Hey lume, cum reactionati în situația asta scăpată de sub control? Va duceți la magazinul alimentar sa cumpărați ceva și vedeți ca e usa încuiată și pe geam scrie INVENTAR. Bateți în usa...? (mai mult)
Bună TPU cât înseamnă 15 000€ adică câte milioane
Cat castiga un medic hematolog?
Cat as primi aproximativ la amanet pe o pereche de airpods pro 2nd generation noi cu cutia deschisa? Pretul MSRP este de aprox. 1200 RON
Cum va imaginati voi ca ar arata cel mai bine o carte de vizita in domeniu technician it?
Buna TPU. Pot sa fac un contract de împrumut fiind minor cu o persoana care este și el minor? Dau funda.
A incercat ideea de afacere GoPublish? La asa ceva, trebuie sa investesti bani inainte?
Bună. Am o firma iar anul trecut am avut niște probleme personale implicit financiare. Prin urmare nu am putut achita facturile către firma de contabilitate iar aceasta a reziliat contractul și nu ...? (mai mult)
Bună TPU! Sunt clasa a9a și mă gândesc pe viitor sa dau la facultate de drept din Timișoara, din ce clasă ar trebui să mă apuc sa fac teste? Exemple? Din ce sa da mai exact? 45 de întrebări ...? (mai mult)
Bună seara. As vrea sa deschid un magazin în Dragonul Rosu. Știți cumva de unde își procura marfa cei de acolo și cum?
Salutare! Am si eu o intrebare pentru cunoscatori. Am o linie de credit deschisa la Viva Credit de ceva timp insa cu toate acestea, am folosit.o doar in prima luna si am pus suma la loc fara a ma mai atinge...? (mai mult)
Daca cineva îmi trimite prin products and services pe PayPal niste banii 1. Cât timp e acoperit pentru a primi refund? 21 zile? 2. In cat timp îmi ies banii din holding și îmi intră în balanță? ...? (mai mult)
Bună! Vreau sa platesc la primarie taxele si impozitele online. Din câte știu se poate prin YourPay... am pus CNP- ul si un email pentru chitanță...dar când dau Plătește îmi zice ca nu am completat...? (mai mult)
Ce tara in care engleza e prima/a doua limba a lor e cea mai buna pentru lucru pentru a face bani de adus in Romania?
Ce salariu se dă la Selgros job part time doar în vară de luni până vineri?
Credeți că merita investiția la bursă? Adică în acțiuni din diferite firme foarte profitabile din America. Nu știu prea multe detalii despre tipul asta de investiție dar sunt în curs de...? (mai mult)
Buna! Exista un grup/site unde m- aș putea înscrie pentru a vedea diverse oferte de munca pe weekend/pe o zi pentru diverse evenimente, târguri etc? Sunt studenta și nu pot face față la un job constant...? (mai mult)
Care sunt cele mai bune decizii financiare pe care le-ati luat pana acum?
Helllo! În cât timp ajunge un transfer bancar facut din Italia-BancoPosta, catre România-FirstBank? Mulțumesc anticipat!
Salut! As vrea sa dau probe la o echipă de fotbal din liga a v-a! ce trebuie sa fac și ce documente sunt necesare?
Buna! Daca am lucrat 9 zile adica 72 de ore si pe fluturas imi scrie 32 de ore lucrate. Ar trebui sa fac o plangere la ITM dar nu stiu ce sa fac, ma puteti ajuta?
Salut am comandat un card nou si l.am oprit pe cel vechi,ce fac cu cel vechi, il arunc? Il tau?
Bună seară, am nevoie de ajutor sau explicație in legătură cu carduri de credit, dețin de un an de zile un card star forte si odata cu începutul anului mi sa majorat limita la 10, 300 lei. am ...? (mai mult)
Salut, am cont pe MaxBounty si sunt curios daca e cineva pe aici care face bani cu acest site si daca da ce sfaturi poate sa imi dea ca sa incep, cum sa promovez ofertele etc.
Bună seara! Am și eu o întrebare: De ce atunci când găsesc un anunț cu o garsonieră/apartament pe olx/ imobiliare etc care este intermediată de o agenție eu, ca și cumpărător, trebuie să...? (mai mult)
Am o întrebare, e vorba despre grupurile astea de pe Facebook care oferă tot felul de posibilități de muncă de acasă care zic că au nevoie de niște fete serioase ca să facă cine știe ce (nu...? (mai mult)
Buna! Acum o săptămână am deschis un magazin mix în sat, mai sunt două magazine în satul ăsta, ei țin deschis 3 ore dimineața și 5 după amiaza iar noi ținem de la 6am până la 22pm. Problema...? (mai mult)
Salutare, am un credit și am primit acest mesaj :Considerand venitul virat, din martie rata dobanzii aplicata creditului va fi 20.99%.Obtine noul scadentar din OTP Direkt sau in sucursala. A spus cel...? (mai mult)
Buna ziua,am și eu nevoie de ajutor, am paysafe din Italia și sunt în România, știe cineva cum pot sa îl folosesc În România sau dacă exista vreo varianta in a-l folosi, dau funda!
Buna! Am o întrebare. Se poate face un card bancar la o persoana minora de 17 ani sau trebuie făcut la 18 ani?
Dacă sunt elevă în clasa a 12a, sunt șanse să mă angajeze cineva part time la un magazin (profi, mega image sau ceva de genul)
Buna, daca am aplicatia pay pal dar inca nu am contul de pay pal verificat, poate sa- mi trimita cineva din alta tara bani de pe paypal- ul lui pe paypalul meu? (Nu am 18 ani) Mi- e frica doar sa nu ...? (mai mult)
Salut! Stiti site- uri cu ponturi sportive care sa fie 90- 95% castigatoare? Eu am mai pus intrebari de genul asta si nu vreau sa mai primesc raspunsuri de genul "nu exista ponturi sigure" sau "du-...? (mai mult)
În era digitală, când totul se mișcă atât de repede, care credeți că sunt cele mai importante investiții pe care le poate face un antreprenor pentru a asigura succesul și dezvoltarea durabilă...? (mai mult)
Salut,oare dacă eu am cont pe winner pe buletinu lui mama pot retrage pe alt card sau e neapărat pe cardul ei?
Salutare, cat este taxa la contul paypal de bussines? Am vreo taxă in legătură daca este sa am venit de 10k+ lire? Din moment ce contul e pe Uk? Si cam cat ar fi taxa? (Dau funda)
Buna seara, TPU. Aveam un cont de google. Daca l- am sters de pe dispozitiv, si după am realizat ca aveam un abonament lunar pe el, abonamentul va mai fi taxat? Adica mi se mai iau bani de pe card?...? (mai mult)
Știe cineva cat durează să-mi intre bani din Anglia pe cardul de revolut?
Salut. Stie cineva un site de unde pot sa iau credit, dar fara sa imi ceara adeverinta de salariu sau cum se zice sau orice altceva legat de banii incasati? Am mai avut rate la provident doar ca era foarte...? (mai mult)
Mi a intrat ieri alocația 292 lei pe card, dar când am verificat sold-ul la banca aveam doar 264, nu aveam cardul pe -, ce sa întâmplat?
Salut, partenerul cu care lucrez la Glovo, eu fiind la el cu PFA nu mi- a mai trimis banii de o luna, tot spune ca verifica si rezolva dar nu s- a rezolvat nimic, am ce sa fac in privinta asta?...? (mai mult)
Bună! Mama mea are un magazin alimentar și am semnat contractul pentru Returo SGR în noiembrie. Cum se procedează cu garanția și returul ei? Nu a fost contactat de nimeni în acest sens și la contabilitate...? (mai mult)
Salut, am primit o notificare de la ITM, Aceasta notificare vine în baza unei notificări din țară unde au fost detașați unii angajați dar 4 au A1. Ei doresc sa le prezint unele documente, ...? (mai mult)
Dacă pierd cardul, îl anulez și fac alt card rămâne același iban?
Salut TPU, pe net scrie ca plata salariului este in ziua de 10 si 25 a fiecarei luni. la firma unde am lucrat eu plata este in ziua de 10 dar luna asta ziua de 10 pica duminică, deci azi trebuia ...? (mai mult)
Buna ziua, știți cum a o agenție care oferă credit chiar dacă ești în biroul de credite?
Salut, la ce banca in Romania pot sa imi deschid cont in lei in care sa am si vaults/pockets ca pe revolut? Vreau doar sa pun economiile/bani de concediu acolo.
Exista un scoala unde pot sa ma duc exemplu 1 saptamana 2 zile la scoala ca vreau sa incep sa muncesc
Cum poți învăța să scrii versuri trap dacă ești la început? Presupun ca nu ai cum sa scrii versuri l bombă dacă ești al început?
Salut, exista cineva care cunoaste bine legea? As vrea sa inteleg si eu ceva. Am pe tiktok lasat contul bancar si cine doreste, poate dona in contul bancar diverse sume. Daca eu sa spunem intr- un an...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Stefa0072004 întreabă:
NoTurbinaNoGood întreabă:
contstersinteresscazut întreabă:
NDT13 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Pisici de rasa
Miau mau? Mrrrau!