Stie cineva cum schimb moneda din paysafe *aplicatia* din RON in EURO?
Daca cumpar ceva din regatele unite trebuie sa mai platesc vreo taxa sau vine pachetul direct la mine acasa?
De ex daca vreau sa cumpar din UK trebuie sa mai platesc vreo taxa sau ceva sau vine coletul direct la mine acasa
Am cotizat la pensie,si vreau sa imi retrag banii, se poate? sa opresc cotizatia si sa-mi cer toti bani inapoi... este posibil?
Salutari TPU, imi pot retrage/recupera bani daca am cotizat pentru o pensie privata ( printr- o firma persoanala) si vreau sa ii retrag? gen sa nu mai continui cu asta si sa imi ofere bani la batranete,...? (mai mult)
Salut și la mulți ani! E a 2 zi din an sunt foarte stresat ca nu ma pot descurca financiar nici eu nici familia mea eu nu mi- am gasit rostul in viata sunt si prost si pitic si virgin acum am 18 ani. ...? (mai mult)
Salut, Ce studii trebuie sa am ca sa pot sa fiu frizer/hairstylist?
Mi- am făcut cont de PayPal și nu îmi pot adăuga cardul. Mi- am adăugat și contul bancar cu Iban- ul și am de vreo 6 ori banii retrași din cont so astept o autorizare...mă poate ajuta ...? (mai mult)
Buna, am 14 ani, 46 kg iar acum o luna ma ridicasem brusc de pe scaun si incepusem sa vad puncte negre pana la negru complet, senzatie de auz infundat si m- am trezit pe jos cu o vanataie mare. Cred...? (mai mult)
Salut, am o amenda de circulatie de un an de zile si sunt curios dupa cat timp o baga la impozit
Stiu ca pentru majoritatea oamenilor aceasta intrebare este banala, insa "Cum te angajezi"? Cum procedezi ca sa fii angajat? Observ diferite anunturi postate pe geamul unui anumit magazin cu privire ...? (mai mult)
Voi daca ati avea un magazin online, cum l-ati numi?
Cum se procedeaza in cazul in care vrem sa trimitem un colet (olx, ebey, okazii) prin posta, dar nu avem posibilitatea sa platim de la distanta. Se poate oare merge la posta sa le dai coletul,...? (mai mult)
Daca cardul nu e pe numele meu ci al unui parinte dar stiu codul ala de 4 cifre il pot schimba eu? Pentru ca l am pierdut si vreau sa stiu daca pot sa sun eu la banca sau doar posesorul desi e taicamiu...? (mai mult)
Aurul e o investiție buna?
Exista vreo metoda buna de a face bani pe internet? Nu vreau sa imi creez un venit stabil din asta,ci sa castig niste bani de buzunar, aproximativ 400-500 de lei pe luna ar fi ok pentru mine.
Eu fac portrete si le vad cu 20 de lei pe A4 si 30 pe A3. Cum vi se par preturile? Eu tip mi- a zis ca ar trebuie sa cer cel putin 40 pe A4 pentru lucrez prea bine pentru banii aia. Ar trebui sa cer...? (mai mult)
Salut, am un card de debit de la BCR pentru decontarea abonamentului lunar pentru naveta, cand am încercat sa efectuez o plata on- line si am completat numărul cardului, imi arăta ca nu este corect,...? (mai mult)
As dori sa-mi fac o pancarda, si as fi curios daca pot trage la xerox(unul oarecare din oras) o poza care sa se muleze pe dimensiunile pancardei, respectic 50cm/70cm. stiti cumva daca se poate?
Buna, TPU! Sunt clasa a 12- a si m- am gandit sa ma duc la facultatea de limbi si literaturi straine.Aș vrea si eu parerea voastra, deoarece chiar nu stiu pe cine sa intreb legat de aceasta topica. Ma...? (mai mult)
Hei. Am nevoie de 100 de lei și nu stiu cum am aș putea face rost de ei, părinții mei nu au de unde să îmi dea.
Când va scădea cursul valutar leu-euro?
O cunoștința de a mea are un club de noapte amenajat trebuie doar deschis si cineva sa se ocupe de el, adică sa aduc băuturi, dj, dansatoare si cam tot ce tine de un club. As dori sa știu cum...? (mai mult)
Am o intrebare si as dori sa raspunda in special cei care stiu. Am creat niste design uri, desenate de mana pe calculator si vreau sa le imprim pe niste hanorace. Sa zicem ca l- am desenat...? (mai mult)
Buna ziua tuturor. O cunoștința de a mea are un club de noapte amenajat trebuie doar deschis si cineva sa se ocupe de el, adică sa aduc băuturi, dj, dansatoare si cam tot ce tine de un club. As...? (mai mult)
Voi ce credeti ar merita sa incerc sa- mi deschid un studio de videochat as vrea pe viitor sa am o afacere de genul stiu ca sunt destul de multe in Romania dar daca te implici si totodata ai bani sa mentii...? (mai mult)
Dacă vreau sa trimit un colet la cineva prin courier unde trebuie sa pun valoarea obiectului pe care îl trimit? La ramburs sau la valoare adăugată?
Salut.S- ar merita sa ai o autoutilitara de 3.5 tone, de ex vw crafter, si sa transporti marfa de pe bursele de transport? Doar intern, eventual cate o cursa sau 2 pe luna extern... Si ceva burse de ...? (mai mult)
Vreau să devin reprezentanta catalog aur.mă poate ajuta cineva
As dori sa- mi deschid pe Instagram o pagina legata de vanzarea unor haine pictate manual de catre mine doar ca nu stiu cum pot sa incep, cum sa fac cu livrarea, promovarea pentru a creste.Credeti ca...? (mai mult)
Mi- am creat un cont online la Fortuna si am primit 500 lei bonus de bun venit si intrebarea este cum retrag bani cu cardul sau merg la agentie si i- au bani de la casierie? Multumesc...? (mai mult)
Poti avea 2 rate active in acelasi timp cu cetelem? Am cumparat acum cateva luni un laptop in rate iar acum vreau sa iau si un telefon.Trebuie sa termin de platit rata curenta?
Care este faca cu "credit scorul" de care aud de la cei din state. Esti valabil si la noi si cum functioneaza?
Salut, am 17 ani, si ma gandeam sa fac niste banii de buzunar, si doresc sa fac dropshipping, sa cumpar anumite lucruri de pe Aliexpress, lucruri nu foarte scumpe, si pe care le pot vinde personal...? (mai mult)
Salut TPU Pentru a obtine fonduri europene nerambursabile..am citit pe net, trebuie sa ai pe cineva care stie sa se ocupe de doarul tau.Dar nu gasesc pe net niste chestii cum ar fi... daca vreau sa fac...? (mai mult)
Salut.Am o intrebare in legatura cu ING Economi si anume:Daca bag 1000 da Lei am vazut ca voi primi intr- un an suma da 120 da milioane. Daca bag lunar cate 1000 da Lei primesc mai mult da 120 da milioane...? (mai mult)
daca vreau sa-mi iau o masina la 10k euro prin credit auto de ce trebuie sa tin cont? adica orice angajat poate beneficia sau sunt anumite conditii spre ex. venitul, sau cum e?
Am o întrebare pentru cei care au mai trimis colete cu fan courier.Ce înseamnă,,valoare declarată’’ și,, ramburs’’ și care este diferența dintre cele doua?! #oferfunda
Daca nu am buletin si vreau sa schimb bania banca si i arat poza cu buletinul lui maicamea pe telefonul meu este in regula? Rapid
Am un cont de debit cu internet banking. Am anulat cardul de pe acest cont si am deschis altul tot pe acest cont. Inca pot sa folosesc internet banking? Cum fac sa aflu codul de utilizator daca...? (mai mult)
Cat credeti se va deprecia anul acesta leul?
Cum gasesc un cod de autorizare/aprobare pentru o tranzactie la BCR?
am o nelamurire, vad tot felul de firme(in mare parte SRL) nou infiintate care au datorii uriase chiar de la infiintare si nu produc nimic.Ex: firma infiintata in 2016 datorie 200. 000lei,...? (mai mult)
Poti plati pe eMAG cu card revolut?
stie cineva vreun job de-a acasa pe pc, de ex pe partea de jocuri(player), developer etc.
Am 11 ani si sunt un copil lenes.cum pot face bani usor
Hey. Vreau sa stiu ce pot pati in cazul in care am vandut bilete false pe Facebook de pe un cont fals, insa nr. contului bancar e cel real. Suma nu e mare, una e de 75 de lei si cealalta de 65. Pentru...? (mai mult)
Salut, ma puteti ajuta si pe mine cu ceva? Sunt clasa a 8 a la o scoala din Iasi, faza este ca as vrea sa urmez un liceu cu profil economic...dar am o intrebare LA LICEU CU PROFIL ECONOMIC MA INVATA CUM...? (mai mult)
As vrea sa incep o mica afacere daca o pot numi asa, vreau sa iau haine/incaltaminte/accesorii mai ieftin si sa le dau mai scump cu 40- 50%, credeti ca ar da roade o afacere de genul? Cre credeti...? (mai mult)
A fost cineva cu colinda? Apropo cat ati facut? Eu anul trecut cand aveam 16 ani m- am dus cu steaua si am facut 400 lei si anul asta am facut 130 lei pentru ca am fost in 3 si la straini/necunoscuti.Eu...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
mmamiruna întreabă:
tonyc7 întreabă:
ArnautuStefaniaArnautuStefania întreabă:
skyrim2 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Viata in ocean
Esti pasionat de lumea oceanelor? Hai sa vedem cat de multe stii despre aceasta.