Cei mai activi useri din categoria Afaceri & Financiar pe 5 Februarie 2025 sunt:
Heei! Vreau sa ma angajez (15 ani) si nu stiu exact unde m-as putea angaja/ cum se procedeaza! Ma puteti ajuta?
O intrebare pentru cei care joaca la pacanele. Cu o miză de 100 de lei, pe cat sa joc mâna? Pe un leu sau doi? Cum e mai bine?
As vrea sa deschid un cont bancar, doar ca nu am împlinit vârsta de 18 ani. Am priceput ca poți sa îți faci alături de un părinte. Întrebarea este alta, dacă parintele are datorie la acea banca,...? (mai mult)
Absolventii de master in contabilitate si care sunt stagiari CECCAR, cam ce salarii nete ar putea sa primeasca in Cluj in primii 2- 3 ani? Si expertii contabili cu 3- 5 ani experienta cam ce salarii nete...? (mai mult)
Știe cineva o aplicație prin care poți scoate bani reali?(știu că nu te poți îmbogăți din aplicații dar un ban in plus nu strica)
Am primit ieri factura de la digi, este problema dacă o amân și o platesc săptămâna viitoare? Tot timpul am fost la zi cu ea
deci vreau sa stiu si eu ce meserii sunt mai "usoare" dar se castiga multi bani din ele?
Bună, am și eu o întrebare. Vreau sa știu ce înseamnă miza în pariuri sportive? Și ce inseamna cota totala tot în pariuri sportive? Urgent!
Dacă am bani de primit de la firma la care lucrez, iar eu vreau să-mi dau demisia, o să mai primesc banii pe care îi am de primit?
In cat timp pot intra in posesia unui card daca aplic pentru acesta online la Banca Transilvania si aleg sa merg eu la banca si sa ridic cardul?
Buna, am 20 de ani si as vrea sa iau un apartament in rate (credit) ar accepta sa imi imprumute banii daca am un an muncit si inca sunt tot la acelasi loc de munca cu un salariu de aproximativ 3000lei,...? (mai mult)
Am un card maestro de debit si vreau o aplicatie pe care sa adaug cardul, sa vad cati bani am. Vreau pentru contul de paypal pentru a vedea un cod
in opinia voastră mai este profitabil minatul?
Salut, am o problema cu paypal, am trimis o factura la cineva, a fost platita, dar la balance account imi arata 0, 00, mentionez ca nu mi-am atasat vreun card, cum pot sa extrag banii?
Un job online? Ma pot ocupa de asta deoarece am foarte mult timp liber. Daca ma ajuta cineva cu o idee, poate stiti un job online.
Cineva oferă 100 de lei dacă vii cu buletinul sa iti facă cont la Revolut și Monese. Știe cineva, este vreo înșelătorie sau de ce oferă ei acești bani?
Am o intrebare la 6/49 de ex se pun toate nr 49 cu un cost de69.919.080 lei castigul va fi garantat?
Ma ajuta la ceva cursul de inspector resurse umane, daca il urmez? Sunt si la Ase si ma gandesc ca ma va ajuta pe viitor un asemenea curs.
Cum pot trimite URL-ul meu de referral pe Viespar? Si cum pot imi crea o echipa ca sa rezolv multe task-uri?
Doresc sa creez o carte de colorat pentru copii. Ma poate ajuta cineva cu informatii legate de publicarea acesteia?
Cunosc pe cineva din străinătate care "împarte" cum ar fi, televiziune românească romanilor de acolo pentru 10€ lunar, prin FireStick de la Amazon. Cum exact se poate face chestia asta drept afacere?...? (mai mult)
Care sunt costurile catre stat, doar pentru acte pentru a aduce un muncitor din India, Nepal? Va multumesc frumos!
Doresc sa cumpar carne stricata. Unde as putea gasi asa ceva? De preferat de la un angro. Pot lua legatura cu vreunul din lanturile de supermarketuri carora le- a expirat carnea si nu mai au...? (mai mult)
1. Cum procedezi ca sa depui banii in Pilonul 2 de pensii? 2. Un om care are alte venituri decat cele din salariu, mai poate contribui la Pilonul 1 sau 2? 3. Ce institutie se ocupa de banii din Pilonul...? (mai mult)
MI- ar place sa existe site- uri care sa te invete, la sfarsit sa dai un examen si pe urma sa lucrezi pentru ei. De exemplu in domeniul programarii sau binenteles alte domenii. Exemplu te invata web design...? (mai mult)
Doamna profesoara o sa isi dea seama ca fac testul pe alt rand? Daca de exemplu pic pe randul 2, colegul meu randul 1 dar fac randul 1 o sa isi dea seama?
E prima data cand trimit ceva prin posta si as vrea sa aflu cateva detalii.As putea sa trimit direct la posta destinatarului fara sa ii notez adresa si sa notez doar adresa de la posta? Numele de familie...? (mai mult)
Ce locuri de muncă ok poate găsi o persoană doar cu diploma de bacalaureat?
Mi- am facut cont premium pe Spotify in noiembrie 2019 si nici pana acum nu mi- a luat banii din cont. Au zis ca prima luna este gratuita, am inteles, dar nici pana acum nu am platit nimic. Care ar putea...? (mai mult)
In cazul în care mi-a expirat cardul acum 7luni e posibil sa se fi închis contul? Intre timp am schimbat și numele de familie e asta o problema!?
Am primit niste bani pe paypal si am vrut sa ii transfer in contul bancar. Am introdus toate datele, dar zice ca trebuie sa verific contul bancar. Dupa am intrat de pe telefon si cand am apasat...? (mai mult)
Salut, ma poate ajuta cineva cu un produs nou si cu eticheta lui? Adica ingrediente, a se consuma de preferinta etc...
Buna ziua tuturor! Care este cea mai rapida metoda de a trimite bani prin posta? Mi- a trimis mama vineri niste bani prin posta si inca nu au ajuns.Mi- a zis doamna de acolo ca tocmai pe miercuri- joi. ...? (mai mult)
Oameni buni, am și eu o nelămurire completă la PFA: Deja am fost de vreo 2 ori la ANAF în zona mea și am cerut să facă ce știu ei că trebuie ca banii pe care deja i- am plătit și apar în...? (mai mult)
La câți urmăritori faci bani pe Instagram? Gen 250 euro. Ms frumos.
Aș dori sa știu dacă pot face credit daca beneficiez de indemnizație de creșterea a copilului, eu indemnizația am luat- o pe motiv că eram însărcinată pe timpul liceului, acum bebe are...? (mai mult)
Ce înseamnă "desfășurarea de activități comerciale direct sau prin persoane interpuse"?
Https://leasingautomobile.ro/ Este legal acest site? Vreau sa fac un leasing la o masina si nu stiu daca este sigur!
Stie cineva cum pot face sa iau legatura cu cei de la FoodPanda, în afara de email? Adică, am aplicat la ei si cand sa ma programez la o sesiune imi spune "This Calendly URL is not valid."...? (mai mult)
Mi-am facut un card de debit la BCR (am 16 ani) pentru a-mi strange alocatiile si ma intrebam daca poti face plati pe internet chit ca esti minor sub 18 ani si ai acordul parintilor? Dau funda
La planul de afaceri la domeniu de activitate ce trebuie scris pentru pompe funebre?
Salut, am nevoie de sfaturi urgent, cum as putea sa fac bani urgent, mi- as lua un job part time daca mi- ati putea recomanda ceva sa nu dureze prea mult timp angajarea? Ideea e ca sunt student in anul...? (mai mult)
Vreau sa ma angajez la vara ca ajutor de ospatar si am gasit pe cineva care imi da 1.600 de lei pe luna si programul este in felul urmator: de la 07:30- 10:30 apoi 11:30- 15:00 apoi 19:00- ...? (mai mult)
Daca am luat o amenda in sectorul 3 Bucuresti, iar eu am resedinta in sectorul 1, trebuie platita la taxe si impozite de la Sf vineri sector 3? Si alta intrebare, amenda e 2.000 lei, am luat- o vinerea...? (mai mult)
Salut, mi- am schimbat numele firmei recent si am adauga cateva coduri caen. Am platit la casa suma de 183lei (la registrul comertului), factura respectiva trebuie dusa obligatoriu la contabilitate?(nu...? (mai mult)
Aplicatia MyBRD Mobile cere comision? Dacă da, de ce nu mi-au spus treaba asta la bancă?
Am fost astazi la banca sa- mi fac card. Cei de acolo m- au intrebat dacă vreau să- mi iau aplicatia lor și am acceptat, însă m- au pus să pun un cod pin în acea aplicație, un cod ...? (mai mult)
Dacă am sub 14 ani cum pot sa fac bani? Dau funda
Doresc sa deschid un restaurant de tip fast food si am o nelamurire. Doresc sa achizitionez cuptor (model ca si la pizza) iar nu stiu ce alegere sa fac. Sa cumpar electric sau pe gaz? Am posibilitatea...? (mai mult)
Cum se calculează o factură? Mă refer la calculele acelea, la valoare lei, valoare T.V.A.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mindfulness întreabă:
tonyc7 întreabă:
ArnautuStefaniaArnautuStefania întreabă:
Adi1987 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Cartea Junglei
Ai urmarit cu drag aventurile lui Mowgli prin jungla indiana? Cat de multe iti mai amintesti despre micul baiat si prietenii lui?