Stiti un tipster care ghiceste bine rezultatele la fotbal, tenis, handbal etc.?
Știe cineva dacă codurile Paypal de la Selfpay se pot folosi pe un cont fără card sau cont bancar? Dacă da, din ce meniu? Îmi poate reveni drept Paypal balance direct? Sau trebuie neapărat...? (mai mult)
14.850 lei in bani vechi sunt 14 milioane 800?
Voiam sa intreb daca codurile de la selfpay, zebrapay, etc. pot fi folosite pe un cont de paypal fara nici un card sau cont bancar. Imi baga Paypal balance in cont, nu? Sau trebuie sa bag neaparat...? (mai mult)
Tema: DropShiping Deci am un magazin al meu facut de curand, mai pe scurt o intrebare este care n- o pot intelege. Cand intra un cumparator la mine pe site si comanda ceva, banii pentru acea comanda...? (mai mult)
am vazut ca se castiga bine in domeniul constructiilor si as vrea si eu sa incerc sa lucrez dar problema este ca nu prea am gasit lume sa angajeze fara experienta, pot face niste cursuri ca...? (mai mult)
Buna, vreau sa îmi deschid un magazin de încălțăminte. De unde pot achiziționa încălțăminte en gross? Mulțumesc
Cum pot inmulti 1000 euro daca ii am intr-un cont bancar? Ce parere aveti despre depozitele la termen sau un cont de economii? Ce alte solutii ar fi? Ofer funda!
Ati cumparat vreodata ceva de pe Emag folosind ECredit? Daca da, a fost totul ok sau ati intampinat probleme? Intreb pentru mine.
Cât câștigă un patron ce deține o firmă de transporturi persoane? Așa în mare, cam cât e profitul net?
Am și eu o întrebare pentru un anumit patron ce deține o firmă de transporturi persoane. Să zicem că un angajat de- al lui care transportă persoane, la sfârșitul programului său ce face cu ...? (mai mult)
Pentru PFA ce persoane trebuie sa angajez?
De ce acte am nevoie pentru a-mi face PFA ca tehnician maseur?
Cand voi avea propria mea afacere, cine ma va instrui sa folosesc casa de marcat? Adica cand emit un bon fiscal sa scriu pentru ce.
Am o curiozitate, voi cum impartiti banii/cheltuielile impreuna cu partenereul de viata? Fiecare are banii lui/aveti bani la comun. Unul se ocupa de anumite cheltuieli, altul de altele? Cum...? (mai mult)
m- am gândit să plec in afara tarii, in Germania, la o fabrică de Zahar, ambalare si etichetare. Am sunat la ei, are sediul în Sibiu si ce am inteles ca se percepe o taxa de 600 lei...? (mai mult)
As dori să- mi deschid o afacere, însă as vrea sa primesc niște sfaturi sau idei. Sunt pasionat de sport, am fost jucător profesionist de baschet și mi- ar plăcea sa fac ceva legat de sport,...? (mai mult)
Pot ridica bani de la servicii precum Moneygram dacă sunt minoră? (17 ani)
Pot lua un credit fără adeverință de venit?
Mai pot sa pun bani pe card altundeva în afară de bancă?
Buna tpu..Ca sa dai de fonduri europene pentru service auto sau pentru agricultura.Ce trebuie sa faci?
aveti idee daca ma pot angaja fara experienta in constructii sau meserii mai cautate ca sa invat si eu una? Am 20 de ani si nu am lucrat pana acum am facut doar un training de 3 saptamani ca...? (mai mult)
Vreau sa deshid un site pentru vanzari unda sa repostez anunturile oamenilor care inca nu au gasit un cumparatori, eu promovand anuntul incat sa gaseasca cumparator mai repede. Asta vreau sa fie contra...? (mai mult)
Visa Prepaid exista la noi in tara? Se poate face undeva anume sau nu e disponibil pentru Romania?
Bună TPU! Întreb și eu de prin auzite: La loterie trebuie să alegi numai 6 numere? Am înțeles de la cineva că poți și peste 6, dar plătești biletul mai mult. Gen dacă vrei 10 numere ...? (mai mult)
Cunoașteți informatii despre acest tablou? https://imgur.com/gallery/5tIPFnq
Am si eu o curiozitate, imi doresc sa imi deschid o afacere daca putem sa spunem asa, vreau sa fac produse cosmetice handmade, de genul, creme, bombe de baie, exfoliante, etc. Iar ambalajele...? (mai mult)
an nou fericit. As dori sa știu aprox cât costa sa îți deschizi un magazin alimentar?
Trotinetă electrică sau bicicletă?
Cat este 1% din salariu?
Imi explica si mie cineva mai pe intelesul tuturor ce e BURSA si mai exact cum s- a prăbușit cea de la New York in 2008, cine e "vinovatul" si efectele ei pe plan mondial? Imi poate spune cineva cat...? (mai mult)
am si eu o casa la tara moștenită de la bunicii mei la care ei nu au acte. As putea eu face acum toate actele: autorizație constructie, intabulare, carte funciară etc?
un site unde imi pot vinde calculatorul?
Am creat o firma de constructii cu toate actele in regula, dar ma puteti indruma cum sa iau lucrari..sa nu fie o firma pusa pe picioare degeaba va rog..sunt la inceput de drum
Va salut! Avem pe aici persoane ce detin vaste cunostinte in domeniul juridic? Doresc sa obtin o finantare prin fonduri europene pentru un proiect ce are la baza dezvoltarea turismului prin relatii ...? (mai mult)
Ce face un reprezentant de vanzari b2b? Unde munceste? Cum sa ajungi unul?
Imi spune si mie cineva daca acesta poate da bani? https://zommoney.xyz/6038529133136/ Trebuie să faceți un cont acolo sa puteti vedea. Cine ma poate ajuta va rog frumos!
Salut, doresc un loc de muncă (job) pe care să îl pot face de acasă de pe calculator. Îmi puteți recomanda ceva? Mulțumesc!
Pot trimite bani de pe skrill in contul meu bancar?
Am nevoie de un credit pentru nevoi personale de 5000 euro.La ce banca as gasi o dobanda mai buna?
Vreau ca un prieten din Romania sa-mi transfere niste bani pe un card din Republica Moldova, cum e posibil?
Am 14 ani și aș vrea să fac ceva bani pe internet, am cautat foarte mult si ba găseam siteuri false etc, nu vreau răspunsuri de genul: ești prea mic nu te mai gândi la bani...? (mai mult)
Cum puneți bani deoparte? Cat economisiti lunar?
Salut, oare la cardul visa e vreun comision ascuns sau nu stiu..am intrebat la banca face ca nu exista niciun comision.
Ce sunt avansul si lichidarea?
Salut, an nou fericit, stiti cumva de unde pot face rost de un paysafecard?
As dori sa imi deschid un cont la alta banca deoarece la Banca Transilvania mi se percepe un comision de 5RON de fiecare data cand imi primesc avansul/lichidarea de la munca. Ce banca imi...? (mai mult)
Locuri de munca online sau idei de afaceri fara investiții mari? Am destul de mult timp liber si as dori sa il consum cu folos! Mulțumesc! :)
Stiti cumva daca GLS lucreaza sambata? Ati primit pachete sambata?
Buna, o persoana juridica poate obtine un credit auto? de ce se tine cont in aceasta situatie?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
tonyc7 întreabă:
ArnautuStefaniaArnautuStefania întreabă:
skyrim2 întreabă:
mmamiruna întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nicole Cherry
Esti fan Nicole Cherry? Hai sa vedem chiar acum cat de multe stii despre tanara artista!