Cei mai activi useri din categoria Afaceri & Financiar pe 5 Februarie 2025 sunt:
Care sunt pasii pe care trebuie sa ii fac daca as vrea sa imi deschis un ONG? Ma puteti ajuta? E ca la o firma, trebuie sa am un capital anume? Multumesc
Salut, am descoperit un site ahemoney care faci bani. E adevarat site-ul cand scoti banii sau e fake?
Pot vinde produse homemade pe amazon? Daca da, cum?
Hey, bună, știe cineva ce formulare cuprinde documentația de deviz?
I- am dat cuiva cardul meu, persoana spunandu- mi ca va cheltui o anumita suma. In loc de o tranzactie, au mai fost facute inca 3 pe langa cea de care mi- a spus, suma luata din cont fiind de 4 ori ...? (mai mult)
Am un atelier de croitorie si produc masti pentru protectie, pot tine atelierul deschis? Este legal, ilegal nu am nici o idee. Multumesc frumos
stie cineva ce pot face daca nu mai pot merge la munca din cauza virusului? Lucrez la un magazin de baloane si din cauza virusului s- au anulat multe lucrari asa ca mi- au spus sa nu mai vin...? (mai mult)
Cauzele evolutiei PIB in perioada 2007-2017 in Romania?
Organizatorii campionatelor sportive cer ei bani de la sponsori sau sponsorii îi întreabă dacă au nevoie?
Am card la BCR si mi s- a pus poprire. Daca fac luni un card la Transilvania, dupa cat timp mi- l va bloca? Ca vreau sa bag 8 euro pe el si sa platesc o aplicatie. Credeti ca apuc sa fac plata cu...? (mai mult)
Ca copil de 16 ai voie sa te angajezi? Ai putea munci in strainatate? Care ar fi cea mai buna optiune sa faci bani, ce joburi ar fi potrivite pentru vacanta de vara?
Salut, am 50 ron pe skrill, pot sa ii scot pe un card bancar din România?
Cum bag bani pe card? Tin sa mentionez ca sunt la raiffaizen bank. Din cate am inteles merg bagati la bancomat sau ceva de genul, ar merge si la bancomatul altei banci? Ci care ar fi pasii?
Hei! Luni o sa am un interviu de angajare la BRD pentru postul de casier. Voiam sa intreb cei care au mai fost ce pot spune despre? Adica cum va fi modul de desfasurare, ce intrebari se pun? Si intrebare...? (mai mult)
as dori niste sfaturi de la cei cu o experienta masivă in domeniu.Pentru un post la bancă, care ar fi principalele cerinte, cum as putea sa mă pregătesc de la zero, pe ce lucruri ar trebui...? (mai mult)
Am si eu o intrebare ce tine de situatia de fata. S- a declarat stare de urgenta in toata Romania. S- au inchis restaurante, hoteluri si saloane. Fetele care lucrează la domiciliu (unghii, gene,...? (mai mult)
Am un mastercard young debit. Trebuie sa fac un transfer bancar urgent, dar aplicatia de online banking nu merge. Am incercat si TransferWise dar imi spune ca banca nu a dat permisiunea. Cum as...? (mai mult)
Cum fac daca vreau gen sa fac un desen, o melodie sau ceva pentru cineva care doreste asta dar nu stiu cum sa nu fiu "tepuit" cum se spune. Gen sa fiu sigur ca primesc banii. Ce site as putea folosi sau...? (mai mult)
Salut, cum pot scoate banii de le Binance? Pot pe orice card sau trebuie card in Euro?
am ceva de rezolvat, credeți că in plină pandemie de corona virus e deschis la digi din Lotus center? Precizez că sunt din Oradea, am căutat programul și este unul normal dar mă gândesc...? (mai mult)
Joburi in care sa câștigi 1000 euro+ in Romania? Deocamdată sunt la liceu, ma gandesc pe ce domeniu se câștigă mai bine, ca sa ma pregătesc de pe acum, sa- mi fac o idee. Vreau sa stiu meserii...? (mai mult)
Vreau sa îmi iau prima mea mașină și am primit o oferta de un Ford focus de 1.9 benzina din 2003, nu cel break cu 240 mii km. Mașină este foarte bine întreținută, revizie la timp și...? (mai mult)
Salutare, as dori sa stiu daca pentru o firma de transport marfa(doar intern) se pot primi fonduri europene(startup nation sau orice program). Plus cateva detalii daca se poate.
Cum pot face bani pe net, va rog help? Am nevoie de bani sa imi iau pc bun sa fac live cu jocuri https://www.pcgarage.ro/vizualizare- wishlist/4135666/?fbclid=IwAR1TLd5WqUut-...? (mai mult)
Cand este mijlocul unei crize economice, dobanzile la credite scad sau cresc? Cum este? In criza trecuta cum a fost? Au crescut sau au scazut dobanzile? O vecina mi- a povestit ca luase un credit de nevoi...? (mai mult)
Voi cum comunicati cu angajatorii care nu sunt romani? Am aflat ca patronul firmei este turc si desi nu prea vorbeste bine limba romana din spusele colegilor mei se descurca mai bine in a intelege ce ...? (mai mult)
Am folosit cardul brd finance (card de cumparaturi facut la dedeman pentru a achizitiona din magazinele lor) si l- am folosit pentru a crea un cont pe Netflix. Intrebarea e, imi va fi adauga ceva...? (mai mult)
Dacă la nivel național sau global se instituie o situație de urgenta sau o criza economica, statul sau băncile au voie sa ia banii din conturi?
Vreau sa ma apuc de videochat de acasa. Care metoda de plata e mai avantajoasa? Am auzit de paxum dar cica cardul dureaza mult pana iti vine si trebuie sa confirmi adresa cu o factura pe numele tau iar...? (mai mult)
Am 16 ani și părinții mei in perioada asta au o situație financiară cam nașpa, am nevoie de bani... Am mai întrebat prietene și au zis ca pot sa fac bani din insta sau chestii de astea ...? (mai mult)
I- am dat acum ceva timp unei persoane codul IBAN al cardului, numarul cardului si codul de pe spate, iar acum respectiva persoana poate retrage bani online de pe cardul meu. Pot opri intr- un...? (mai mult)
Am vazut la televizor ca se inchid barurile si restaurantele din Romania. Daca restaurantul la care lucrez se inchide pe aceasta perioada, o sa mai fiu platit?
Dacă efectuez plati prin aplicația George, cu un card Master card, mi se va lua un comision suplimentar? Adică dacă factura e de 86 de lei, mi se va lua din card 90 de lei?
Deci, sa va explic cum sta treaba, vara trecută mi- am deschis un magazin alimentar și de vreo 1 luna nu am chiar asa multe vânzări și lucrez cu mai multe depozite. La unul dintre aceste depozite...? (mai mult)
Pot sa am revolut daca sunt minora?
Salut, am o problema cu cardul revolut, am dat sa imi faca un card virtual și vreau să îl atașez la contul meu de paypal, totul ok până când cei de la paypal trebuia sa imi ia 1 dolar din cont,...? (mai mult)
Ce este taxa de habitat? Am primit notificare ca trebuie sa depun declarația de impunere pentru stabilirea taxei de habitat. Pe site- ul primăriei sectorului 2 am 3 opțiuni: declarație taxa de habitat...? (mai mult)
Contul din banca e acelasi cont ca cel care am cardul? (am doar 1 cont la Transilvania) ma refer daca cineva imi transfera banii bancar ar trebui sa ii vad si pe card?
Cineva mi- a trimis prin transfer bancar o suma de bani din alta tara, ar trebui sa ii pot vedea online banii pe aplicatie? Tin sa mentionez ca am card banca transilvania, daca cardul e atasat la cont...? (mai mult)
Angajatorul poate sa îmi scrie el preaviz sa ma dea afara dacă eu sunt în perioada de proba? Eu nu doresc preaviz. Doresc sa rămân pana la terminarea contractului. El a spus ca ma poate da afara el,...? (mai mult)
Dacă efectuez plati prin aplicația PAGO, cu un card Master card, mi se va lua un comision suplimentar? Adică dacă factura e de 86 de lei, mi se va lua din card 90 de lei?
Un job online care chiar faci cel putin 50 lei pe zi stiti, deoarece in oras nu gasesc deschis mai peste tot datorita virusului?
Aveti idee de ce nu au intrat alocațiile pe card banca transilvania?
Salariul pentru extern pentru primele plecari in afara cat se poate lua pentru un sofer de categoria C+ e? Cine ma poate ajuta, 6 cu 1 acasa...sa stiu daca imi iau teapa sau nu estimativ, cine are...? (mai mult)
Am vreo 20 de carti de psihologie si dezvoltare personale pe care as vrea sa le vand.Cum procedez pe siteuri de vanzari? Vreau detalii pas cu pas despre curierat si bani, daca se pricepe cineva sau a ...? (mai mult)
Vreau sa imi fac card de credit si sa am alocatia pe el. Cum procedez? (am 13 ani)
Am uitat codul de utilizator pentru ing home bank, help me please, tot încerc să-l obțin dar nu reușesc...
Bună ziua. Ieri am fost la Digi să- mi iau un telefon la abonament, cu avans dar nu au acceptat. Au zis că trebuie să lucrez un an, nu 3 luni cat am eu. Ok, destul de aiurea... La ceilalți operatori...? (mai mult)
Dacă nu am 18 ani si vreau să-mi fac card revolut, pot? Adică o sa imi ceară buletinul si o sa vada ca nu an 18 ani sau nu contează?
Aţi folosit careva platforma Trading 212? Dacă ati folosit-o, lăsați câteva păreri aici
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mindfulness întreabă:
ArnautuStefaniaArnautuStefania întreabă:
Adi1987 întreabă:
skyrim2 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Test Romana Bacalaureat
Te-ai pregatit pentru BAC? Atunci te provocam sa raspunzi corect intrebarilor noastre si sa iei punctajul maxim!