Cei mai activi useri din categoria Afaceri & Financiar pe 5 Februarie 2025 sunt:
Cum pot face bani de acasa pe net? Evident, nu vreau sa ma imbogatesc, m- as multumi daca as face 50 de lei pe zi. Imi puteti recomanda ceva? Multumesc anticipat. *cei care o sa zica videochat sau pariuri...? (mai mult)
as vrea să știu dacă la bijutier poți vinde metale prețioase (paladiu,platina, aur etc)?
Daca vreau sa castig de ex o suma de 20, 30 mil. la pariuri sportive cat trebuie sa fie cota daca bag 4, 5 meciuri?
De ce condiții trebuie sa dispui pentru a putea face un împrumut bancar?
Ce este paysafe? Mi-a cerut unul sa cumpar geva de genu si sa îi dau codul.Este vorba de pariuri sportive adica unu zice pe Facebook ca iti garanteaza castig la pariuri sportive...
As dori sa stiu de ce este nevoie pentru a primi alocatia din Germania pe un card personal din Romania, ca de exemplu pe un card euro BT, avand in vedere ca sunt student? Multumesc...? (mai mult)
Cine si-a facut pensia privata?
Pentru un credit imobiliar pe 20 sau 30 de ani, girantul este obligatoriu sau se poate fata?
va rog dati-mi câteva exemple de site-uri pe care poți vinde metale prețioase (paladiu, platina, aur etc)?
Ce parere aveti despre astia care fac bilete la pariuri sportive, is tepari?
Stie careva ce banca pentru un credit are cea mai mica rata de dobanda?
Buna, am o întrebare pentru cei din Timișoara, am auzit de o firma ce se ocupa de booking back office, știu doar ca firma începe cu litera C. Dacă are cineva mai multe detalii va rog sa îmi răspundeți,...? (mai mult)
as dori sa știu unde se vând la preț negociabil platina, paladiul, metalele prețioase în general? La amenet după o perioadă trebuie sa dai banii inapoi și nu vreau. Alte locuri va rog ...? (mai mult)
Salut, stie cineva un site in care poti face bani, o aplicatie ceva sau vreun sfat in legatura cu venituri suplimentare? Orice legat de investiti ceva? Multumesc
Impozitul pe venit se poate redirectiona catre o persoana (mai ales cu dizabilitati)? Ma refer la persoanele cu dizabilitati care nu sunt inscrise intr- un asa program de fonduri prin ONG- uri sau ceva...? (mai mult)
Salutare, pot face un împrumut de la provident, dacă am datorie la bancă?
La ce banca pot face un imprumut rapid, descoperire de cont sau orice altceva, cu un venit de 500 lei/luna?
Am o intrebare. Sunt plecat din tara am cont la BT. N-am card ca l-am pierdut, pot sa imi aflu cumva codul IBAN online?
Cum reusesc sa imi fac cont in spatiul privat sa vad ce taxe si impozite am de platit? Voi aveti asa ceva? Cum ati reusit?
Salut, de unde mai pot cumpara paysafecard in zona Moara de Foc, Iasi? Am nevoie neaparat.
Am cumparat o bratara cu diamante prin 2000 la o suma considerabila de bani. NU prea o mai port si as dori sa o vand.Am tot cautat pe net cine cumpara asa ceva si am gasit doar acest site https://bmgamanet.com/...? (mai mult)
Voi baietii care nu aveti serviciu dar aveti bani, ce combinatii faceti?
Salut, vreau sa trimit niște bani prin western union și nu știu cum sa fac. Merge la orice magazin de colt care au și care is pașii de a trimite? Mersi
Stiti vreun site unde pot caută locuri de muncă pentru minori? Am 17 ani și sunt băiat.
Pot transfera bani de pe un paysafe pe altul? Sau o modalitate de a-i scoate? As fi vrut sa-i bag la pariuri da n-am 18 ani si nu ma lasa.
Hey TPU.Este adevarat acel bot de tranzactionari numit Option Robot? Dau funda
Salut, imi puteti spune cateva avantaje si dezavantaje ale contractului de Leasing fata de contractul de vanzare-cumparare?
Prietenul meu are 2 carduri alimentate la acelasi cont. Unul din carduri il daduse iubitei lui acum ceva timp, insa acestia s- au despartit. El nu a apucat sa blocheze acel card, iar tipa l-...? (mai mult)
Salut tpu.Am tot auzit in ultima vreme despre softuri de tranzactionare.Chiar sunt adevarate?
Am gasit recent prin casa un inel cu diamante. Am studiat putin piata de pe zona sa vad unde il pot valorifica Si in afara de un Amanet nu am mai gasit nimic. In Timisoara. Aici zic ca iau...? (mai mult)
Bună ziua. Am și eu nevoie de o sugestie. Mă puteți ajuta cu idei pentru numele unei cafenele/bistro/cofetărie? Mulțumesc
Cei din Timișoara știți cumva dacă firma Booking au sediul la Timișoara?
Hey! Am nevoie de recomandari de locuri de munca in Arad, pe parcursul verii care accepta elevi de 16-17 ani, de preferat in domeniul calculatoarelor, dar pot fi si in alte domenii.
Aș dori să fac un curs de electrician si vreau să stiu dacă merită și as dori să lucrez în Germania pe domeniul ăsta.Și vreau să stiu ceva informații de acolo dacă îs locuri de muncă etc... ...? (mai mult)
Care este cel mai ieftin pret pentru o chirie garsoniera in Bucuresti si la cat se ajunge cu toate taxele (pretul final pe luna)?
Salut, am o suma de 4000 de euro, as dori sa stiu cum sa ii inmultesc, decat sa-i cheltui pe nimicuri sau prostii, as dori sa-i investesc in ceva. Ceva idei? ^_^
Am 16 ani si vreau sa gasesc o metoda sa fac bani online deoarece nu vreau sa mai stau si sa pierd timpul degeaba jucandu- ma ceva sau orice alta activitate de pierdut. Sunt in clasa a 10- a pe ...? (mai mult)
Dacă am un apartament de 45 000 €... 1% din suma asta cât înseamnă? 450 de €? Multumesc
Lucrez in strainatate si venind in tara am vrut sa imi deschid un cont la BT dar mi- a zis doamna de la ghiseu ca am proprire pe cont de 1000 lei de la Anaf, cred ca sunt din cauza unor amenzi. Stiu ca...? (mai mult)
stie cineva daca poti sa achizitionezi un telefon de la media mark in 4-5 rate?
as dori sa știu dacă vinzi aurul la bijutier, trebuie sa mai plătești ceva taxe (cum e la amanet) sau îți dă fara nici o problema?
Există vreo diferență între administratorul unei societăți comerciale și acționarul acesteia?
Vreau sa imi deschid un cont de economii la Banca Transilvania in Euro si o sa doresc sa depun numerar 3000 euro, din care 1500, sunt 3 bancnote de 500, le mai primeste banca inca?
Am lucrat de acasă pentru o companie (moderat anunțuri) singura metoda de plata este western union. Am primit documentul de retragere al banilor și îmi cere: tara, numele complet, adresa...? (mai mult)
Se pot primi bani direct pe card bancar?
Vreau si eu un exemplu de contract de inchiriere pentru un apartament. Vreau sa stiu ca atunci cand il ofer spre inchiriere persoanele vor avea grija si nu vor strica mai nimic. Sau ce se strica...? (mai mult)
Pot cumpara de undeva un gift card pentru Hbo/Netflix cu Skrill? Am bagat 50 lei in skrill ca sa incerc ceva si acum nu mai merita sa ii retrag la comisionul ala mare al lor.
Cardul de debit si cardul de credit la ce se folosesc, in special debit?
Buna seara, e prima dată când apelez la credit si nu stiu cum e, am nevoie urgent de bani. Cum e cu dobândă asta? Vreau sa iau de la bcr si scrie ca dau pe luna 400 și ceva de lei cu tot cu dobândă?...? (mai mult)
Salut, TPU, ce salariu minim trebuie sa aibă un administrator asociat unic al unei firme de Construcții?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mindfulness întreabă:
ArnautuStefaniaArnautuStefania întreabă:
Adi1987 întreabă:
skyrim2 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Zeitatile Greciei Antice
Stii cine este Zeus sau ce simbolizeaza zeita Afrodita? Dar ce reprezinta zeul Eros? Haide sa afli cat de multe stii despre zeitatile Greciei Antice!