Cum se calculează o factură? Mă refer la calculele acelea, la valoare lei, valoare T.V.A.
dacă cineva mi-a virat o suma de bani bancar și a trecut o zi, mai poate anula transferul?
Am depus azi suma de bani la un bancomat raiffaiisen. Mi- au apărut 2 optiuni, pachet standard si cont zero, am dat pe pachet standard, iar acum nu înțeleg ce s- au întâmplat cu acei bani,...? (mai mult)
Ce inseamna fonduri materiale?
Am băgat cardul meu ING de salariu într- un bancomat Raiffaisen și am introdus Pinul, ulterior am cerut retragere 20 mln și n- am primit nici banii, nici cardul înapoi - deci s- a blocat bancomatul....? (mai mult)
Am un teren pe care as putea planta orice... ce sa plantez pentru a face o afacere? Unde vand mai departe roadele catre comercianti? Unde ii pot gasi online? Ofer funda!
Cum faci un bilet la fotbal? Ce trebuie sa stii ca sa fie castigator?
Cum pot inmulti 1000 de euro? Ofer funda pentru cele mai bune idei...
Ce parere aveti de o afacere cu suc de mere? Cat ar costa sa produci suc de mere?
Buna Ziua! As vrea sa fac abonament la un site de matrimoniale si as vrea sa va intreb daca apare in factura unde s-a facut acea plata, mentionez ca vreau sa o fac prin sms
Cu 10.000 de euro ce afacere poti face?
am primit niște bani prin transfer bancar, omul mi- a transferat de la un atm bani pe revolut. Acolo scrie ca ajung in 1- 3 zile lucrătoare. El mi- a arătat chitanța cu Tranzacția, ...? (mai mult)
Cum vă explicați succesul restaurantelor KFC/MC și de ce shaormeria sau pizzeria de la colț nu e la fel de plina de succes?
Bună seara! În decembrie am sunat la UPC să îmi facă o ofertă pentru internet. Televiziune aveam tot de la ei. Tipul de la telefon a zis că îmi pot oferi televiziune, hbo go și sport, net și...? (mai mult)
Buna, cum as putea sa fac bani online, sunt metode adevărate, mă puteți ajuta?
Stie cineva pe ce adresa trebuie sa trimit cererea catre ANAF privid redirectionarea impozitului pe venit?
Se pot face transferuri bancare între conturi de la aceeași bancă în weekend că sa se primească banii imediat?
Am 17 ani si sunt la un liceu economic.As vrea sa intru in domeniul afacerilor.Ce carti recomandati? Sa nu acelasi bullshit.Sau ce sfaturi imi dati?
Stie cineva(sigur), daca la posta exista o optiune ca atunci cand pui ramburs...sa iti intre banii in cont dupa ridicarea coletului(ca sa nu mai astept acasa banii cash)?
Daca nu am introdus la raporturile zilnice ( z uri), in saga, numarul de bonuri fiscale este vreo problema?
dacă cineva mi - a trimis bani din Anglia in România prin transfer bancar și mi- a făcut poza la chitanța pentru confirmare, banii ajung in 2- 5 zile lucrătoare, el mai poate anula ...? (mai mult)
Ce se intampla cand anulez un produs de pe eMAG!? Am nevoie de lamurire!
mă tot întreb unde se vinde aurul? Că la amanet se da aurul pe bani dar numai îl tine o perioadă și cică îți ia și comision pe luna. Eu vreau să știu unde se vinde LA BANCA, LA ...? (mai mult)
Ce informații trebuie să dau cui vrea să îmi transfere bani pentru a primi bani intr-un cont paypal?
Am descărcat noua aplicație BPay lansată de STB însă nu îmi pot adăuga portofelul electronic deja existent. Cum îl adaug?
Pura curiozitate...Cei care detin site-uri/aplicatii de filme/seriale, de unde le cumpara?
Cum pot sa fac bani simplu? Sunt minor nu pot sa strâng bani deoarece tata îmi fura bani.
Un vecin ar vrea sa cumpere ceva din Anglia si nu are card visa/mastercard. Pe scurt: are nevoie de o singura tranzactie, o singura data sa bage datele pe site si sa cumpere si dupa, nu mai are nevoie...? (mai mult)
Trebuie sa fac niste analize pentru angajare. Am facut programare sa le fac si mi s- a spus ca sunt platite de angajator. In afara de buletin, trebuie sa aduc vreo fisa de la angajator cand merg la clinica...? (mai mult)
Buna TPU. Am 17 ani si vreau sa va intreb daca la brd/bcr pot face card de credit fara sa fiu acompaniat de parinte. Parintii mei nu sunt in tara si am mare nevoie. Am vorbit cu o persoana care lucreaza...? (mai mult)
Ce parere aveti despre investitiile in actiuni la bursa in general? Ati incercat personal sau aveti cunostinte care si-au investit banii in asa ceva?
Merita sa iti deschizi atelier de detailing auto?
Dacă dau emailul de la PayPal sau ce trebuie unei persoane acea persoana poate sa-mi ia bani când vrea? Dau funda
Am fost sunata de la banca. Mi- a spus ca imi ofera un card de cumparaturi de 30.000 lei in semn de fidelitate sau ceva de genul, cu dobanda 0. I- am spus ca nu imi trebuie si a zis ca nu e vorba de ...? (mai mult)
Care-i treaba cu codul PayPal și cum pot sa îl aflu?
Niste site-uri de incredere, cu comision relativ redus de achizitionare de BTC (bitcoin)?
Pentru a amplasa aparate de cafea trebuie sa am societate comerciala? Nu doresc sa le pun in locuri publice (pe strada), ci in spatii private.
La mine în sat este CEC Bank. Pot să-mi fac card de credit acolo?
Salutari. Stie cineva un mod de a face bani online, legit? Deja am un job, insa doresc sa strang mai multi bani pentru un anume scop, are cineva o idee? Funda si toate cele, va multumesc!
Ce inseamna ca pot folosi două carduri pe acelasi cont?
Buna TPU. Am card la cec si o persoana daca vrea sa-mi transfere bani pe card trebuie sa-i dau cifrele (12 la numar) de pe fata cardului si codul CVV de pe spate? Daca nu ce date trebuie sa-i dau?
Buna TPU. Am o intrebare mai complicată. Daca am un card la BT cu cont doar in lei pot deschide pe acelasi card un cont in euro si daca imi puteti spune cum e treaba cu cardul Master card Mondo si daca...? (mai mult)
Ce site-uri serioase imi sugerati ca sa fac bani? Nu vreau raspunsuri de genul "du-te la munca", pentru ca am handicap si vreau sa lucrez de acasa. Mersi anticipat.
Imi puteti recomanda un tipser bun sau un site de pe care sa joc in fiecare zi cota 2? Joc de multi ani la pariuri dar castig foarte rar si vreau sa joc in fiecare zi dupa cineva...? (mai mult)
Salutare, dacă o persoana este însurata și urmează sa își achiziționeze un apartament prin credit de exemplu și peste 2- 5 ani divorteaza bunurile se împart? Dacă pe perioada căsătoriei cei...? (mai mult)
Salut Colegi! Vrea un prieten din Russia sa imi cumpere aparatul foto, acum intrebarea mea este: banii vrea sa mi- i trimita pe contul bancar pe care il am pe persoana juridica, pot afla ibanul? Si e...? (mai mult)
Trebuie să- mi fac card la Banca pentru bursa și nu stiu procedeul. Mentionez ca am 16 ani și cardul imi trebuie pentru bursa școlară și decontări. Imi puteți spune la ce banca pot să fac?...? (mai mult)
Buna dimineata. Am postat si saptamana trecuta aceasta intrebare, dar nu cred ca am activat contul. Pe scurt..In vara anului trecut (august), prietenul meu a primit de la Taxe si Impozite Locale Sector...? (mai mult)
Cum sa alimentez cardul Revolut? Trebuie sa incarc cu un alt cont bancar? Si daca trebuie cu alt cont bancar, problema e ca nu am. Dati-mi niste sfaturi.
Care este procedura de a trece un autoturism pe pfa? Să pot deduce benzină și tot felul. Mersi anticipat!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
tonyc7 întreabă:
ArnautuStefaniaArnautuStefania întreabă:
skyrim2 întreabă:
mmamiruna întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Al doilea razboi mondial
Cat de multe stii despre cel mai mare conflict din istoria umanitatii?