Cei mai activi useri din categoria Afaceri & Financiar pe 5 Februarie 2025 sunt:
bunica mea vrea sa faca un imprumut in banca, ce acte are nevoie pentru a obtine imprumutul?
Ca o curiozitate: daca incerci sa iti alimentezi cardul la un bancomat Ing sau alt bancomat care permite acest lucru.....bancomatul numara banii si banuiesc ca ii si verifica sa nu fie falsi... daca detecteaza...? (mai mult)
Am vrut sa cumparat un pin paysafecard de 50 de lei si din greseala am selectat de 100, am anulat tranzactia si am primit un voucher valoric in valoare de 50 de lei, ce as putea face cu ...? (mai mult)
Tocmai am rupt un bilet facut la casa pariurilor crezand ca l- am pierdut dar scorul a fost intors in ultimul minut. Insa bara de scanare nu este rupta si am incercat si pe aplicatia casamobile ...? (mai mult)
Este legal să cumpăr/vând crypto monede pe o platforma(localcoinswap) care nu îți verifica datele personale?
Salut, incerc sa inteleg amortizarea. Ce este ea de fapt? O scutire a unei firme de la impozit? Practic, in fiecare luna timp de x ani platesti mai putin impozit, recuperand astfel banii cheltuiti? ...? (mai mult)
Bună seara, un amic are șanse să obțină fonduri europene pentru o mini fabrică de producere țigări? Oare statul îi va pune probleme pe cap?
Daca vreau sa deschid o vulcanizare, dar inainte vreau sa fac o facultate in domeniu asta, ce facultate mi-ati recomanda?
Care este diferența dintre o casă de ajutor reciproc și o cooperativă de credit?
Salut, dacă fac card revolut si depun bani, îmi va lua comision?
Vreau sa primesc bani din afara prin banca BRD, ce detalii sa îi dau iban _ si?
Mi- am facut un card de cumparaturi la BT, mi- am achizitionat ceva in rate. Problema este alta, am scos de pe el o suma de bani pentru ca am avut nevoie. In cat timp trebuie sa pun la loc suma respectiva...? (mai mult)
Revolut cât comision ia?
Ce bancă recomandați pentru a încasa salariul? BRD sau ING? Sunt angajat pe un job full time si miercuri ar trebui să aduc extras de cont. Partea proasta este ca nu am alte alternative, la ora actuala...? (mai mult)
Buna,merita sa te faci reprezentant Farmasi?
Salutare, are cineva idee cum sta treaba cu Rabla? Am un opel pe care nu- l mai folosesc.E functional, dar are itp si asigurare expirate. Am înțeles in mare ca iti da voucher pentru achiziționarea...? (mai mult)
M- am angajat undeva și prima zi lucrata a fost pe 15 februarie. Mi s- a zis ca nu mi se vor da bani pe acele zile, numai pentru zilele de după 1 martie, deși și în contract este menționat ca încep...? (mai mult)
Să raspunda doar persoanele care au fost sau sunt consultanţi oriflame, avon, farmasi... Cum reușiţi voi sa strângeţi clienţi care sa comande de la voi ca eu nu reușesc, care este strategia...? (mai mult)
Am aproape 17 ani si am lucrat 2 luni la Profi, dupa 3 luni de la demisie eu inca primesc bonurile si nu am primit nici demisia prin plic. Inseamna ca nu mi s- a inregistrat? Ce ar trebui sa...? (mai mult)
Salutare. Cum pot obtine un paysafe Card?
Aveti idee unde as putea sa fac niste registre de gestiune zilnica si note de receptie imprimate cu numele firmei si la sectiune sa fie imprimat bar si magazin? Ca sa nu mai trebuiască sa scriu eu de ...? (mai mult)
Buna, m- am făcut reprezentant Oriflame chiar daca sunt băiat, am vrut doar sa am un venit in plus, oricum aș vrea să vă întreb cum să strâng clienti repede si usor pentru ca toti prietenii mei...? (mai mult)
Poate cineva sa- mi ofere niste detalii in legatura cu programul rabla 2020? Ma intereseaza in special starea masinii si daca mai trebuie sa aiba ITP- ul valabil. Am dat si un search pe google si...? (mai mult)
am auzit ca pe reteaua de Instagram poti face marketing insa ca sa faci profit ai nevoie de un numar mare de urmaritori insa chestia este ca inca nu am 18 ani pentru a face asa ceva insa ar...? (mai mult)
Eu am card de la BCR și vreau sa- mi fac internet banking pe aplicația lor IDentity dar imi cere niște date care imi spune că sunt în ghidul de activare etoken. Problema este ca eu n- am primit ...? (mai mult)
Salut.Acum 2 zile am fost la cursurile Glovo si ni s- a spus tot ce trebuie sa facem dar eu nu prea am auzit pentru ca era zgomot in sala.La final ni s- a spus ca avem o lista cu parteneri Glovo si sa ...? (mai mult)
Salutare, are cineva o idee de o afacere interesanta?
Aș vrea să trimit un mărțișor suflat cu Aur in Austria. Nu găsesc suficiente informații referitoare la trimiterea bijuteriilor. ( Am citit că nu poți, ba că trebuie sa completezi n documente,...? (mai mult)
Știe cineva cat de ok ar fi să mă implic in LR? Este o firmă mlm(multi marketing level). As vrea sa primesc cat mai multe detalii, sfaturi, recomandări, mulțumesc.
Salutare lume, Mi-am facut si eu un card la Curves de vreo 3 saptamani si inca nu mi-a venit acasa.Cum pot intra in posesia lui? Merci anticipat!
Sal'tare TPU! Dau fundă! Eu am 16 ani, am card bancar și aș vrea șă cumpăr, să vând, să inventariez cryptomonede( BTW, ETH, BTC cash etc.). Întrebarea mea este unde pot cumpăra/vinde ...? (mai mult)
Salut. Imi puteti spune cum pot pune bani pe paypal/paysafe fara card bancar? Exista un loc unde pot baga banii fizici direct intr-un cont(fara card bancar).
Tocmai ce am deschis un card la ING și angajatele îmi cer să il activez. Țin să menționez că nu mă prea pricep cu băncile, așa că vă rog să mă lămurească cineva. Mi- au spus că...? (mai mult)
Intrebare pentru cei care au card visa, exista vreo taxa? Gen cand scoti bani iti ia o dobanda? Sau o dobanda doar asa pentru depozitare? Practic, umbla ei la banii tai?
Cum schimb ttv in btc sau usd? Ajutati-ma urgent
Salut, cineva care se pricepe sa facă un site simplu, fara agentii, dar sa fie cat de cat complet?
Salut, am 24 de ani, nu mi-am gasit de munca de 7-8 luni, mi-am depus si cv la Ford in Craiova si nimic, ce sa fac?
Pot plati in altex 2600 de lei cu card de cumparaturi si inca 500 cu bani cash?
Buna ziua TPU! As avea si eu o întrebare. Dacă am 2200€ brut pe lună, cu 12 5€ pe oră si 38, 5 ore pe saptamana si cu taggeld (26€) cat o să am pe lună net? Tin sa mentionez ca lucrez in...? (mai mult)
Ce nu poți cumpara cu un card de minori?
Credeti ca se mai castiga bine din imobiliare, sa fii agent imobiliar? Voi ce credeti? Angajat, pe cont propriu sau colaborare cu agentiile? Ce spuneti?
Salutare,Am cont IQOPTION, de ce nu pot schimba timpul la licitatie? Mi-am verificat contul, m-am uitat pe Youtube am cautat si nimic, va rog ma poate ajuta cineva cu un raspuns.
Ce site-uri recomandati si aveti cunoștință care clientul sa poată plati acolo cu cardul lui direct in contul meu pe acel site ca eu sa plătesc comisioanele? Multumesc
Vreau sa trimit un colet in Arges, unde urmează să primesc 100 de lei.Cum procedez? Am ales sa il expediez prin Posta si banii tot prin posta sa ii primesc. Cum completez pe colet adresele?
Daca am facut un card de cumparaturi si dupa achizitionarea unor produse au ramas 500 lei! Dupa ce am platit ratele mai am (3) banii s-au adunat acolo si mai pot cumpara ceva la 3100 lei? HELP
Cum fac bani de acasa?
Dacă sunt dator la provident, mai pot face rate pe un telefon la Altex? Și dacă da, cu ce documente trebuie să merg?
Daca incarc contul de PayPal de la un automat Self Pay (fost Zebra Pay) pot trimite banii spre contul unui prieten din strainatate (Introducandu- i mai intai in contul meu)? Sau imi trebuie card introdus...? (mai mult)
am o prietenă care abia a împlinit 18 ani și vrea să lucreze în California,, nu are foarte multă școală dar vorbește binișor engleza
Este o regula sau este interzis ca fratii, surorile in general familia unui politist sa nu deschida o afacere?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mindfulness întreabă:
ArnautuStefaniaArnautuStefania întreabă:
Adi1987 întreabă:
skyrim2 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
The Big Bang Theory
Fie ca preferatul tau e Sheldon, Leonard, Howard ori Raj, hai sa vedem cat de multe stii despre TBBT!