Va salut TPU! Ce trebuie sa scriu la această aplicație https://apk.support/download- app/makemoney.earnmoneycash.online la withdraw pentru a scoate banii? Zice că trebuie să scriu payment information...? (mai mult)
Va salut TPU! Cum pot trimite bani intr-un cont neteller?
Cum poți lucra de acasă? Adică dacă ești minor
Buna, in legatura cu leasingul auto, ce vechime poate avea un autoturism? As vrea sa iau o masina rulata in leasing, nu sunt adeptul la masina noua la km 0 mai bine putin rulata si la un pret considerabil...? (mai mult)
TPU Urgent. TPU Problema mea de azi e in legatura cu contul meu bancar, azi l- am bagat ca metoda de plata pe Magazin Play dar eu nu aveam 9 lei le el si din curiozitate am făcut o achizitie intr- un...? (mai mult)
Are cineva idee despre anumite companii mari la nivel global care sa se prefacă ca vor sa investească în start- up- uri dar de fapt ei vor sa le "îngroape"? Tema la economie. Dacă aveți...? (mai mult)
A lucrat cineva la Kaufland? Pe postul de casier part time? Vreau detalii salariu, bonuri de masă. Și ori ce alte detalii considerati voi ca ar trebui menționat.
Eu stau la țară din jud. Arad dar nu am posibilități deloc aici. Am avut salon de înfrumusețare dar nu a mers și numai ce l- am închis definitiv. Ce sa fac altceva? Să merg la oraș? Să mă mut,...? (mai mult)
Vreau sa îmi fac cont pe o aplicație care cere SSN, dar asa ceva este în America. În Franța nu este, cum as putea sa îmi fac cont pe aplicație, dacă cere asa ceva?
Care sunt toate probele pentru a intra la Subofițeri in poliție? Și de câte ori pe an se pot face înscrieri și pana la ce vârsta?
Urgent! Dau fundă. Pe ce site-uri îmi pot publica operele SF pe bani?
In cazul in care am castigat la Loto 6/49, cat timp am la dispozitie sa ma duc sa ridic premiul? Dupa o saptamana mai este valabil biletul?
Pot cumpara de undeva Electroneum fara sa am bitcoin? Sa pot cumpara direct cu cardul bancar, paypal, ceva.
Salut, am 18 ani. De curând m- am angajat la un restaurant și vreau să fac un credit sa împrumut o sumă. Ceva de genul asta. Mă interesează undeva la 1.000- 1.500 ron. Sunt șanse să pot ...? (mai mult)
Credeți că mi- ar merge afacerea, dacă aș deschide o ceainărie în București? Sunt pasionat de ceaiuri, numai că mama îmi tot spune că nimeni nu va veni la mine și voi da faliment. Voi ce ziceți?...? (mai mult)
pentru a deschide o afacere de închiriere a unor obiecte, ce fel de firma îmi recomandați sa deschid?
Salut, vreau sa trimit un colet cu ramburs in euro, mai exact 950euro trebuie sa primesc pe colet si vreau neaparat in euro. Se poate la vreo firma de curierat? Multumesc anticipat
Vreau sa cumpar de vreo 50 lei bitcoin si vreau sa imi recomandati o platforma cu un curs bun ..Cumparam de pe Coinflux, dar vad ca acum au cateva probleme cu legea.
Merita sa imi cheltuiesc toate economiile pentru achiziționarea unei masini? Am o masina dar e veche. Am gasit una mai noua care mi- a furat ochii. E exact cum mi- am dorit mereu o masina. Dar parca mi-...? (mai mult)
Bună dimineața! Vreau să aplic pentru creditul Prima casă. Am un apartament dar e mic, 36 mp. Dacă aplic având acest apartament, ce se va întâmpla cu el? Trebuie să îl vând sau îl ia banca...? (mai mult)
Am auzit ca unele persoane castiga bani pe Instagram din vanzarea unor promovari, daca au o anumita suma de urmaritori. Intrebarea mea este, cum poti vinde promovari si cum gasesti persoane...? (mai mult)
As vrea sa incep o afacere in mediul forestier mai exact sa achizitionez un banzic/gater prin fonduri europene sau de la guvern. Dupa un mic calcul as avea nevoie de 80.000 euro, sa ma atasez la...? (mai mult)
Am acasa doua albume cu timbre vechi de pe si vreau sa le vand pe olx, oare cat as putea scoate din astea doua albume?
Pune pune bani pe un card revolut folosind un automat de la banca transilvania de exemplu?
Salut.Am o încăpere cu o masă de biliard, tenis de masă, darţ şi masă de futbol.Ce mese/jocuri mai pot fi introduse? (fără jocuri de noroc). Cele mai practice şi distrative enumerări de astfel...? (mai mult)
m- a intrebat un prieten daca e ceva ca re pe cineva cu abonament la telekom prin mailul lui sau cum a zis si primeste el notificari de facturare si eu i- am zis ca aia e doar o instiintare...? (mai mult)
Vreau sa ma apuc putin cate putin de studiat in real estate, pe partea de imobiliare, si nu stiu de unde sa incep, cineva care mi poate da un punct de plecare? si niste explicatii daca e nevoie de specializari...? (mai mult)
Cineva care e in clasa 10-12 si are/a avut bursa de merit? Daca pe semestrul intai am avut medie cat pentru bursa, nu mai conteaza ce medii am pe sem. al doilea?
Cat as câștiga daca mi-as deschide o sala de jocuri in București? Cu 89 lei pe oră
Dacă fac o comanda online cu cardul, în afara de mesajul de confirmare mai primesc undeva o confirmare a plăti?
Aș dori să știu dacă bijutierul sau omul de la amanet îți poate spune puritatea aurului, daca meltui eu aurul fara să îl cumpăr. Sau cine îți poate spune puritatea aurului? Dau...? (mai mult)
Doresc sa imi fac un card de debit in valuta mai specific USD. Vreau sa stiu la ce banca sa fac asta, care este mai avantajoasa cu taxe mici si comision 0 si de asemnea daca primesc dolari...? (mai mult)
Cum pot sa incasez un paycheck din America? Este in dolari si bancile din Romania zic ca nu accepta cecuri in valuta, ce pot sa fac?
Mi- am făcut cont pe unibet dar înainte sa depun bani, îmi zice sa verific contul. Are doua locuri în care poți încarcă poze. Am trimis poza cu buletin, dar nu cred ca e ok. Îmi poate spune...? (mai mult)
Am si eu o intrebare. Fratele meu s- a oferit sa ma ajute cu niste bani si ar vrea sa imi trimita prin Western Union pentru ca am niste probleme cu cardul.Cum se procedeaza? Din ce am inteles...? (mai mult)
Am fost la peco și am vrut sa plătesc cu cardul si am băgat codul pin gresit de 3 ori si s-a blocat pinul. Mai pot scoate bani de pe card la bancomat?
De ce are Farmacia Tei(online și offline) preturi așa de mici la medicamente,fata de cum sunt la Catena, Dona, Sensiblu? Care-i secretul succesului lor că au foarte multi clienți.
Salut, in următoarea speța : Firma lui X prestează lui Y un serviciu, X nu ii spune nici un pret și nici nu exista un contract încheiat. După ce serviciul este prestat de X, acesta ii cere lui...? (mai mult)
Secțiunea valorificați codul din magazin play este valabila și pentru paysafecard?
as vrea sa trimit un colet in țară, mai exact un joc pentru ps4 dar nu are importanta, am 14 ani, as putea sa il trimit cu un curier? Sunt din Oradea, daca da, ce fel de firma de curierat...? (mai mult)
Imi poate spune cineva daca se pot retrage banii de pe http:\\uplibra.io daca da, cum se retrag? Dau funda
Salut, Eu am trimis pe 11 ian un colet la Bucuresti cu ramburs 300 de lei. Pe site la cargus zice ca pe 13 ( luni ) a fost livrat, eu inca nu am primit vreo instiintare de banii mei. Nu am mai trimis...? (mai mult)
Cât câștigi dacă lucrezi funcționar informații gen call center la o banca? 8 ore
Te poți angaja la o banca de exemplu fără facultatea de finanțe bănci? Am văzut multe persoane care au succes și lucrează in domenii diferite fata de diplomele pe care le au.
Bună,am o întrebare. Contul bancar este una și aceeași cu cardul? Vreau să fac o returnare pe internet și îmi cere un cont bancar pentru a-mi primi banii înapoi.
Dacă ai un canal de Youtube creat în România și ai 1 milion de vizualizări urmărite de americani câștigi mai mult din Youtube?
Ce imi trebuie pentru a face rate la altex pentru un tv? 3 luni la locul de munca, carte de munca sau nu stiu. Trebuie adeverința de venit? De unde o iau? Detalii va rog!
Buna, pentru a lua un credit la banca o sa trebuiasca sa dai si o asigurare? Gen am auzit pe altii ca trebuie sa iti dai casa ca asigurare sau o alta persoana, gen din familie, in caz ca tu nu o sa ...? (mai mult)
Cu cât ești plătit lucrând consilier juridic la un birou executor judecătoresc? 8 ore pe zi? Măcar estimativ dacă știți. De exemplu in mall 8 ore pe zi vânzător iei 20- 23 mil. Având in vedere...? (mai mult)
Vi s- ar întâmplat cumva sa nu va meargă înregistrarea la Revolut? Încerc de câteva ore sa îmi fac cont și nu funcționează. Prima data nu primeam codul prin SMS pentru confirmare, iar apoi nici...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
tonyc7 întreabă:
ArnautuStefaniaArnautuStefania întreabă:
skyrim2 întreabă:
mmamiruna întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Batman
Batman, Joker sau Batmobilul iti spun ceva? Atunci, testeaza-ti cunostiintele in materie de Batman chiar acum!