Cei mai activi useri din categoria Afaceri & Financiar pe 5 Februarie 2025 sunt:
Cat m-ar costa sa aduc o mașină din Serbia in România? De ex să o cumpăr in Serbia și s-o aduc in România
TPU, pot face rate pe un telefon la Altex, dacă mai am rate și la Orange pe un telefon?
Vreau sa imi iau un telefon la abonament in Uk si de la vara sa nu il mai platesc, consecinte?
Dacă am cont la BRD și nu mai îmi intră bani în cont se plătesc comisioane? Se opresc bani pe lună din cont?
Buna, as vrea sa stiu daca a accesat cineva fondurile nerambursabile? Si daca da, ce a trebuit să faceti?
Am priceput ca pot schimba monede (euro in lei) la banc. Pot sa schimb banii dacă nu am vârsta de 18 ani?
Va salut vreau să-mi achiziționez o masina, iar proprietarul vrea plata cash, cât am voie in mod legal sa faca acest lucru? Sau ce metode ar fi?
Salutare, mi- am făcut o rata online la Altex prin intermediul TBI credit, am parcurs toți pașii și îmi spune ca voi fi contactat de un reprezentant TBI pentru verificări suplimentare, adică ...? (mai mult)
Daca am, sa zicem, 10 $ pe un cont de PayPal, dar nu am niciun fel de card introdus pe acesta, tot pot trimite bani catre o alta persoana, care locuieste spre exemplu in SUA?
Buna, am 40.000 mii euro si as vrea sa-mi deschid propria afacere. Dar nu stiu ce afacere. Ce idei aveti? Cam ce ar merge?
Ce pot ca cumpar cu 1000 euro pentru a face profit? Ofer funda pentru ideea cea mai buna.
Vreo sursa unde pot gasi modelul unui proiect de afaceri + dosarul necesar pentru aplicarea la fonduri europene? Am gasit cate ceva, insa nu e complet.
Bună ziua... Ma poate cineva va rog frumos? La ce banca îmi pot deschide un cont în care sa depun lunar o suma de circa 2000 de lei și la care sa nu am acces decât după 5 ani? Știe cineva sau...? (mai mult)
Exista vreo metoda in care sa vad soldul curent de pe card la BCR fara a ma duce la un bancomat? Am vazut ca au 10 aplicatii si sunt confuz.
Bună, am 15 ani și vreau să imi caut un job din care sa câștig ceva. Sunt din Suceava Câmpulung Moldovenesc și aș vrea niște păreri.
Doresc sa imi folosesc cardul Revolut pentru salariu, iar apoi sa virez banii primiti intr- un cont (al mamei mele ) de la BT. Ce comisioane se percep pentru sume mai mici de 2000 de lei pentru ...? (mai mult)
Cum credeti ca va evolua piata imobiliara in Romania in anul 2020- 2021? Eu am vorbit cu un dezvoltator care preconizeaza o scadere a preturilor la sfarsitul anului 2020 inceputul anului 2021....? (mai mult)
Imi poate explica cineva mai pe inteles ce este o ipoteca?
Stie cineva daca se pot elibera extrase de la trezorerie prin spațiu virtual pe 365 de zile retroactiv pentru 2019?
Ce pot face sa cresc Nr de membri la mine pe forum și activitatea? https://webud.xyz
Salut, știe cineva daca site- ul adsonhub.ro e legit și dacă chiar plătește? Am 50 de lei pe el și vreau să- i retrag dar nu știu, căci știu pe cineva care a făcut o retragere de 78 de lei...? (mai mult)
Am o intrebare legata de un transfer de bani. Vreau sa trimit o suma de bani cuiva, eu sunt din Alexandria persoana respectiva din Slobozia, cum ii pot transfera suma de bani daca nu are un...? (mai mult)
As vrea sa imi cumpăr o platforma de 3.5 t, ma intereseaza sa transport auto avariate, defecte.Am un taxi si ma gandesc sa mai fac inca ceva, poate mai aduce ceva banuti.Acum intrebarea este,...? (mai mult)
Cat dureaza de obicei sa-ti faca cardul la banca? Adica dupa ce ai facut actele iti spun ei ca te suna cand e sa iei cardul cu pinul dar vreau sa stiu in jur de cate zile
Daca majoritatea patronilor cer experienta in domeniu si ofera salarii mici, de ce se mai plang ulterior ca n- au forta de munca? Nu ar fi o solutie daca ar sta sa- l invete pe respectivul om? Observ ca...? (mai mult)
Abia ce mi- am făcut card la BRD și deja vreau să- mi închid contul. Pot să- mi închid contul la altă bancă decât la cea unde am făcut cardul? Cere vreun comision? Ar putea fi vreo...? (mai mult)
Stie cineva in timp s- ar putea recupera banii pe concediile medicale? Stiu ca dureaza foarte mult, dar as vrea sa gasesc o solutie mai rapida, nu sa dureze 1- 2 ani. Cand am sunat si am intrebat,...? (mai mult)
Cine ma poate ajuta cu idei de afaceri mici la tara? Am un teren pe care as putea cultiva ceva? Dar nu stiu cu ce as putea incerca? Mai apoi nu stiu unde pot trimite productia? In afara de a vinde cui ...? (mai mult)
Am 16 ani, unde ma pot angaja?
Dacă am 18 ani pot cumpăra un telefon în rate sau trebuie sa fiu angajat ca să îl pot lua?
Salutare, ce trebuie sa am sau sa fac pentru a cumpăra un telefon în rate de pe eMAG? Trebuie sa dau ceva bani înainte? Contează dacă mai am și la Orange rate?
Salutare, ce trebuie sa am sau sa fac pentru a cumpăra un telefon în rate de pe eMAG? Trebuie sa dau ceva bani înainte, sau? Vreau sa știu ce condiții au, contează dacă mai am și la Orange ceva...? (mai mult)
Pentru a vinde un obiect pe un site de vânzări, selectând plata la livrare, prin poștă, cum primesc banii? Mă duc la poștă după ce a primit persoana coletul?
Am 10$ in paypal. Intrebarea este daca exista vreo metoda de a face mai multi bani cu astia 10$ adica sa ii investesc sau orice altceva, pot sa fac si 1 sau 2 dolari in plus sau chiar cativa centi nu ...? (mai mult)
Chiar se pot castiga bani din sondaje online? Ce alte modalitati stiti de a face bani fara a investii in ceva? Ofer funda!
Am nevoie urgent de ajutorul vostru! Eu locuiesc in Austria(Viena). Acum 3 saptamani am fost înregistrată la AMS pentru inceperea cursului de lb. Germana. Acum intrebarea mea este : De ce durează...? (mai mult)
Dacă vand ceva la amanet in valoare de 3000 ron, imi ia datele de pe buletin?
Am o intrebare stiu ca suna ca si cum ar fi o farsa dar nu e. Deci eu si un coleg am furat un martisor. Si nu stiu cui sa il dau. Pot sa il dau mamei de ziua mamei? Fara raspunsuri ca si "De...? (mai mult)
Am comandat si eu pe la inceputul lui decembrie un pachet de la firma GFuel care a ajuns in Romania pe 15 decembrie. Pot sa spun cu mare bucurie ca inca nu am primit niciun pachet. Firma Gfuel a spus ca...? (mai mult)
Unde pot face un împrumut rapid sau ceva un credit? Nu am nevoie de o suma exagerat de mare, maxim 3000 de lei, țin sa menționez ca am 4 luni de când lucrez. Orice în afara de împrumut...? (mai mult)
am si eu o intrebare : Cat costa un metru cub de nuc?
Ma poate ajuta cineva cu niste idei de a face bani pe net?
as avea o intrebare sora mea din Germania are cont psf in euro si are 100 euro si cum ii poate transfera in contul meu de lei ca nicicum nu a gasit sau o alta modalitate. Dau funda, ...? (mai mult)
A lucrat cineva la food panda, glovo? Se castiga decent? Care este mai buna? Am vazut ca este si pe jos da ma gandeam sa merg cu bicicleta, care este mai ok? Si se castiga mai bine noaptea, gen...? (mai mult)
cat costa sa am un card de debit? O sa platesc de luna sau pe an? Ma refer doar la BRD.
Https://www.upwork.com/ https://moneyconnexion.com/make- money- online.htm https://moneyconnexion.com/make- money- online.htm https://www.freelancer.co.ro/ Am nevoie urgenta de mai multi bani... ...? (mai mult)
Exista un job la care ma pot angaja repede in Cluj Napoca ca si student? Am depus multe cv uri dar nu mi-am gasit nimic.
Cum este mai ok sa cumperi un apartament? Prin credit ipotecar sau prin programul prima casa? Diferenta stiu care este intre ele, dar cum ar fi mai ok?
Am inceput sa vand tablouri facute de mine dar nu mi- am infiintat vreo firma. 1. Ce se poate intampla daca vand in modul acesta fara a detine o firma si fara ca cineva sa reclame? Mentionez ca...? (mai mult)
Daca imi incap in portofel 100.000 euro sau in borseta pot trece vama fara probleme? Ma refer la autocar (din Spania pana in Romania)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mindfulness întreabă:
ArnautuStefaniaArnautuStefania întreabă:
Adi1987 întreabă:
skyrim2 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Zeitatile Greciei Antice
Stii cine este Zeus sau ce simbolizeaza zeita Afrodita? Dar ce reprezinta zeul Eros? Haide sa afli cat de multe stii despre zeitatile Greciei Antice!