Ce salariu are un curier care lucreaza la Fan curier?
Daca fac scoala de politie din Campina pot sa ma duc sa lucrez ca politist in Bucuresti?
Unde se fac înscrierile pentru Start-up nation 2020?
Ce site-uri pot sa folosesc pentru a face tranzactii cu bani online?
As dori sa stiu daca exista vreun site sau o platforma de schimb, in sensul in care colaborez cu o persoana si am hotarat ca ii fac un proiect contra cost. Ideea este ca nu am incredere ca daca...? (mai mult)
As vrea sa- mi deschid propria afacere si sa accesez fonduri europene. M- ar interesa sa stiu daca cineva s- a aflat in acesta situatie, cat de greu a fost, care au fost pasii si cat de...? (mai mult)
Hai salut. Deci am castigat niste skinuri pe CS:GO in valoare de 2.459 Euro. Acum, skinurile astea le voi vinde in asa fel incat banii sa- mi intre pe card. Acum intrebarea este, ce sa fac ca din banii...? (mai mult)
Vi s- ar întâmplat cumva sa nu va meargă înregistrarea la Revolut? Încerc de câteva ore sa îmi fac cont și nu funcționează. Prima data nu primeam codul prin SMS pentru confirmare, iar apoi nici...? (mai mult)
Salut, colegi. Am si eu o curiozitate. Pot sa am 2 conturi deschise la banca Unicredit?
Care este diferența dintre "salariu complet" și "salariu brut"?
Am si eu o întrebare. Dacă ar fi să ai 10 mii de euro și să- i investești într- o fermă de bitcoin bagi 10 mii în riguri și scoți 10 mii pe an și după să reinvestesti banii și...? (mai mult)
Am o întrebare, merge sa-mi trimită bani pe card o persoana din USA? Pentru ca o colega de a mea mi-a spus ca ea nu a reușit sa primesca bani pe care din Anglia
Cineva trebuie sa îmi transfere o suma de bani de pe contul lui paysafe card pe contul meu paysafe card, cum poate sa facă?
O persoana cu dizabilitati se poate angaja la o agenție de pariuri? Si daca poate lucra pe tura?
Stie cineva, pot trimite bani din Anglia prin western union direct intr-un cont bancar? Multumesc
Salut, imi puteti recomanda un program de facturare? Aveti idee, este vreunul gratis?
Glovo, FoodPanda sau TakeAway?
Salut,ofertele celor de la digi cu avans 0 la telefoane e valabila doar pentru clientii existenti? Oricum aflu maine dar acum sunt eu curios;)))
Imi spuneti va rog mult mai multe idei de a face bani online, multumesc.
Bună ziua tuturor! Aș vrea să îmi fac o mică afacere de curățat saltele și covoare la domiciliul clientului. Cred că aș avea succes deoarece nu există la mine în oraș așa ceva. Nu știu ce...? (mai mult)
De aproape un an lucrez in cadrul Cora Hypermance si atat eu cat si colegii ne comfruntam cu mai multe situatii ce ne- au dus la nivelul de a veni cu scarba la Servici si a nu sti ce sa facem...? (mai mult)
Am primit recent o masina care consuma foarte putin, iar eu o folosesc doar 2- 3 ore pe zi pentru interesul meu ( tin sa mentionez ca este a 2 masina si este pe gaz ). Si as vrea sa fac ceva...? (mai mult)
Vreau sa ma apuc sa fac bani pe net, ce site-uri imi recomandați dar sa fie si sigure de unde pot scoate bani? Mersi anticipat.
La glovo/foodpanda iti alegi tu intre ce ore sa lucrezi? Poti lucra cate ore vrei pe zi? Si cate zile vrei pe saptamana?
Salut, vreau sa ma ajutati. Mi- am facut cont la brd (cardul inca nu a venit ). Am aplicatia pe tel, e ok dar nu pot plati cu telefonul, sunt bani in cont iar cand il apropii pe aparat acesta bipuie...? (mai mult)
Va salut TPU! Va rog spuneti-mi cum arată o adresă de portofel pentru bitcoini? Dati-mi exemple de adrese de portofele pentru bitcoini
Idei de afaceri mici care merg bine? Fonduri europene nerambursabile
Vreau sa deschid un magazin cu jucarii second, imi puteti recomanda niste furnizori? Va multumesc.
Cum arată lista voastră săptămânală de cumpărături?
Ce se intampla cu coletul comandat de o persoana daca firma care transporta coletul nu reuseste sa dea de acea persoana?
Am card la Unicredit. Ca sa scot banii de pe card pot folosi și un ATM? Sau doar de la bancomatele Unicredit?
Salut. Știe cineva dacă paysafecard este gratuit? Eu știu la ce se folosește și ce trebuie sa faci dar nu știu dacă se aplică ceva taxe sau ceva de genu. Adică să nu mă trezesc că am ceva...? (mai mult)
Salutare grup! A lucrat cineva la Nemo Express ca și curier... Îmi puteți spune un salariu aproximativ?
Încerc sa îmi fac un abonament Netflix și îmi apare mesajul asta. Se pare că a intervenit o problemă cu acest card. " Utilizează alt card sau verifică la bancă pentru a te asigura că ai cardul...? (mai mult)
Un salariat poate fi angajat si zilier daca este angajat cu norma intreaga, tot la aceeasi societate?
Imi poate spune cineva care sunt documentele existente firma-furnizor?
Vreau sa deschid un magazin cu jucarii second, imi puteti recomanda niste furnizori?
Va salut TPU! Ce site-uri unde pot schimba bitcoini în altă valută stiti?
Va salut. Dati-mi exemple de adrese de portofele pentru bitcoini, vreau sa vad cum este o adresă de portofel pentru bitcoini
Buna ziua! Va rog sa imi scuzati limbajul si lipsa de experienta! As vrea sa deschid un Outlet si nu stiu de unde sa, , fac rost" de marfa necesara pentru magazin- adica haine de firma, cum ar fi ...? (mai mult)
Daca imi pierd cardul bancar si ma duc sa imi fac altul nou voi primi unul identic? Adica acelasi numar si cod CVV?
Dau funda! Are cineva un voucher pentru libris, pe care nu îl mai foloseste? Am nevoie urgent! Mulțumesc!
As dori sa aflu modalitatile de vanzare ale DROPSHIPPING-ULUI. Adica cum se trimite coletul cumparatorului de ex sau ceva de genul.
Imi puteti recomanda niste situri unde pot vedea apartamente pentru cumparat? Din ce am inteles pe OLX is mai scumpe.
Salut, o intrebare : pot face o rata la un laptop doar cu cardul de debit pe care incasez salariul? Sau trebuie sa cer la banca mea un card de credit?
Ce acte sunt necesare pentru a aduce mobila din Germania sau Austria pentru a o vinde in tara? Aviz de insotire a marfii...etc?
Am 16 ani si vreau sa ma angajez undeva part-time (ori intr-un fast-food, ori intr-un magazin de haine din mall-uri, etc). Stau in Bucuresti. Unde imi sugerati sa incerc?
Salut, am primit o oferta de angajare ce avea acest bonus de remunerare: "Adaos brut lunar reprezentand 20% din venitul brut salarial pentru compensarea transferului contributiilor sociale obligatorii...? (mai mult)
Am net de la Digi de 300mb si contractul meu cu ei s-a reinnoit cu un an in urmă, pot sa schimb viteza chiar daca nu a expirat contractu?
Cum plătesc o factura avon la banca? Am nevoie de toate paginile din factura și mai ce?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
tonyc7 întreabă:
ArnautuStefaniaArnautuStefania întreabă:
skyrim2 întreabă:
mmamiruna întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
INNA
Hot, Amazing, Sun is up, Caliente, Inddia? Le stii pe toate? Hai sa vedem cat de multe stii despre INNA!