As vrea sa imi deschid o afacere mai precis o livada sau o spalatorie auto si as avea nevoie de niste fonduri europene ce acte imi trebuie sau ce trebuie sa fac sa beneficiez de acele fonduri am...? (mai mult)
De ce este așa de mare cursul de schimb valutar în raport cu leul?
Salutare TPU, am o mare nelamurire. Sa zicem ca vreau de- a lungul unor ani buni sa strang bani pe care ii ascund de ochii lumii. Daca peste 5 ani de exemplu strang 5000 lei si se schimba tot peste ...? (mai mult)
Vă rog un joc de făcut bani online?
Va salut TPU! Va rog să îmi spuneți ce informații trebuie să dau de pe www.neteller.com cuiva care vrea să îmi transfere bani în contul meu neteller pentru a putea avea banii în contul meu...? (mai mult)
Salut.Ce salarii se da in 2019-2020 la supermarketurile din tara da exemplu:Mega Image,Kaufland, Lidl etc dar ce bonusuri se da pa luna la fiecare supermarket?
Pot deveni personal trainer daca urmez niste cursuri? Sau trebuie neaparat facultate? Si cat castiga unul aproximativ(stiu ca depinde)
Locuri de munca Franta! Ceva situri sigure sau cunoscute?
Poti invata web design singur? Sau trebuie anumite cursuri? Poate invata oricine? Este nevoie de matematica?
Firmă PFA sau SRL? Avantaje și dezavantaje.
Care e cardul virtual cel mai bun, Revolut, Monese, altele si va rog sa explicati "de ce ar fi mai bun"! Multumesc
Vreau sa invat programare, dar problema e ca nu stiu mai nimic, deci trebuie sa o iau de la 0. Nu stiu nici ce as vrea sa fac, web sau mobile development, desi ma atrage mai mult ultima varianta....? (mai mult)
Un magazin tip ghiseu de la ce vanzare pe zi poate sa aduca profit?
Acum recent mi-am facut un cont pe un site unde fac bani si vreau sa stiu cu ce pot scoate bani? Multumesc!
Salutare.Care se pricepe la Y0utube? Am un canal de Youtube si as vrea ca vizualizarile mele sa nu fie din Romania, sa fie din alte tari cu putere mare de cumparare.Stie careva ce trebuie sa fac si cum...? (mai mult)
Exista vreun joc prin care poti sa faci bani usor?
Daca o ruda din Canada îmi va trimite un iPhone 11 Pro Max desigilat prin posta voi plăti taxe vamale și dacă da, cat? Valoare telefonului este de 2000 cad (5550 Ron)
As vrea sa cer o mica opinie si din partea comunitatii legat de micile afaceri.As vrea sa imi deschid o afacere care sa imi asigure un profit de 450- 500 de euro pe luna.Am un buget de maxim...? (mai mult)
Care sunt domeniile in care se castiga cei mai multi bani? Si cum ajungi acolo?
Salut.Vreau să încep și eu o mică firmă de transport cu o dubă de 3.5 tone, mai exact vw crafter și aș vrea să știu unde pot găsi o casă de expediție marfă sau s- ar merita bursele de transport?...? (mai mult)
Cum afli dacă administratorul firmei dorește sa închidă firma? Stiu ca este un termen de 40zile (cred) pana la a doua faza in care se poate contesta decizia de închidere. Cum se poate contesta?
Sunt distrus, am pierdut toti bani la pariuri. Acum o luna am depus la superbet 50 RON si in 2 saptamani i- am pierdut si acum 2 saptamani am depus 100 RON i- am pierdut si pe astia, nu stiu ce sa...? (mai mult)
Imi poate spune cineva cat platesc la banca pentru un imprumut de 2000 euro care va fi achitat in 12 rate de o persoana in varsta de 41 de ani cu salariu net de 3500 lei si nu are alte credite...? (mai mult)
Mi am comandat cv de la altex pe 19.12.19 si as vrea sa stiu ce inseamna aceste date de la AWB Urgent Cargus. Oare pot primi coletul azi fiind Sambata? 19.12.2019 18:06 Expediere colectata 19.12.2019...? (mai mult)
Cine a auzit sau a avut de-a face cu firma de reclama CANAL 3 PRODUCTION poate sa imi spuna daca sunt serioși?
De ce EURO este mai folosită ca GBP? Chiar daca EURO are valoarea mai mică față de GBP?
Sunt blocat la Western Union Exista vreo posibilitate de a ma debloca? Sau daca e doar pe o perioada anume?
Bună, acum 4- 5 zile mi.au dispărut de pe cardul de credit 600 de lei( nu am fost la bancă, nu am avut timp)...ideea e că a mea colegă de cameră a primit un colet frumușel cu haine. Mai pot să.mi...? (mai mult)
Merita imprumutul bancar? Sau mai bine stai sa strângi suma respectiva in 2 3 4 ani? Decat sa dai dobanda atat la banca. Merita sau nu? Pt achiz unei mașini
Buna tuturor. Poate cineva sa imi explice cum sta treaba cu cardul la Bt ca cei de la banca nu au avut timp de mine.Eu am cont deschis in lei si in euro, ambele.Cand am alimentat contul pentru prima data...? (mai mult)
Salut, îmi spune cineva cât ii 5% din 59 de mii de euro? Mersi
Dacă merg la banca sa pun bani pe un card, spre ex. 100 de lei, îmi oprește bani? Sunt la Banca Transilvania dacă e relevant.
Hei. Ce este mai exact un IMM? As dori sa-mi explicati in termeni cat mai simpli. Am citit pe internet, dar nu am inteles. Poate imi explicati voi, multumesc
Stie cineva unde pot sa reincarc cartela cu skrill sau poate vrea cineva sa facem schimb 10€ skrill gift card cu 6€ telekom?
Recent mi- am făcut card BTPay (Visa) și vreau să întreb dacă se poate folosi cardul la alte lucruri în afară de plătire prin aparat POS, de exemplu ar fi să cumpăr jocuri sau să pun bani în...? (mai mult)
Avocații și notarii plătesc taxe și impozite ca și PFA?
As dori sa cunosc motivul pentru care nu reusesc sa imi alimentez contul de Revolut prin cardul meu de la BT, care detine atat un cont in RON cat si in EUR. Revolut imi spune "Your card...? (mai mult)
Ce parere aveti de aplicatia Bet App? Are cote bune? Se castiga ceva bani cu aplicatia asta? Vreau raspunsuri doar de la cei care folosesc aceasta aplicatie.
Ce suma inseamna asta, 13.988, 86? 130 milioane sau 13 miliarde?
Bună ziua, știe cineva sau a încercat așa ceva..am făcut rate la Altex pe un telefon și o mașină de tuns, în total 2000 lei, 400 la luna timp de 6 rate. Și mă întrebam dacă în același...? (mai mult)
Salut, am 16 ani, doresc ca în vacanta de iarna sa fac niste bănuți, aveti idee cum? Tin sa precizez ca sunt din județul Călărași, sunt serios, pot ajunge si- n București, Bucur- Obor, dau...? (mai mult)
E o idee buna sa schimb 20 de mii in euro si sa-i tin vreo 5-6 ani? Ma gandesc ca daca-i tin degeaba o sa-i afecteze inflatia.Nu sunt averi dar pentru 16 ani ai mei e ceva.
Stiti cumva cat timp dureaza sa ti se refaca cardul de credit la BRD in cazul in care l-ai pierdut si l-ai anulat?
Acum de sarbatori scade euro? Am 100 euro si vreau sa stiu daca merita sa-i pastrez..stiu e putin dar na.
Bună, știți vreo firma de credit ipotecar care acordă și personelor cu dizabilitati?
O sa imi chem 2 prieteni la o "bauta" peste vreo 2 saptamani si vreau sa imi fac o "fenta" cu niste mormane de bani cash. Vreau sa imi retrag din contul bancar 1 miliard de lei vechi (100 000 RON). Intrebarea...? (mai mult)
Ce imi trebuie ca sa vand lucruri cumparate ieftin la preturi mai mari? Adica sa fie legal. Si sa am un magazin online
Am deschis o locatie si vreau sa pun muzica.Stiu ca se platesc niste taxe pentru drepturile de autor, dar unde ma duc sa o fac sau cum se platesc?
Asigurările de la flanco se plătesc lunar sau plătești acolo pe loc?
Cât înseamnă 19.112.400.00 lei?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
mmamiruna întreabă:
tonyc7 întreabă:
ArnautuStefaniaArnautuStefania întreabă:
skyrim2 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Viata in ocean
Esti pasionat de lumea oceanelor? Hai sa vedem cat de multe stii despre aceasta.