pot baga bani in el fara carduri. Dau funda, ...? (mai mult)
Salut, TPU. Are cineva ceva sugestii pentru a putea câștiga ceva bani de buzunar exclusiv on- line, acum cu perioada asta de carantină? Având în vedere că sunt minor, vreau metode care pot fi...? (mai mult)
Hei TPU. Am nevoie de sugestii si pareri, sunt dispus sa fac orice (atat timp cat nu imi calc peste principii, demnitate si valori) pentru bani multi! Nu am scoala multa, sunt un paria fara prea ...? (mai mult)
Salut. Cumpar detector de metale pana in suma de 1500 lei. Ce detectoare imi recomandati? Ps: scuze pentru categorie
Cum pot sa fac bani cu 6 lei și 6 timbre?
Poate să-mi explice cineva legea multiplicarii(de a face bani)?
Cum sta treaba cu Contul de Economii si Depozitul la Termen? Care este mai avantajos si de ce? Trebuie sa ai un venit stabil sau poti sa depui cat doresti? Ofer funda pentru informatii.
Cum pot sa joc online la casele de pariuri? Exista riscuri? Care ar fi cea mai sigura?
Caut un imprumut URGENT cu suna de 3000 lei pe o perioada de 30 zile. Nu am garantie în bunuri, doar acte prin notar. Ofer dobânda. Stiti unde as putea gasi?
in ce dată se eliberează alocația pe card? Trebuie să îmi între de luna viitoare dar nu știu în ce dată
Care stiti artisti care fac melodii personale plus si pret?
Oare as putea gasi un bijutier unde sa imi faca 2 verighete dupa modelul dorit de mine? Se poate asa ceva sau magazinele vand doar modelele lor?
In cazul in care sunt angajat intr- un S. R. L., o pizzerie de tip fast- food mai exact si se intrerupe pe o anumita perioada activitatea din cauza noului virus COVID- 19, ce se va intampla cu mine? ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mindfulness întreabă:
ArnautuStefaniaArnautuStefania întreabă:
Adi1987 întreabă:
skyrim2 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Bunele maniere
Tu stii cand este in regula sa raspunzi la telefon sau cu ce furculita sa mananci primul fel de mancare? Afla totul despre bunele maniere!