As vrea sa imi fac un cont de seller pe amazon sa ma apuc de vandut. Am o întrebare, pot de exemplu sa fac acest lucru (sa vând lucruri ) fara a cumpara în cantități mari de pe la chinezi...? (mai mult)
Hei, daca la facultate pe semestrul 1 am fost la buget iar din semestrul doi trec la taxa, trebuie sa platesc taxa integral sau doar pentru al doilea semestru?
Salut,Am 16 ani aproape 17 și aș vrea sa muncesc dar nu stiu cum sa fac sa găsesc.
Salut prieteni, cam cat cheltuie o persoana pe mancare pe luna? Oare 400 de lei sunt suficienti? Aici punem doar mancarea(fara o cafea in oras, sau iesit odata pe saptamana cu prietenii)
Buna! Dacă am distrus un card (l-am tăiat în bucăți), il mai pot folosi la plățile online dacă am toate datele cardului?
Auzit cineva de aplicația mobila capital.com? Merita sa investia? Care sunt riscurile? Dar procedurile?
Salut, a gasit cineva acea metoda de face bani usor pe net? Nu cu prostii sau ceva de genul. De exemplu eu lucrez intr- un domeniu nu foarte usor, se cheama hidroizolatie pentru terase si blocuri. Eu...? (mai mult)
Ceau, ce știți de patreon? Cine folosește care sunt avantajele și dezavantajele? Mersi
Buna seara, am un prieten care si- a deschis recent o pensiune si cauta menajere pentru camere. Are in jur de 12 camere. Ce trebuie sa ia in calcul atunci când îi oferă salariul, adică cum se calculează(după...? (mai mult)
Pe Youtube este un domn care te sfatuieste sa nu iti faci un magazin online in unele conditii...Una din aceste conditii este daca nu stii modelele de business online- dropship, fullfill, private...? (mai mult)
Salut. Am abonament la Orange. Astăzi de dimineata am apelat la 415 pentru a vedea câte minute si câți mb mai am. Și scria că am facut cost suplimentar 2.52 Euro (de internet national). Stie...? (mai mult)
Cum pot transfera euro de pe cartela pe un card de credit sau cum pot scoate am 10 euro pe cartela si vreau sa ii scot cash sau pe card cum pot face asta?
Mi- am comandat un card Revolut (pentru cei care cunosc) si este gratuit, nu mi- au cerut bani nici pe transport. Si frate- miu a vrut sa isi comande si lui ii cere 29 de lei pe transport și sa isi bage...? (mai mult)
Am o intrebare legata de revolut. Daca cineva vrea sa- mi trimita o suma de bani prin transfer bancar (sa se duca la banca si sa- i zica celei de acolo ca vrea sa depuna bani intr- un cont) contul...? (mai mult)
Știe cineva daca e posibil sa imi recuperez banii pe asigurarea de sănătate pe care nu am folosit- o deloc? Mentionez ca am lucrat in Olanda aproape 1 an de zile si am platit o asigurare de 200€ pe...? (mai mult)
Dacă-mi trimite cineva bani din afara pe card folosind codul iban îmi afla și informațiile?
M-am gandit sa imi fac un cont bancar sa am banii mei dar problema este ca nu am avut niciodata bani pe card, oare cum functioneaza treaba cu banca? Vreau raspunsuri concrete?
Știe cineva un site unde pot pune haine de vânzare? Am foarte multe mai ales rochii purtate doar o singura data sau deloc. Unde as putea sa le vând?
Hello, TPU! As vrea sa stiu cati bani faci daca esti medic rezident, astept raspuns rapid, plss!
Cum as putea adauga banii in contul revolut dacă nu am cont bancar?
Cat ati plati pe un apartament de 46 mp localizat in orasul Giurgiu? Apartamentul se aflat in zona curata si foarte aproape de Kaufland,Penny,Profi,Lidl,Supeco,Mega, Carrefour Express.
Am varsta de 20 de ani, lucrez in afară de 3 luni. Ma gandesc sa imi cumpăr casa/apartament si am nevoie de niste idei. Eu am in cap sa fac un împrumut in bancă cand fac aici un an si sa...? (mai mult)
Am 16 ani și aș fi vrut să îmi deschid un cont de revolut, dar nu pot. Așa că am cautat alternative. Monzo ar fi fost bună, nu are taxe la retragere la ATM etc. Am vazut Starling...? (mai mult)
Salutari lume, am 23 de ani si ma tot gandesc sa fac ceva in viata asta sa investesc in ceva anume ca sa am o mica afacere de unde sa castig un ban pe langa salariu ca sa am un trai decent si ma tot gandeam...? (mai mult)
Cat poate câștiga un deținător al unei săli de jocuri? Am o cunoștință care deține o astfel de sala și am intrat pe pagina de Instagram a sălii de joc și la unele poze avea chiar și 200 de...? (mai mult)
Care este diferența între a cumpăra ceva pe persoană fizică și persoană juridică sau firmă?
Buna TPU. Fac 17 ani in iunie si vreau sa- mi caut un loc de munca pe timpul vacantei de vara. Ca si "calificari" am cambridge B1 luat si DELF A2, stiu sa creez tabele complexe in excel, stiu sa ...? (mai mult)
Recent am infiintat o firma pentru a deschide un magazin de haine de dama. Am deschis firma, punctul de lucru, am luat si spatiul unde sa ne desfasuram activitatea. Fiind o firma la inceput...? (mai mult)
Mi-a trimis o persoana niste bani de pe un card Ing pe un card Brd, daca i-a trimis joi, iar vineri e zi libera de la stat si nu se lucrează, banii vor ajunge sâmbătă sau tocmai luni? Dau funda
Ce e ala card Revolut si ce e asa special la el? Au prea multi bani de bagat in publicitate?
Unde as putea sa ma angajez sau ce as putea sa fac ca sa castig bani daca sunt minor? Vreau sa ma mut in chirie doar ca nu am de unde sa fac rost de bani pentru a o plati lunar.Ce as putea sa fac?
Am un cont de paysefecard il pot folosi si il alta tara cu coduri pin in euro? Sau trebuie incarcat numai cu coduri in lei?
Poți sa joci la pariuri sportive daca ai 17 ani?
Vreau sa imi fac un blog, am cumparat domeniul de la gazduire.net si hostul de la hostinger dar nu stiu cum si ce trebuie sa fac ca sa fac blogul functionnal, daca introduc url- ul in google nu imi gaseste...? (mai mult)
Foloseste cineva Google ADS? Cat este de util? Ma intereseaza sa il folosesc la nivel international, cam cati bani trebuie bagati pe luna sa ai accesari etc sau cum functioneaza? De asemenea mai...? (mai mult)
Poți sa adaugi banii in Apple pay? Ca mi-am făcut cont revolut și nu am cont bancar sa bag banii pe el și voiam sa știu dacă pot sa adaug banii in Apple pay și cum!?
Știe cineva un număr de telefon la un avocat roman in Marea Britanie, încerc sa îmi iau taxele înapoi dacă se poate sa ma ajutați și pe mine.
Buna, cum ar fi mai ok sa cumpar o masina SH? Am vazut ca multi dealeri au oferte cu masini de pana la 5, 6 ani vechime, care pot fi achizitionate fie prin leasing fie prin credit auto. Cum ar fi mai...? (mai mult)
Băieți am și eu un cont de tik tok și am multe vizualizări pe videoclipuri (peste 25k). Stiu că se pot face bani din așa ceva. Întrebarea mea este cum scot banii făcuți?
As dori sa stiu daca are cineva experienta in vanzari pe Ebay UK si cunoaste detalii in ceea ce priveste vanzarea obiectelor agabaritice. Mai exact, porti, garduri, panouri de gard. Ce...? (mai mult)
În ce aș putea să investesc 1000 de lei?
Stiu ca exista o asigurare de locuinta/a casei obligatorie, insa din ce mi s- a povestit aceasta nu cuprinde si bunurile din casa. As vrea sa imi asigur si bunurile, se poate asa ceva? Trebuie...? (mai mult)
am un card de la raiffaisen bank si as vrea ca atunci cand fac o plata online sa primesc o cerere pe care sa o aprob sau nu, stie cineva daca pot face chestia asta si cum sa o activez?
Cu cardul visa debit de la bcr, se pot face tranzactii online ( cont paypal/ cumparaturi online etc)?
mă tot întreb de o vreme daca topesc metale acasă fara firness (cuptor de aluminiu) doar cu un blowtorch (gen că un fel de bricheta pentru aragaz) puteți căuta pe google sau amazon, îmi...? (mai mult)
am o intrebare, cum as putea face bani sa vand ceva la scoala? Va rog
Vreau sa vand si eu un teren de 36 de ari, la țară, intr-o zonă în care incep sa se faca case. Cat aș putea lua pe el?
Imi doresc sa invat si sa ma angajez ca si vopsitor auto, problema este ca nu detin experienta si nu stiu ce sa fac, imi puteti da cateva sfaturi? Am incercat sa gasesc ceva fara experienta...? (mai mult)
Va salut, am si eu o intrebare, as vrea sa import masini din Europa sa le vand in Romania in rate cu credite la IFN Credius sau TBI si care mai sunt ele. Ce trebuie sa fac sa pot vinde mașinile in rate...? (mai mult)
Daca la un salariu de 2600 lei net angajatorul mărește salariul cu o treime, la cât se refera aceasta treime? Cât în plus la salariu? Scuzați- mă, dar mereu am fost prost la matematică. :)) chiar...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
tonyc7 întreabă:
ArnautuStefaniaArnautuStefania întreabă:
skyrim2 întreabă:
mmamiruna întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Piratii din Caraibe
Ai spirit de aventura si adori toate filmele seriei Piratii din Caraibe? Fii curajos si testeaza-ti chiar acum cunostintele!